61
Mindenkinek van egy elmélete!
-
#61 NOSTRADAMUS! -
#60 igaz hogy a piros festék még nem ért oda, de a hajó alatt sem az a víz van, sőt lehet a hajó sincs már ott. -
#59 Hát igen,minden tettünk(de még a gondolataink is)hatással van a környezetünkre.Söt a rossz tettek és gondolatok (szvsz. a jók is) előbb-utóbb visszaszálnak ránk és befolyásolják a jövőnket. De ezt nem én mondtam, hanem valami dagadt csávó akit Buddhának hívtak. -
#58 na ez az... ha a fénysebességnél gyorsabban tudnál közlekedni, akkor lehetne érdekes dolgokat kihozni... pl. meggyújtasz egy gyertyát felgyorsulsz és mondjuk 10 km múlva visszanézel, akkor még nem látod rögtön a fényét (mert megelőzted)... akkor lényegében kicsit időutazol, mert amikor megjön a fénye (amit te gyújtottál) te már 10km-re odébb vagy.. ..na mindegy, ez is hülyeség.. :) -
#57 Attól, még hogy gyorsabban mész, miért rövidülne meg az idő? Miért telne gyorsabban! Ha egy kocsi gyorsabban megy, számára gyosabban telik az idő? Nem hinném!
Relativitás elmélet szerint inkább megáll az idő, hiszen ha egy órától fénysebességgel távolodsz, azt te állónak látod! De ezt hagyjuk! Relativitásról ne beszéljünk! -
Zsoldos #56 Hat a multba utazast a lent vazolt jelenseg hatasosan meggatolja. Fura, hogy erre nem nagyon szoktak gondolni. Jovobe gond nelkul lehet utazni, ha fel tudnad turbozni magad fenysebesseghez kozel, megrovidul az ido es gyorsabban telik. -
Redfox #55 Ez Én elméletem szerint nekem soha nem jön össze egy normális csaj sem, valami, vagy valaki mindig közbe szól. Most pl. egy osztálytárs jött keresztbe, és próbálkozik a csajnál, akinél én is, nem is kis sikerrel.:D Deh nem adom fel, majd szólok, ha van csajom.:) -
#54 Görbül a tér, így ha elindulsz egy irányba előbb utóbb körbe érsz, és visszaérsz a starthoz! Állítólag! De ezt olyan nehéz elképzelni! Ezt az ember nem nagyon tudja felfogni! Én legalábbis.
Jó kérdés, hogy mikor kezdődött! Valószínű mindig is volt! Ha így nézzük, akkor tényleg nincs idő! Így idóutazás sincs! -
#53 Na ezzel viszont nagyon egyetértek! Olyan fura, hogy minden egyes apró tetted hatással van a jövőre! Én sokszor gondoltam már bele abba, (ki nem..) hogy mi lett volna, ha!
Ha pl, egyszer nem törtem volna a kocsinkat, nem kellett volna eladnom a villanygitáromat, hogy kifizessem és lehet, hogy a mai napig gitároznék! És most nem itt lennék ahol vagyok!
De ennél sokkal kisebb dolgoknak van igen nagy jelentősége! -
#52 Ez tetszik, ebben van valami! Viszont, ha visszamész a folyón, és beleöntesz valamit, akkor ha nem is a jelent, de befolyásolsz valamit! -
#51 elméletem szerint mindenki egy barom csak én vagyok normális:D -
#50 elméletem szerint jön hamarosan a világgazdasági válság. c -
Shadow_THH #49 'két fajta dolog van a világon: az egyik az ami kozmikus katasztrófa, röngenlézer, tiszta fegyverek és atomtámadás ellen is véd, és a másik fajta ami az ellen nem véd' - Prof Alexander Salacci at the University of Kocsord -
#48 Az időutazással kapcsolatos dolgokért nézzetek el az időutazás tápigba! -
#47 megdumáltuk -
#46 szerintem nem -
#45 azért kérdezem...ha nincs idő akkor lehetséges az időutazás? -
haxoror #44 Ha az időt egyfajta folyamként képzeljük el akkor a múltba utazással nem változik a jelen hiszen a megváltozott múltnak utól kéne érnie a jelent de mire ezt megtenné eddigra a jelen már jövő lenne :)
Gyenge hasonlattal ha lefelé hajózol a Dunán és egy helikopterrel visszarepülsz a forráshoz és teleöntöd piros festékkel majd visszarepülsz a hajóra, nem fog megváltozni a "jelen" ami most a folyónak az a szakasza ahol a hajó van -
#43 állítólag az időt és a számokat csak az emberek találták fel -
lajka #42 melyik volt előbb a tyúk, vagy a tojás ?
