15651
  • Örm
    Hello!
    Tudna valaki egy működő fix linket adni? Mert nekem a régivel nem frissít. Kösz!
  • bmate0007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    NOD32-höz nincs véletlenül? Én is használok hozzá fixet, de nem tud kapcsolódni a serverre.
  • Pano
    :DDDDDDDDDDD

na ennél nagyobb baromságot ne mondhattál volna
  • kollektor
    Lehet ,hogy ebben a politika is szerepet játszik .
  • Pano
    Hát igen, de erre inkább ne mmondok semmit :)

Amúgy nem a kezelőfelületet nehéz meg hosszú lefordítani (szal nem azt amit te konkrétan látsz a programból), hanem a sok hiba -és egyéb üzeneteket amik változóként bele vannak integrálva a progiba.. nah az aztán meló.
  • DjDano
    Bizony sok más proginál is észrevettem, hogy szinte azonnal van szlovák, cseh, szerb fordítás... A magyarok mindig lemaradnak... Pedig nagyobb és informatikában is jelentősebb ország vagyunk.
  • urbijoe
    minek ezt leforditani?
    én sem tudok annyit angolul de elboldogulok vele
  • shevy
    mivanmár a magyar verzióóval, hihetetlen, hogy két hónap alatt nem lehet lefordítani egy ilyen kis progit
  • red bull
    Akinek kell működőképes fix a ESS 3.0-hoz az szoljon. (Normálisan frissít)
  • bmate0007
    Nem Nodlogin kell, hanem fix. :) Azt meg torrentről le lehet szedni. ->Isohunt.com
  • tompka
    Na sikerült. De azt írja ki hogy frissítsem. De az oldaluk nem jön be :S
  • tompka
    Ha felrakom a nodlogint,nem történik semmi. Bejön egy setup ablak. normál telepítésnél kitesz egy ikont az asztalra, de nem elérhető a megadott cím.Nem történik semmi.
    Mi a legjobb mód az ESS-hez? Lécci vki segítsen! :(
  • red bull
    ;) Kösz a segítségedet
  • zvaragabor
    Persze, ha csak egy XP SP2 tűzfalról van szó, akkor bármilyen más tűzfalra érdemesebb váltani. :) Az ESET tűzfalát még nem próbáltam, de gyanítom nem lehet olyan rossz. Szal használd nyugodtan. ;)
  • red bull
    De nekem csak a windows-nak a sz@r fos tűzfala volt fent ami tudomásom szerint nem sokat ér, és akkor ezekszerint nekem jobb az ESS, meghát aztmondtad hogy ez tartalmazza a NOD32 Antivirus motorját ami a NOD32 alapja tehát én joljártam sztem :P
  • zvaragabor
    Hát attól függ, hogy kinek mi kell. :) Ha lenne egy külön tűzfalam, akkor nekem a NOD32 lenne a jobb, és nem az ESS. :-)
  • red bull
    Tehát lényegébe jobb az ESS mert többet tud. Köszi ;)
  • zvaragabor
    Az ESS tartalmaz egy kétirányú tűzfalat, és egy spam szűrőt, valamint azt az antivírus motort, ami a NOD32 alapja.
  • red bull
    Jah és mi a különbség a NOD32 ESET Smart Security és a NOD32 AntiVirus közt? Meik a jobb?
  • red bull
    Nem tudja valaki a legújabb Chip Magazin-ban található nod32 kódot? PLS irja meg valaki nekem SPOILER-ba, vagy privátba PLS. Előre is kösz
  • shevy
    na letöröltem a fájlt, az automatikus indításból hol tudom kiszedni? vistam van, köszi
  • Zsolt01
    Milyen verziószámút használsz !

Pl.: Nekem a 2.7 + 2.1 fix és Ezzel a megoldással semmi gondom mostanában.
  • [Jakuza]
    2008.01.30 ota nem frissit nekem a nod32, masnal frissitett, vagy egyszeruen nincs uj adatbazis azota ?
  • me and a monkey
    Pontosan. És töröld a file-t utána.
  • DjDano
    Szedd ki az automatikus inditásból...
  • shevy
    nincs benne a nodlogin :(
  • Apocalipto
    Programok hozzáadása/eltávolítása?
  • shevy
    valaki tudja, hogy hogyan lehetne uninstallálni a nodlogint? 0.84b verziom, van én minden gépindításnál elindul, de nem tudom leszedni.
    Már Fix-et használok, szóval nincs már rá szükségem
  • tompka
    Kösz. Újra tettem. Most már jó. Amúgy mitől volt? Egy normál frissítés után ezt nyomta a képembe :S
  • bmate0007
    Én leszedtem és úgy raktam újra.
  • tompka
    Elég ha erre rátelepítem? Azaz nem törlöm le? Az előbb frissített erre ez lett. :S
  • bmate0007
    xD' Nálam is volt ilyen. :D Comodo HIPS-je letiltotta a telepítést. :D Kapcsolj ki minden más védelmet, és telepísd újra.
  • tompka
    Ez mi a fene?
    "Virus scanner initialization failed. Most of ESET Smart Security modules will not function properly"
  • Apocalipto
    Avon
  • lck #3385
    Bújtatott reklám ?!
  • Zsolt01
    AVON = AMON Elírtam bocs !
  • me and a monkey
    Sajnos ezek csak ideig-óráig élnek.
  • Zsolt01
    (Tálcán)Nod 32 Vezérlő központ / AVON / Beállítások / Kivételek (fül) / Hozzáadás és itt megadod amit szeretnél.
  • bbci
    http://www.for-ever.cn/nod32/
    Sok szerencsét.
  • PunkZoli
    nekem se frissít, most kitalálta... de hogy kell betenni ?