15651
-
Bocs hogy tele nyomom a fórumot...... na szal az jutott még eszembe hogy akinek nem megy a nod próbálja meg az Avast!ot teljesen legális nincsenek vele ilyen gondok hogy nem frissít stb stb... avast! -
A jó édes anyukáját! nem frissített 24-e óta.......... most néztem meg.
(asszem megy visza az Avast!
) Azzal ilyen gondok nincsenek.
-
2.51.26-osom van. -
Nekem műkszik. -
BIT #1175 Az hol látszik, hogy meddig fog frisíteni?
A Rendszereszközök\Információk között nem találtam erre utaló dátumot? -
nincs valamiuj FIX?
mert ha a mostani demora felrakom a 2.1-est akkor csak 2006.06.8-ig frissit
-
cooldoc #1173 Az nem jó, próbáld meg kézzel, menj végig az összes frissítő-szerveren! Tele van a város szerelemmel - a Net meg sok genya kártevővel! -
nekem 21.-e ota nem frissit -
cooldoc #1171 Bájos, ez a NOD32 FIX 2,1? Arra már rájöttek az ESET-nél. Reboot után visszaugrik. Megnézegettem regmonnal a registryt, de nem jöttem rá, miért nem jó már a crack. Nálam kb. 1 hónapja romlott el - frissített, csak visszaállt trial-változatra. Ha megkezeltem (rákattintottam a folderbe telepített .reg-file-ra), visszaugrott 1 millió- akárhány napra, de a következő reboot-nál már ismét a 30 napos figyelt. Mivel a FIX az automatizált feladatok közé ír, néztem a NOD-naplóban a "Feladatütemező"-nél, de így sem lettem okosabb. -
http://www.sendspace.com/file/krfs2w Ezt telepitsd fel és inditsd ujra a gépet, évekig jó lesz! -
Itt pedig 'csak' legál beállítások vannak, semmi értelmeset nem találok a crack-re..
(Mindenesetre felraktam a 30napos trial verziót.. majd lesz vmi.) -
Hát, ez nem műxik. Honnan vegyek usert + passt.. -
very thx! -
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 A 30 napos problémára megoldás -
http://www.eset.com/download/registered_software.php -
Az oriás frissítés az amikor a nod32 letölti az eddig megjelent elérhető virusadatbázist, amit ugye nem a programmal adnak. -
Sziasztok
Melyik verziót töltsem le és hogyan crackeljem, hogy ne csak 30 napig lehessen használni?
-
BIT #1162 Akkor hagyom egyenlőre.
És mi az, hogy óriás frissítés?
Azt hogy kell produkálni? :-) -
cooldoc #1161 2.51.28-as nem is tudom micsoda. Vmi minor változtatás lehet a 26-hoz képest. A litvánoknál bármikor le lehet tölteni (volt fent, de nem reagált a FIX-esítésre).
Aztán visszaraktam a 2.51.26-os magyart, és működik mint Kisangyal. Bár tegnap elég sokáig vacakolt, mire letöltötte az óriásfrissítést. 4,5 Mega volt...nagyon sok új definícióval. -
Sztem tök felesleges volt...... 
-
BIT #1159 Hi!
Nekem most fent van crakelve a 2.50.32 és frissít is rendesen naponta.
Ma letöltöttem a 2.51.28-at biztos, ami biztos alapon.
Azt kérdezném, hogy érdemes updatelnem most, ha a régebbi is rendben frissít.
Végül is a friss vírusadatbázis a lényeg, nem? -
Az Avast az ízig vérig EU-s 
Cseh
-
cooldoc #1157 Reboot-ennyi -
cooldoc #1156 Start, Futtatás, ide beírod. MÁSHOZ NE NYÚLJ! Csak a NOD32-t-höz rakj pipát, az utolsó fülnél: "Automatikus indítás". -
cooldoc #1155 msconfig -
Rendszer indításkor a NOD32 nem indúl el, eddig ment.
Hol állíthatom be, hoy ismét elindúljon?? -
ne is mond! a meleg boxol az agyammal és lassan k.o. kapok! -
Meg asszem a szlovákok is fejlesztik csak azt nem tudom akkor a központ mér kaliforniába van. -
cooldoc #1151 Kösz. legalább valamiben Slotáék is jók. -
"pm-be küldessz egy email számot?" Az milyen? 
-
A nod mint anyacég (vagy hogy kell hívni szlovák de a központ kiköltözött kaliforniába. De szlovákoknál látta meg a nap világot. -
Küldtem. -
vazze... nem számot csak szimplán emailedet :D -
pm-be küldessz egy email számot? -
A nod32 hova tölti le a frissítéseket? Mi a könyvtár neve?
-
De nincs net a gépeme
nekem csak a frissítések kellenek!!
-
azt az oldalt nem a böngészőbe kell beírni hanem a nod32 nél a server kiválasztásához -
jah, bocsi... hát őőő +próbálok vmit segíteni majd küldök egy pm-et! -
??? -
Olyan oldal kell ahol magát a frissítést tom letölteni!
Mert NINCS netem!