X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atreus
Ja ez vmi XTM küldi? Akkor nemszóltam...

Phoenix lord
ezért is jó a saját szektor :)

Atreus
Micsoda? Melyik küldetés az?

Adót kell fizetned a szektor gazdájának...

RJoco
Ilyen se volt még a sok sztori végigvitelénél.
Miközben Farnham's Legend-ben vártam az új hajót (utolsó küldisorozat),
kaptam egy üzit, hogy nem tudtam fizetni 3,125 Cr-t, ezért elveszik a bányámat. Így a 250 kCr-ért vásárolt bányám a Paranid-oké lett.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Valószínû, hogy eltünnek a hibák.
Én mindig az elején szoktam belerakni a hajókat. Meg mindent (script).
Mert esetlegesen a késöbbi módosítások után elõfordúlhat, hogy be sem jön a mentett állás.

mondtam, az univerzum jobb alsó sarkában.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Phoenix lord
egy gyors kérdés kao mistaken merre van nem akarom órákig keresni...

Hát én végigtoltam a sztorit és csak utánna raktam be a halyókat. De kipróbáltam egy scsomót (asszem 11 különbözõ verziót) és szinte mindíg más volt a gond. Volt olyan is, hogy a a halyó majdnem tökéletes volt. Csak néhány ágyú sz*rakodot. Szal a halyó hasán volt asszem 4-4 ágyú. és ebbõl csak 2-4 mûködött. Meg volt olyan is hogy az ágyú nem fordult a célra és nem is lõt... hanem egy bizonyos mértékû elfordítás után átugrott egy másik pozícióba. Szal nem forgott hanem "ugrált".

Szal elvileg ha belerakom a halyókat. És úlyat kezdek. Akkor a hibák eltûnhetnek? Vagy ez baromság mert a hiba az hiba?

RJoco
Nemhiszem, hogy gond lenne velük. Nekem egy rakás script fenn van, meg XTM, ja és Ashley's Fab-ja is.

Mikor ismét beraktad a hajókat a játékba, akkor újat kezdtél vagy egy mentett állást töltöttél be?
Csak mert a mentett állás tartalmaz bugokat, ezért célszerû újat kezdeni.

A Galactica-val én is megszívtam néhányszor, meg Ashley's modjával is, mert a costum hajókat nehéz volt összehozni a moddal, meg az XTM-mel.
Szóval így a hármat egyszerre.
Ráadásúl csak a sztori után derült ki, mikor meg tudtam venni a Galacticat, hogy nincs neki teste. Csak egy zöld kocka volt a képen. Közel repültem hozzá és áttranszportáltam. Megvolt minden, mûködött is minden, csak nem volt min. Tulajdonképpen sebezhetetlen volt.

modok általában copyright termékek, egyedül Roguey az aki modjából elérhetõvé tett néhány hajót. Ja meg DeadlyDa.

am... Ha jól tudom az X3-hoz van Battlestar Galactica-s mod. Abban jól mennek a halyók??.... És azokat onnan át lehet valahogy rakni??

Összefoglalva a legnagyobb mod X3:R-hez és az X3-TC megalapozója.

aha, ööö; mindegy.

De nincs XTM-em felrakva.......... konkrétan azt se vágom hogy mi lenne az.

a bug az bug, ha egyszer bugos, akkor az is lesz. Más kérdés hogy XTM fent van-e neked, ugyanis ha fen van akkor b@szhatod o.o Csakis kizárólag bizonyos custom hajók mennek XTM-el.

am.. Nincs feltéve más csak ezek:
- sima x3...
- patck-ek 2.5-ig
- x3_bonus_package_3.1.07

Vagy emiat az utóbbi miatt lennének sz*rok a halyók?? :S
Ezek vanna benne:
-Afterburner
-Attack Rocks *new*
-Cartel Capture Passengers *new*
-Cartel Shield Hacker
-Collect Astronauts *new*
-Commercial Agent
-Commodity Logistics Software MK1
-Commodity Logistics Software MK2
-Defend Position *new*
-Dock Ware Manager
-Explorer Software
-Fleet Support Ship Software
-Group Management System
-Group Hotkeys
-Manual Trade Commands
-Missile Defense Mosquito
-Mobile Mining / Mineral Collection Software *new*
-Remote Transporter Device
-Scrap Ship at Player HQ
-Station Manager

Szerintetek az is lehet ezk között van valami ami elront valamit??

