Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen köszönöm! Segítettek az általad ajánlott programok.
Modano
Iceclon! Csak egy tipp: Revo uninstaller progival töröld ki,majd Advanced System Care-t ereszd a gépedre mélyvizsgálattal!Kitakarítja az összes mocskot ami a gépeden van! Újraindítod a gépet,letöltöd az esetet..és örülsz!

Az ESS 4.x-nél a fõablakban is, és a Névjegyben is mutatja az érvényességi idõt.
Narxis
Én most nem találok sajnos, legutóbbi október 10-es. Úgyhogy szabad a gazda, ha valaki tud akkor feltölthetné.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Offline frissítést tudna valaki? <#help><#help>
vorlon76
Sziasztok!
Köszönöm a CH1P kódot!<#worship>

Bocsánat, az lemaradt, hogy természetesen a gyorsítótár ürítését is próbáltam többször.
Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni, mert valamiért nem frissül a NOD.
2 hónapja szenvedek vele, de semmi változás és már nagyon idegesít... Kértem a 2 hónap alatt már vagy 6-8 kódot, haverom is ellenõrizte mennek azok a kódok amik nálam egyszerûen nem akarnak. (a mostanit is próbáltam)

"A vírusdefiníciós adatbázis frissítése hibával fejezõdött be" üzenetet dobálja ki nekem.

Nod32 Antivirus v5.0.94.0 (64bit)
Windows 7 Ultimate (x64) -en.

Mikor átálltam az ötösre még 1 hónapig ment rendesen. A rákövetkezõ kódokat nem fogadta már el. Gmailrõl jegyzettömbe másolom és onnan írom be a passt, hogy véletlenül se legyen semmi láthatatlan karakter stb.

Uninstall/Install meg volt, nem segített, sõt már aktiválni se tudom a programot, és így még többször ugrál fel az ablak, hogy veszélynek vagyok kitéve. A Win belsõ tûzfalát is kikapcsoltam, de úgy se megy. Más tûzfal program nincs a gépen ill. router végzi ezt a feladatot (azon nem változott a beállítás évek óta)

Elõre is köszönök bármilyen segítséget
Hali!
Sajna ilyen lehetõség nincs(a nodban sem), hogy elrejtsük az IP címünket, de van rá megoldás. Ha azt szeretnéd, hogy ne a Te IP címedet lássák, akkor keresel egy (anonim) proxy szervert, és azon keresztül netezel. Ebben az esetben az ellenállomás a proxy IP címét látja és nem a Tiédet.

Wreck86
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy noddal (ESET Smart Sec.4.2.67.10) van e olyan opció, hogy az ip címemet teljesen elrejtené?
Win7-em van.
Köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

SZiasztok! Nod32 update viewer megoldás az új NOD-hoz is jó?
moonster
Csak egy picit kellett volna visszaolvasni.
Weboldalak tiltása/engedélyezése
A forumok alján van keresõ, ami csak abban a témában keres.
Köszi a segítséget! Tegnap beriasztott ugyanarra az oldalra, ma már nem, pedig én semmit sem csináltam. Lehet, hogy a Nod frissítette magát. Megnézem az oldalt a vírustotállal is.

gergely1991
Beállítás>http,https>Címek kezelése
Ha ennyire beriaszt a nod akkor mondjuk egy virustotal ellenõrzésre elküldeném.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!
Újabban a NOD letilt bizonyos oldalakat (IP címeket), melyeket én továbbra is szeretnék látogatni.
Kérdésem, meg lehet-e adni a programban egy-két kivételt, és ha igen, hol , melyik menüpontban lehet ezt megtenni?
Köszi a segítséget elõre is!

Azt csináltam hogy kitöröltem a fiókot és csináltam egy másikat. Ez így most tökéletesen mûködik. Üdv.
seemur
Értem és elnézést kérek! Bár közbe észre vettem én is. Tudom hogy kell aktiválni, nem elsõ eset. A kódok akkor is hibásak Nekem, akárhogy írom, ezért kérdeztem.

Ha figyelmesen elolvastat volna a kapott licenc levelet,jelzik,hogy a licenccel az ESET NOD32 Antivirus is használható.
A kapott felhasználói név,jelszó párost a Beállítások,További beállítások megnyitása,Frissítés menüpont alatt kell manuálisan beírnod.A másolás,beillesztés használata az adott levelezõ program eltérõ karakterkódolása miatt nem javasolt.
A licenc érvényességi ideje,a következõ adatbázis frissítés után válik elérhetõvé.

seemur
...Mondjuk ESET Smart Security Home Edition-hez van. Azt hittem az egységes. Nekem antivirushoz kéne, ahhoz is volt már itt link?

seemur
Az lehet hogy az itt linkelt CH1P 2011/11-es regisztráció után küldött kódok hibásak? Kb 5x írtam be, és hibásnak titulálja.

frissítésnél (5.0)
seemur
Hülye kérdés:
Az érvényességet hol mutatja non-stop, állandóan?
Mert sokszor van, hogy sehol nem találom, pedig ott szokott lenni (asszem a védelem állapota-nál).
Most is beírtam az új kulcsokat kb 1 órája, de sehol nem találom, hogy akkor most meddig lesz jó...

Ez csak egy tipp meglátásom szerint:
Szerintem, ( ha nem jót írok javítsatok akkor ), állítsd le azt az exe.t!

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

seemur
Most nézem nekem le van tiltva, mégis pampog.

