Driv3r: Bukás a köbön

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én játszottam a játékkal... min is?? asszem xboxon 😊 a graf ott sem volt nagy durranás, de a játékélmény azért nekem bejött! az auto szokatlan irányítású volt, de nem volt katasztrófa... ennyi kritika után 1000% én sem veszem meg, nemmintha eddíg olyan sok játékot vettem volna 😄DD de asszem kölcsönkérem valakitõl egy telepítésig 😉

edios
100% egyetértek a cikk írójával! grat😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tomalak
Ez a mérföldkõ jó vicc volt grat. 😄
Milyen VGA ra optimalizálták? Jó én elmehetek a francba 9800Pro -mal mert bûnronda volt. (nem mintha különösebben érdekelne, mert nem az a fõ)
NEOreg3
"Szerintem nem bukás a játék."
A játék a játékosok nagy részének szemében bukás lett, a kiadó számára nem biztos, feltéve ha jó sokat eladtak belõle.
"Megfelelõen bekonfigurált analóg vezérlõvel és olyan videókártyával, amire optimalizálták, fantasztikus játékélményt nyújt."
JEAH! Látszik, hogy a készítõk az átlag konfiggal rendelkezõ emberek csoportját tartották szem elõtt a játék elkészítésénél....
"A játék sok tekintetben mérföldõ, ha megfelelõ hardver és tesztelõ kezébe kerül"
Szóval ha az összes user a fentebb említett géppel rendelkezne, akkor a játék megahiper siker lenne?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

_Atti_
egy jó játéknak nem kell jó tesztelõ kezébe kerülni hogy mérföldkõ legyen😊
amugy meg ha a grafikájára teszek is,még akkor is röhejes..hát nem volt az animátorok között egy se aki ért hozzá?hogy törte volna el a többi kezét amikor ilyet müvelnek?!

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bertino
detto egyetértek<#felkialtas>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KG21
egyetértek, respect!<#eljen>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

© gyozo te biztos hogy a Driv3rrel játszottál? Mert ez a játék sajnos nem sok pozitívumot tud felmutatni. Még arra is kevés, hogy egy kis konkurenciát állítson a gta San Andreasnak (pedig egyik fõ erõssége ez lehetett volna). Így nem hiszem majd hogy nagyon megfeszülnének a gta készítõi, hogy jó grafikájú pc átírást készítsenek. Aztán ki tudja?
Rafaelo
a cikk jó a játék összecsapott 10% az egész

NE VEGYÉTEK MEG !

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ha a megfelelõ hardveren nézed, akkor azt kapod, amit a screenshotokon látsz.
Csak az mozog is, és egy kisé nagyobb 😊)
Szerintem nem bukás a játék.
Megfelelõen bekonfigurált analóg vezérlõvel és olyan videókártyával, amire optimalizálták, fantasztikus játékélményt nyújt.
Az autó fizikája és grafikai megjelenése hibátlan sõt tobábbmegyek mérföldkõ.

A cikk viszont teljesen rossz, elfogult, nem objektív, és látszik, hogy teljes mértékben dühbõl íródott, vagyik a cikk írója egyszerûen nem azt várta a játéktól, amit kapott, ezért lehúzta.

Ez a cikk nem méltó egy profi játékokkal foglalkozó oldalhoz, vagyis az sg-hez.
Én helyreigazítanám.

A játék sok tekintetben mérföldõ, ha megfelelõ hardver és tesztelõ kezébe kerül.
Persze vannak VALÓDI hibái, de ez a cikkbõl nem derül ki.
Balumann
És a GTA 3, és Vice City-be legalább már volt arca az embereknek!

