X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
De mivel én X3 fan vagyok inkább, ezért ahhoz csináltam leírást és készítettem el az oldalam annak megfelelõen.
Menüpontokat be lehet rakni, de ha üresen maradnak, akkor mi értelmük?
Fel van telepítne az X3 Reunion és fel van patch-elve 2.5-re.
Még rátelepítettem az x3_bonus_package_3.1.07-et. Így kezdtem a játékot. Minden tökéletesen ment egy darabig. A küldetést elkezdtem és ott járok ahol Ocracoke's Storm-ban végeztem a kémrobotos résszel.... egyszercsak Cloutbase South West-ben találom magam.... Beszélek a pappal vagy kivel és utánna elfeketedik a kép... Gondolom töltené a következõ küldetést... De itt beakad.... És lefayg.. Már próbáltam ujratelepíteni de nem használ.. :S....
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék!
Elõre is köszi!
Ha egybõl kaptam volna egy linket, akkor többet nem is kellene róla dumálni.
De hát se link, se az oldalad befejezve...
Az X2-höz meg azért kellene leírás, mert szinte minden animnál lehet választani kérdést, választ. Angol tudásom hiányában mindig marad az elsõ, de kitudja, hogy az-e a megfelelõ a sztori folytatásához.
Ám még ha fejjel lefele nézem a dolgokat, akkor is X3 maradt és nem kárpótolja azt amit az X2: The Return nyújthatott volna.
Más: az X2 alapozta meg az X3-at, hülyeség érte leírást keresni, szinte minden ugyanúgy van. Graf: a grafikát ne próbáld összehasonlítani az X3-éval, ugyanis a két játék között 3 év különbség van. ÁMHA: az X3-at a régi X2-s design-al alkották volna meg (nemcsak hajódesign, hanem állomások, hátterek) vagy csak ne változtatták volna meg Akeela's Beacon-t és azt a szép kis paranid szektort (vagy teladi) a galaxis végén, ahol a felhõk köré gyûlnek az állomások, akkor víví, az X3 lett volna számomra a nyertes. Ám így csak egy gyenge próbálkozás lett Newtonnal és pár új fegyverslottal fûszerezve. Na meg a cockpit. MILYEN HÜLYESÉG AZ HOGY NINCSEN COCKPIT?!? szal...
szerintem meg a TC-még nem kellet volna a piacra dobni addig ,mig ezen a szinten van.Remélem egy 500mb -os patch majd megadja a játék szivét,lelkét...
Az alap X3 gyengébb volt (a grafikát kivéve), mint az X2. Aztán a modok feltunningolták. A TC grafikailag és script szinten is jobb, mint az alap Reunion volt. A agyon modolttal meg ne hasonlítsd össze, mjad csak úgy egy év múlva, mikor erre is kint lesznek ugynazon modok...
TC-vel még nem játszottam, de ha odakerülök, akkor azért kipróbálom.
Tomonor: Kinek mi. Nekem az X2 még kezdetleges, az igazi grafika az X3-ban bontakozik ki. Meg nekem jobban bejön az irányíthatósága, kezelhetõsége is, mint az X2-nek.
De mivelhogy jelenleg a laptopon az fut el, így azért játszom vele.
Jól jönne hozzá valami leírás magyarul. X3-hoz van dögivel, de a 2-höz nemnagyon találkoztam vele. Az oldalad is elég gyenge e téren. Pedig azt hittem, hogy egy X2 fannak tele az oldala X2-es cuccokkal...
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Majd ha lesz rajta hely, akkor azért megnézem. Az X2 elfut rajta, de hát az X3 az igazi...
TC-t nem raktam föl rá (majd a NO DVD patch után talán), de a benchmark szerint hogyha kerülöm min. graffon a Földet meg Seizwellt, akkor nem lesz nagy gondom :)
天使たちは私を見守る
TC-t nem próbáltad rajta?
1. scene min 28, max 47.
2. scene min 12, max 42
3. scene min 24, max 49
4, scene min 24, max 77
Nem hittem volna, hogy egyáltalán elindul XD
天使たちは私を見守る
Ráadásul a CROSS APPLY SQL utasítást sem tanultam volna meg vele :-P
De azért maholnap kipróbálom ezt a ProductFindert :o)
egyszerû, kényelmes, megbízható
Viszont ahhoz, hogy felmérjem, hová milyen gyárat érdemes tenni, viszonylag jól alkalmazható, mert habár gyáranként eléggé ingadozó a készlet/szükséglet mértéke, azért ha 5-6 szektort nézel egyszerre, ott statisztikai szempontból csak hosszabb távon változnak a piaci viszonyok. Legalábbis én így tapasztaltam.
Az vajon miért nem került bele (vagy csak én nem találkoztam ilyennel?), hogy meg lehessen venni már aktív gyárakat?
A 3 km a kisképen jelzett távolságot jelöli, nem ahol a hajón vagy éppen. Ez szerintem a hajó közepe lehet.
Ja, és nekem sem kell kilépnem a térkép használatához, mert alt+tab is elég (pedig nem mai a gépem), fut vele rendesen. Argon Prime-nál meg Seizewellnél ugyan néha sokat szöszöl, de legkorábban úgyis csak jövõ nyáron cserélek gépet.
Csak a felderítet szektorokból add információt !