X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Collect Wares is mûködik, de van egy Transporter Device Upgrade mod, amivel egy gombnyomással összekapja a környéken elszórt cuccot (tán 2 km-en belül), de cserébe levesz pár EC-t...
Secret cuccok vanak a játékban dögivel de eléggé kiesnek a központól,és nehéz rájuk akadni.Traktor bimmel úgy tudom,hogy csak vontatni lehet.Általában csaták után a collect wares parancsot szoktam kiadni a hajónak és akkor összeszedegeti az elhagyott dolgokat.
Ami szinte elengedhetetlen a játékhoz, az Scorp, ennek a segítségével nagyon sokminden könnyebbé válik. Az egész X3 univerzumban meg tudod nézni, mi hol mennyiért kapható. (Ha telepíted, olvasd el hozzá a readme-t is, az leírja a használatát.) Talán kissé csalás-szagú is a dolog, de ha reálisan gondolkodunk, egy ennyire elõrehaladott technikai szinten szerintem simán belefér, hogy egy kereskedõnek akár ennyire széles körû információja legyen a gazdaságról. (Esetleg levonna x ezer creditet, amikor használjuk, nem? ;-))
MK3-at amúgy a Teladi Space EQ dockok árusítanak emlékeim szerint. Ez van pl. Seizewell-ben, ami talán a legközelebb van a kiinduló szektorhoz. Nekem annyira nem jött be, pedig a kereskedõs vonalat képviselem (bár mostanában kezdek átszokni...)
Hajók összehasonlításához pedig Model Viewer-t ajánlom. Ez azért is jó, mert látod is a hajókat, ha akarod, illetve lehet csak a statisztikákat beolvasni egyszerre több hajóhoz.
A húsvéti tojásokhoz ajánlom ezt a térképet, csak ráviszed a szektorra az egérmutatót, és már mutatja is, mi van ott és hol.
MK3-at amúgy a Teladi Space EQ dockok árusítanak emlékeim szerint. Ez van pl. Seizewell-ben, ami talán a legközelebb van a kiinduló szektorhoz. Nekem annyira nem jött be, pedig a kereskedõs vonalat képviselem (bár mostanában kezdek átszokni...)
Hajók összehasonlításához pedig Model Viewer-t ajánlom. Ez azért is jó, mert látod is a hajókat, ha akarod, illetve lehet csak a statisztikákat beolvasni egyszerre több hajóhoz.
A húsvéti tojásokhoz ajánlom ezt a térképet, csak ráviszed a szektorra az egérmutatót, és már mutatja is, mi van ott és hol.
MK3-as szoftvert találsz Sweizelben vagy home of light szektorban is van.
Amúgy vannak secret cuccok a játékban? Roncsok, elhagyott hajók ilyesmi itt-ott, mint a Freelancer-ben. Esetleg tractor beam, hogy ne kelljen állandóan egyesével begyûjteni a csaták után a cuccokat... Vagy ti ezt hogy szoktátok, kiadjátok parancsba a hajó konzolában, hogy collect ware-s, vagy mi?
Másik kérdés a kereskedelem. Eddig egy helyen találtam MK3-as trading szoftvert, de nem emléxem már hol. Ezt nem tudja vki?
Köszi
Másik kérdés a kereskedelem. Eddig egy helyen találtam MK3-as trading szoftvert, de nem emléxem már hol. Ezt nem tudja vki?
Köszi
30 m a claim távolság gyalogosan. Azaz 29-nél már biztosan bejön az opció. Kivéve az M6 vagy nagyobb hajókat. Azokat nem lehet claimolni.
A system override védelmére jó a software signature scrambler is, szintén kalóz bázisokon szerezhetõ be. Ez nem a teljes rakományt rejti, csak a szoftvereket egy "azonosító átírással". Vagy meg kell vennei a System Override Software 2-t (ez egy Cycrow script). eszement drága (2,5 milla), de nem illegális és több (2?)kilométerrõl mûködik. Ilyennel sikerült claimolni elhagyott M6-ost is, full felszereléssel.
