15651
-
Milyen tűzfalad van? Nekem azt hiszem a Comodoval voltak ilyen problémáim, hogy leblokkolta a telepítést. Kapcsolj ki minden védelmet, és úgy próbáld meg felrakni. -
Sziasztok! Találkozott már valaki ilyennel? Letöltöttem a nod32-őt és képtelen vagyok telepíteni. A képen látható üzenet jön elő. Számomra érthetetlen, mert nincs ilyen fájl sőt még ilyen mappa se volt mielőtt megpróbáltam volna telepíteni és innen egyszerűen nem megy tovább. Próbáltam több helyre telepíteni, de mindenhova ezt írja ki. Természetesen minden mappához full hozzáférés van engedélyezve és adminisztrátorként vagyok bejelentkezve.
-
Mindenkinek firssít akkor már az új fixel amit 'me and a monkey' barátunk irt le a #3232-hsz ben? -
hunbalee #3256 és frissit is a 3as??
mert én régen feltettem fixeltem jo is volt
mig nem mentem rá a kézi frissitésre mert ott mindig kért jelszót és kódot -
tompka #3255 Nálam (crack mentes) csak akkor van ha frissít. max 10-20mp. -
Nálatok nincs olyan bug, hogy az ekrn.exe (Eset service) 100%-osan terheli a procit? Egyre gyakrabban előfordul nálam, már a Windows inulásakor is... -
zserrbo #3253 Ez? Biztos jó képet linkeltél be? Mert ezen semmiféle hibaünet nincs. Annyit látok, hoyg 4 verzióval régebbi a frissítésed, mint az enyém/a legfrisebb. -
Ez hiba üzenet lenne???
-
zserrbo #3251 A jó cuccokét megéri áldozni, ha van miből. -
Ilyenkor tud nem lelkiismeret furdalásom lenni amiatt, h pénzt "dobtam" ki az eredeti licenszre, hogy nem kell ilyen crackekel meg frissít nem frissít cuccokkal bajlódnom :)
Néha azért felmerül bennem, h hülyeség volt pénzt áldozni rá, de aztán ilyen és ehhez hasonló dolgoknál megerősítés, hogy talán mégse volt hiába való :) -
Igaz. -
A következtetésed jó, csak nem a C:\Windows\system32 mappában van neki a Svchost.exe.
És ugyebár ez Svchost.exe nem az amire te gondolsz.
-
Start -> futtatás -> msconfig -> BOOT.INI -> pipa SAFEBOOT -> ok -
Apocalipto #3246 Se az antivírus (az új) telepítése után -
Apocalipto #3245 ESS telepítése után amúgy sincsen restart -
Puhos #3244 Csá!
Az svchost.exe-ről a következő van:
A Windows XP rendszerbeli Svchost.exe fájl leírása
A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Cikk azonosítója : 314056
Utolsó ellenőrzés : 2004. március 16.
Verziószám : 1.0
A jelen cikk Microsoft Windows 2000 rendszerre vonatkozó változata (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.): 250320 (http://support.microsoft.com/kb/250320/HU/).
Összefoglaló
A cikk az Svchost.exe fájlt és annak funkcióit ismerteti. Az Svchost.exe egy általános használatú szolgáltatásnév, melyet a DLL- (dinamikus csatolású függvénytár) fájlokból futó szolgáltatások viselnek.
További Információ
Az Svchost.exe fájl a %SystemRoot%\System32 mappában található meg. A rendszer indításakor az Svchost.exe ellenőrzi a rendszerleíró adatbázis szolgáltatásokra vonatkozó részét, melynek alapján összeállítja a betöltendő szolgáltatások listáját. Az Svchost.exe több példánya is futhat egyidőben. Minden egyes Svchost.exe-folyamat szolgáltatások csoportját tartalmazhatja, mégpedig oly módon, hogy az Svchost.exe indításának módjától és helyétől függően a szolgáltatások külön futhatnak. Ezáltal a folyamatok hatékonyabban szabályozhatók és hiba esetén egyszerűbben ellenőrizhetők.
Az Svchost.exe-csoportokat a rendszerleíró adatbázis alábbi kulcsa azonosítja:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Svchost
Az e kulcs alá tartozó értékek mindegyike egy-egy Svchost-csoportnak felel meg, melyek az aktív folyamatok megtekintésekor külön példányként jelennek meg. Az itt található értékek mindegyike REG_MULTI_SZ érték, melyben az adott Svchost-csoport alatt futó szolgáltatások találhatók meg. Egy Svchost-csoport egy vagy több csoportnevet tartalmazhat, melyek a rendszerleíró adatbázis alábbi, ServiceDLL értékkel rendelkező Parameters kulcsot tartalmazó kulcsából származnak:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Service
Az Svchost folyamatban futó szolgáltatások listáját a következőképpen tekintheti meg:
1. Kattintson a Windows tálcán lévő Start gombra, majd a Futtatás parancsra.
2. A Megnyitás mezőbe írja be a CMD parancsot, és nyomja le az ENTER billentyűt.
3. Írja be a Tasklist /SVC parancsot, és nyomja le az ENTER billentyűt.
A Tasklist parancs megjeleníti az aktív folyamatok listáját. A /SVC kapcsoló az egyes folyamatokhoz tartozó aktív szolgáltatások listáját jeleníti meg. Ha további részleteket szeretne megtudni egy folyamatról, írja be az alábbi parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt:
Tasklist /FI "PID eq folyamatazonosító" (az idézőjelekkel együtt)
A Tasklist által generált alábbi példalista az Svchost.exe két futó példányát jelzi.