egy "normális" ember erre azt válaszolja : - nincs rá megfelelő válasz , nem lehet tudni melyik volt előbb . ez az ember elfogult , már hallotta egyszer erre a választ , csak azt mondja amit akkor is hallott és amit mindenki mond , fél attól hogy butának fogják tartani ha egyáltalán elgondolkodik rajta. egy igazán öntudatos ember végiggondolja a tyúk és a tojás történetét és megmondja a helyes választ , mégpedig azt hogy . - a tojás volt előbb . erre a normális ember azt válaszolja : - te hülye , hát és a tojást azt ki tojta ? erre az öntudatos ember : - az első tojást a hüllők tojták és abban az időben még madarak sem léteztek , nemhogy tyúkok , és külömben is te vagy a hülye . /lajka/ -
haxoror #41 Azzal én is játszottam még Commodoron asszem SPACEINVADER volt a neve -
#40 de az azt jelentené hogy valamilyen gömb vagy akármilyen alakú, de azon kívül is kéne lennie valaminek :DDD vagy van valamilyen tér-idő kapu vagy valamilyen hülyeség :D -
#39 -
#38 pont ezt akartam mondani ! -
#37 Na azért ez így, ebben a formában nem igaz.Nem viszonyíthatod magadhoz a múltat vagy a jelent,hiszen te sem vagy állandó.Te is változol(a világképed v.a gondolataid).Az 5 perccel ezelőtti éned már a múltbéli éned.Nem?Hozzám közelebb áll az az elképzelés hogy csak múlt és jövő van,te pedig egy változó vagy ami a jővőt irányítja. -
#36 Szerintem olyan a világűr, hogyha elérsz az egyik szélére, akkor a másik szélén bukkansz föl :) -
#35 persze értem mire gondolsz, és ha azt nézed hogy a jelen TE önmagad vagy, és hozzád viszonyítva csak múlt és jelen van.
(Amúgy jó a gondolat, simán összegyúrható a két elmélet, a múlt és a jövő végülis szintén relatív, hozzád(jelen) viszonyított)) -
#34 Csakhogy ezt úgyis meg lehet közelíteni, hogy kizárólag a JELEN létezik, nincs jövő és múlt! Miért is lenne: -
#33 Végül is egy hülyeség: ha elérsz a világűr szélére, akkor az, ami utána van, az a semmi! Ne ez a semmi a világűr -
#32 sry ez nem egy kérdés :DDDDDDDDDDDDD -
#31 mégegy kérdés: mikor kezdődött el a világűr? az a nagy feketeség? mer mindennek van egy kezdete...és mi volt előtte? és hol ér véget a világűr? mer mindennek véget kell érnie valahol...és mi van utána? -
#30 egy kérdés: létezik olyan hogy idő? -
Shadow_THH #29 az én elméletem: 'a sör az nem sör!4' -
Shadow_THH #28 utópia -
#27 aha.tök igazad van. -
Jimmyke #26 Az ember aurájának szerintem van elektro-mágneses hatása, mindenkinek más frekvenciájú, és a gép nem szeret bizonyos embereket, azért csinál értdekes dolgokat a gép pár embernél (odamegy lefagy a gép :) ). Hülye elmélet -
#25 Ha lehe utazni, az független az ismerttől, tehaát ugyanúgy utazhatsz előre, hátra, JELEN PEDIG NEM LÉTEZIK CSAK JÖVŐ ÉS MÚLT!
Hogy létezne a jelen, akkor hogy lehetne visszajönni a móltból, az akkori "jelenből" a mostani "jelenbe" ami ott még jövő. hehh?
nem gondolod hogy az idő relatív, es állandó, solyamatos?? (egyszerre létezik múltban és jővőben), és te csak sodródsz benne mint egy falevél a végtelen folyamban. persze ha visszamész a múltba, és ottragadsz, akkor mire eléred azt az időt, ahonnan indultál, nem hiszem hogy ugyanazt találnád mint amokor elindultál. természetesen ha előre mennél sem találkoznál öregebb önmagaddal! hát igen, van ez így...tessék gondolkodni.
-
#24 ez ilyen füves tápik? -
#23 A filmidézetek topicban leírtam, hogy tudom, hogy nem így írják, és azt is, hogy már nem érdekel! Én így írom!
Azért kösz, hogy szóltál! -
#22 Ennyit tudtam, hozzátenni a topikhoz :PPP