A system override védelmére jó a software signature scrambler is, szintén kalóz bázisokon szerezhetõ be. Ez nem a teljes rakományt rejti, csak a szoftvereket egy "azonosító átírással". Vagy meg kell vennei a System Override Software 2-t (ez egy Cycrow script). eszement drága (2,5 milla), de nem illegális és több (2?)kilométerrõl mûködik. Ilyennel sikerült claimolni elhagyott M6-ost is, full felszereléssel.
áhh, asszem megtaláltam, amit kerestem! (:
Köszi srácok a választ! Az 'i' betû maradt ki a buliból!
Mellesleg létezik valami jó összehasonlító táblázat a különféle hajókhoz, teszem azt érdemes Split Caiman TS-t venni a Mercury helyett? Mert árban elég nagy a difi, de tudásban is?
Mellesleg létezik valami jó összehasonlító táblázat a különféle hajókhoz, teszem azt érdemes Split Caiman TS-t venni a Mercury helyett? Mert árban elég nagy a difi, de tudásban is?
A system override softverrel csak 50mre kell megközelíteni, és nem kell kiszállni azonban illegális, és törvénytisztelõ szektorokban lelõnek, ha nem dobod ki elég hamar. Venned kell Cargo bay shielding-et is hozzá, akkor a rendfenntartók nem tudják szkennelni a rakteredet, és tetszõleges illegális cuccokkal megtömheted.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Ha a pilóta kiugrott, akkor már tökmindegy, mit csinál. Az a lényeg, hogy közel kell menned az üres hajóhoz, de szó szerint közel! Mondjuk parkolj le 50-re, szállj ki a saját hajódból (SHIFT-E), és menj még közelebb, nyomd meg az i-t, és kb. 20-nál megjelenik az alsó menüsoron egy CLAIM gomb (balról a második). Erre rányomsz, és már tiéd is a hajó!
Van egy System Override Software is, amit a kalóz bázisokon lehet venni kb. 600e Cr-ért, ha ezt használod, akkor nem kell kiszállni, de ugyanúgy nagyon meg kell közelíteni az üres zsákmányt.
Van egy System Override Software is, amit a kalóz bázisokon lehet venni kb. 600e Cr-ért, ha ezt használod, akkor nem kell kiszállni, de ugyanúgy nagyon meg kell közelíteni az üres zsákmányt.
Nem muszáj kinyírni õket, vissza már nem szállnak. A lényeg, hogy baromira meg kell közelítened a célpont hajót szkafanderben, kb 15m-re. Jelöld ki majd nyomj egy i-t,majd egy claim-ot, és voilá!
Hoi
Olyan problémám van, hogy lelövök két Pirate hajót úgy, hogy a csókák kiszállnak belõle. A hajók (Vanguard és Buster) ott maradnak kb. fél élettel pilóta nélkül. Kiszállok a hajómból, de nem tudom õket elfoglalni, ez miért van?
A korábbi pilótájukat lelõttem már! 😄
Olyan problémám van, hogy lelövök két Pirate hajót úgy, hogy a csókák kiszállnak belõle. A hajók (Vanguard és Buster) ott maradnak kb. fél élettel pilóta nélkül. Kiszállok a hajómból, de nem tudom õket elfoglalni, ez miért van?
A korábbi pilótájukat lelõttem már! 😄
Nos, ha ennyire belemerültünk a különbözõ gyár manager scriptekbe, a kérdésem a következõ lenne: Találkozott valaki olyan lehetõséggel, hogy meghatározhatja hány % készletnél kezdje az eladást és a beszerzést ?
