15651
-
Hát igen, a béta verziók hátránya, hogy vannak még benne bugok. Bár ha nyilvános béta, akkor majdcsak nem hemzsegnek benne már a bogarak. :)
Egyébként milyen első ránézésre? Gyors a rendszer? Sokat kérdez a tűzfal? Ha nem lenne probléma akkor tudnál 1-2 képet mutatni a tűzfal részéről? Köszi! -
Newfronter #2097 Felraktam, eddig nincs probléma, de majd idővel kiderül, hogy milyen bugok jönnek elő. -
Hát nem árt előtte leszedni bizony. :) Én nem fogom kipróbálni, nem vagyok oda a firewall + antivirus kombóért. Miért nem próbálod ki te? :P -
Newfronter #2095 ESET Smart Security 3.0.128.0 Beta
Még nem próbáltam ki, de ti próbáljátok ki, hogy mit tud. Viszont fel akartam tenni, de a NOD32-őt le kellene törölni szerinte. :( -
Üdv. Nem tudja valaki, hogy hol tudnám megnézni azt, hogy a nod mennyi vírust ismer föl? Valahol már láttam, de nm tudom hogy hol. Valami több száz ezer bacit ismer azt hiszem. -
cadaver #2093 Bocs a ronda pofámért, de ezt a bon mot-t nem tudtam kihagyni:) -
16715463 az elég nagy szám?! :))))))
Köszi Mester mégegyszer! -
Zsolt01 #2091 Hátralévő napok számát megnézheted a Tálca / Nod32 -re katt -> Vezérlőközpont / Rendszereszközök / Információ -> Legfelső sor a hátralévő napok száma !
(ha jól csináltad a FIX -elést, akkor szép nagy számot találsz ott
)
Amikor észreveszed, hogy nem frissül, akkor katt a kézi frissítésre !
Frissítési szám ellenőrzése ITT ! -
Zsolt01 #2090 Semmi dolgod. -
Ja az a kérdésözönből kimaradt, hogy ha letelik az első 30 nap, van-e valami dolgom, vagy magától tud mindent? :))) -
Ezer köszönet, így már tényleg működik! :)
És hányszor 30 napig jó így, azt lehet tudni? Illetve minden frissítésnél szükséges nyomkodni a frissítő gombot, vagy ezek után már magától is frissít? Mégegyszer nagyon köszönöm! -
Zsolt01 #2087 Ja igen, a beállításnál alapba automatikus szerver kiválasztás van, tehát ott nem kell állítgatni elvileg. -
Zsolt01 #2086 Fix:
Egyszerűen megnöveli a próba időszak napokat, 30 naposból csinál jó párat
Azzal ne foglalkozz, hogy ki írja, hogy a legfrissebbed van, csak nyomotasd szorgalmasan a frissítés gombot és egyszer csak jó lesz. Hát így működik. -
Hello Srácok!
Új vagyok itt, de érdekel ez a nod32 téma. Én eddig jogtiszta verziót használtam, de egy ismerősnek kerestem kalóz nodot, amit ezen az oldalon Zsolti jóvoltából találtam is. Feltelepítettem, majd miután frissíteni akartam, kiírta, hogy én a legfrisseb változatú fájlokat használom, ugyanakkor a verzió mellett ez látható: 2009 (20070126). Akkor ez most mit jelent?! Ha valakinek nem esik nehezére, légyszi' tájékoztasson arról is, hogy mi az a fix 2.2, amit egyébként szintén telepítettem.
Fog frissülni a nodom, vagy be kell állítani valamit, vagy frissül, csak én nem látom..?! Szóval valaki plz! :)
Előre is köszi, üdv'! -
"Szüzen is maradni, meg qrni is egyszerre; nem megy"
Ez egy nagyon mélykeletű bölcselet!!
Engem megérintett.
-
cooldoc #2083 Létezik. Bár, ha jól konfigurálod (IMON), akkor nem szokott előfordulni. Gondold végig - minden bejövő internetforgalmat (ha nem állítasz a default-on) átböngész, keres- kutat. Szüzen is maradni, meg qrni is egyszerre; nem megy:) -
Hello!
Az létezik, hogy a NOD32 belassítja a netet? Mert amióta feltettem csak 100k-val megy a letöltés a 300k-helyett. -
cooldoc #2081 Egy jó link:
http://www.dozleng.com/updates/index.php?s=eb7b3846b088c948d35b53a44df0e181&act=calendar -
igen.
rendszeresen előfordul, sőt még cifrább is.
de nem kell jajveszékelni.
lehet, hogy amikor kijön a köv. frissítés akkor símán letölti és kész.
ennyi. -
SB #2079 > 1 napja nem frissített adtbázist a víruskereő?
> és?
> van amelyik hetenet 1x ad ki frissítést.
> akkor?
Nem az a gond, hogy egy-ket napig valakinek nem frissul, hanem aki most rakja fel a nodot annak januari adatbazis van benne, nem frissul es fraszt kap hogy valami nem stimmel (haver vagy 10-szer ujratelepitette kulonbozo fix-ekkel).
