90 GB egy négyzetcentiméteren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 2x80+2x200+120=680 giga van. Egyelõre még csak kb. a fele van megtöltve, de csak azért, mert régóta nincs netem.
Mennyi lesz rá a jogdíj? 😊
Kíváncsi vagyok a vinyókra mikor terjesztik ki.
Erre majd az elõzetes számítások szerint 1773363 a jogdíj ))
Kíváncsi vagyok a vinyókra mikor terjesztik ki.
Erre majd az elõzetes számítások szerint 1773363 a jogdíj ))
Let\'s go Hawks!!!
Régen nekem is tuti elég volt 40 mega!
Most a 120-asom mellé lassan kéne mégegy...
Most a 120-asom mellé lassan kéne mégegy...
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Bazz, nagyon állat! De mi a fasznak! Nekem tutira elég a 200gb-os Winyóm! Az egy szer biztos, hogy nem piacra fogják termelni. Mivel biztos kibaszott drága lesz és nem lesz rá akkora igény. Max megveszi a NASA és naná, hogy az "amerikaiak fejlesztették" ki, fedõnéven fog befejezõdni a project!<#gonosz2>#gonosz2><#banplz>#banplz>
www.warszervezo.quaker.hu
Illetve inkább formázni.
Kicsit lassan lehet írni szerintem : )
Hmm. Kecsegtetõ egy hír. Szvsz a mûködési elve nem sokban tér el a vínyókétól, ill. az adathordozó réteg kialakítása némileg egyszerûbb, min. 5 év mire kapható lesz. És ez egy erõsen optimista becslés.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Legfeljebb nem az otthoni felhasználók használják majd.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
jöhet többszáz új eljárás, amivel hatalmas adatmennyiséget lehet tárolni, de a kapacitásnövekedést úgy is csak csipi-csöpi-cseppekben adalékolják...
természetesen minden x-szeres növekedés után új meghajtót is kell venni majd, mert különben mibõl élnének szegények...
természetesen minden x-szeres növekedés után új meghajtót is kell venni majd, mert különben mibõl élnének szegények...
________ `_~_\" noss
nem fér be fél szobába 😄
És majd egy félszobányi író/olvasó eszköz szükségeltetik hozzá... <#hehe>#hehe>
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
így szokott ez lenni! minden jóban van valami rossz ebben vagy az, hogy marhadrága, vagy az amit írtam... de lehet, hogy csak rosszhiszemû vagyok 😊
Honnan veszed?
azt persze nem írják, hogy az adatírási/olvasási sebesség viszont százszorosa a legtetûbb flashramoknak. majd szerelnek rá féltéglányi cache-t hogy elérjék az usb adatátviteli szintjét... 😊
és még jó sokáig maradnak a porondon a vinyók... 😞
egyébként meg nem akarom fikázni, sõt! fejlesszék csak! hajrá!
és még jó sokáig maradnak a porondon a vinyók... 😞
egyébként meg nem akarom fikázni, sõt! fejlesszék csak! hajrá!
na mivan maris kinnvan arlistaban? 😊<#alien>#alien>
ára 90*1024*1024*1024 ft 😄