A station manager egyik hibája szerintem az, hogy egy beállított (20% készlet a termékbõl, 80% készlet a nyersanyagokból) szintnél kezdik a hajók az eladást, vételt. Nálam elõfordult elég gyakran, hogy a terméket nem lehetett eladni mert a környezõ árak alacsonyabbak voltak, de a nyersanyag 80%alá eset és ezért a nyersanyaggal folyamatosan feltöltötte a gyárat. Én a 80%-os minimum feltöltési szintet nem tartom ideálisnak, valahol 50%-nál húznám meg a határt. Illetve kevésnek érzem a 20%-os product szintet is, jobb lenne egy nagyobb mennyiséget egyszerre eladni jó árért, nem apránként .
A station manager egyik hibája szerintem az, hogy egy beállított (20% készlet a termékbõl, 80% készlet a nyersanyagokból) szintnél kezdik a hajók az eladást, vételt. Nálam elõfordult elég gyakran, hogy a terméket nem lehetett eladni mert a környezõ árak alacsonyabbak voltak, de a nyersanyag 80%alá eset és ezért a nyersanyaggal folyamatosan feltöltötte a gyárat. Én a 80%-os minimum feltöltési szintet nem tartom ideálisnak, valahol 50%-nál húznám meg a határt. Illetve kevésnek érzem a 20%-os product szintet is, jobb lenne egy nagyobb mennyiséget egyszerre eladni jó árért, nem apránként .
Ha nem régen kezdted újra, akkor vágj bele mégegyszer. Nálam a kalózok elég aktívak, múltkor pl. Antigone Memorialban kezdtek el randalírozni, 2-3 ûrállomást le is gyalultak.
A Hyperion környéke meg tele van velük. Össze-vissza repkednek arrafelé, már több kereskedõhajómat kiirották (nem csak ott).
Khaak scout-ot már vagy 150-et likvidáltam, Xenon állomások is vannak, és majdnem a Starburst-ömet is elkapták. Mondjuk õk nem annyira nyomulósak, de azért vannak. Küldetésekben is elõfordulnak.
A Hyperion környéke meg tele van velük. Össze-vissza repkednek arrafelé, már több kereskedõhajómat kiirották (nem csak ott).
Khaak scout-ot már vagy 150-et likvidáltam, Xenon állomások is vannak, és majdnem a Starburst-ömet is elkapták. Mondjuk õk nem annyira nyomulósak, de azért vannak. Küldetésekben is elõfordulnak.
Köszi az összehasonlítást. Nálam a jumpdrive használat alapkövetelmény a szállítóhajóknál 😊
Commodity Logistics-szel még nem békültem meg, illetve nem teljesen értem, hogy miként váltható ki vele pl. a Sell at best price.
Commodity Logistics-szel még nem békültem meg, illetve nem teljesen értem, hogy miként váltható ki vele pl. a Sell at best price.
A 7.5-ös XTM verzió örömére újrakezdtem a játékot, de nem az igazi.
Ellenséget alig találok. A kalóz szektorok szinte totálisan üresek, a Hyperiont elvontattam úgy, hogy egy kalózzal nem találkoztam útközben. M3-nál nagyobb kalóz hajót még nem láttam. Khaak cluster-bõl van elszórva pár darab, de nagy hajót eddig csak egy helyen láttam. Xenonokkal eddig csak Getsu Fune szektorban találkoztam.
Xenon inváziós küldetést még nem láttam, sõt Xenon bázisost sem. Egyedül az állj bosszút valamelyik kalóz bázison küldetések vannak, de azok nem fizetnek sokat, és a Hyperion nem is elég hozzá.
Más is találkozott ezzel a problémával, vagy csak nekem jutott ki ez a tápos verzió?
Ellenséget alig találok. A kalóz szektorok szinte totálisan üresek, a Hyperiont elvontattam úgy, hogy egy kalózzal nem találkoztam útközben. M3-nál nagyobb kalóz hajót még nem láttam. Khaak cluster-bõl van elszórva pár darab, de nagy hajót eddig csak egy helyen láttam. Xenonokkal eddig csak Getsu Fune szektorban találkoztam.
Xenon inváziós küldetést még nem láttam, sõt Xenon bázisost sem. Egyedül az állj bosszút valamelyik kalóz bázison küldetések vannak, de azok nem fizetnek sokat, és a Hyperion nem is elég hozzá.
