654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
-
keji #454 és persze a peccs is az
-
keji #453 német! -
Először is melyik verzió van meg neked? Német vagy International (angol)? -
keji #451 helló, segítsetek pls: alapjáták megy patch akármelyik verziója után viszont nem. következó üzi: Error accessing aplication's data. Reinstall the application and try again... hmmm. 1.2.3 1.3 1.4-eket próbáltam természetesen német verzióval. próbáltam másik image file-t is. -
Hello mindenki!
Nagy nehezen végigolvastam ezt a „pár” hozzászólást, de szépen kérek valakit, hogy segítsen nekem!
Én még csak most kezdtem a "szakmát", ezért sok olyan dolog új, ami nektek már természetes! Nehezen értem egy-két szakkifejezéseteket meg és nem is biztos, hogy tudom azt hasznosítani.
Ezért az lenne a tiszteletteljes kérésem, hogy ha valaki venné a fáradságot, és mint "okos apa a hülye fiához" módon elmagyarázná, hogy a telepítéstől a játék elkezdéséig mit, és hogy kell tennem! Lépésről-lépésre!!! Milyen programok kellenek hozzá, azt honnan lehet beszerezni?!?
Ha az adatok esetleg kellenek a gépemről: AMD Athlon 64 3000
ECS 755-A2 K8 HT 1600
Abit Siluro GF4 Ti 4200-8X 128M
Én úgy gondolom, hogy ez ide leírva is sokaknak jól jöhetne!!!
A segítőkészek munkáját előre is megköszönve maradok tisztelettel:
Taky76
-
zoltang #449 Nálam az 1.3-ig mind fenn volt a német verzión. A multilanguen alapból 1.3-as. 1.4-t még tettem fel. -
Hellóka nekem nincs meg az eredeti és csak azt szeretném kérdezni hogy melyik patchet kell feltenni hozzá????? -
Bence01 #447 szewasztok ha valakinek lenne kedve multizni gtr-rel az írjon msn-en msn cím: [email protected] nekem 1.3-as a GTR -
Megy az 1.4 trükközés nélkül is. -
Én a HSW-n olvastam ezt. -
zoltang #444 http://www.gtr-game.com/download/GTR_Update_1400_EN.exe
Ez béta, és a német verzióhoz van? -
Nem szóltam, de ez a német verzsönhöz van, nem az AlcvoholClonehoz, ráadásul lehet beta vagy mi. Szal felejtős. -
Honnan lehet letölteni? -
DonManó #441 megy a gém az új peccsel? -
DonManó #440 szoktatok GTR-ezni??
király!!
én is szívesen mennék.... -
bakkk #439 Persze en is igy szoktam becsatlakozni haverokhoz, ha lusta vagyok kimenni lanozni. -
DonManó #438 nem is rossz
és működik? -
bakkk #437 Ez benn van az xp-ben.segitseg http://www.onecomputerguy.com/networking/xp_vpn.htm -
DonManó #436 ezt a progit hol találom?? -
bakkk #435 Ha egy jatek mukodik lanon,de nem megy neten az xp meg tudja csinalni,mintha lanon jatszanal.GTR 1.3 dip-nel seriat ker.Lanon pedig nem keri.Flatout-nak pedig nincs dip-je,csak lanja.Akkor becsatlakozol a windowsxp vpn clientel. -
DonManó #434 ezt most nem igazán vágom -
bakkk #433 Ha valaki fix partnerekkel jatszik erdemes hasznalni az xp lan megoldasat.Ez a progi minden jatekot enged neten jatszani, amelyik jatek tudja a lant.Pl.a warez gtr1.3 megy lanfix nelkul,no seriaval neten.Olyan mint ha lanba lennetek kotve. -
zoltang #432 Az eddigieg(1.3-ig) is simán mentek a mini imagés módszerrel. Reménykedem ez is megy, csak nem szeretném prg. elrontani azzal, hogy a direkt ip-t nem lehetne a lanfixel javítani. -
Asse tudtam, hogy már megjelent :D
De kizárt hogy megy ezekkel a módszerekkel ;) -
OFF:
Eladó egy garis Logitech MOMO racing kormány, akit érdekelne a dolog privizzen, vagy e-mailt írjon! Megkímélt, nem agyonhasznált, sajnos időhiány miatt kénytelen vagyok megválni tőle... :(
Bocs az offért!
ON! -
zoltang #429 Valaki már tette fel az Update 1.400-t? Megy a mini images+SFNightmare-s módszerrel ez a javítás is és lehet a lanfixes töréssel direkt ip-vel játszani? -
Kihúzásnál nem kell a gépet kikapcsolni. A bedugásnál célszerű ;D -
Bal1 #427 Csak az zavar, hogy másnak nem kell lehuzni a cd-romot nekem meg ha gtr-el akarok játszani ki kell kapcsolnom a gépet cd meghajtót lehúzni majd bekapcsolni. -
ha lehúzod és megy akkor mi a baj? azt akarod hogy akkor se menjen? -
nekem csak úgy megy ha "Sc.Slave Off"-t is nyomok. (a dvd secondary slave-n van) -
Bal1 #424 Hi.nem sikerül elindítani a gamet a multilanguage van meg és hiába tiltom le az sfn-el a cd meghajtóket eltünnek ugyan de nem indul el a game, viszont ha lehuzom a cd meghajtókat akkor működik. Mi lehet a baja?? Először a disable cdroms-ra majd a disable nodera mentem. -
végre sikerült -
http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50048546#2 -
[URL=http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50048546#2] -
-
Így néz ki -
Az ARCADE meg a SIMULATION azért csak megy nem?Nekem a többi magyar.A beállítások,menük,autóválasztás,szóval minden.Még a setup is... -
Az nem. Ami elég nagy kár, mert az lenne a lényeg. -
Kicsit bővebben is írhatnál...Milyen menüben és mi nem magyar?Beállítások,vagy micsoda?
-
Csak a menü neve változik magyarra ami bene van az nem