15651
-
Egy olyan oldalt írjatok nekem ahonnan precízen lejön a NOD magyar. Sajnos nem mindenhonnan jön le müködö változat. Vagy 2 nap mulva gondokat csinál. Mi a legjobb tipp egy tuti változathoz??? Köszi!
-
cooldoc #1098 Can NOD32 be updated without access to the Internet?
Yes - typically one computer in the network is set up as the update server - that computer is linked to the Internet and is updated from the NOD32 sever. Other computers in the network go to this update server for updates. For more information, please read the Guide for network administrators.
-
cooldoc #1097 Már sokszor volt róla szó. keress vissza... -
Madmano #1096 Szasztok.Egy kérés:mondja már el vki,hogy lehet a NOD-ot frissíteni egy olyan gépen,ami nem kapcsolódik a netre?Előre is köszi. -
hofitom #1095 Ugyanez van nálam is de nem zavar. -
akmot #1094 köszi,remélem működik, bár nekem 98-as windows-om van... -
jav: frissebb... -
Levettem a magyar hivatalos oldalról a 30 napos próbaverziót.
Fix rá és azóta is frissít a mint a vöcsök.
(Egy dolgot azért észrevettem még régebben bár túl nagy szakszerűségről nem tanúskodik: amikor kiírja, hogy a legfrisebb verziót használom de a linkelt oldalon látom, hogy van frisebb, akkor néha kétszer-háromszor is rá kell kattintani a frissítés gombra, 3-4 próba után már leveszi a legújabb frissítési adatbázist)
Jobb alsó sarkot nézd -
cooldoc #1091 Már ha FIX-et keresed. Egy próbálkozást megér. Nálam 3 napja nem műxik. -
cooldoc #1090 Itt is megtalálod, a tömörített folderben:
NOD 32 Full -
péntek józsef #1089 EZ valami crack vagy mi? -
akmot #1088 hi
tudna nekem segíteni vki? az #943-as pontnál belinkelt progi exéjét szeretném letölteni de már törölték. Honnan tudnám még is megszerezNI?? -
cooldoc #1087 Van a PCWORLD magazinban is kód. Egyébként hasznos, jó technikai fóruma van.
De azértz a Supergamez a nyerő!
-
cooldoc #1086 Igen, tudom. Én választékbővítésnek szánom ezen oldalakat.
-
Minden egyes magazinban ugyanazon kód található, szal akárhányan regelhetnek vele. -
Van másik lehetőség is. Aki rendszeresen veszi a GA**STAR magazint, vagy akinek van ismerőse, haverja, az találhat benne egy kódot(általában a 7. oldalon). Felmész az alábbi címre,: http://www.nod32.hu/gamestar/ és regelsz, majd az ímélben kapott jelszó, felhasználónevet ingyenesen, és legálisan lehet használni a magazin következő számának megjelenéséig. -
cooldoc #1083 90 Day-long NOD32 software legal copy for you to use.
Step One: Obtains NOD32 legal copy ID
http://www.nod32club.com/free.shtml
Step Two: Registers your NOD32 software
http://reg.nod32.com.hk/
--------------------------------------------------
STEP ONE TRANSLATION
* Name:
* Email address:
* Confirm Email address:
Telephone: (OPTIONAL)
Address: (OPTIONAL)
Where did your hear about this:
(USE A VALID EMAIL)
Now wait for the email to arrive, once arrived C&P the
REG CODE into Step Two URL and complete form!
PS.dosta³em maila o takiej tre¶ci : "Dziêkujemy za zarejestrowanie twojej kopii NOD32. Powiniene¶ otrzymaæ twoj± nazwê u¿ytkownika i has³o dla pobierania uaktualnieñ i ulepszeñ e-mailem w ci±gu godziny"- przet³umaczone !
Przed chwilk± dosta³em kluczyki ! -
cooldoc #1082 Nem az a baj. Most írom 20x. Visszaáll reboot után - nem csak nekem, nemzetközi fórumon olvasom, sokaknak. De én már a 2.51.28-ast használom. Kapom a jelszót, 1 hétig jó, aztán írom be az újabb jelszót. -
Hát nemtom, nekem most fixszel: 1.1644 (2006.07.04) Az előbb frissített. -
cooldoc #1080 Épp ezért áttértem az adathalászatra, és naccerű, új NOD-kulcsokkal teli oldalakra lel a figyelmes és nyelveket beszélő surfer. 
