15651
  • Qwerty4
    indítsd újra a gépet(tuti már megtörtént), én azt tapasztaltam ha így csinál akkor ujraindítás után írt, de addig a vírus vagy spyware támad
    ez amit kaptál nagyon ismerős...pár mp3 oldalon támad és FSR instalálásakor

• shevy
    ezzel mit tudok csinálni?
  • Kontrakcio
    pedig én azt használom :I
  • Zenty
    a server nemuxi
  • Kontrakcio
    Így lehet frissíteni:

A használata nagyon egyszerű. Ha fel van telepítve a NOD32, akkor el kell indítani a NOD32 Vezérlő Központot. Gyk.: kattintani kell az óra melletti NOD32 ikonon. Itt a Frissítések csoportra kell kattintani, és azon belül is a Frissítés pontot kell választani. A menü jobb oldalán megjelenő ablakban a Beállításokat kell választani. Itt a "Szerverek..." gombra kell kattintani, majd a Hozzáadásra. A megjelenő ablakban az Új szerver mezőbe a következőt kell írni: http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 Aztán OK, és még egyszer OK. Itt az "Automatikus frissítés beállításai" ablakban a Frissítési hely -> Szerver listából ki kell választani a felvitt http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 szervert.
    A Felhasználói név és a Jelszó mezőket üresen kell hagyni!
    A Frissítések fajtái résznél a Vírusadatbázis és a Programösszetevők is legyen automatikus! Ezt úgy lehet elérni, hogy a Vááltoztatás gomra kell kattintani és ott a következők legyenek beállítva:

Vírusdefiníciós adatbázis frissítése résznél ne legyen pipa
    Programösszetevő-frissítés résznél a legalsó pont legyen kiválasztva.
    "Újraindítás a programösszetevők...." résznél izlés szerint választasz.
    Ha minden be van állítva, akkor le kell OK-zni, és próbaképpen rá kell nyomni a Frissítés gombra.
    Ha elindul a frissítés, akkor minden jól lett beállítva.
    Azért célszerű megnézni a Naplók -> Eseménynapló résznél, hogy mit írt be.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiba történt a program modulok frissítése során (nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt)

A NOD32 nem tudja megfelelően elérni az átmeneti tárolásra szolgáló könyvtárat. Kérjük, módosítsa a környezeti változók között a felhasználóhoz tartozó TEMP és TMP könyvtárakat C:\Windows\Temp könyvtárra.
    Kattintson jobb egérgombbal a Sajátgép ikonján, majd a megjelenő menüből válassza a Tulajdonságok menüpontot. A megjelenő ablakban válassza a Speciális fület, majd kattintson az ablak aljánál található Környezeti változók gombra.
    Válassza ki a TEMP változót, majd nyomja meg a Szerkesztés gombot. A változó értékét módosítsa C:\Windows\Temp-re. Ezután válassza ki a TMP változót, és hasonló módon ugyanerre (C:\Windows\Temp) módosítsa a változó értékét. Továbbá ellenőrizze, hogy a C:\Windows\Temp mappa létre van hozva.

Továbbá elképzelhető, hogy a nod32.000 fájl a frissítés megszakadása miatt megsérült. Kérem, ennek megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:
    ellenőrizze a lemezt (Windows 95/98/ME alatt a "scandisk" paranccsal, WinNT/2000/XP/2003 alatt pedig a "chkdsk /f" paranccsal)
    nevezze át a C:\Program Files\Eset\nod32.000 fájlt valami másra (ha ezt az operációs rendszer nem engedné, indítsa újra a Windows-t csökkentett módban, és úgy végezze el az átnevezést)
    frissítse a NOD32-t
    indítsa újra a számítógépet
  • me and a monkey
    Zsotee !
    A fixben benne van több is, nekem tökéletesen frissít.
    ricso !
    A programok hozzáadása/eltávolításával vetted le és szintén levetted u.ott a fixet? Ha igen, akkor működnie kell.
  • zsotee
    Tudnátok mondani egy szervert, ahonnan normálisan frissül a nod?
  • ricso22
    Kérdés:
    Letöröltem a Nod32-t és az újratelepítést nem engedte.Azért kellett törölnöm, mert elsőnek rosszul raktam fel a fixet.Mit tegyek?
  • daneelolivaw
    nem ismer valaki egy afféle kódgenerátort nod32-höz? mert én eddig gamestarból szerztem kódokat, de most itt a karácsony, ajándékok, nincs pénzem ilyesmire...:D
  • bowden
    köszi azt rakok arra gondoltam én is.
  • biomage
    én outpostot használok
  • bowden
    üdv én most tértem át kasperskysről nod32-re.az lenne a kérdésem h milyen progikat használtok mellette pl:tűzfal,stb...?
  • biomage
    kiirtva a programod segitet
    kösz
  • cooldoc
    Stimmel. Keress rá gugliban, van leírás irtásról.
  • biomage
    van fent kettö progi ami észleli
    a spy sweeper és a regrun
  • cooldoc
    Ez egy nagyon rejtőzködő backdoor...Egy szemét rootkit. Alig vmi észleli.
  • cooldoc
    Olvasd el:
    Win32.Rootkit.Gen Spyware
  • biomage
    ja azt már kitisztitotam a gépemböl kedvesen elbujt exploer.vdll mögé
    csak egy regisztrácios kulcsot kelett kitörölnöm és már meg is találta az igazi virust :)
    most jelenleg azon tünödöm hogy egy spy virus van e windowsomban vagy nincs
    a neve a virusnak system32:lzx32.sys
    van pár program ami érzékeli hogy van a windowsomon de a fájlt nem találja
  • cooldoc
    Hát...ha exploer-nek van írva, ide a rozsdás bökőt, hogy ne kóser a kicsi. Valószínű malware.
  • jenki2
    hi,