Más is találkozott ezzel a problémával, vagy csak nekem jutott ki ez a tápos verzió?
Tapasztalataim szerint a Station Manager script igényli a mûholdakat, a Station Trader script nem.
Kipróbáltam mindhárom scriptet, és a véleményem a következõ:
Station manager: jó lenne, ha tudna ugrani.
Commodity Logistics: a pilóta fejlõdése, és a fizetés realitást kölcsönöz, de imád valamiért beragadni. Halálom, amikor csak áll a hajó az állomáson, és nekem kell manuálisan irányítani.
Station Trader: számomra ez a legegyszerûbb, és leghasználhatóbb. Kissé cheat szagú, se fejlõdés, se fizetés, de az elsõ pillanattól szinte tökéletesen teszi a dolgát.
Azért egy apróságot észrevettem, az ugrási távolságnál számít a hajó rakterének mérete. Valószínû a raktér méretének egy fix százalékos része az energiacella tárolására való. Emiatt a Terran szektorokba pl. a sima Mercury magától nem ugrik, mert nincs rajta annyi EC, hogy vissza is tudjon jönni. Sok gondolkodás után elindul szektorról szektorra, na ekkor lépek közbe. Ellenben a Caiman Hauler már simán ugrál ugyanarról az állomásról.
Kipróbáltam mindhárom scriptet, és a véleményem a következõ:
Station manager: jó lenne, ha tudna ugrani.
Commodity Logistics: a pilóta fejlõdése, és a fizetés realitást kölcsönöz, de imád valamiért beragadni. Halálom, amikor csak áll a hajó az állomáson, és nekem kell manuálisan irányítani.
Station Trader: számomra ez a legegyszerûbb, és leghasználhatóbb. Kissé cheat szagú, se fejlõdés, se fizetés, de az elsõ pillanattól szinte tökéletesen teszi a dolgát.
Azért egy apróságot észrevettem, az ugrási távolságnál számít a hajó rakterének mérete. Valószínû a raktér méretének egy fix százalékos része az energiacella tárolására való. Emiatt a Terran szektorokba pl. a sima Mercury magától nem ugrik, mert nincs rajta annyi EC, hogy vissza is tudjon jönni. Sok gondolkodás után elindul szektorról szektorra, na ekkor lépek közbe. Ellenben a Caiman Hauler már simán ugrál ugyanarról az állomásról.
Mûködik, hisz az állomások viszonylag lassan ürülnek le, töltõdnek fel. Akkor van pech, ha van neki egy nagy hajója és épp elõtted ér haza egy halom alapanyaggal...
SaGa :
A mûholdak, hajók szükségességét a szektorokban tudtam, de a buy/shell-rõl nem tudtam, hogy az is kell a hajókra.( a station manager leírásában se szerepelt ).Köszi a tippet, lehet, hogy tényleg e-miatt voltak néha az üres járatok, de akkor hogy mûködhetett a SM kb 80%-ban megfelelõen a best B/S nélkül ? Minden esetre kipróbálom most a Best B/S is.
A station manager akkor követi a változásokat, ha van a hajón best sell/buy lokátor és a szektorokban mûholdak, vagy hajók...
A BOnus pack résez a station manager és/vagy a Commodity Logisitcs software.
A Station manager esetében hozzárendelhetsz a gyáradhoz egy-több hajót, mindegyiknek megmondod, mit fuvarozhat (az egyik alapanyagot,a másik készterméket, stb...), milyen távról.
A Commodity Logistics software segítségével hajóknak adhatsz "menetrendet". A pilótákat fizetni kell (órabérben), de ahogy fejlõdnek, egyre bonyolultabb feladatokat tudnak ellátni. Alacsony szinten csak a saját állomásaidat tudják ellátni alapanyaggal, vagy eladni a késztermékeidet (internal commodity), késõbb már egész bonyolult útvonalakat adhatsz meg: itt vegyél föl ennyit ott adj el belõle annyit, de vegyél fel helyette abból amannyit, majd menj tovább, ott add el ezt, stb... (external commoditY...)
