14
-
Jimmyke #14 Tudtommal a baktériumok is életnek minősülnek, és a baktériumok egyes feltevések szerint az űrből érkeztek. :) Hol is van akkor az Élet Bölcsője? :) -
IoIa #13 Nem a Földről nézve értettem. De ha már itt tartunk, akkor legfényesebb obkektumnak ott van a Nap. -
Emmegki #12 Inkább a Hold. -
#11 Azt miből gondolják azt hogy az Európa beljsejében folyékony víz van, mi van ha csak egy jéggolyó az egész ? Ha például van egy vulkanikus mag a közepében akkor az nem keveredik össze vizzel (és akkor már gyakorlatilag nincs is mag)? A halaknak meg biztos nem tenne jót. Valahol nem kéne kijönni a lehülés során keletkező forró gázoknak pl. a vízgőz ? -
#10 "remélem lessz élet vagy a Marson vagy az Európán. vagy a Titánon vagy itt:)"
Lesz... majd mi viszünk! :) -
Cat #9 "a nap tömege másodpercenként több ezer tonnával csökken, nem fog elfogyni?"
valóban hülye kérdés... van még rá pármilliárd évünk -
bippo #8 Hulye kerdes, de ha masodpercenkent 125 kilo viz tavozik a holdrol, akkor nem fog elfogyni? -
#7 lassan már minden bolygón találnak életre utaló jeleket, de persze az idegenek létezését azért még mindig tagadják
-
Picador #6 Támogatom. -
daveofgod #5 jah. érdekes hír. nagyon keresgélnek. én azt támogatom, hogy küldjenek rovereket mindehova, aztán meglátjuk. persze nem olyat ami csiga, hanem min olyat ami képes napi km eket megtenni. A Földdel kapcsban szentem, próbálják újra terraformálni , hiszen ez az otthonunk, és nem hiszem ,hogy nagyon máshova fugunk menni. max pár szerencsés, vagy szerencsétlen.
-
irkab1rka #4 Ja, rosszul tudtad. Ne keverd össze a látszólagos fényességet az abszoluttal (az előbbi távolságfüggő). -
IoIa #3 "A NASA bejelentése szerint légkörrel rendelkezik a Naprendszer legfényesebb objektuma, a Szaturnusz jeges holdja"
Hmmm... eddig úgy tudtam, hogy a Vénusz a legfényesebb objektum a Naprendszerben (természetesen a Nap után)... -
#2 Jah... Emberi élet, és minnél előbb! -
Keldor #1 hát igen az Európáról már olvastam.
remélem lessz élet vagy a Marson vagy az Európán. vagy a Titánon vagy itt:)