654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • zoltang
    Nálam az 1.4-es verzió a direkt IP-s módban, csak a lanfixel ment, anélkül regisztrációt kért.
  • VO101 tvr
    Állítólag az 1.4 warez verziót már el lehet indítani multiban direkt IP alapján. Mi az igazság?
  • grizzly21
    inkább az a probl. hogy nem tudok alcohollal mountolni.
  • grizzly21
    aham. a multis van sztem, de raktak mellé txt fileba cd keyt is, ezért nem értem.
  • Bal1
    Kétféle mini imige van. Van egy a német verzióhoz és van egy a multilanguage-hoz
    melyik van meg? Mindeggyik más cd key kell próbáld meg a másik cd keyt amit itt megtalálsz valahol csak olvass vissza vagy nézd meg az nfo-t.
  • scorpeeon
    vki help!einditásnál ez a hiba: The Disc you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key. azt irtam be ami az info fileban volt, és starforce nightmare el is kikapcsoltam a 2 dolgot
  • Bugilaci
    Shadi

Lécci áruld már el, hogyan sikerült megoldani a menüfagyós problémát. Én is ugyanezzel küzdök, de nem jöttem rá a megoldásra. Havernak simán megy, amikor el tudok indítani egy futamot, akkor már nekem is, csak ez elég ritka. WinXP SP nélkül, nemtom ez okozhat-e gondot? Játékot újratelepítve nem változik a helyzet.

Köszi előre is.

(Ha más valaki is tud megoldást, kérem ne fogja vissza magát)
  • Torry
    Van már egyszerűbb indítási mód?

Esetleg valami crack vagy ilyesmi?
  • Audi20V
    Hali!
    Sajna beszámítani nem tudom a tiédet mivel főként a pénzmag miatt adnám el. Sorry!
  • ForRedGlory
    Kell az 1.4 hozzá
  • zolo
    Hi.Ment valakinek az 1.4.0.0-ás patch?Nekem 1.3 háromra fölrakva kérte a cd-t.Az 1.3 működik.Az új King of Ovals-hoz kell az 1.4?
  • Shadi
    megy minden ha van server küldjön vki esetleg 1 op t
  • Shadi

© ForRedGlory nincs kékhalál csak egyszerüen megáll minden, csak a reset segit az a baj hogy az agp gyorsitást vmi miatt nem engedi bekapcsolni.ugy emlékkszem a cd lehuzogatos modszerrel ugy ment
    szoktatok servere
  • Yunx
    Hello,

Engem érdekelne nagyon is.
    Nekem van egy saitek r440 kormányom, (szintén pár hónapos) ha azt be tudod számolni +rádobok....
  • Audi20V
    Sziasztok!
    Nem érdekel esetleg valakit egy pár hónapos Momo Racing kormány+pedál? Kb 10-15 alkalommal volt használva, teljesen hibátlan. Pénzhiány miatt megválnék tőle. 20 ezer forintért odaadnám. Előre is köszi!
  • ForRedGlory
    Vegyél Nvidiát :)))
    Viccet félretéve Catalyst, vagy valahogy így hivják. Esetleg vindóz reinstall :)))

Hogy fagy ki? Mit ír ki a kékhalálkor?
  • Shadi
    szasztok sikerült felraknom a gtr t (http://www.project-starfuck.tk/))segitségével el is indul az 1.3 patch el de a menüböl bármit inditok lefagy a gépem(ati9600xt)tud vki esetleg hasznos infoval segiteni?
  • Taky76
    Pontosabban itt!
  • ForRedGlory
    Van hozzá lanfix, azt is letöltheted a hsw.hu-ról
  • Taky76
    Hello ForRedGlory:

Ha már Te is segítettél nekem, talán szívessen fogadod Tölem!

Magyarosítás itt!

Mégegyszer, köszönöm!!!
    Üdv.
    Taky
    Ui.: Tört verzióval lehet on-line nyomni? Kell valami hozzá?
  • ForRedGlory
    ha ingyen akarod, de lassan jön

ha van rá 200Ft-d, és gyorsan akarod.
  • keji
    igen jó lenne az, de körülnéztem fájlcserélő site-okon és nem találtam csak a németet. tudsz linket? persze én nem használok ilyen rendszereket...
  • ForRedGlory
    Ez vindóz újrainstall lesz. Ezért mondtam, hogy "szerezd" meg az international változatot, mert azt könnyű elindítani, ráadásul a registryben sem kell babrálni.
  • keji
    Köszi a választ, megcsináltam amit írtál, viszont már ott hiádzott a dolog, hogy a 0000 könyvtáraknál nekem csak 02-ig volt és ott nem volt a pnp bios meg a másik sem, pedig fent van az alcohol és müködik is. attól függetlenül megcsináltam az engedélyeket az előzőkön, viszont így sem ment. Ráadásul most rohadt lassan bootol a gépem, ugyan visszaállítottam a registry-t, de még mindig kétszer annyi ideig tart mint előtte. Nem tuja valaki ez mitől lehet?

