Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze ütközés nélkül nem lesz gond szerintem
gergely1991
Csak a valós-védelemnél tegye kivételbe a Malwarebytes mappáját nehogy egymásra riasszanak.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Nem szabad fent hagyni mert alapvetõ szabály, hogy tilos 2 vírusirtót használni egyszerre egy gépen! A Malwarebytes-ot viszont nyugodtan fent hagyhatod.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

köszi már jó lett az MBM-el, bár régen is használtam ,csak megfeledkeztem róla...de a PC Tools Internet Security is ajánlom. nagy díjnyertes, azt írják róla, bár a NOD és az MBM mellett nem tudom van értelme fenn hagyni...

Szerintetek? Tapasztalatok?
Narxis
Esetleg ellenõrizheted egy Hitman Pro-val ami egy több vírusmotort tartalmazó keresõ. Gyorsan telepíthetõ és nem kell frissíteni.

<#eljen> köszi remélem az kijavítja mostmár! <#eljen>
Narxis
Malwarebytes Free-t letöltöd, telepíted, frissíted és futtatsz vele egy teljes vizsgálatot.

próbáltam a PC Tools Internet Security legújabb verzsönjével is,
mit lehet tenni a hiba kiküszöbölésére, valaki ért hozzá?
szóval?
gergely1991
Akkor foghatta el mikor éppen futott.:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

moonster
Thx, <#eljen>
Sziasztok tud nekem segíteni valaki abban, hogy a mûveleti memóriában talál egy módosult Win32/Dorkbot.B nevezetû vírust, azt hogyan töröljem???
Köszi!!!!
fekete0012
eddig minden rendben a noddal

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Ilyen szar lett az 5-ös? Akkor fel se rakom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Frissítettem kb 1 órája. Semmi gond ,változást nem vettem észre
én is köszönöm
Köszi!
CH1P 2011/11

prkd9v

Regisztráció
Érvényes: 2011.12.15.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

bajgunar
Nemtudom, de én beidegesedtem az 5.0.93.7-re, feltettem a 5.0.94-et!
Ebben még nem vettem észre, hogy elkezdi tekerni a procit és lefoglya totál a gépet! Pedig ki van kapcsolva az automatikus keresés, az indításkori keresés, stb.. Mégis egyszercsak elkezdett "keresni" vagy mi, és a gép használhatatlanná vált! Még netezni sem tudtam! A 4-esben nem tapasztaltam ilyen hibát! Remélem ez az 5.94-es nem fog ilyet produkálni különben én is visszarakom a 4-eset! Win Def, + tûzfal, ESS, MalwareBytes Anti.., Nem talál semmi sem vírust! Futtattam a SuperAnti..-t is, az sem talált! Az ESS-t is lefuttattam, totál mély, kb 2 órás keresést, az sem talált semmit.
Aztán egyszercsak "bekattant" és a gép kifingott! Csak a resi segített!
Remélem ezt kivették belõle!
Sziasztok.
Figyelmeztet a Nod 5.0.93.7 verzió , hogy letölthetõ a xxx 94.0 verzió.
Aki telepítette milyennek találja az új verziót ?
moonster
Köszönjük <#eljen>
davidka003
PC World

TRAPU8
Regisztráció
Érvényes: 2011.11.15

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Chrisx
Én emiatt raktam vissza a 4eset, mert használhatatlanná vált a gép a lassulás miatt.

köszönöm szépen a válaszod
moonster
Ezek a kódok egyaránt jók a 32bites és 64bites ESS és N0D32 AV szoftverekhez. Használd õket bátran.
elõre is köszi a választ
sziasztok

egy kérdésem lenne most vettem egy új laptopot és a win 7 el adták letöltöttem nod 64 bites licenc változatát. A kérdésem hogy az itt lévõ kódokkal lehet használni tovább? vagy ennek egész máshol érhetõ el a frissítési kódja.
eddig a régen innen kaptam meg ha lejárt
bajgunar
Hello!
Halljátok! Miért csinál olyat a NOD, hogy egyszer csak elkezd "tekerni"!
Pedig futtattam már full víruskeresést, minden be van kapcsolva, nincs egy vírus sem a gépen! De olyat csinál néha (eddig 3x) hogy a procihasználat 1%-on! Elkezdek játszani (cod4, cod7 legutoljára a Rage-el) és akad a játék! Procihasználat 100%-on! Kilépek járékból, és az ekrn.exe pörög ~50%-on! És nem lehet sehogy se lelõni! Újra kell indítani a gépet, hogy "leálljon"! Ilyenkor mit kezd el vizsgálni? Vagy mi baja van? Pedig megy napokig a gép, elindítok bármit 100x és semmi, aztán benyomok valamit és kiakad, mert leterheli a procit a nod!
Ötlet?
Köszi elõre is!
Jah és köszi a kódokat! Nekem is azonnal küldik, és hibátlan!
Win Def + ESSx64 + MalwareB.AntiM. és hibátlan a gép!
hi
mostanában azt írja ki, hogy távoli portszkennelés ez mi?:S
moonster
Néha még 1 perc sincs. Rányomok az elküld-re, megnyitom a levelezést és már ott csücsül :D Villámgyors, megbízható.
egyetértek. köszönet mindenkinek,aki ezen az oldalon azért dolgozik,hogy mindig friss kódok legyenek nekünk!!
Sziasztok

Nem tudom, miért kínlódás a havi egyszeri jelszó kikérés... Nálam 5 perc alatt megjönnek az adatok, beírom és kész. Köszönöm annak, aki minden hónapban beírja a kódot.

