X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokminden található bennük ha megtalálor rakéta pajzs fegyver...stb
a CIG-csak m3 és nagyobb gépre tehetö de a hajó menüébe írja hogy milyen fegyver megy rá ha ott megtalálod a nem bisztos hogy jól írom le
(Consuission impulse generator) ez közepes sebzésü fegyver és ha eltalálja az ellenséget csak m6-nál kisseb hajó azt keményen megdobja a hajót a pilótának meg igencsak szívás hogy nem tud normálisan rádlöni😊
nekem úgy tünik hogy a kha'ak destroyerböl 2 típus van (nem a t2-re gondolok) úgy tünik hogy ezeknél a hajóknál is 2 típus van (gondolom vanguard meg sentinel)csak nem írja ki
tegnap elfoglaltam egy kha'ak destroyert kemény volt de megérte
az egyik destrolyer ami ott lófrált a family kao rendszerben (ezt foglaltam el) észrevettem 2 fontos dolgot
1. 80-akárhány kilóméteres sebesség helyett csak 65-a sebessége ennek a destroyernek ÉS 9-1 gj pajzs helyett 10-1 gj megy rá innen következtettem ezt ki...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Az Argonok legjobb barátja a Boron.
A Paranidoké, ha jól tudom, a Split.
A legalsó parancs neked van, ha esetleg rálõttél egy hajóra, amire nem kellett volna, akkor azzal tudsz bocsánatot kérni, hogy ne lõjön téged.
Megnéztem az Otas Lost kezdést, elég jó. Kapásból kaptam egy olyan küldit az egyik Teladi állomáson, amiért 200 ECr-t ígért. Elvállalása után derült ki, hogy szét kell lõnöm egy Argon állomást. Hát megtettem, azóta nem szállhatok le egy Argon állomáson sem. De a Cr-t megkaptam 😊
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Hát ilyet se láttam még a játékban....
Egy paranid szektorban jártam ahol láttam, hogy a távolban egy paranid cstahajó lõ valamit... Mondom szuper.. biztos kalózok.. Besegítek és kapom a hálálkodást a paranidoktól....
Odamentem és láttam hogy egy Argon kereskedõhalyót lõ..... Szkenneltem de semmi illegális..... Feltárcsázom a csatahalyó kapitályát és látom hogy a beszélgetés menü alján ott van hogy bocsánatot kérek... meg hogy a fegyvereim meghibásodtak....
Szal akkor most végülis nekem kell pesztrálnom az argon halyókat mert hülyék? :V
Egyébként van egy kereskedõ hajód is, ha az alap kezdést válaszottad, ott kóvályog Argon Prime-ban valahol.
Ahhoz, hogy "magától" kereskedjen, kell még pár kiegészítõ rá (Trading software 1-2-3, trading system extension, best buy locator, best sell locator, az összes pajzs, ami a hajónak kell, meg fel kell bõvíteni maximumra a rakteret, felvinni a motort és a fordulékonyságot maximumra. Összetett játék...
Még egy kis türelmedet kérném, sajnos sok a túlóra így év végén !
(gondolom ez gamma empc)
Az XTM legújabb patchében van?
lenni magyar?
A Khaak kezdésnek meg az a lényege, hogy tudd meg milyen egy Khaak bõrében lenni. Meg persze maga a túlélés, önmagad letesztelése.
天使たちは私を見守る
egy csomó unknown cuccot lehet vásárolni lehetne benne ha lenne ezek terran cuccok?
nincs véletlenül ojan scipt amiben nem csak sebesség és irányíthatóságtuningot lehet kapni (a maxon felül)hanem cargo bay bövítést?
a khaak survivor kezdésnek mi a lényege mi a cél? lévén mindenki enemy a khaakoknál meg semmit nem lehet venni...
Érdemes leszedni minden leszedhetõt a hajóról (fegyver, pajzs), mert az elveszik. A szoftverek úgyszintén.
A hajó, amit gyártatsz majd vele, alap lesz és mindent fel kell rajta tuningolni EQ-ban.
Ja és a szétszedett hajót nem látod többé!
És mégegyszer köszi.
Én is többnyire innen szedtem õket. Nameg Amaro oldaláról az elsõket.
Azoknak is jóknak kell lenniük.
Próbáld ki ezeket.
[email protected]
Ui😞 Légy egy kicsit türelemmel majd, mert hétvégén nem leszek itthon ! )
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Én nem állítottam semmit a halyón.. Letöltöttem és beletettem a játékba (X - Plugin Manager - Installer 2.12-rel).
El tudnád mondani hogy mit hogy kell állítani ahhoz hogy jól mûködjenek a tornyok?
Elõre is köszi!
Gondolom elõre raktad az ágyúkat, akkor viszont a Guns beállítás lehet rossz. A Guns/ Primary body helyesen van beállítva ? ( én itt toltam el egyszer )
Biztos hogy jól szerelted fel a hajódat ?
Nem elég ám csak a fegyvereket felrakni, arra is figyelni kell ( beállítani ) hogy melyik fegyver melyik hekyrõl lõhessen !!!
( vagy is : a turets/add turent és a cockpi/standard-ot megfelelõen kell beálítani ! )
Mentett állást töltesz be?
Vagy új játékot kezdesz. (Bár akkor még nem tudsz ekkora hajót venni.)
Milyen modok vannak fenn?
XTM-mel nem egyszerû a helyzet, fõleg, ha van Ashley's Fab-od id fenn.
Azt még megpróbálhatod, hogy a ShipCreatorral beleszerkesztesz a hajó fegyverzetébe. Ahol a turretek vannak, ott tudod beállítani, hogy milyen fegyver menjen fel rá. (Több helyen is lehet, ki kell kísérletezni)
ShipInstallerrel meg be lehet bakolni õket.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Am.... vam egy kis gondom...
Megpróbáltam belerakni az X3-ba új hajóka. Battlestar: Galactica, Pegassus Valkyre. Tök jól belerakta a progi meg minden.. Megtaláltam azt is hogy hogy tudom szerkeszteni a halyókat (Pl.: hogy mijen fegyvereket lehessen rárakni). De nem módosítottam semmin. Elvileg minden fegyvetr rá lehetne rakni (kivéve a lézertorony fegyverét). A játékban már vettem fegyvereket De mikor felpakoltam a halyókra a cuccokat bizonyos helyeken nem mûködtek a fegyverek (a halyók felsõ, alsó, hátulsó, elülsõ fegyverei nem.....de az oldalsók pedig igen)
Kipróbáltam hogy ugyanabból a halyóból egy másik verziószámút raktam fel az újabb helyett... De semmi...
Szal... Tudna valaki segíteni??
Elõre is köszönöm.