15651
-
Szerintem is. És nincs vele macera hogy működik e a krekk stb stb...
Havi öt perc nem sok. -
Innen.
És megjegyzem, az időkorlátos is teljes verzió, ugyanazokat tudja mint a kereskedelmi, csak havonta újra le kell tölteni, és feltelepíteni.
Ennyi kellemetlenséget már igazán megér. -
csum
honnan lehet teljes veryioju NOD32 ot letolteni??
vagy csak venni lehet??
ha valaki tudja mondja meg>) -
Nagyon szépen köszönöm a sok értékes segítséget! -
cooldoc #1295 Ajánlom mindenki figyelmébe,aki egy kissé paranoiás a vírusok miatt:
NOD32 Beállítások Haladóknak -
cooldoc #1294 A mélyreható csak a beállítsi paraméterekben különbözik - Te konfigurálod. Nálam minden egyes opció a legszigorúbban van (pld. Adv. heuresztika bekapcsolva).
Annyival másab, hogy F8-ban bootolva kevesebb service, driver stb. fut.És a vírusok kedvenc indulási helyeik (több ilyen hely van a registry-ben, nem csak a Win\Curent Version\Run...RunOnce stb. Így értettem - de én csak egy laikus vagyok. -
cooldoc #1293 Brand new to NOD32 (single wks Windows version) and installed it today (using the shortcut method to set it up to BlackSpear Extra settings.) All seems to have gone OK - although install was alarmingly fast (thought it hadn't done anything, just rebooted).
I have done my first on demand scan (scan only, not scan and clean) - I heard one bleep so I know there is one identified threat/infection and at the bottom of the log is confirmation of one threat found. How do I quickly find it to right click it so I can identify it and tell it to clean- the log contains 440,000 file entries and scrolling to look for one red entry is impossible almost. I could tell it to rescan with clean but this would mean another full scan taking 45 minutes. I know I am missing something obvious.
The "Threat Log" is empty and the "Event Log" gas entry saying "Alert has been generated see the Scan log".
Is it possible to tell it to log only threats or infections in the log and not all files scanned i.e. the important information?
thanks for your help with what I am sure has an obvious answer.
Válasz:
Uncheck 'list all files' before a scan usually helps, but there will still be some locked files depending on what you have installed and running. -
cooldoc #1292 Fertőzésnél - sose lásd-egy piros szem ugrik fel (AMON,IMON). Itt a logban látod más színnel (barna, vagy szürke, nem emlékszem), de a kék normális.
-
Én nem esküdnék rá hogy csökkentetben a nod32 hatékonyabb. Haveromnál normális üzemmodban nyomattunk egy mélyrehatót, ami talált is vírsut, de leszedni nem tudta. Ujrainditottuk csökentettben, de ugy csak sima lemezellenőrzést engedte, a mélyrehatót nem, és így nem tuddtuk leszedni a vírust, főleg hogy a sima ellenőrzés észre sem vette. -
cooldoc #1290 Pagefile.sys, ntuser.dat és a többiek. ez normális. Ezekhez a Winfos nem enged hozzáférést. -
Igy néz ki:
-
Már csak egy fárasztó kérdésem van! :) Az normális, hogy nálam vizsgálat közben sok fájlhoz kiírja, hogy: (fájl zárolva) hiba a megnyitásakor. És ezt mind kék színnel. Csak mert elképzelhető-e, hogy épp ezekben van valami fertőzés?
-
cooldoc #1287 Igen, így gyorsabb(talán). De előtte egy lendülettel frissítsd!
mostani verzió :1.1716, itt tudod mindig megnézni (ez a leggyorsabb):
Update Info -
De akkor hatékonyabb, ugye? Úgyértem, van olyan vírus esetleg, amit csak ebben a módban tud megtalálni? Ti így nézitek át a gépeiteket, vagy normálisan? -
Köszi -
cooldoc #1284 Csökiben nem indul el sok automatikus indiló folyamat, driver, csak az OS működéséhez nélkülözhetetlen driver.
