GTR másképp

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre elindult...
Igaz még csak úgy, hogy a cd meghajtókat lehúztam. Kicsit macerás, de legalább megy a játék és a gépem is szellõzik.

Lui76
Mellesleg nálam szart se ért a nightmare ...azzal nem jó
A biosban van nálam secondary ide chanel letiltási lehetõség azon van a két öreg meghajtóm . És így indul is szépen , öcsém gépén a nightmare-el megy,
ugyanaz az anyag...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Bocs, a #392-re ment.
Én is a multilanguet használom. Nekem nem a hozzáadott mini imagéval (több MB), hanem a régi mini imagéval ( GTR_FIA_GT_Racing_All_Versions_MI!rar)
megy. Ezt a kódat használom F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N. Daemon Tools v.3.47.

Lépéseim (bemountolva már a mini image, SFNightmare 1.12 (http://www.project-starfuck.tk/))
1. disable cd
2. disable node

Játék, majd a kilépés után:

3. enable node
4. enable cd

...
ForRedGlory
Az az amerikai muty-muty ki se jött még.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Lui76
Mintha nem ilyen neve lett volna...
nem vmi amerikai muty-muty volt?
És hivatalosan a GTR-hez ....Na mindegy
Ezt a renault-ost bonyolult rárakni?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Bocs: ForRedGlorx=ForRedGlory

Yunx, ForRedGlorx: köszi majd este kipróbálom. (Most sajnos a munkahelyen vagyok)

ForRedGlory
Az a Formula Renault. Letöltheted innen: www.hsw.hu

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Lui76
már nekem is megy....tegnap óta....
Pár hete volt talán vmi hír egy ingyenesen letölthetõ mód vagy kiegészitõrõl..
Tudtok róla vmit?

ForRedGlory
Az a két cd meghajtó egy ide kábelan van? Ha igen, és a secondaryn akkor tíltsd le a secondary mastert, és slavet is.

Sztem próbáld meg ugyanebben a sorrendben, csak annyi változtatással, hogy:
3, SF enable CD majd enable NODE
4, SF disable CD és disable NODE
Elméletileg ez a helyes sorrend.....

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert sajnos nem indul a game.
Nekem a 2 cd-s multilanguage változat van meg, ezelõtt nem volt fenn egyik sem.

Ezt csináltam:

1, telepítettem
2, újraindítottam
3, SF enable CD majd disable CD
4, SF enable node majd disable
5, mount mini image
6, indítottam
7, Serial 6kthf stb....

És nem megy. Két cd meghajtó van a gépemben, lehet, hogy így csak az egyiket tiltotta le?

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de elég amatõr vagyok ezen a téren.

Elõre is köszi

Veper
Nekem indul mindig, akár mikor feltudom telepíteni, csak a cd-rõl lehúzom a kábelt,meg használom a mini image-t. DE SAJNA CSAK AZ 1,1-ES ig mûködik a dolog. Remélem tudtok degíteni, mert nagyon szeretnék vele neten játszani.
Egyáltalán lehet vele? Vagy csak az eredetivel?

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

Daffy
Szerinted minek linkeltem be?Hogy szivassalak?

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Daffy
Nem tették fel az 1.3at hogy tudjon mindenki versenyezni akinek kedve van

ForRedGlory
Ja akkor bocs, én naív azt hittem, hogy legalább a szabályzatnak lehet hinni. Tudod én azt hiszem el ami le van írva. Mindenesetre, nem mondtam hülyeségt én sem, mert csak a szabályzatra hivatkoztam, az, hogy hazugság, nem tudhatom.

Slow
az úgy van, hogy az a lanfix az 1.3-at multiban leszedi 1.23-ra, nem? (ilyet olvastam valahol)

Daffy
Na akkor okoskám keresd már meg légyszíves prohardver fórumát és kérdezz utána jó?Egy dolog hogy mit kell a szabályzatba írni.1.23as játékkal megy és vagyunk vagy 15en.Szóval kicsit mélyebben kéne olvasni.Gondolod mindenki telikürtöli hogy mi micsoda???De ha ez fárasztó akkor keresd meg a kapcsolat menüpont alatt található embert....

JuanG
a legutolsó hivatalos patch-el menne, ha ezt a védelmet nem tették volna bele...szal most az 1.2.3-al megy, és nem kell eredeti hozzá, és Daffy ezért linkelte az oldalt, ha valaki akar online nyomulni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ForRedGlory
Ha a legutolsó hivatalos patchel mûködik akkor lanfix ki van zárva. De nem is érdekel olvassa el a szabályzatot. az megint más tészta, hogy az az oldal kicsit még úgymond "fejletlen", nincs semmi rajta, sem a letöltésnél, sem máshol.

Slow
nyugi, nem kell egymást bántani...

lehet, hogy origi kell, lehet, hogy nem... ebbõl nem derül ki, mert 1.3-al+lanfixel, ha jól tudom, lehet multizni, bár asszem, csak direkt IP

szóval szerintem se tört szerver ez

ForRedGlory
Ja és mielõtt valamit mondok, ált. utánajárok. Szerintem te nem olvastad el, és fenntartom, hogy bunkóság volt ide betenni, ha úgyis eredeti játékkal megy csak.

