Saját elméletek!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elmeletem szerint eljon az az ido, amikor már nem nyilik uj topic. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Olyan nincs hogy hosszutávon minden tökéletes, sima és szép legyen! Valami mindig közbejön, ami rossz, nem kell és nyûgös!"
Összeesküvés? Átok? Sors? Élet?....
Nevezze ki hogy akarja!
Összeesküvés? Átok? Sors? Élet?....
Nevezze ki hogy akarja!
Szal...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
EZt nem nagyon értem, te most a kocsikkal vonsz párhuzamot?
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Elmélet szerint ami közeledik feléd az fehéren világít, ami távolodik az pirosan. Ennek szélfújáskor is kell teljesülnie, mivel az is vagy közeledik vagy távolodik tõled. Azért nem látod a szél fényét, mert hamarabb világít, és a fénye hamarabb elmegy elõtted mint õ.
*hihi ** *
beköszönt a szupravezetés kora, minden játék és animáció fotórealisztikus lesz és a programozóknak nem kell az erõforrásokkal bajlódni
Elméletem szerint a perpetuum mobile megépíthetõ egy dinamóból és egy villanymotorból .
De a gyakorlatban sosem jött össze 😄
De a gyakorlatban sosem jött össze 😄
Kíváncsi vagyok, kinek, milyen elmélete van! Mindenkinek van legalább egy! Itt most nem olvasottakra, meg filozófusok írta teóriákra vagyok kíváncsi!
Egyik pl: Azért nem lesz szerintem soha idõutazás, mert akkor már rég visszajöttek volna!😊 (persze már lehet, hogy megtették!)
Egyik pl: Azért nem lesz szerintem soha idõutazás, mert akkor már rég visszajöttek volna!😊 (persze már lehet, hogy megtették!)
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
← ElőzőOldal 2 / 2