61
Mindenkinek van egy elmélete!
-
hmmmm....érdekes elmélet.....elgondolkodtató :DDDDDDDDD -
Lehet, hogy egy világ dől össze benned, de a nevedet a valódi tulajdonosa Jamon Serrano -nak írja. (Ha tudtad, akkor nem szóltam, ha nem , akkor nem éri azt mondani, hogy igen) :)) -
Pont csak a jövőbe lehetne utazni? Ami tulajdonképp még nem is létezik? Akkor már inkább csak a múltba lehetne! Viszont onnan vissza is lehetne jönni, hiszen a jelen ugye létezik! Tehát, lehet a jövőbe is utazni! Lehetne. -
Hát, mintha ezt már láttam volna egy másik topicban
! De nem baj!
-
Saját elméletek. :) -
taskde #16 Nekem lenne egy kérdésem:
Hova tűnik a fehér mikor elolvad a hó??
-
Zsoldos #15 Vagy csak a jovobe lehet utazni.. Vagy ha a multba is: Csak azzal, hogy visszajottek, megvaltoztatta a jovot, es megszuntek az idoutazok es az egesz realitasuk.. (ez utobbi amugy sztem abszolut elkerulhetetlen, ha multba utazol)
Ha belegondolsz 1 eltero molekula is megvaltoztathatja pl az idojarast, ezzel az emberek egy egesz napjat, es 1 sejtnyi elteres fogamzaskor eleg ahhoz, hogy egeszen mas ember legyel. 1 ember is csomo mindenre van hatassal.. az elteresek szepen hatvanyozodnak. -
Borg #14 Én azmondó vagyok, hogyha egy problémát megoldasz, akkor mindig jön egy másik helyette.
Szal ha nem akarsz kockáztatni, akkor egy problémát meg kell tartani talonban, és megtanulni élni vele. -
Chief #13 A Dájhácudból meg ürhajót akartál építeni? -
versenybicikliből akartam összerakni -
erre már én is gondoltam rohatt -
Ilyen még nem volt!:) -
_Vegeta_ #9 Az elmeletem szerint eljon az az ido, amikor már nem nyilik uj topic. :D -
azért saját, mert más nem érti.
-
"Olyan nincs hogy hosszutávon minden tökéletes, sima és szép legyen! Valami mindig közbejön, ami rossz, nem kell és nyűgös!"
Összeesküvés? Átok? Sors? Élet?....
Nevezze ki hogy akarja!
-
Szal... -
EZt nem nagyon értem, te most a kocsikkal vonsz párhuzamot? -
Elmélet szerint ami közeledik feléd az fehéren világít, ami távolodik az pirosan. Ennek szélfújáskor is kell teljesülnie, mivel az is vagy közeledik vagy távolodik tőled. Azért nem látod a szél fényét, mert hamarabb világít, és a fénye hamarabb elmegy előtted mint ő. -
blackgamer #3 beköszönt a szupravezetés kora, minden játék és animáció fotórealisztikus lesz és a programozóknak nem kell az erőforrásokkal bajlódni -
Elméletem szerint a perpetuum mobile megépíthető egy dinamóból és egy villanymotorból .
De a gyakorlatban sosem jött össze :D -
Kíváncsi vagyok, kinek, milyen elmélete van! Mindenkinek van legalább egy! Itt most nem olvasottakra, meg filozófusok írta teóriákra vagyok kíváncsi!
Egyik pl: Azért nem lesz szerintem soha időutazás, mert akkor már rég visszajöttek volna!:) (persze már lehet, hogy megtették!)