egy kérdés: ha a nod32-ben be van állítva az programösszetevők automatikus frissítése, akkor még miért nem frissítette meg magát a 2.51-es verzió?
  • biomage
    talált egy virus a müveletti memoriában "Win32/TrojanClicker Small KJ trojai" van köze a sys32exploer.dll hez?
  • biomage
    hi all
    évek ott ez a virus irto van fent a gépemen, most valami szokatlan virust talált a nod32 és csak egy kimondot fájlnál csinálja "sys32exploer.dll" mindig jelez nálla hogy virusos, nem rég telepitetem ujra a nod32 azért mert egy nappal ezelött eltünt a frissités lehetöség de most jó ugy tünik
    segitsen valaki
  • me and a monkey
    Uninstall majd reinstall és itt majd kijelölni a "frissítési paraméterek" (vagy valami ilyesmi...) opciót.
    Valamit rosszul csinálsz telepítésnél mert nem kér jelszót a Nod32 ha ráküldted a fixet.
  • cicamisa
    Sziasztok!Nodfix fennvan,de amikor elkezdi a frissítést, jelszót két.Már mindegyik szervert kipróbáltam.Hogyan lehetne frissítésre bírni?
  • cooldoc
    Néha van időm netezni, ha nyugi van a Klinikán.
  • Qwerty4
    Jó netezést kívánok(bízom benne nekem is ilyesféle nyugodt munkám lesz)!!!Te éjjel-nappal dolgozoll(ha igen akkor mégse lenne jó ilyesmi munka)???
    Ja és a Sys Mech 6 tényleg gáz, maradtam az 5.5-ösnél, az jól bevált már hónapok óta takarítgatom a gép szennyeseit vele...
  • cooldoc
    Már szívják a vérem a pszichiáterek.:)
  • me and a monkey
    Igen, S.M.-ot én is próbáltam, de jobb nélküle, az biztos.
    Eseménytelen munkát kívánok estére Neked.
  • cooldoc
    Nem fox benne csalódni. Én 3 éve használom.
  • cooldoc
    Nem fox benne csalódni. Én 3 éve használom.
  • cooldoc
    Mindig kisegítesz.:) Én már ezt nem is bátorkodtam említeni. System Mechanic 6- módfelett bug-os progi.
    Kell. hétvégét - én még reggelig ügyelek.:(
  • Qwerty4
    bocsi, tévedtem, nem a NOD 32-é volt az a 4 fájl hanem a System Mechanic 6-é, egymás után telepítettem a progikat, inkább a NOD-ra fogtam mint a másikra
    Tetszik a NOD 32, felülete is faxa, jobb mint az F-Prot-é amit legalább 2 éve használtam, remélem többet is tud...vagyis remélem sok vírust ismer és jól szűri.
  • me and a monkey
    Nekem ilyet nem rakott ki,másnak sem, gyanítom; ez nem normál így.
    Lehet, hogy tévedek, de mintha az XP rendszervisszaállítás opciója kreálna ilyen könyvtárakat, de ezek is elvileg rejtett könyvtárak.
  • Qwerty4

pontosan azt értem, hogy oda helyezi azt a 4 fájlt, a C-be ahol a legjobban látszik, nem mondjuk a Documents and Settings vagy a WINDOWS mappába
  • cooldoc
    Mon Ami, nem értem igazán, mit értesz kipakoláson. De ha eltűnök, az nem türelmetlenségem jele, hanem egy 900 ágyas kórházra egyedül ügyelek Belgyógyászatot, és elhívtak beteghez.
    Tetát kipakoláson nem a művi terhességmegszakítást érted, hanem azt a folyamatot a telepítésnél, amikor a NOD 32 telepítője kicsomagolja a file-okat?
  • Qwerty4
    gondolom, hogy használja a program, azért nem engedélyezi a törlést
  • Qwerty4
    pl.Volume{52C8E4FE-B853-42c1-9528-92978438BBF3}
    00007E00-63F0B91C fájlok kiterjesztés nélkül és törölhetetlenek
    És nem értem mi nem volt érthető a kérdésben, gondolom akinek NOD-ja van kipakolta ezeket a fájlokat.
  • cooldoc
    Mi rakott ki? Mit rakott ki? Milyen filet? Mi irritál? Egyáltalán, se f@sza se farka, amit mondasz - bocs. Foglald össze - brief and professional-like:) Vki megpróbál majd Neked segíteni, de ehhez információ kell.
  • Qwerty4
    Üdv...lenne egy kérdésem!!!
    Ma felpakoltam először a progit, kirakott 4 fájlt a C-re, nincs kiterjesztésük sem, kettőt tudtam törölni, a másik kettőt nem.
    Nem is lenne baj ha el lehetne rejteni, de azt sem engedi.
    Mit kell csináljak ahhoz, hogy ne lássam azokat a fájlokat???Sajnos irritál...
  • me and a monkey
    Még egy utolsó komment és ígérem befejezem:
    amit lentebb belinkeltem és amira írtad, hogy: be is linkeltekalantabb, mert ezek sz.rt sem érnek, fake programok, nos az is a Norton terméke, vagyis megegyezik azzal amit Te ajánltál, legfeljebb a verziószáma más.
    Author: Symantec