Sziasztok.
A lányomnak csináltam egy fiókot a gépen.Bejelentkezik és a proci 100 % on dolgozik.Ha bármit is megakarsz nyitni 10 perc. Valahogy nagy nehezen kijelentkezek fél óra aztán ha bemegyek az én fiókomba vagy apáméba ott minden rendben. Ami eszi a procit az sejtem hogy az ESS-ihoz tartozik., így van? Kétszer is átjelentkeztünk és mindkétszer ezt csinálta. Van valami teendõ? (persze csak ennél a felhasználónál) . Köszöntem a válaszokat. Üdv.Itt pillanatnyilag 97% án van a procikép
Üdv.

Akiknek folyton pampog az 5-ös verzió, miszerint felhasználói beavatkozásra van szükség, azok az operációs rendszer frissítések melett kapcsolják ki a játékos üzemmódot is.

NE idegesíts, MERT ideges leszek...

FZoleee
A legújabb Smart Security-m van, ti is észrevettétek, hogy vírusadatbázis frissítésnél behal a gép? Általában 0,5-1 percig nem tudok semmit se csinálni vele, majd mikor megjavul hirtelen, kiírja, hogy frissített az eset smart security...
wicked
Havonta, mikor megjelenik az adott magazin.
Most a CH1P kódja az amelyik a legtovább jó. 2011.12.15. ;)

jamekka
Sziasztok!

A magazin kódok milyen redszer szerint kerülnek ki az oldalra?Mert fel akarom dobni a gépemre mostanában minnél késöbb lejáró kódal.

Köszi!

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

moonster
Igazad van. Elnézést kérek.
Javítottam!
Igaz,hogy vörös és 12.15.-ét ír viszont a 11.15.-ei jelszót hozza

moonster
Köszönjük, de ez a kód már szerepel a #10451-ben. Sõt fenn is ez a vörös, legfrissebb színû.
Több figyelmet legközelebb :D

mas...

Nekem bejött az 5-ös verzió, fõleg, h beletették, h vizsgálgatja az behelyezett médiákat. Felugró ablak csak egy volt, az OS kritikus frissítések miatt pampogott.
fekete0012
CH1P 2011/11

prkd9v

regisztrácio

Érvényes: 2011.12.15.

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Modano
Érdekes hogy más oldalokon meg sok dicséretet kap az 5-ös.Én már béta kora óta tesztelem és bevált.Valóban vannak felugró ablakok de én az a féle vagyok,hogy ha nincsen gáz akkor kixelem!:)

Sajna az 5-ös verzió nekem sem vált be.Lassabb a gépem ill.nekem is üzik ugrálnak fel,hogy beavatkozást igényel stb.....

hi
portszkennelés ellen mit lehet tenni? jó tudom blokkolja az eset, de akkor is idegesítõ:S
Narxis
Inkább megfontolt!

Mármint az használ 5.0-t, aki nem bátor!
Narxis
4.2 elavult már. 5.0-t használ az aki okos.

gergely1991
5.0 verzióról van szó?
Nálam 4.2 nem csinál ilyen pofátlanságokat.:)

Azért hogy kikapcsoltad a Frissítések jelzését attól függetlenül nem kéne "elszínezõdnie". Mondjuk a Feladatütemezõnél nincs valami kikapcsolva?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nálam ez akkor megoldódott, amikor azt állítottam be itt, hogy semmire ne jelezzen, mármint windows-frissítéseknél, ha fontos, ha ajánlott, stb. ha bármi más van beállítva, akkor ezt csinálja.
Egyébként a program pofátlan, néha visszapakolja azt az opciót, hogy a kritikus updateknél jelezzen, és jelez is.. kb heti egyszer biztos, hogy besárgul az ikonom az óra mellett kékrõl, akkor szoktam megnézni megint az opciót, és újra átállítani, és akkor egy darabig megint szép kék marad ;)

walkinguser
Üdv emberek!
Problémám a következõ: A kis ESS iconból, mindig felpattan egy buborék, hogy felhasználói beavatkozás szükséges. Amikor rámegyek, akkor semmit nem ír. Másnak is van ilyen problémája?
Lehetséges hogy azért van, mert kikapcsoltam, hogy jelezze a windows frissítéseket, de ettõl függetlenül nem teljesen friss a gépem, és kicsit bekattan?

/Intel Caleron CPU E3400 @ 2.60Ghz, 4.0GB, Nvidia GeForce GT 440 (OC version)/ Windows 7 Professional 64-bit.

me and a monkey
Úgy már minden világos és érthetõ, nagy kõ esett le a szívemrõl.<#alien2>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

moonster
Egyik cimbim ugyanezzel a "letiltott weboldal" problémával keresett meg. Neki a 2baksa.net nem ment. Ezt neki csináltam, így a háttér a bizonyíték :)
haha... épp errõl beszéltem én is:) Szerencsére már megy rendesen :)

me and a monkey
Mi az a "csúnyaság" a háttérben...? <#nevetes1>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Köszi!

amúgy itt próbálgattam, igaz nem csillaggal, de most engedi a visszatöltést
moonster
Alant lévõ beállításnál tudod megadni, hogy melyik oldalt zárja ki az ellenõrzésbõl.
érdemes csak a fõdomaint írni elõtte és mögötte egy-egy csillaggal:
pl.: *index.hu*
(Esetleg az engedélyeztt oldalak közé is felveheted ugyanígy, de sztem elég, ha kizárod az ellenõrzésbõl)
Pár napja egy nagyon jó "minden ingyen van" jellegû szoftverbolt :) is le volt tiltva, de már újra elérhetõ :) Lehet, hogy az az oldal is megférgesedett amit említettél. Azt nem tartom valószínûnek, hogy az Eset csak azért tiltana le egy oldalt, mert nem kifejezetten legális tartalom van rajta.

Üdv!

2 napja az egyik torrentnél (sportra szakosodott) a nod riasztást dob. Ezáltal se le, se fel. Hol a rákban tudom neki megadni, hogy ezt az oldalt hagyja figyelmen kívül?