A BOnus pack résez a station manager és/vagy a Commodity Logisitcs software.
A Station manager esetében hozzárendelhetsz a gyáradhoz egy-több hajót, mindegyiknek megmondod, mit fuvarozhat (az egyik alapanyagot,a másik készterméket, stb...), milyen távról.
A Commodity Logistics software segítségével hajóknak adhatsz "menetrendet". A pilótákat fizetni kell (órabérben), de ahogy fejlõdnek, egyre bonyolultabb feladatokat tudnak ellátni. Alacsony szinten csak a saját állomásaidat tudják ellátni alapanyaggal, vagy eladni a késztermékeidet (internal commodity), késõbb már egész bonyolult útvonalakat adhatsz meg: itt vegyél föl ennyit ott adj el belõle annyit, de vegyél fel helyette abból amannyit, majd menj tovább, ott add el ezt, stb... (external commoditY...)
Pontosan, ha rá állítasz egy-egy hajót a beszerzésre, eladásra akkor biztos hogy nem lesznek ellátási, eladási gondjaid .
Egyébként létezik egy elég jó gyárellátó script is a Sation manager !
Elõre szólok hogy csak majdnem tökéletes, sajnos néha elõfordul hogy lassan követi le az ár változásokat, és üres járat alakul ki !
Egyébként létezik egy elég jó gyárellátó script is a Sation manager !
Elõre szólok hogy csak majdnem tökéletes, sajnos néha elõfordul hogy lassan követi le az ár változásokat, és üres járat alakul ki !
Talán kissé kezdetleges a kérdés, de hát ez van:
Ti hogyan állítjátok be a hajókat egy új gyárhoz?
Tegyük fel csak EC kell hozzá, és egy terméke van. A legelsõ szilikonbányámhoz simán hozzáadtam egy Mercury-t, benyomtam neki a Maintain Station utasítást, azóta szorgalmasan és megbízhatóan mûködik: ha kell EC vesz, ha van kb 200 szilikon, akkor megpróbálja eladni.
Viszont a többi gyáramnál/komplexemnél nem ilyen egyértelmûek a dolgok. Pl. a Nostrop Oil gyártó komplexem (van benne egy Flower Farm meg egy Sun Oil Ref.) esetén az egy hajó az EC-beszerzést jól végzi, de a Nostrop Oil-t sokszor nem kezdi el magától árulni (pedig ellenõriztem, hogy a tárolókapacitás 20%-nyi cucc van már benne).
Nem részletezem tovább, gondolom ennyibõl már tiszta, hogy mire gondolok.
Inkább tegyek be két hajót egy gyárhoz, és az egyik eladjon, a másik beszerezzen?
Ti hogyan állítjátok be a hajókat egy új gyárhoz?
Tegyük fel csak EC kell hozzá, és egy terméke van. A legelsõ szilikonbányámhoz simán hozzáadtam egy Mercury-t, benyomtam neki a Maintain Station utasítást, azóta szorgalmasan és megbízhatóan mûködik: ha kell EC vesz, ha van kb 200 szilikon, akkor megpróbálja eladni.
Viszont a többi gyáramnál/komplexemnél nem ilyen egyértelmûek a dolgok. Pl. a Nostrop Oil gyártó komplexem (van benne egy Flower Farm meg egy Sun Oil Ref.) esetén az egy hajó az EC-beszerzést jól végzi, de a Nostrop Oil-t sokszor nem kezdi el magától árulni (pedig ellenõriztem, hogy a tárolókapacitás 20%-nyi cucc van már benne).
Nem részletezem tovább, gondolom ennyibõl már tiszta, hogy mire gondolok.
Inkább tegyek be két hajót egy gyárhoz, és az egyik eladjon, a másik beszerezzen?
Nagy mákod van !