Programkód neve PID Szolgáltatások
========================================================================
System Process 0 N/A
System 8 N/A
Smss.exe 132 N/A
Csrss.exe 160 N/A
Winlogon.exe 180 N/A
Services.exe 208 AppMgmt,Browser,Dhcp,Dmserver,Dnscache,
Eventlog,LanmanServer,LanmanWorkstation,
LmHosts,Messenger,PlugPlay,ProtectedStorage,
Seclogon,TrkWks,W32Time,Wmi
Lsass.exe 220 Netlogon,PolicyAgent,SamSs
Svchost.exe 404 RpcSs
Spoolsv.exe 452 Spooler
Cisvc.exe 544 Cisvc
Svchost.exe 556 EventSystem,Netman,NtmsSvc,RasMan,
SENS,TapiSrv
Regsvc.exe 580 RemoteRegistry
Mstask.exe 596 Schedule
Snmp.exe 660 SNMP
Winmgmt.exe 728 WinMgmt
Explorer.exe 812 N/A
Cmd.exe 1300 N/A
Tasklist.exe 1144 N/A
A rendszerleíró adatbázis e példában szereplő két csoporthoz tartozó beállítása a következő:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Svchost:
Netsvcs: Reg_Multi_SZ: EventSystem Ias Iprip Irmon Netman Nwsapagent Rasauto Rasman Remoteaccess SENS Sharedaccess Tapisrv Ntmssvc
RApcss :Reg_Multi_SZ: RpcSs
Továbbá:
A VirusTotal egy olyan szolgáltatás, amellyel számos antivírus motor segítségével gyanús állományokat elemezhetünk, használata megkönnyíti a vírusok, férgek, trójai falovak és más kártevők gyors észlelését. További információ...
Az állományt korábban vizsgálták már:
MD5: 22d8d9f0f5ebe312a1747d6172205f1b
Dátum 2008.01.09 09:33:18 (CET) [+1D]
Eredmények 0/32
Permalink: analisis/0cfd9321e927eb02f3fc6ad67762d99c
Én ezekből azt szűröm le (nem vagyok számítógépes szakember), hogy ami a C:\Windows\system32-ben van az nem vírus és nem trójai. -
ez a fix ténleg jo :)))) -
Elvileg felrakod a trialt + fix + újraindítod.
Mivel nekem már napok óta fent volt a trial (értelemszerűen újraindítással), ezért csak a fix-et küldtem rá, hogy mi történik...
Semmi. Aztán később újra indítottam a gépet és akkor már jó volt.
Kérdés meddig.... -
balcsi70 #3241 Valaki tud mostani konkrétan müködö kodokat a 2.7-hez? mert egy gépen végigzongoráztunk vagy 40 db legujjabb kodokat de semmi.Kössz. -
És akk úgy kel ezt a fixet használni, hogy az ESS próbaverzióját szedem le? ÉS utána? Felrakom az ESS-t nincs restart, aztán a fixet és úgy restart, mint a régi 2.7-es NOD-nál? -
Alaplaptól függ, próbálkozni kell: vagy F12 vagy F8, de vigyázz az se mindegy mikor nyomod meg, nekem ugyvan hogy amikor bejön a betöltő képernyő amikor megy a kis csík akkor nyomogatnom kell az F12-t vagy az F8-at (már én se emléxem mert régen csináltam xD) -
balcsi70 #3238 Ja látom az About-nál.Akkor sztorno a kérdésem. -
balcsi70 #3237 Hali.Nekem is ESS-im van.Ezt a képet hogy még hány napja van ezt hol tudom elövarázsolni a Help and Support-nál? És ott hol?Kössz. -
Oké már csak arra kéne rájönni hogy inditsam a gépem csökkentet módba mert ennél az újnál nemtudom :( -
Szerintem azért mert ez a FIX az ESET smart security-hez érvényes (lásd a képet #3232) -
duchy83 #3234 Leszedtem a fixet, a frissítés sikerült is, de utána ez lett a noddal:
Hiba. Tud valaki valamilyen megoldást rá? -
Köszi! Ezzel a FIX exe-el tökéletesen működik megint a NOD32.:) -
Egy (eddig) működő "segítség" a Nod 3-as verziójához.
Illusztráció: kép > hátralévő napok.
Segítség: itt. -
rochelle #3231 neked biztos mindig frissül, de ha önmagától egy hét után önmagától nem frissul azért kell másképp...
Szal ezért rinyálunk... -
Nekem meg u43.
Nem tudom mit rinyáltok ezzel örökké.
Hagyjátok automatán és kész. -
Ma (most) nekem is frissítette magát a nod, a szgép bekapcsolása után azonnal. -
XRV #3228 most nekem u32 frissült -
Akkor csináld a #3223-ban írtakat!!!! -
Nekem nincs NetDebug.exe meg ilyen registy bejegyzések sem:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\ServND
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Services\ServND
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentContrsolSet\Services\ServND.
De majd akkor csökkentett módban törlöm ezt az svchost.exét. -
No ez is jó megoldás!! -
Csökkenett mód -> aztán kövesd a leírást! -
Csökkentett módban kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futtasd le a nodot. -
Nem lehet törölni kiirja használatban van!
ctrl+alt+del ha megnyomom ott 7 db ilyen svchost.exe szerepel. -
Az igazi svchost.exe a Windows/system32 könyvtárban található.
Ez a huncut trójai megtévesztő, de nyugodtan törölhető. -
No ezt dobta a Nod mert miért fogná meg mág a vírust áá.
[IMG][/IMG]
Ilyenkor mit lehet tenni?Tehetem újra a windows-t?
Mit okoz ez a vírus?