Atreus
http://x3.ircwhore.co.uk/

Én innen szedtem szinte az összes hajót és hiba nélkül mûködött idáig mindegyik. Gyanítom hogy ha sok modot raknék a játékba nálam sem mûködne pár dolog. Meglehet nálad ez a gond.

RJoco
Ha jövõ év elsõ hó 5éig nem kapsz hajót, akkor vesd fel megint és küldök.
(Bár szerintem azok sem lesznek jók, mert ennyi helyrõl tuti, hogy legalább egyet leszedtem én is. Inkább az asszimilációval vannak gondok.)

Hali.. am... Tudna valaki eletleg egy olyan Galactica és / Pegassus halyómodellt küldeni ami nem bugos?
Mert én serintem kipróbáltam mindet amit lehetett találni a neten (18 különbözõ verziójú halyó)..... De MIND bugos valamennyire :S
Ha valaki esetleg tud na bugmenteset azt el tudná küldeni ide:
[email protected]
Vagy ha esetleg valaki javítani tud bugokat(pl.: az ágyú nem lõ...) az légysz szójjon... mert tudok halyómodelleket küldeni... meg meg tudom mondani hogy mi a rosz benne.... Ha esetleg valaki meg tudná gyógyítani valameiket.....
Elõre is nagyon köszönöm.
Kellemes ünnepeket!

Phoenix lord
én se :D

:D

RJoco
Tom, megnéztem.
Nemtom miért emlékeztem M4-re...

M4-es toronyal és 3x25 pajzzsal? Kizárt...

RJoco
Igen ez elõfordulhat, de te attól még bunkó vagy!

spliteknél mamba M3-as, scorpion M4-es. Benézted.

Atreus
Hát nálam bizony a Mamba Raider-t M3-nak írja a játék de még a hajólista is amit letöltöttem. Mondjuk én jobban örülnék egy Vanguard verziónak mint Sentinel-nek mert az utóbbinak amivel több pajzsa van annyival lassabb is. Márpedig a lassabb hajót könnyebb eltalálni. Nade egyenlõre még hiába akarok jobb hajót ha senki nem áll velem szóba a Shipyard-on.

Ja és Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

RJoco
M4-es, nem M3-as.
A legjobb a 3x25MJ pajzs és a hátsó turret.
Nameg persze a HEPT-ek MassDriver-rel kombinálva.

valójában, XTM-be el lehet érni. Kao's Mistake után van, teljesen lent, jobb oldalt.

Atreus
A Kha'ak rendszereket nem érheted el kapukon keresztül! Elzárt szektorok csak jumpdrive használatával juthatsz be és ki! BBS-en nézelõdj mert sok helyen kínálják eladásra a koordinátákat!

Atreus
Hát igen! Így a játék elején egy jó gyors M3 ráadásul Alpha HEPT fegyvere van.. Nyam nyam!

Phoenix lord
meik rendszerböl érhetö el a kha'ak rendszer?
(ez az egyetlen rendszer ahova kapuval is el lehet menni)

Nekem nem indul el! Indítom exe-filet de a program hibát észlel!Próbálkoztam már patch-el de nem sikerülz!(A rencerkövetelmények megvannak.)<#email><#falbav>
RJoco
De megéri!

Atreus
Sikerült! Köszi mindenkinek! Sajna a Mamba sebessége 100m/s volt és nem tudtam meglépni a Harrier-ek elõl(4-en voltak)így kénytelen vtam elcsalni õket a Starburst-el. Kicsit szöszölnöm kellett és kézzel hoztam el onnan mert akárhogyan próbáltam követésre bírni mindíg áldozat lett. Pár 100 méterrel arrébb viszont már nem volt gond és kiküldtem a szektorból. Ennyit kínlódni egy elhagyott hajó miatt..!

RJoco
Az a baj, hogy az M4 szerintem lassú hozzá.
Bár egy M5-ös megérheti. Azok is mennek 360-al és lehet rárakni jumpdrivet is.
Csak baromi gyorsan kell csinálni a foglalást, ki-be szállást, meg a transzportálást.
Ezt lehet, hogy megpróbálom.