Balumann
A gépigénye elég nagy a grafikájához képest. A játék millió grafika hibái (pl. idõjárás (és efektei), fák, házak, emberek)...: szinvonaltalan.
Másrészt hogyha az autókat dolgozták ki -viszonylag egész jól, minek tettek bele lövöldözéseket, hisz ezek szarják el a játékot (legalább ha lehetne normálisan lõni, meg stb.). Azon felül az emberek IQ-ja mintha egy 2000-es elötti játékban.

ironfist - Hát az XP-nek 512MB RAM kellene.
A cikkíró írta - "Minimum: Pentium III 800 MHz vagy AMD Athlon, 256 MB RAM, NVIDIA GeForce vagy ATI Radeon 7000
Ajánlott: Pentium IV vagy Athlon XP, 512 MB RAM, NVIDIA GeForce 3 vagy ATI Radeon 8500
Kategória: Stratégia" - Én írom - Hmmm nagyon érdekes nekem ATI Radeon 7500-am van és nem fut a játék.Radeon 8500-on se fut.GeForce III esetleg,de kizárt.És hogy a kategória "Stratégia" ez aztán jó "édzs of empájörsz".Na errõl ennyit - amúgy szerintem jó game lenne.
nem akarok de ha már leszedtem.... azért csodálkoztam hogy akad mert a doom 3 az nem
fx 5200... 128 mega ram
örülj hogy a win2k/xp normálisan fut, játszani ezzel ne akarj

Ti milyen gépen játszátok?? mert nekem ezen akad: 1700mhz ram: 256mb FX5200 128mb
Tisztelt cikkiro ugy latom kicsit PC iranyaba elfogult. Ajanlom az elkovetkezo nehany evben konzolos jatekokat is kiprobalni, ha mar a 15 evbe nem fert bele, akkor talan nem beszelne olyan lefitymaloan roluk. BTW megjegyeznem, hogy EZ a jatek konzolon talan meg csapnivalobb lett mint PC-n, igy az ide-oda konverzionak semmi koze ehhez. Az altalam egyik legjobban vart jatek volt, de egyszeruen szornyu, hogy mit muveltek vele. Ennel jobban nem sok jatekban csalodtam.
arty
bárcsak a san andreas ennek a kocsifizikájával rendelkezve jönne PC-re ... 😊

Forza.

Ombika
Fos arcade! 😊

Hát én elolvastam a cikket, olvasgattam a hozzászólásokat.
Hozzáteszem a cikk elolvasása elött megvolt a véleményem , de nem igazán változott, max 1-2 emberben csalódtam...

10 perc játék után letöröltem a biztonsági másolatot a vinyómról...
Grafika kb 2 évvel ezelötti színvonal, és az autó fizikájára ha még valaki azt írja, hogy jó, hát rögtön befonom a 4 centis hajam <#banplz>
A pálmát az vitte, amikor 50-el belehajtottam valami lyukacskába egy parkban, és az autó vagy 3 métert repült felfelé... és tényleg nem lehet bevenni kanyart normálisan az autóval...
Bár kinek milyen igénye van... NEKEM erre nincs, az tuti, akinek teccik, hát csak jáccon vele, még a Vice City -ben is jobbat autóztam "csak úgy" <#zavart2>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Sylvester
a GTA is csak zuzni jó... grafika sehó' itt se...2005 van banyek és még a BF2 be bizook hiogy az fasza lesz!!

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Kit--Kat
nehalgass a sok madárra aki nem tudja kezelni az autókat😛PPPP

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HuAn82
nyomd...<#vigyor1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

A GTA-t nem a grafika és nem is az autók fizikája tette világsikerré, hanem a kurvajó játékmenet, a változatos küldetések és a szabadság egy hatalmas, szinte élõ városban.
Mindezek nélkül még egy atom grafikával is garantált bukás lett volna.

