Driv3r: Bukás a köbön
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen VGA ra optimalizálták? Jó én elmehetek a francba 9800Pro -mal mert bûnronda volt. (nem mintha különösebben érdekelne, mert nem az a fõ)
A játék a játékosok nagy részének szemében bukás lett, a kiadó számára nem biztos, feltéve ha jó sokat eladtak belõle.
"Megfelelõen bekonfigurált analóg vezérlõvel és olyan videókártyával, amire optimalizálták, fantasztikus játékélményt nyújt."
JEAH! Látszik, hogy a készítõk az átlag konfiggal rendelkezõ emberek csoportját tartották szem elõtt a játék elkészítésénél....
"A játék sok tekintetben mérföldõ, ha megfelelõ hardver és tesztelõ kezébe kerül"
Szóval ha az összes user a fentebb említett géppel rendelkezne, akkor a játék megahiper siker lenne?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amugy meg ha a grafikájára teszek is,még akkor is röhejes..hát nem volt az animátorok között egy se aki ért hozzá?hogy törte volna el a többi kezét amikor ilyet müvelnek?!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
NE VEGYÉTEK MEG !
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Csak az mozog is, és egy kisé nagyobb 😊)
Megfelelõen bekonfigurált analóg vezérlõvel és olyan videókártyával, amire optimalizálták, fantasztikus játékélményt nyújt.
Az autó fizikája és grafikai megjelenése hibátlan sõt tobábbmegyek mérföldkõ.
A cikk viszont teljesen rossz, elfogult, nem objektív, és látszik, hogy teljes mértékben dühbõl íródott, vagyik a cikk írója egyszerûen nem azt várta a játéktól, amit kapott, ezért lehúzta.
Ez a cikk nem méltó egy profi játékokkal foglalkozó oldalhoz, vagyis az sg-hez.
Én helyreigazítanám.
A játék sok tekintetben mérföldõ, ha megfelelõ hardver és tesztelõ kezébe kerül.
Persze vannak VALÓDI hibái, de ez a cikkbõl nem derül ki.
Másrészt hogyha az autókat dolgozták ki -viszonylag egész jól, minek tettek bele lövöldözéseket, hisz ezek szarják el a játékot (legalább ha lehetne normálisan lõni, meg stb.). Azon felül az emberek IQ-ja mintha egy 2000-es elötti játékban.
Ajánlott: Pentium IV vagy Athlon XP, 512 MB RAM, NVIDIA GeForce 3 vagy ATI Radeon 8500
Kategória: Stratégia" - Én írom - Hmmm nagyon érdekes nekem ATI Radeon 7500-am van és nem fut a játék.Radeon 8500-on se fut.GeForce III esetleg,de kizárt.És hogy a kategória "Stratégia" ez aztán jó "édzs of empájörsz".Na errõl ennyit - amúgy szerintem jó game lenne.
örülj hogy a win2k/xp normálisan fut, játszani ezzel ne akarj
Hozzáteszem a cikk elolvasása elött megvolt a véleményem , de nem igazán változott, max 1-2 emberben csalódtam...
10 perc játék után letöröltem a biztonsági másolatot a vinyómról...
Grafika kb 2 évvel ezelötti színvonal, és az autó fizikájára ha még valaki azt írja, hogy jó, hát rögtön befonom a 4 centis hajam <#banplz>#banplz>
A pálmát az vitte, amikor 50-el belehajtottam valami lyukacskába egy parkban, és az autó vagy 3 métert repült felfelé... és tényleg nem lehet bevenni kanyart normálisan az autóval...
Bár kinek milyen igénye van... NEKEM erre nincs, az tuti, akinek teccik, hát csak jáccon vele, még a Vice City -ben is jobbat autóztam "csak úgy" <#zavart2>#zavart2>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mindezek nélkül még egy atom grafikával is garantált bukás lett volna.
A grafikai megvalósítás elképesztõen régimódi. Belelõttem az ablakba erre az hatalmas barnás háromszögekre hullott szét majd eltûnt a földben és még sorolhatnám a bakikat de nekem akkor telt be a pohár amikor minden gond nélkül átgyalogoltam egy bokron és belecsúsztam egy ház falába<#mf3>#mf3>
A hangok szörnyûk. Amik vannak azok gagyik. A fegyverek hangja is szar (persze a kezdõ múviban tökéletes)
Talán többet kellett volna foglalkozni a játékkal mint a NOKIA reklámozásával meg a nagy színészek (mint szinkronhangok) felfogadásával.
mégis szeretek vele játszani...<#gun>#gun>
KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
itt a gta I -re gondolok..
amugy nvidian szép de lassu mint állat..nálam legalábbis..az autok meg 2 méterre villannak a pofába..
nah mind1 a legnagyobb minusz az animációillesztés😄
az fergeteges😄 aki röhögni akar egy jót...😄
fizika is nevetséges😄 szétlövöm az üveget azt ugy esik szét mint anno ahogy a cuccokat lehetett dobálni a thiefekben..bocs..bocs..a thiefekben a cuccok nem szálltak bele a falba!hoppá '98😊
a pehelykönnyü kamionokrol nem beszélve😄
Eleve negativ hatással volt az rám hogy sokat kellet bíbelõdni a irányítással, biztosan én vagyok a hülye idióta. Ez a játék vhogy egy semmi. annyira rosszra sikeredett gta klón hogy amíg ide be nem néztem eszembe sem jutott a kettõ közti párhuzamnak.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
gyetlen nagy hibája az, hogy nem a Driver 1-et követi, hanem a GTA után megy. Hülyeség volt azt a jó hangulatot megbontani mászkálással.
A grafika jóra sikeredett, nem tudom hogy ati kártyával milyen lehet nekem nvidia van, és nem változik az ember színe, sõt még a kanapé is látható. Villogó textúra ritkán elõfordul, de egyáltalán nem annyira idegesítõ hogy amiatt ne lehessen játszani.
A cikkírónak ezzel a kijelentésével: "látszólag a játék motorjával készült animációk" pedig ellenkeznék.
1. lehet, hogy meg kellett volna nézni az extrák között az Így készülc címût.
2. Ha azok az animációk nem a játék motorjával készültek akkor honnan találja ki a program hogy milyen szögben/helyzetben ugratok ki az épületbõl annál a küldetésnél amelyiknél egy csomó konténer közé szorítanak Miami-ban? vagy a legtöbb egyéb küldetések végén levõ animációknál, amikor egy sz*rrátört kocsival megérkezek a garázsba honnan tudja hogy minek kell lennie az utcán?
A kocsik irányíthatósága teljesen jó, legalábbis annak aki a driver 1-et szerette. A billentyûzetet meg be lehet állítani mindenkinek úgy ahogy szereti, nem értem miért baj az, ha hozzá kell nyúlni az alapbeállításokhoz! Ennyire lusták lennénk?? 😊
A gyalogos jelenetek tényleg pocsékok és az ellenfelek intelligenciája is.
Én személy szerint hiányoltam belõle azt a pörgést mint ami az 1-be is volt hogy feszt a nyomomba a zsaruk, meg menekülés stb. Ebben már sikerült eljutom Isztambulig, de rendõrrel még alig találkoztam és igazán húzós helyzet is csak néhányszor fordult elõ.
Az átvezetõ animációk grafikájával nem lehet játékot csinálni?😮