Aranylemezen a Splinter Cell Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Gondolom a demo-t mert full változat még nincs se boltban se warezon...:)
Má három napja tolom.Igen durva qrva jóó...
Skynet
Szépis meg jóis biztos játszani is fogok vele...De egy Metal Gear 3 közelébe sem ér:)
Viszont azt nehezményeztem, hogy a 3.0-ás shader alkalmazásánál azért kicsit húzott az egér a forgatásoknál...
Szerintem pont hogy a lopakodás teszi olyan "nagyon nagy játék"-ká!<#ejnye1><#papakacsint>
Tomalak
Nagyon nagy játék ez meg az elõdje is kár hogy kinem állhatom ezt a lopakodós játékmenetet szerintem nagyon tulzásba volt véve a korábbiaknál.
Hmuda
A demó gyönyörûen futott egy gyengébb gépen is. Jobban optimlizálták mint az a képekbõl látszik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sadist
Minimal Configuration:

Processor: Intel or AMD 1.4 Ghz
Operating System: Windows 2000/XP
Memory: 256 Meg
Available Disk Space: 1.0 GB
Graphics Card: DX 9.0 compatible card with Shader Model 1.1
GeForce 3 or higher, ATI Radeon 8500 or higher, 64 MB
DirectX Version 9.0c

Recommended config (same than above unless otherwise stated):

Processor Intel or AMD 2.0 Ghz
Graphics Card: 128 MB
Memory: 512 Meg
Sound Card: DolbyDigital 5.1 and EAX 3.0 compatible

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balumann
Várom már, azon kívül hogy az 1. rész demójával játszottam még csak <#nevetes1>
Remélem jó lesz a multija <#finom>

KOnzolon kell jáccani vele...

NEOreg3
hát ezz... erõmû kell jad neki<#szomoru1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sadist
Minden elismerésem az Ubisofté <#worship> A Prince of Persiával is magasra tették a mércét, és remélem ez a játék is tarolni fog. A játékoknak úgyis a harmadik része szokott legjobb lenni ;)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

:D Tedd azt!

noss
hajrá hajrá!
Akkor vittem végig az elsõ részt, mikor kijött a második. Most kijön a harmadik, így ideje belekezdeni a másodikba... ;) :P

________ `_~_\" noss

alph4
Már várom nagyon! <#vigyor2> Ez az egyik játék amelyet semmiképp sem lehet kihagyni.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350