NONPLUSZULTRA
Mert XTM-ben nem lehet megcsinálni, annyi a kalóz a környéken. Plusz két kapu nyílik a szektorba jelentõs kalózforgalommal, a Mamba meg közel van az egyik új kapuhoz.
Én úgy hoztam ki, hogy egy jelentéktelen M4-esbõl áttranszportáltam egy jumpdrive-ot, némi EC-t meg magamat, aztán kiugrottam vele, az M4-es meg boldoguljon ahogy tud - megéri.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

RJoco
Nem volt elég messze a két hajó.
Menj elõre a sajátoddal és jó 3km távolságból add ki a kövess parancsot.
Olyankor megfordul a hajó helyben és nem akar leírni egy ívet.
XTM elött mindig így csináltam.

azért is illegális <#hehe>

BuriP
Menj a Mamba alá és alulról közelítsd meg, (legjobb ha rögtön a kapun nál belépés után lefelé veszed az irányt aztán a Mamaba irányába ezen a magasságon, és aláérve fel! Ezt az utolsót, én már kiszállva, ûrruhában szoktam megcsinálni mert úgy nem lesz gond visszaküldeni az elsõ hajód.)
Figyelj a kalózokra, mert õk is berobbanthaják az akna mezõt ha megtámadva rádrepülnek!(az aknáknak nincs barát/ellenség-felismerõ rendszerük<#smile>)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

#14987,15387

A setup group : itt tudod beállítani, létrehozni egy csoportot.
Olvas vissza egy pár oldalt már többször is írtam róla.

Ott akna mezõ van.Annó én is sokat szenvedtem vele.A mamba közelébe van két szikla ha jól emlékszem.Onnan probálj közelíteni és arra felé is hagyd el a terepet.Nekem így sikerült.Egyébként a kalózok is bele szoktak repülni az akna mezõbe ha közel vannak Akkor neked is annyi.
Atreus
Segítsééég! Loomanckstrat's legacy szektorban van egy elhagyott Mamba Raider ami rohattul kellene mivel újra kellett kezdenem mindent. A Busterem hamar lenyomják. A szitu az hogy
-bemegyek Starburst-el (1140km/h)
-elcsalogatom a kalóz hordákat 80km-re
-visszamegyek a Mambáért
-claim
-elindulok kifelé a sziklák közül és kiadom a Mambának a "kövess" parancsot
-egyszercsak felrobban
-ha a Mambában ülök és a Starburst-nek adom ki a "kövess parancsot akkor az robban szét

Mi a pitsáér robbannak szét? Aknamezõ nem lehet elvileg vagy mégis?
Vagy megint egy jó kis bug amit újraindítással se javul ki?

Atreus
Sztem nézd meg a controls - interface - views menüben. A jobb oldali monitor a "View on monitor 2".

Ja... am... és még valami:
Hogyan lehet visszakapcsolni azt a kis ablakot ami a jobb felsõ sarokban szokott lenni.... Ami mutatja a kilõtt rakéta útját meg ilyesmit.... Valahogyan kikapcsoltam.... de nemtudon hogy hogy :P
Elõre is köszönöm.

Hali...
Valaki el tudná magayrázni hogy ez mire való és hogyan is kell használni?? Szal hogy hová mit kell írni... És hogy ennek mik az elõnyei?

Command Consol / General / Setup Group

Elõre is nagyon köszönöm.

RJoco
Van olyan küldi, ami 200k Cr körül fizet és meg kell találnom egy kalóz bázist általában a szomszédos szektorban.
Tulajdonképpen ennek a küldinek mi a lényege?
Mert lóvét nem kapok, csak késöbb egy üzit, hogy mi van? (Gondolom)
Persze a bázist könnyen megtalálom, de mit kell vele csinálni?

RJoco
CIG-et szerintem nem érdemes felrakni hajóra. Csak kis hajókat tud megpörgetni és a lõtávja is rövid, asszem, mint a MassDriver. Nameg amilyen hajóra felmegy, azzal már azért simán ki lehet lõni egy kisebbet.
Viszont érdemes eladni. Majd fél misit kap érte az ember. (/db)
Én az elsõ küldi után mindjárt felszedek 3-at és abból tudom fejleszteni a Busterem. Így könnyebb az élet...

csak egyfajta van, amit láttál az egy supertunált volt, amit az XTm egyik scriptje csinál.