Légkört találtak az Enceladuson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtommal a baktériumok is életnek minõsülnek, és a baktériumok egyes feltevések szerint az ûrbõl érkeztek. 😊 Hol is van akkor az Élet Bölcsõje? 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Nem a Földrõl nézve értettem. De ha már itt tartunk, akkor legfényesebb obkektumnak ott van a Nap.
Inkább a Hold.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Azt mibõl gondolják azt hogy az Európa beljsejében folyékony víz van, mi van ha csak egy jéggolyó az egész ? Ha például van egy vulkanikus mag a közepében akkor az nem keveredik össze vizzel (és akkor már gyakorlatilag nincs is mag)? A halaknak meg biztos nem tenne jót. Valahol nem kéne kijönni a lehülés során keletkezõ forró gázoknak pl. a vízgõz ?
"remélem lessz élet vagy a Marson vagy az Európán. vagy a Titánon vagy itt😊"
Lesz... majd mi viszünk! 😊
Lesz... majd mi viszünk! 😊
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
"a nap tömege másodpercenként több ezer tonnával csökken, nem fog elfogyni?"
valóban hülye kérdés... van még rá pármilliárd évünk
valóban hülye kérdés... van még rá pármilliárd évünk
Hulye kerdes, de ha masodpercenkent 125 kilo viz tavozik a holdrol, akkor nem fog elfogyni?
lassan már minden bolygón találnak életre utaló jeleket, de persze az idegenek létezését azért még mindig tagadják
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Támogatom.
jah. érdekes hír. nagyon keresgélnek. én azt támogatom, hogy küldjenek rovereket mindehova, aztán meglátjuk. persze nem olyat ami csiga, hanem min olyat ami képes napi km eket megtenni. A Földdel kapcsban szentem, próbálják újra terraformálni , hiszen ez az otthonunk, és nem hiszem ,hogy nagyon máshova fugunk menni. max pár szerencsés, vagy szerencsétlen.
Ja, rosszul tudtad. Ne keverd össze a látszólagos fényességet az abszoluttal (az elõbbi távolságfüggõ).
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
"A NASA bejelentése szerint légkörrel rendelkezik a Naprendszer legfényesebb objektuma, a Szaturnusz jeges holdja"
Hmmm... eddig úgy tudtam, hogy a Vénusz a legfényesebb objektum a Naprendszerben (természetesen a Nap után)...
Hmmm... eddig úgy tudtam, hogy a Vénusz a legfényesebb objektum a Naprendszerben (természetesen a Nap után)...
Jah... Emberi élet, és minnél elõbb! <#nyes>#nyes>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
hát igen az Európáról már olvastam.
remélem lessz élet vagy a Marson vagy az Európán. vagy a Titánon vagy itt😊
remélem lessz élet vagy a Marson vagy az Európán. vagy a Titánon vagy itt😊