Most egyébként a sima alap sem indul ami eddig igen, hiába tiltom star fuckal v nightmare-rel a cd-ket, arról már nem is beszélve hogy a fuck csak az egyik chanelen lévő cuccot tudja tíltani a másik marad így a nightmare-rel sem megy a disable cd csak, ha egyenként dis prim slave, majd sec master(mondjuk ez eddig is így volt). Ezután hiába tűnnek el sajátgépben a cd-k még mindig insert the other drive hibaüzit kűldi. Már kétféle image file-t is próbáltam.
  • ForRedGlory
    ami itt nincs az nem is volt
  • Taky76
    Elindult vele!

Magyarosítás van a játékhoz?

Taky76
  • ForRedGlory
    Eza az international változathoz kell, ezzel szerintem a német nem fog menni, bár fene se tudja már :)
  • Taky76
    Bocs, visszanézve megtaláltam
    6kthf-d6lbz-zdwv6-e3h88-9nfxz

Taky
  • Taky76
    ForRedGlory :

Nem fogadja be ezt a cd-keyt: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

Ti melyiket használjátok?

Taky76
  • ForRedGlory
    Nincs mit.
  • Taky76
    ForRedGlory :

Thx

Taky76
  • ForRedGlory
    gamecopyworld
  • Taky76
    ForRedGlory :

Köszönöm, már csak ez a mini image file hiányzik!
    Ebben tudsz segíteni?

Üdv.
    Taky76
  • ForRedGlory
    www.hsw.hu
  • Taky76
    patchet honnan lehet letölteni? (német verzio)

Kösz

Taky76
  • Daffy
    Semmi baj a német verzióval minek írod hogy felejtsék el??Ugyanúgy elindul mint a másik.
  • ForRedGlory
    De a legegyszerűbb az hogy a német verziót el kell felejteni :)
  • ForRedGlory
    Két helyesbítés:

PnP BIOS Extension daemon esetében
    Plug and Play BIOS Extension alcohol esetében

Plusz inkább a starforce nightmare kell.
  • Istencsászár
    Op rendszer XP+sp2
    Megvan a játék,feltelepíted.
    Nem kell alkohol,felmegy a virtual daemonnal is simán.
    játék fentvan,1.1 patchet felrakod.
    Ezután startmenü-futtatás beírod hogy Regedit és okézod.
    A registryben megkeresed ezt:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\

Itt vannak ilyenek:
    0000
    0001
    0002
    0003
    0004
    Ezekre rákattintva amelyikben megtalálod a pnp bios extensiont a jobb oldali felsorolásban az a Tied.Nekem a 0003ban volt.Ezután rákkattintasz az adott mappa melletti + jelre hogy lenyiljon.Két mappa lesz a control és a logConf.Mindkettőre jobbklikk ,engedélyek.A feljövő ablakban systemre kattintva CSAK AZ OLVASÁSnál lévő ablakot pipáld ki a megtagadás mezőben.A pnp bios a virtual daemonra vonatkozik.Ez fontos.
    Ezek után bezárhatod a registryt
    Ha ez megvan akkor kattints a játékindításra.Persze hogy nem fog elindulni mert a védelmet engedélyezni kell.Yes és ujraindul a gép.
    Miután újraindult behúzod a virtual daemonba a mini image filet.Fogod a starfuck v0.82őt és elindítva azt a legalsó védelmet kiválasztva(3 van) az alatta levő jobb oldali felsorolásból kiválasztod a disable cdrom-ot
    ezután pár pilanat múlva kiírja hogy ok.
    Fogod elindítod a játékot és beírva a cd kulcsot a játék indulni fog az ellenörzés után.Ha nem akkor valamit elb**tál:-))
    Fontos hogy 1.1 patchel is elindítsd a játékot hogy itt működik-e.
    Ha ok minden akkor fogod az 1.2 patchet és azt is felrakod.
    Ezután a játék megint védelemellenörzést fog csinálni.Yes,gép ujraindul.
    Miután újraindult fogod és megnyitod megint a registryt.
    Itt ezt keresd meg :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

Erre a mappára jobbklikk és ugyan úgy letiltod az olvasást mint fentebb
    Ezután registry bezár.
    virtual daemonban mini image,starfuck indít és cd rom disable majd go játék
  • ForRedGlory
    Hát ezt passzolom, nekem ilyeneket nem írt ki. Inkább cseréld le internationalra, hidd el megéri.