15651
-
Tud valaki segíteni abban hogy ez az új smart security 4-ben hol tudom állítani hogy melyik adatforgalmat ne figyelje.
A régiben sikerült beállítani úgy hogy a web browser résznél piros "X"-et tettem eléük.
Fontos lenne mivel így ha megy a torrent egészen meghal a böngésző. -
:S -
pirobi #6298 Na, többszöri frissitésre nyomva 3913 verzió
-
pirobi #6297 Nekem is 3911 -
nekem úgy se.. még mindig 3911-em van :S S továbbra is azt írja h ez a legújabb. -
Most a 3913-as adatbázis nekem se akart lejönni, de nyomtam egy Clear update cache-t és egyből lejött. -
nem, valami gubanc van, mert nekem se akar frissíteni az újabb 20090306 adatbázisra, a tegnapi legutolsóval megy. Ha ráküldöm a frissítésre azt írja, h nincs újabb. -
piamania #6293 KÖszi.Közben már kaptam máshonnan is segítséget.ESET Smart Security 3.0 raktam fel.Eset magyar oldaláról töltöttem le.
Ki szokta felrakni a kódokat a CHIP magazinból? -
aDoctor #6292 Köszi.
kitöröltem az update cache-t, aztán még 1x kidobott egy hiba üzenetet, míg végül magától frissített.
Nem tudom mi okozhatta . ? :S
Na mind1. Amúgy szerintem rendkívül jó, gyors és teljesen megbízható cucc lett. -
Clear update cache, Advanced setup, Update részénél. Nálad van valami gubanc, nálam épp most frissített és az adatbázis mellett a System status modult is updatelte. -
aDoctor #6290 Sziasztok!
ESS 4.0 van fennt.
Ma vhogy nem akar frissíteni, chipes kóddal használom, az 04.15ig jó.
5let? hasonló probléma? -
deepketya #6289 kosz a linket! -
Zsolt01 #6288 Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 03. 04.
Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/205126042/ess_ena_v30_20090304.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/205137992/nod32_v27_20090304.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó. -
Coronita21 #6287 Használj jogtiszta oprendszert.
Az a nod32őt uninstaláld
Helyette rakd fel Ezt
Felhasználónév:
EAV-01671760
Jelszó:
7ase8h88vc
-
piamania #6286 HI!
Van egy problémám.Ma raktam újra az xp-t és a telepítő lemezen van rajta a nod32,úgy megcsinálva,hogy mindig frissíti saját magát.NA most az a gond,hogy a rendszere elavult,és kézi vezérléssel nem tudom frissíteni,mert azt írja ki,hogy a legfrissebbet használom.Mi lehet a gond?mit tegyek?köszi -
Norton-nak lett egy új GUI-ja, kisebb gépigénye, többi része ugyanaz mint volt.
Am. szerintem nem lehet ma már lépést tartani a kártevőkkel, annyi új jelenik meg a neten naponta, hogy szakértő legyen a talpán aki követni tudja. A NOD32 anno az évezredforduló tájékán egy új és üde színfolt volt a piacon, betöltött egy üres rést. Kis gépigénye volt és cserébe viszonylag jó vagy jobb detektálást nyújtott, a gépigény akkoriban még többet számított, ma már alap a 2 magos, 2GB RAM, erős GPU ha valaki gépet vesz. A versenytársak is behozták a lemaradást gépigényben és kialakult egy patthelyzet, nagyjából egy szinten vannak a jobb vírusirtók és egy szinten kevésbé jobbak. Kaspersky, Avira, NOD32, Norton, BitDefender, F-Secure, G-DATA, meg még 1-2 a jobbak, többi az valamilyen oknál fogva a kevésbé jobbak közé tartozik.
