Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintetek? Tapasztalatok?
mit lehet tenni a hiba kiküszöbölésére, valaki ért hozzá?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszi!!!!
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ebben még nem vettem észre, hogy elkezdi tekerni a procit és lefoglya totál a gépet! Pedig ki van kapcsolva az automatikus keresés, az indításkori keresés, stb.. Mégis egyszercsak elkezdett "keresni" vagy mi, és a gép használhatatlanná vált! Még netezni sem tudtam! A 4-esben nem tapasztaltam ilyen hibát! Remélem ez az 5.94-es nem fog ilyet produkálni különben én is visszarakom a 4-eset! Win Def, + tûzfal, ESS, MalwareBytes Anti.., Nem talál semmi sem vírust! Futtattam a SuperAnti..-t is, az sem talált! Az ESS-t is lefuttattam, totál mély, kb 2 órás keresést, az sem talált semmit.
Aztán egyszercsak "bekattant" és a gép kifingott! Csak a resi segített!
Remélem ezt kivették belõle!
Figyelmeztet a Nod 5.0.93.7 verzió , hogy letölthetõ a xxx 94.0 verzió.
Aki telepítette milyennek találja az új verziót ?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
egy kérdésem lenne most vettem egy új laptopot és a win 7 el adták letöltöttem nod 64 bites licenc változatát. A kérdésem hogy az itt lévõ kódokkal lehet használni tovább? vagy ennek egész máshol érhetõ el a frissítési kódja.
eddig a régen innen kaptam meg ha lejárt
Halljátok! Miért csinál olyat a NOD, hogy egyszer csak elkezd "tekerni"!
Pedig futtattam már full víruskeresést, minden be van kapcsolva, nincs egy vírus sem a gépen! De olyat csinál néha (eddig 3x) hogy a procihasználat 1%-on! Elkezdek játszani (cod4, cod7 legutoljára a Rage-el) és akad a játék! Procihasználat 100%-on! Kilépek járékból, és az ekrn.exe pörög ~50%-on! És nem lehet sehogy se lelõni! Újra kell indítani a gépet, hogy "leálljon"! Ilyenkor mit kezd el vizsgálni? Vagy mi baja van? Pedig megy napokig a gép, elindítok bármit 100x és semmi, aztán benyomok valamit és kiakad, mert leterheli a procit a nod!
Ötlet?
Köszi elõre is!
Jah és köszi a kódokat! Nekem is azonnal küldik, és hibátlan!
Win Def + ESSx64 + MalwareB.AntiM. és hibátlan a gép!
mostanában azt írja ki, hogy távoli portszkennelés ez mi?:S
Nem tudom, miért kínlódás a havi egyszeri jelszó kikérés... Nálam 5 perc alatt megjönnek az adatok, beírom és kész. Köszönöm annak, aki minden hónapban beírja a kódot.
Szép hétvégét
Mi a problémád vele? Mindenre csak egyszer kérdez rá! (kivéve, ha ideiglenesen engedélyezed az adott dolgot)
Ez a mód jó.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Újra kellett tennem a wint, de nem volt lehetõségem megnézni hogy vannak a tûzfal beállításai eset samrt sec-ben. Most meg olyan gondom van, hogy korlátozza az adatforgalmat. Abból gondolom, hogy ha lemérem a sebességet ilyen 500-600-as pinget kapok. Állítottam rajta interaktív szûrési módra akkor folyton jönnek a kis abalakok hogy engedélyezzem az alkalmazásokat...
Nektek hogy van, mire van állítva? 4.0.474-es a verziója
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Feltelepítettem az 5- ös verziót kértem hozzá emailben licencet frissítettem a felh nevet ill jelszót de nem akarja kiírni, hogy meddig érvényes.
Mi lehet a baj?
Vagy csak én nem jó helyen keresem? Nem a frissítés menü alatt kellene kiírnia?
Elõre is köszönöm a válaszokat. :)
Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
- Nyisd meg a NOD32 fõablakát.
- Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
- A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.
Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.
Letöltés:
Link
#10506 -os hozzászólást lehet törölni ha bántja a szemetek. Remélhetõleg nem lesz ilyen többet mert javítva lesz az SG addon és én pedig kivételekhez adtam ezt a topikot. :)
Mindjárt feltöltök egy október 2. frissítést, ennél frissebbet sehol nem találtam.
Így most mindig ki kell kapcsolnom ha itt linkelni akarok valamit...
Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
Letöltés:
Link1
Link2
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-weight: normal; background-color: rgb(255, 255, 255); font-size: medium; "><a name="pirosvonal"><center><table cellspacing="0" cellpadding="0"><tbody><tr><td><div style="width: 810px; padding-top: 15px; "><div class="msg-text checked" style="background-color: rgb(240, 240, 240); color: rgb(68, 68, 68); margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 3px; padding-right: 3px; padding-bottom: 0px; padding-left: 3px; text-align: left; font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; text-decoration: none; "><span class="maskwindow checked">Leírás:
- Kattints az OK-ra.
Letöltés:<span class="maskwindow checked">
<div class="msg-text checked" style="background-color: rgb(240, 240, 240); color: rgb(68, 68, 68); margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 3px; padding-right: 3px; padding-bottom: 0px; padding-left: 3px; text-align: left; font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; text-decoration: none; ">Link1
Link2
Addig 4.2est raktam vissza.