tigeroo
váááá!!! pedig már lejött 1Gb a cuccból
mostmittegyek

nyomjam leh?
tigeroo
gyökér képet mutatnak a shotokok
Adam II
Én pénteken kaptam kölcsön egy haveromtól. Örültem is neki ,hogy nem fogok unatkozni hétvégén. Az elején lévõ intro amikor az a csávó osztja a shotgunnal nagyon ott volt és tisztára azt hittem ,hogy a játék is ehhez hasonló grafikával bír (bevallom õszintén nem nagyon nézek screenshotokat mert szerintem azok nem mindig tükrözik a valóságot) ,és úgy éreztem ez egy igazán NAGY játék lesz. Csakhogy amikor bedobott a játékba leesett az állam mert ekkora szart ritkán láttam.
A grafikai megvalósítás elképesztõen régimódi. Belelõttem az ablakba erre az hatalmas barnás háromszögekre hullott szét majd eltûnt a földben és még sorolhatnám a bakikat de nekem akkor telt be a pohár amikor minden gond nélkül átgyalogoltam egy bokron és belecsúsztam egy ház falába<#mf3>
A hangok szörnyûk. Amik vannak azok gagyik. A fegyverek hangja is szar (persze a kezdõ múviban tökéletes)
Talán többet kellett volna foglalkozni a játékkal mint a NOKIA reklámozásával meg a nagy színészek (mint szinkronhangok) felfogadásával.

Szerintem jó a játék.A cikkel kapcsolatban - nem tudom minek írnak rólla hülyeségeket.Meg pár emberke a fórumban is kritizálja.
Antychrist
MI szar, televan hibával, esõ=fekete vonalak,
mégis szeretek vele játszani...<#gun>

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

Balumann
A játékkal azért el lehet szórakozni, nem olyan vészes. De az azért nagy hogy ül a padon egy ember, kilövöm alóla a padot és a levegõbe ül tovább nyugodtan. Meg az emberek IQ-ja az szörnyû.

bala_
Én is pont itt adtam fel , és uninstalláltam! 😊

a pehelykönnyü kamionokról ennyit -> http://www.sg.hu/kep/2005_03/0318driverbemutato10.jpg

Most játszottam vele vagy 2 órát, és kezd m,egtetszeni. Idegesítenek a mászkálós részek, béna Tanner animációja, zavarnak a 0-IQ ellenfelek, bántanak a grafikai bugok, hiányoznak az elsõ részbõl megismert rendõrös menekülések, de azért nem rossz játék. Inkább Driver 0,75-nek hívnám, mint 3-nak...

coolpet
azthiszem most leallitom a letoltest... ennyi nekem eleg +5 giga hely

Battletag: coolpet#2467

Kit--Kat
GTA grafok gyk:vagyis az összes GTA grafja közül ennyit jelent, sry!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

elég fos game
_Atti_
"már az is nagyon klassz játék volt..Sõt..összeségében szinvonalasabb mint ez a driv3r..(hû de L33t😊 ) nem azért konzolon biztos jo de ezt nem kell volna kiadni ilyen formában pcre"

itt a gta I -re gondolok..

_Atti_
kezdjük ott hogy egy tizéves gyerek a gta hallatán rögtön a 3-ra asszociál..😄 már az is nagyon klassz játék volt..Sõt..összeségében szinvonalasabb mint ez a driv3r..(hû de L33t😊 ) nem azért konzolon biztos jo de ezt nem kell volna kiadni ilyen formában pcre

Tomalak
GTA 1 szerintem, lehet rosszul tudom, pöttyet régebbi cucc mint a driver 1 és a grafikája sincs annyira ott, szoval nem nagyon értem mirõl is beszélsz.
Skynet
Azéazé a fizika se rossz....legalábbis ps2-n frankó az autók viselkedése....GTA-knál mindenképen jobb...de annyi😊
_Atti_
sztem nem a grafika lenne a legnagyobb minusz..
amugy nvidian szép de lassu mint állat..nálam legalábbis..az autok meg 2 méterre villannak a pofába..