Ami a file-t illeti, Menj ide, és vizsgáltasd meg:
www.virustotal.com
Itt az adott file-t (kb. 10 perc, sorállással) 10-15 top vírusirtó nézi meg, online. Kaspersky, Eset, Symantec, Avast stb...
Aztán döntesz! -
Sziasztok. Az hatékonyabb mód a mélyreható vizsgálathoz, ha a gép közbe csökkentett módban fut? Meg a nod32 érzékelt egy fertőzött fájlt, amit nem tud megtisztítani, csak törölni. Töröljem? Egyébként a Daemon Tools 4 mappájában van, de haveromnál is ez a helyzet, de azt mondja, hogy azt hadjam, mert nem veszélyes. Mit javasoltok? :) -
jóvan már +oldódott a problem... -
nekem semmi bajom a NOD32-vel
csinálj WIN reinstallt -
rohatt virusok
eza szerncsétlen nod meg....blööö
mire mennyek a nemtóm hány számú víruskereső/irtó opció közül...?
-
Minden -
Attlen #1278 Nem tudtna valaki adni egy jó NOd 32 fix(crack) linket adni? nem találom sehol! -
Király kis topik ez!!! -
cooldoc #1276 ?? -
Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Előre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374 -
Akkor megy rendesen a FIX-el is? -
hofitom #1273 Ja. Semmi gond. -
cooldoc #1272 Most frissült egy órája: 1.1705-ös. Gond nélkül. -
cooldoc #1271 Igen, ezt nézd, ez az "autentikus". Meg a hivatalos fórumon - ha érdekel a dolog-, mindig találsz valami csemegét - és sok kérdésre választ!
NOD32 Fórum -
akkor ezek szerint 3 napja nincs frissités?
már megint azthittem nem jo -
cooldoc #1269 Ez a legfrisebb, a szlovák "anyaoldal":
ESET-NOD32_Updates -
Legal verzióval is az ilyenkor, éppen Cooldoc említette ezt egy hsz-ben.
Többször neki kell futni ilyenkor, meg hát a tálcán is látszik az utolsó frissítés dátuma, ha rátolod az egeret a Nod ikonjára.
Ha egy adott napon este még nem frissített, vagy nem láttad mostanában a felugró kis buborékot (Az ön Nod32 programja a legutolsó verzió...stb), akkor gyanakodhatsz frissítési gondra, ilyenkor a cég oldalán meg tudod nézni, hogy mi a legfrissebb verzió. -
hofitom #1267 Hisztis a frissítése de korántsem annyira mint a céges Vbusteré. -
Nekem napokig nem ment a fix-el a frissítés. -
Tényleg nem értem. Le kell venni a legfrisebb trial-t a hivatalos magyar oldalról, felteszed (nem indítod újra !), majd ráküldöd a "fix" nevű csodaszert.
Ennyi a dolgod, más nem.
A fix-be bele van téve legalább 4 szerver, ahonnan frissíteni tud,innentől a program megtalálja az esedékes frissítéseket. (Éppenséggel tvn-es szervert én nem láttam)
Szándékosan leszedtem a Nod32-t a gépemről és a fenti forgatókönyv szerint installáltam fel újra.
Semmi gond nem volt vele, mint ahogy eddig sem, a legfrisebb verzószámra frissített egyből.
-
HASZNÁLD LEGÁLISAN! 

pl havonta kb 5 perc újra tenni...
-
Deneir #1263 Sziasztok, eddig nekem is a tvn-es szerverről ment a frissítés, de kb. 2 napja nem müxik. Próbáltam automatára állítani, de akkor meg kódot kér. Segítsetek!! -
cooldoc #1262 Vmi gond van vele - a NOD viewer sem látja - az összes másik szervert igen. -
hofitom #1261 Kb. 3 napja onnan nem frissített nekem. Most viszont a hivatalos nod szerverről frissített minden gond nélkül. -
Hát Én SENKINEK SEM AJÁNLOM EZT KIPRÓBÁLNI!