18
-
BiroAndras #18 Nekem 2x80+2x200+120=680 giga van. Egyelőre még csak kb. a fele van megtöltve, de csak azért, mert régóta nincs netem. -
BlackHawks #17 Mennyi lesz rá a jogdíj? :)
Kíváncsi vagyok a vinyókra mikor terjesztik ki.
Erre majd az előzetes számítások szerint 1773363 a jogdíj )) -
mechorg #16 Régen nekem is tuti elég volt 40 mega! [Mikor 10 nagyflopin haza lehetett vinni havertól a világ összes játékát :)]
Most a 120-asom mellé lassan kéne mégegy... -
Deathrider #15 Bazz, nagyon állat! De mi a fasznak! Nekem tutira elég a 200gb-os Winyóm! Az egy szer biztos, hogy nem piacra fogják termelni. Mivel biztos kibaszott drága lesz és nem lesz rá akkora igény. Max megveszi a NASA és naná, hogy az "amerikaiak fejlesztették" ki, fedőnéven fog befejeződni a project! -
mechorg #14 Illetve inkább formázni. -
mechorg #13 Kicsit lassan lehet írni szerintem : ) -
szivar #12 Hmm. Kecsegtető egy hír. Szvsz a működési elve nem sokban tér el a vínyókétól, ill. az adathordozó réteg kialakítása némileg egyszerűbb, min. 5 év mire kapható lesz. És ez egy erősen optimista becslés. -
Emmegki #11 Legfeljebb nem az otthoni felhasználók használják majd. -
#10 jöhet többszáz új eljárás, amivel hatalmas adatmennyiséget lehet tárolni, de a kapacitásnövekedést úgy is csak csipi-csöpi-cseppekben adalékolják...
természetesen minden x-szeres növekedés után új meghajtót is kell venni majd, mert különben miből élnének szegények... -
eperg #9 nem fér be fél szobába :D -
#8 És majd egy félszobányi író/olvasó eszköz szükségeltetik hozzá...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#7 így szokott ez lenni! minden jóban van valami rossz ebben vagy az, hogy marhadrága, vagy az amit írtam... de lehet, hogy csak rosszhiszemű vagyok :) -
dez #6 Honnan veszed? -
#5 azt persze nem írják, hogy az adatírási/olvasási sebesség viszont százszorosa a legtetűbb flashramoknak. majd szerelnek rá féltéglányi cache-t hogy elérjék az usb adatátviteli szintjét... :)
és még jó sokáig maradnak a porondon a vinyók... :(
egyébként meg nem akarom fikázni, sőt! fejlesszék csak! hajrá! -
Zsoldos #4 na mivan maris kinnvan arlistaban? :) -
Chappy #3 ára 90*1024*1024*1024 ft :D -
#2 Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön.... -
#1 Persze