Ezért mindig új, friss kulcsot használok, nem szebvedek a fix-szel többet! -
cooldoc #1079 A Fix-re rájöttek az Esetnél. ld. 9down.com softex.meganet.lt és vonatkozó oldalak... -
vernyuszi #1078 Egyébként nekem sem frissít a NOD. eddig semmi gond nem volt vele, az eval szerverről frissített, de most állandóan azt írja, hogy a lehető legfrissebb verziót használom....hát én ezt nem hiszem már el :)
-
vernyuszi #1077 Igaz, hogy elég régen kérdezted, de lehet, hogy visszatérsz :Csak azt kell tenned, hogy az svchost exe-t ne meghatalmazottként legyen a tűzfalnál kiengedve, hanem "csak" részben meghatalmazottként. És akkor nincs 100% procihasználat :)És az outposttot ne betanítási fázisban használd, hanem blokkolva
-
cooldoc #1076 :)) Rossz vagy... -
Oké - csak mostanában senki sem panaszkodott az apdétre. - Valami mégis csak nálad lehet...??? -
cooldoc #1074 Elvileg anonim a dolog... -
balcsi70 #1073 OK.kösszi megcsináltam.(mostmá remélem nem fog többet vonyitani):))) -
cooldoc #1072 Beállítások -
balcsi70 #1071 Sziasztok.Valaki a # 1060-ra tud valaki választ? Köszi. -
cooldoc #1070 Annyi ilyen kis harcom volt mostanság... Ld. Chessbase, Windows Defender, Outpost. Már nem szeretnék oknyomozni. Egyet tudok: 6 hónapig nem volt probléma, az új, 2.51.28-as változat megjelenésével jelentek meg ezek a tünetek. Mint formális logikát tanult ember, némi ok-okozati kapcsolatot orrontok a két, egymástól elsőre akár függetlennek tűnő manifesztum között. Uff. 
Csak már a faszom tele van a windows-magánnyomozó státuszommal - meg nem is értek hozzá. És ez a legveszélyesebb (a majdnem-tudás, pláne ha elbizakodottsággal társul).
Végigvezetve a problémát, próbáltam rá különféle megoldásokat találni, de miután az összes hangszert végigpóbáltam (mindhiába), könnyes (meglehet, ideiglenes) búcsút vettem a Fix-től. -
és akkor lehet hogy nem is a noddal van a baj -
Lehet hogy tök hülye feltételezés de nem lehet hogy a windows nem menti el a nod beállitásait kikapcsoláskor?
-
cooldoc #1067 Anyway, gratula! És nem ugrik vissza trial-version-re reboot után? Na, ez jó magyaros vót, elnézést! Nekem elkezdett matatni reboot után egy vmilyen dvt.exe, vagy mi a rák registry-szerkesztővel (amit a c: alá pakolt), és ez visszahozta minden esetben a trial-t. Vagy ez, vagy más, erős a gyanúm, hogy ez a g...ci.
Aztán ha rákkatintottam a "fix.reg" file-ra (mai a NOD folderében figyelt), akkor az átírta néhány millió napra az érvényességet, de ez csak a köv. rendszerindításig tartott. nem értem. Ez a dvt.exe még bak-ot is csinált magának, amellett, hogy az eredeti .reg file-lal felülírta a "fix.reg" által megpuhított file-t.
Nem értem, de már nincs is jelentősége. Csak idegesít, ha valamire nem jövök rá. Sose a gép a hülye, hanem mindig mi. -
cooldoc #1066 Köszönöm. Nekem is most ez van fent, de szereztem hozzá egy működő serialt , jelszóval egy tajvani(!) oldalról. Most elven, kíváncsi vagyok meddig virgonckodik. Oszt jó nagyot, hajrá Franciák!
-
Nekem most angol 2.51.28 van fenn. Frissíti rendesen a fixszel. Sőt, Days left: 16715850
Néhány hónapja, amikor volt egy frissítési mizéria, a következövel akkor is frissített így:
Van egy NS.reg fájl amit amit első alkalommal le kell futtatni hogy bekerüljön a rendszerleíró adatbázisba. Aztán be kell másolni a következő létrehozott mappába: C:\Program Files\Common Files\Eset\nod32\
Itt a fájl: http://lck.uw.hu/Prog/NS.reg
Oszt jónapot.
-
cooldoc #1064 Gondolom, csak ezzel nem jutok előrébb:)
Valamiért viszaállítja 30 naposra reboot után.Frissíteni frissít, de vajon a Tied nem ugrik vissza 30 naposra (just wondering)?
Végül is leszarom, elég sokáig használtam. Igazából már csak akadémikuzs szempontból érdekel. Vírust nagyon rég láttam, lehet vírusirtó nélkül nyomom inkább. -
A 2.51.26 verzió is tökéletes frissít, v.hol nálad lehet a hiba. -
Nálam a 2.51.20 verzió "fix-szel" felturbósított változata pöfög, nincs semmi gondom, korrekt módon frissít. Egy régebbi linken biztos megtalálod. Úgy sem jó? -
cooldoc #1061 Ezt még megpróbálom, Uram, köszönöm. Bár szerintem most hazavágták a fix-et végleg (ESET-labor). Minden ok nélkül, a legjobban beállított paraméterekkel dolgozó NOD-ot kezdte basztatni. Hallatlan:) -
balcsi70 #1060 Sziasztok.A Nod-om elkapott egy virust,nem jött be.Lefuttattam,kitöröltem a naplobol is,De mind feljön egy kis ablak hogy küldjem el a laborba.Ezt hogy kell innen kitörölni?(má nem emlékszem)