Legalább is én 3x próbálkoztam az általad említett tippel és a nagy semmi lett a fizetség. Szerintem teljesen random szerû a lotto,de ha valakinek szintén bejött az, hogy az elsõ számot kell választani akkor írja meg kérem, és én is tovább kisérletezem vele.
Legalább is én 3x próbálkoztam az általad említett tippel és a nagy semmi lett a fizetség. Szerintem teljesen random szerû a lotto,de ha valakinek szintén bejött az, hogy az elsõ számot kell választani akkor írja meg kérem, és én is tovább kisérletezem vele.
mekka az északi kapu fele van...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
o.o
Mit szóltok ahhoz, hogy "messze van mint Boron Mako a Goner Jeruzsálemtõl"?
:-P
:-P
Van olyan script, amivel igen, de alaphelyzetben nem. Pedig én is azt hittem, mert megnéztem a már meglévõ SPP-knél nem volt PrimResource-nál semmi, csak Secondary volt a Crystal, de amikor telepítettem az elsõ sajátot, kiderült hogy kell hozzá.
a lottózást is olvastam hogy mindíg a legelsö számot kell megjelölni
és 15-perc játék alatt
5millát nyertem már <#taps>#taps>
és 15-perc játék alatt
5millát nyertem már <#taps>#taps>
thanks<#worship>#worship> a térképet sokat segitett
iszonyatosan gyors a starburst esküszöm félek beleülni <#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1>
iszonyatosan gyors a starburst esküszöm félek beleülni <#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1>
A Centaur esetében mindenképp. A többi próba-szerencse.
A statokat meg tudod nézni az Xmodels 3D viewerrel.
A statokat meg tudod nézni az Xmodels 3D viewerrel.
Az MKIII verzió az M6-os hajóknál pontosan mit jelent? Gondolom némileg felturbózott változat, de megéri, hogy másfélszer annyit ráköltsek?
(most jutottam el odáig, hogy végre ilyenek vásárlásán is érdemben gondolkodhatok, mert nemrég kerestem 15 millát egy Mercenary küldetéssel :-P)
(most jutottam el odáig, hogy végre ilyenek vásárlásán is érdemben gondolkodhatok, mert nemrég kerestem 15 millát egy Mercenary küldetéssel :-P)
Valamelyik XTM update visszaveszi a pirate shipyardokat, kevesebbet enged. A Syndicate HQ pedig véletlenszerû szektorba kerül mindig - jó keresgélést. (szintén Scrop map - ja bocs: Scorp)
A starburstnek ott kell lennie, de vaktában nem találod meg.
Felbecsülhetetlen hajó, az enyém még mindig megvan. Koordinátákra nem emléxem, de Scrop map-ja segít.
Felbecsülhetetlen hajó, az enyém még mindig megvan. Koordinátákra nem emléxem, de Scrop map-ja segít.
és apropó ujratelepités split fire tök üres
az aszeroids meg ijenek kivételével
tegnap mindent ujraraktam
és split fire-ben 2-pirate sindikate aszem HQ
volt benn ez lehet hogy bug?
az aszeroids meg ijenek kivételével
tegnap mindent ujraraktam
és split fire-ben 2-pirate sindikate aszem HQ
volt benn ez lehet hogy bug?
és a brustert a versenyzös küldi után lehet megszerezni
mert már a legeleyén meglátogattam a freedom reac
rendszert és sehol senki ha meg megcsinálom a küldit az egyetlen bruster
ami egyhelybe áll abba meg ülnek esetleg valaki koordinátát tud mondani
ahol megtalálható a starbrust ?
mert már a legeleyén meglátogattam a freedom reac
rendszert és sehol senki ha meg megcsinálom a küldit az egyetlen bruster
ami egyhelybe áll abba meg ülnek esetleg valaki koordinátát tud mondani
ahol megtalálható a starbrust ?
A Bala-GI az Egosoft 2.0 update után már elérhetõ.
A többi küldetés az XTM-el jön.