Mindenkinek kosz a segitseget, a nyomkodos frissites nekem is bejott. Nem tudja valaki mitol van ez? Ez rendszeresen elo szokott fordulni a noddal csak idaig nem tunt fel? -
de miért baj az ha két nap után megpróbálom kézzel frissísteni a nod-ot, hiszen a nod általában naponta 2x-3x-or frissít? -
tévedés! :)
Mindenkinek:
1 napja nem frissített adtbázist a víruskereő?
és?
van amelyik hetenet 1x ad ki frissítést.
akkor?
mi a gond?
hagyjátok békén automatán, és ha kedve lesz majd keres szervert, és talál is szervert a 2.1-el is. :))
ha egy hétihg nem lesz frissítésed akkor próbálj manuáliskodni. :))
-
Ezek a kattintgatások nekem is bejöttek! Nekem csak kb. 30-at kellett kattintanom és elkezdett frissítenia az u31.eset.com-ról, asszem.
Csak állítsátok automatikusra a frissítést és addig kattintsatok a frissítés gombra, míg el nem kezdi. -
honnan? kösz
-
42X kattintás, mint a csiga leszedett 5 MB frissítést, így most up to date. 2154
Meglátom, hogy szuperál a továbbiakban. -
ugy látom nem csak nálam állt le -
Eddig ez nekem is ment, de most úgy tűnik ennyi volt. 30x kattintás és semmi, nem gond van kódom. -
Zsolt01 #2071 Én automatikus szerver kiválasztáson használom.
Most néztem és nekem se volt meg a frissítés, de semmi gond !!!
Kézi frissítés és csak erőltetni kell, ha azt közli, hogy:
ön a legfrissebb adatbázist használja. -
SB #2070 Kösz a választ Zvaragabor, jó tudni hogy nem a szerverekkel van a gond.
A progi egyébként fixelve van. A 2.2-es nodfixet használtam. Úgy tűnik hogy a nod szerverei most már azt is kiszúrják. Fura. Amikor frissíteni akarok, mindíg azt írja ki, hogy "ön a legfrissebb adatbázist használja", és nem frissül.
Most kipróbáltam a www.nod32.vareza.net szervert, elkezdte a letöltést, de félúton megszakadt. Most újra probálom. -
Nálam a legfrissebb van (2154). Nincsenek véletenül fixelve azok? Ha nem, akkor próbáljátok meg manuálisan frissíteni. Kattingassatok néhányszor a frissítésre, hátha megindul. -
SB #2068 Sziasztok!
Márc.28. 16h. 22perc óta nem frissül a nod-om (az utolsó letöltött adatbázis verziója 2150). Ráadásul ugyanezt tapasztalom több gépen is. Plusz van egy haverom, aki 2.51 helyett épp most rakta fel a 2.7-et, és neki se megy a frissítés. Visszarakta a régebbit és most már az se működik nála. Kérdés: valami központi hiba van a szerverekkel, vagy a 2.7-es noddal van valami nagy gáz? -
ha jól tudom a 2.1-es fix már semmit nem ér. A nodosok is léptek ellene, és a fix készítői is kiadták már a 2.2-es verziót. azzal próbáld meg. -
Sziasztok
Lenne egy olyan probllémám oogy letöltöttem a legfrissebb nod32-őt a 2.70.32-eset hozzá pedig a 2.1-es fix programot. Feltelepítem és nem frissűl.
Utánanéztem és angol oldalakon találtam egy olyat hogy írjam át a servert erre: www.nod32.vareza.net . Beállítottam és az elején elkezdte tölteni a frissítéseket de aztán ismét azt írta hogy nem tud kapcsolódni a serverhez.
Valaki tud segíteni?
-
cooldoc #2065 Eddigi tapasztalataim szerint nem tudsz benne language file-t cserélni. Tehát különálló változatok vannak. -
Hello!
Nekem angol nyelvű NOD32 van a gépemen, hogy lehet magyarítást rá tenni ha lehet egyáltalán? -
moon21 #2063 köszi a választ!
Az utolsó variációt próbálom ki, ez tűnik a legbarátságosabbnak :) -
cooldoc #2062 "services.msc" - ütsz a "Futtatás"-ba. Megkeresed a Nod32kernel.exe-t. S leállítod. Vagy kilövöd vmi kernelgyilkossal a Task manager-ben (pld. Advanced Process Terminator).
De a legegyszerűbb (s legcélszerűbb), ha ideiglenesen , és szelektíven kikkapcsolod az IMON-t ill. az AMONT-t.
Hope it helps..) -
moon21 #2061 Sziasztok!
A következő a kérdésem: hogy a NOD32 vezérlőablakánál a Kilépést választom, attól még ugyanúgy ellenőrni a fájlokat. Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet kikapcsolni úgy, hogy ne ellenőrizze?
Köszönöm a választ! -
Ebit #2060 Szia!
Privi ment.
-
köszönöm