nah mind1 a legnagyobb minusz az animációillesztés😄
az fergeteges😄 aki röhögni akar egy jót...😄

fizika is nevetséges😄 szétlövöm az üveget azt ugy esik szét mint anno ahogy a cuccokat lehetett dobálni a thiefekben..bocs..bocs..a thiefekben a cuccok nem szálltak bele a falba!hoppá '98😊

a pehelykönnyü kamionokrol nem beszélve😄

Tomalak
Általában legtöbb közvélemény által szarnak titulált játék mellet kiszoktam állni, de ebben egyszerûen semmi pozitívat nem látok, kivéve talán azt, hogy belehet járni egy várost, de ez édeskevés.
Tomalak
Én anno a driver 1 el nagyon keveset játszottam mert a megszerzésére nem volt lehetõségem de az akkor tetszett. Most egyáltalán nem vártam semmit, de amit láttam nem nyerte meg a tetszésemet. A játék grafjával nem is nagyon volt problémámy de az autó irányítása szerintem nagyon rossz lett. Nem nagyon éreztem külömbésget egy lamorghininek látszó tárgy és egy gagyi kisautó között.
Eleve negativ hatással volt az rám hogy sokat kellet bíbelõdni a irányítással, biztosan én vagyok a hülye idióta. Ez a játék vhogy egy semmi. annyira rosszra sikeredett gta klón hogy amíg ide be nem néztem eszembe sem jutott a kettõ közti párhuzamnak.
Törölt felhasználó
Ati kártyán a harmadik restart után hofehér minden kivéve az emberek és a szétesett texturákat ,de célozni igyis nehéz Huuuu de béna (játék)
Tetsuo
Száz játékból 99re így kéne reagálni a szaksajtónak. Kezd objektív lenni az essgé?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ez egy kurva jo cikk,rávilágit a lényegre hogy a driv3r egy vödör fos.ez sztem csak annak tetszik aki még nem látott soha jobb játékot,ennél a mocsadék szarnál!
Szerintem nem lett olyan rossz, mint amilyennek be van állítva. E
gyetlen nagy hibája az, hogy nem a Driver 1-et követi, hanem a GTA után megy. Hülyeség volt azt a jó hangulatot megbontani mászkálással.
A grafika jóra sikeredett, nem tudom hogy ati kártyával milyen lehet nekem nvidia van, és nem változik az ember színe, sõt még a kanapé is látható. Villogó textúra ritkán elõfordul, de egyáltalán nem annyira idegesítõ hogy amiatt ne lehessen játszani.
A cikkírónak ezzel a kijelentésével: "látszólag a játék motorjával készült animációk" pedig ellenkeznék.
1. lehet, hogy meg kellett volna nézni az extrák között az Így készülc címût.
2. Ha azok az animációk nem a játék motorjával készültek akkor honnan találja ki a program hogy milyen szögben/helyzetben ugratok ki az épületbõl annál a küldetésnél amelyiknél egy csomó konténer közé szorítanak Miami-ban? vagy a legtöbb egyéb küldetések végén levõ animációknál, amikor egy sz*rrátört kocsival megérkezek a garázsba honnan tudja hogy minek kell lennie az utcán?

A kocsik irányíthatósága teljesen jó, legalábbis annak aki a driver 1-et szerette. A billentyûzetet meg be lehet állítani mindenkinek úgy ahogy szereti, nem értem miért baj az, ha hozzá kell nyúlni az alapbeállításokhoz! Ennyire lusták lennénk?? 😊
A gyalogos jelenetek tényleg pocsékok és az ellenfelek intelligenciája is.

Én személy szerint hiányoltam belõle azt a pörgést mint ami az 1-be is volt hogy feszt a nyomomba a zsaruk, meg menekülés stb. Ebben már sikerült eljutom Isztambulig, de rendõrrel még alig találkoztam és igazán húzós helyzet is csak néhányszor fordult elõ.
Szar.

Az átvezetõ animációk grafikájával nem lehet játékot csinálni?😮