A többi küldetés az XTM-el jön.
olvastam ezeket a nem sztoryvonalhoz tartozó küldiket
ez a bala-gi mission
meg ez a shoen küldi ez xtm módba van vagy külön scipt ?
ez a bala-gi mission
meg ez a shoen küldi ez xtm módba van vagy külön scipt ?
Amikor bedokkolsz és jösz kifele, akkor szólnak utánnad rádión. Vagy ha nem, akkor kerülj a gömb közelébe, amennyire tudsz, de ne szállj le, és használd az Extended Communication parancsot...
Én nemrég kezdtem új játékot, és be kell valljam, jobban élveztem ismét az elején való kínlódást, mint amikor a Tyr-el legyaláztam egy komplett Xenon szektort. Szóval bátran kezdj újat, amíg meg nem unod a Terran hajók nagy élvezeti értékkel rendelkeznek.😊
Akkor nálam valami gond van, mert az elõzõ, és a mostani játékomban is dokkoltam a Shonen gömbben, de semmi nem történt.😞
kösz. ezen már sajnos rég túl vagyok, a sztorit már rég befejeztem, valami bug miatt mégsem látom az új xtm szektorokat és a heretics enden hiába megyek át a mögötte lévõ szektorban nincsenek továbbvezetõ kapuk<#falbav>#falbav> a sokadik reinstall után rájöttem, hogy nemártana újrakezdeni a játékot, de az alább is említett okok miatt ez még nem sikerült. némi idõzavarban szenvedek<#zavart2>#zavart2>
Törölt felhasználó
A Goner küldi a Sohnen befejezése után közvetlenül kezdõdik, tulajdonképpen annak folytatása. De a Sohnen küldi nem azonos a Sohnen observer misszióval(amikor egy ûrben lerobbant hajónak kell mindenféle cuccot vinni, és jutalmul megkapod a Dyson Sphere koordinátáit). Ha dokkolsz a "halálcsillagban", akkor kezdõdik a küldetéssorozat. A Goner után pedig elvileg következik a Valhalla misszió...
L
L
Köszi szépen! Pont ilyenre gondoltam, csak nekem tegnap este nem sikerült ezt megtalálni.
Én is sajnáltam, hogy kivették az Otas HQ-ról a marine vásárlást, de lett helyette egy csomó gyár, amik termelnek is, sõt ha nincs cyborg, vagy marine, ott vannak a Telardi war droidok. Ha meglesz a HQ ráállítok egy teherhajót a folyamatos beszerzésre, és tuti lesz mindig valami felhasználható egység.😊
Arról még mindig nincs infóm, hogy a cyborg valóban jobb-e mint a marine, vagy csak egyszerûen drágább.
http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=13109
Heretics End-en nem is fogsz simán keresztülrepülni, mert leszednek a Terran hajók. Kell egy gyors hajó, amivel el tudsz iszkolni az északi kapuig. Ha egyszer már bent vagy a Terran szektorokban mindig be tudsz ugrálni majd.
Arról még mindig nincs infóm, hogy a cyborg valóban jobb-e mint a marine, vagy csak egyszerûen drágább.
http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=13109
Heretics End-en nem is fogsz simán keresztülrepülni, mert leszednek a Terran hajók. Kell egy gyors hajó, amivel el tudsz iszkolni az északi kapuig. Ha egyszer már bent vagy a Terran szektorokban mindig be tudsz ugrálni majd.
Itt találsz XTM küldetésekrõl felsololást.
hmm, ez elgondolkodtató, lehet hogy mégis frissítek, az a kár hogy az egész játékom egy nagy bug,a storyt már rég végigtoltam, mégsem enged be az új xtm szektorokba pl. föld és trsai. csakhogy annyi idõt toltam bele, hogy nincsen kedvem újra kezdeni az egészet!
mindenesetre kösz az infót LÖLÖ!
mindenesetre kösz az infót LÖLÖ!
pfff, www.thexuniverse.com -on nézz körül a fórumban, ott minden le van írva, ám így hirtelen asszem 7.