Szép hétvégét

Interaktív szûrési mód:
Mi a problémád vele? Mindenre csak egyszer kérdez rá! (kivéve, ha ideiglenesen engedélyezed az adott dolgot)
Ez a mód jó.
gabo91
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Újra kellett tennem a wint, de nem volt lehetõségem megnézni hogy vannak a tûzfal beállításai eset samrt sec-ben. Most meg olyan gondom van, hogy korlátozza az adatforgalmat. Abból gondolom, hogy ha lemérem a sebességet ilyen 500-600-as pinget kapok. Állítottam rajta interaktív szûrési módra akkor folyton jönnek a kis abalakok hogy engedélyezzem az alkalmazásokat...

Nektek hogy van, mire van állítva? 4.0.474-es a verziója

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Jaja mára kiírta szépen az új dátumot :D

mára már valószinüleg kiirja. kell neki egy kis idö :)
kösziköszi
Sziasztok
Feltelepítettem az 5- ös verziót kértem hozzá emailben licencet frissítettem a felh nevet ill jelszót de nem akarja kiírni, hogy meddig érvényes.
Mi lehet a baj?
Vagy csak én nem jó helyen keresem? Nem a frissítés menü alatt kellene kiírnia?

Elõre is köszönöm a válaszokat. :)

Narxis
ESET OFFLINE UPDATE <02/10/2011>

Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
- Nyisd meg a NOD32 fõablakát.
- Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
- A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.

Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.

Letöltés:

Link

Narxis
Ez sajnos régebbi mint amit korábban töltöttem, sorry skacok, nem gondoltam, hogy egy értelmes, megbízható feltöltõ feltölt októberben egy szeptember végi frissítést... Nekem pedig most nincs Nodom egyik gépen se és nem tûnt fel.

#10506 -os hozzászólást lehet törölni ha bántja a szemetek. Remélhetõleg nem lesz ilyen többet mert javítva lesz az SG addon és én pedig kivételekhez adtam ezt a topikot. :)

Mindjárt feltöltök egy október 2. frissítést, ennél frissebbet sehol nem találtam.

<#eljen>
moonster
roger roger :)
Na szóval az mostanra már kezd látszani szerintem, hogy a valamivel több mint 2 évvel ezelõtt a szlovák céget otthagyta, néhány vezetõ szoftver fejlesztõ (és a hozzátartozó szellemi háttér még jó pár embere) átment, pontosabban fogalmazva visszament az alapító cégükhöz. (a cseh avast-hoz, aki valamivel több, mint 1 évvel idõsebb a cseh "tesónál"). Ott, avast-éknál mostanra igen csak látszik és tapasztalható is a termékeikben, hogy megvan/ott van a szellemi tõke a fejlesztéshez, és hatásosan használják is a tudásukat. NOD (Nemocnica na Okraji Disku = Kórház a Lemez Szélén) <#vigyor> meg kezd kicsit vissza szürkülni. Láthatóan hiányozhatnak és nem tudták kellõen (még) pótolni a "bátyushoz" eltávozott fejlesztõiket.

Narxis
Hihetetlen, csak ebben a topikban csinálja ezt az SG.hu bõvítmény, moonster légyszives ezt ne töröld, belinkelem Ability-nek hátha tud valamit csinálni.

Így most mindig ki kell kapcsolnom ha itt linkelni akarok valamit...

Narxis
ESET NOD32 Offline Update 6453 (20110910)

Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.

Letöltés:

Link1

Link2

félreértés ne essék ,tényleg nem fikázni akarom a nodot,hiszen több éve használom a szoftverüket ,de ezek valos tények amiket a forum társaimmal észrevételezünk.Sokan nagyon vártunk az uj szoftvert ,de nem ilyen áron.Én spec türelmesen kivárom mig ezeket a hibákat orvosolják .Semmi esetre nem akarok más cég termékét felrakni a gépemre.
Narxis
ESET NOD32 Offline Update 6453 (20110910)

<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-weight: normal; background-color: rgb(255, 255, 255); font-size: medium; "><a name="pirosvonal"><center><table cellspacing="0" cellpadding="0"><tbody><tr><td><div style="width: 810px; padding-top: 15px; "><div class="msg-text checked" style="background-color: rgb(240, 240, 240); color: rgb(68, 68, 68); margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 3px; padding-right: 3px; padding-bottom: 0px; padding-left: 3px; text-align: left; font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; text-decoration: none; "><span class="maskwindow checked">Leírás:
- Kattints az OK-ra.

Letöltés:<span class="maskwindow checked">
<div class="msg-text checked" style="background-color: rgb(240, 240, 240); color: rgb(68, 68, 68); margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 3px; padding-right: 3px; padding-bottom: 0px; padding-left: 3px; text-align: left; font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; text-decoration: none; ">Link1
Link2

Narxis
Ejnye skacok, nem mondom, hogy nincs igazság abban amit írtok, de írni kell a magyar supportnak. Õk pedig segítenek kideríteni a hiba okát ami ezer + 1 dolog lehet. Elavult driver, régi antivírus maradványok, de akár a Nod-ban is lehet hiba aminek a beazonosításához a Ti segítségetekre is szükség van, hogy minél hamarabb ki tudják javítani.

Egyenlöre jo nagy csalodás az 5 ös nod.Eddig a legnagyobb megelégedéssel hsználtam az elözö verziókat ,de ennél az 5 ös verziónál vannak hiányoságok.Router menübe nem lehet belépni,indokolatlanul dobál fel ablakokat,hogy nem naprakész az operácios rendszer,,jobban fogja gépet mint az elözö verziok.Szoval ma ment vissza a 4.2 es.Kinlodjon vele a szoftver fejlesztõ..
Én le is töröltem, de azért szeretném használni az új verziót.
Addig 4.2est raktam vissza.