szvsz -
A Norton sose volt szar védelmi rendszer, viszont hihetetlenül lassította a rendszert. Most nem tudom mi a helyzet, de tutira senkinek nem ajánlanám hogy Nortont telepítsen... -
Szerintem te nem tudod mit beszélsz már ami a NOD32-t illeti, épp az ellenkezője igaz amit leírtál, egy fapados NOD32-ből, ami még a 2.xx verzióról is elmondható volt, egyre professzionálisabb védelmi rendszerré nőtte ki magát! Kapott egy 21 századinak megfelelő dizájnt, kismillió szempontból védi a rendszer, mindezt úgy, hogy nem fogja a gépet, gyors és kevés memót eszik! -
deepketya #6282 Udv, erdekelne hogy lehet net nelkul, csak az update fajlokkal frissiteni a nodot..... -
Ez szimpla marketing és kereskedelem: egyszer kell csak kiemelkedned, jól megcsinálnod a programot, amibe a legtöbb tőkéd van és magadhoz csábítani az usereket. Onnantól kezdve már rohadtul mindegy mit fejlesztesz, mert a már meglévő ügyfelek megszokásból megújítják a licenceket, hiszen belefektették bizalmukat és még új ügyfeleket is hoznak, hiszen az elkötelezettségükben ajánlgatják úton útfélen. Ez olyan, mint a mai magyar zenei pop piac: csinálj csak egy db elfogadható vagy jó lemezt, add ki és az abból befolyó maniból örök életedre elleszel. Vagy butítsd meg az embereket egy kicsit (lásd Pákó, Kelemen Anna és társaik), hogy "befogadják" azt ami nincs úgy, hogy az a "semmi" egyedi és felülmúlhatatlan. Erre legjobb példa a Korda György: évtizedekkel ezelőtt előrukkolt egy olyan zenével, ami nagyon jó volt a kornak megfelelően és abból él már generációk óta, abból az egyből! Az már senkit nem izgat, hogy azóta semmit nem mutatott fel a pofázáson kívül, mégis eszik. Nincs ez másképp a szoftverekkel sem, a mostani nod32 se rossz, de nyomába se ér a régi klasszikus igazi nod32-nek, amivel megalapozta a nevét és elismerését, mégis továbbra is az eladási listák élén áll. A múlt nagy alkotásából élnek, mondhat akárki akármit. Ez ugyanúgy igaz a többi antivirus legtöbbjére, egyedül talán a Norton kezdte megtörni kicsit a jeget, hogy jelentősen, áttörően újított, jobbított. Azelőtt a lehető legszarabb védelmi szoftver volt, mégis vette a nép. -
Pandát díjazták :) - földhöz baszom magamat - Panda főnök haversrác megbizásábul.
/Legnagyobb gépigényér - biztoss./ -
Jó hát nem látunk a színfalak mögé, de azért bízom a lelkiismeretükben. :D Egyébként a PCWORLD-ben meg vagy 4-5 vírusirtót díjaztak, ott pl. figyelembe vették az árakat is. Díjazták a Nortont, Kaspersky-t, ESET-et meg még asszem a Panda-t, mindegyik külön kategóriában, pl. Kaspersky a leghatékonyabb, Norton a legjobb ár/érték arányú, ESET a legkisebb rendszerterhelésű, Panda-ra már nem emlékszem. Jó sok pénzt kaphattak. :D -
Kaspersky a 2. XD lehet h ott is van lefizetés. -
Itt most nem a NOD-ot díjazták hanem a magyar supportosokat. Nem hiszem, hogy itt bármilyen "lefizetés" lett volna ha erre gondolsz. Régen csak NOD reklám volt a CHIP-ben, de pl. a legutóbbi számban már láttam Panda, Kaspersky, Norton hirdetést is, a legutóbbi tesztjükben pedig a Kaspersky-t ajánlották, sőt már Kaspersky-hez is adnak 1 hónapos kulcsot. -
Meg a táááávirányííítóós segítségnyújtás XD, windowsban is van ilyen szolgáltatás:D minek még telepíteni az ESET "távirányítóját" is??? XD -
Ne értsd félre, de ki más nyerte volona a chip magazin tesztjét -
Legjobb szupport díjat nyert a Sicontact -
Arról nem is beszélve, hogy egy több mint 2 év hosszú licensz, ráadásul Business 5000 ft-ért.... nekem enyhén sántít a dolog. Még kedvezménnyel is volt jó esetben 30 ezer és aprópénzért dobálgatjuk.... -
Apocalipto #6272 Nekem is addig jó a licenc...mire jók a fórumok... :P
Am reklámozni nem itt kéne. -
mrspeedy #6271 Eladó Nod32 Antivírus Business Edition Vírusírtó + Jogtiszta Licenc!!!
A licenc érvénnyességi ideje: 2011.03.18-ig van!
Nekem már nincs rá szükségem ezért adom tovább!!!
Az eladási ár: 5.000.- Forint !!!!
Igen! Ilyen olcsón! Hát ez van ha már nem kell, amúgy úgysem tudnám annyiért eladni amennyiért vettem! Nem? :)
Átvehető személyesen Budapesten előzetes egyeztetés alapján illetve postán elöre bankszámlára utalva.
Érdeklődni, hogy megvan-e még :
06-30/839-7564
[email protected]
További szép napot! -
Szerezni egy újat. -
Mégse... Mit lehet csinálni, miután lejárt a key? -
Spyware Doctor-al próbáltad már? -
Örült kutya #6267 Az a gondom hogy ujra raktam az Xp és amikor a másik vinyot irtózom ezt irja hogy valami: Win32/HackTool.Patcher alkalmazás -
Apocalipto #6266 Eddig igen, remélem nem lövik majd ki -
Coronita21 #6265 mükszik ? -
Apocalipto #6264 Prájvit messzídzs ment -
Nekem most azt írja, h 2010.01.31-ig frissít. Az a fura, h én semmit nem állítottam át, nem írtam át az user/pass-t(még mindig az updv4 van) még csak hozzá sem nyúltam a progihoz. -
Igen, a 3901-es adatbázis problémákat okozott, ezt javították. -
Puhos #6261 Csá!
A ma reggeli infó szerint amely a Sicontact Kft-től származik, a frissítési problémát valamilyen szerverhiba okozta.