ForRedGlory
" A HGTRR liga versenyszabályzata
(GTR FUN bajnokság)

A bajnokság célja, hogy minden játékos felhõtlenül szórakozhasson és a szabályokat is ennek megfelelõen próbáltuk kialakítani.

-A futamokon bárki elindulhat aki jelentkezik a bajnokságra és az ismert csere szerverek közül valamelyikre be van fizetve.

-A liga mindig a legutolsó hivatolos felpatchelt GTR verzioval zajlik.

-A versenyeket jelszóval védett szerveren tartjuk amit minden versenyzõnk megkap. Ennek a jelszónak a kiadása tilos!

Zsenikém olvasd már el a szabályzatot. Tudod mit mond? "A LIGA MINDIG A LEGUTOLSÓ HIVATALOS FALPATCHELT GTR VERZIÓVAL ZAJLIK"

Ez pedig tudod mit jelenthet? Azt hogy 1.3 kell és akkor viszont eredeti játék kell.

Daffy
Ja és még az 1.3as patch se kell hozzá Zsenikém...

Daffy
Akkor nézd meg a linket mielõtt leugatsz mindenkit Te balfasz.Az nem a HGTRM hanem egy másik liga.És köztudott hogy senki nem eredeti játékkal játszik pont ezért.Ennyit a köztudottságról meg az olvasásról.Csak ránéztél a linkre és már azt kerested hogy tudsz belekötni.De fogadjunk meg se nézted.Persze bocsánatot kérhetsz nyugodtan.De ezek után pofázz csak nyugodtan meg játszd az értelmes gyereket.Bocs hogy Én másoknak akartam azzal segíteni hogy esetleg tudjanak versenyezni.

ForRedGlory
Már megbocsáss, de te saját magadnak keresed a bajt. HA nem veted volna észre, ez a topic arról szól, hogy a nem eredeti játékot kéne elindítani. TE meg jössz ezzel az internetcímmel, hogy "majd versenyezni is akartok". Kicsit irónikus ide berakni, amikor köztudott, hogy csak eredeti játékkal lehet játszani pl. azon az oldalon amit belinkeltél, humor herold. Nekem meg ne ugass, és tartsd meg az intrikáidat...

Daffy
Ha csak beszólni akarsz akkor keress mást mert kezd elegem lenni a hülye beszólásaidból.Nem Téged kérdeztelek és nem Neked válaszoltam.Köszi.Nem tudom mi ebben a vicces.Ha akkora az arcod gyere már oda profikám aztán lehet a pályán Humor Heroldozni...Az ilyen emberek miatt nem írnak rengetegen a fórumokban....

ForRedGlory
Humor Herold...

Jacek
es az mert zavar? nem TC hasznalunk:) kicsit mas hidd el

Slow
ahhh

Daffy
nem....

Slow
ezt ismerem, de ez is origi-val megy, nem?

meg sajnos használnak stabi-help-et meg motorháztetõ-nézetet...

Daffy
Hmm:-)
Mert gondoltam versenyezni is akartok....Itt lehet.

Slow
ezt most miért?

Daffy
http://gtr-racers.hsw.hu/index.htm

Igen jó lenne, és ne lenne ilyen drága egy játékprogi.
Slow
jó lenne egy tört szerver, amíg meg nem jelenik... :/

Volt már olyan - ha rájött a progira -, hogy 1-2-szer laszakadt (a winfos újraindult) a szerveres, de nem jellemzõ, inkább az 1.2.30.-nál volt. Tegnap pl. 3-an voltunk és semmi baj nem volt. Max. hányan lehet lenni azt nem tudom.
Slow
az jó
és aki indítja a szervert nem szakad meg a gépe? ill hányan tudtok csatlakozni?

Nálam megy az 1.3-ra lanfix feltéve varáció. Valaki szervert indít beírom az ip címét és tudok csatlakozni. Ahányan így játszuk mindenkinek 1.3-as van fenn. Valakinek a német verzió feljavítva 1.3-ra, de én ezt a multilangue használom, ami alapból 1.3-as. Ismerõsök között mindenkinek ezzel megy.
Daffy
Mi kipróbáltuk a lanfixet de sajna nem mûködött.Nem tudtam olyan emberhez csatlakozni lanon akinek 1.3as veriója volt.Kiírta a játék hogy inkorrekt verzió.Erre van ötlet?Vagy másnak mûködött?

Nincsen benne új autó, csak a kategóriák vannak egy picit átváltoztatva. Még valami. Ha akarsz neten is játszani valakivel (direkt ip), tedd fel az általam belinkelt (a fórum eleje felé) lanfixet . Így nem kéri a sima netes játékhoz (direkt ip) a regisztrációt, de a központ játék-szerverre továbbra sem tudsz vele csatlakozni.
Slow
jolvan, majd két nap múlva lejön, akkor kipróbálom...

van új autó benne? 1.2-es óta?

télleg, mi a vélemény az 1.2-ben lévõ új kocsikról? vagy ne offoljam a topikot? ;)

Nekem ment a naggyal is, csak a megfelelõ cdkey-t kell hozzá alkalmazni.

steam, origin: ACE_hun

Slow
oks, kösz, szedem

igen 1.3-as többnyelvû, a régi kis mini imagéval megy nekem, nem a nagy 15MB-ossal, amit hozzá adnak
Slow
öööö ezt én is megtaláltam, de ez 1.3-as?

Slow
köcönöm cépen :)