X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze kiszálltam. De 15 méter a Claim határa nálam <#lookaround>

Igen, az egyik az. A másik a Centaur. Akkor HCF-el kéne elfoglalni vagy mi ? Mennyi marine kell ?

RJoco
Kiszálltál belõle? Mármint a hajódból...
Kb. 25 méterre voltál a claimelni kívánt hajótól?

Ha tényleg a P Raiderre vagy a Centaurra mentél, akkor azokat csak HCF-el tudod elfoglalni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

NONPLUSZULTRA
Fogadok, hogy az egyik a Xenon Grid 2-ben a P Raider.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

NONPLUSZULTRA
Mekkorák? (M3 fölött nem claimoható)

Szevasztok !

Ezzel a scorp map-el felkutattam 1-2 elhagyott hajót amiket a sima leírásokban nem találtam meg.

A problémám az, hogy hiába nincs benne pilóta nem lehet claim-elni õket. De miért nem lehet elfoglalni ??

RJoco
Ha esetleg fenn van a JumpDriveKit (jdk) script, akkor a megfelelõ állomáson el tudod adni. Nekem eddig mindig Cloudbase South West-be rakta az egyiket. Késöbb majd tudsz venni ilyen JDK-kat, amiket felinstallálva a hajódra JumpDrive lesz belõle. Csak sokkal olcsóbban és hordozható formátumban.

NONPLUSZULTRA
Szerintem tartsd meg. Parkold be a teherhajót valahová addig, amíg szükséged lesz Nividiumra - mert elõbb-utóbb szükséged lesz rá akkor meg nézhetsz mert venni sehol nem tudsz, találni se nagyon.

vagy, akár eladhatod a transzportert a nividiummal együtt, így visszajön a nividium ára és a hajóból is egykevés.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Értem és köszönöm. A fõ sztorit már megcsináltam, a Bala Gi-bõl már csak a legvége van. Rolk's Fate-ben szedtem össze abból a két aszteoridából amit a fõ sztoriban scannelni kellett, Ore Collectorral, az egyik aszteoridának a negyedébõl összejött több mint 300 db. Így marad a lassú módi, meg a Sohnen. Köszönöm mindenkinek.
Én nem ajánlom, hogy eladogasd ugyasnis a játék folyamán a fõ sztori szálhoz kell x darab meg a mellékszálakhoz is kell egy kevés. Olvasgass utána.
Egyébként ha megcsinálod mondjuk a Sohnen küldetéseket, akkor oda is szállíthatsz.

nividium processing plantbe soha nem fog be engedni. Néhány teladi trading station-ön láttam nividiumot mint ware-t (kb 1-2-n) szal csak a lassú módszer van. Vagy add el nekem 😛

NONPLUSZULTRA
PTNI Headquarters-ben is talán. Viszont érdekelne, hogy hogyan és mivel bányásztad?

Sziasztok!

Kellene egy kis help. Bányásztam egy halom nividiumot, a kérdésem az lenne hogy hol lehetne eladni egyben? Találtam pár trading dockot a paranidoknál de ott egyszerre csak 2 db lehet eladni, aztán várni kell. A nividium processing plantbe meg nem enged leszállni. Esetleg oda valami nagy repu kell a paranidoknál? Vagy csak a lassú módszer van...
Köszi
NONPLUSZULTRA
Asztori miatt kell, anélkül nem folytathatod. Persze ha nem is akarod, akkor gyûjtögess csak tovább bátran.

köszi

azért kérdezem h meg kel e venni mert lényegében az ore collectorral ingyen szedem mid2 ércet és 3 hajóval elég hatékony a dolog

de ha meg kell akkor meg kell
-ám örülj neki hogy olyan olcsó...

teladi equipment dock, bármikor megveheted de kell hozzá trading system extension. Az ore minet muszály lesz megvenni.

amásik meg az lenen h az ore mine-t az alap küldetésben 250 ezerért muszáj megvenni?
üdv

best buy lokatort melyik néptõl tudok szerezni?
vagy mikortól válik elérhetõvé??

az alapküldetésben kb a fekete kristálynál tartok

köszi
RJoco
Grat!

Phoenix lord
jól van kössz de sikeresen megoldottam a problémát
és végigvittem a játékot ...

NONPLUSZULTRA
Olvasd el a telepítési mappájában található kezelési útmutatót, még tartogat meglepetéseket.

Srácok baj van. Egy Marine gyár eltûnt. Valszeg kilõtték a kalózok. Újraépül majd vagy végleg nincs többé ?

Utánajártam,felraktam, mûködik, kössz szépen ! <#vigyor2>

Irkáltok itt sokan róla de fogalmam sincs mi az.

Hogy lehetne hatékonyan megtalálni ? Az õrületbe kerget ez a keresgélés

RJoco
Hát ezeket véletlenszerûen adja be.
Próbáltad már a sokat emlegetett Scorp map-ot?

Szasztok !

Valaki legyen szives megadni a marine bázisok koordinátáit...

-Elena's Fortune
-Interworlds
-Memorial of light
-Antigone memorial (ebben a szektorban megvan)

Gyûlölök keresgéni,de már 1 órát rászántam mégsem találtam meg.

Elõre is kössz !

RJoco
Egy M4-est, M3-ast általában 1 darabbal ki lehet javítani. Sõt, akár többet is azzal az egyel. Xenon L-hez mondjuk nem elég az 1. A Xenon hajókhoz általában több kell. Kha'ak hajón meg nem volt alkalmam kipróbálni, azok nagyon ritkán ugranak ki.

Az, hogy a sérülés mértékétõl függetlenül, nem egészen stimmel, de nem tragikus a helyzet. Hajókhoz 5 darabnál többet még nem használtam.

Hozzá tenném: vannak mindenféle salvager programok, az egyikben kell a javításhoz ilyen cucc, meg repair bot. Ott az állomások is javíthatók, ahhoz már meglehetõsen sok kit és robot kell. Úgy 20-30 darabra emlékszem mint maximum, amivel találkoztam.

értem

erre voltam kiváncsi akokr kissebb hajóhoz srülés mértékétöl független 1 db elég

Atttól féltem h 1db per 1% vagy iylesmi mert akkor már elég drága

köszi
RJoco
????????
DRÁGA!?!?!?!?!?
4500 Cr alatt van egy darab! (Ha kiszámolod)
Amúgy hajófüggõ a fogyása. Nameg a sérülés mértéke.
A Nemesis-hez a BalaGi küldiben úgy 5 darab kell nagyjából. Az összes többit, ami körülötte van hajó, 1 darabbal ki lehet javítani.
Nameg nem elvetendõ, hogy 94.000 Cr-t ér, ha rárakod egy hajóra, amit aztán eladsz.
Akkor lehet számolni.
80-90 db úgy 4-500.000 Cr, ami kb 8-9 millát ér. (Ez mondjuk nagyon kerekítéses számolás.)

Nekem a játék elején ez a legfõbb bevételi forrásom.

üdv

örömmel jelentem van repair technológiám de még a hozzávaló tapaszt nem vettem.. ha veszek 1 adagot azza hány hajót lehet kijavítani? vagy hogy fogy ?? mert elég drága....

RJoco
Mondjuk azt nem értem, hogy az Arrow miért veszett oda. Hiszen neki nincs fegyverzete.

A MambaRaider jobb, mint a Yacht-nál talált Mamba. 3x25 MJ pajzs, hátsó turret, asszem 200 m/s.
Amúgy tudom hogy kell elfoglalni, de XTM-ben ez elég nehéz. Amúgy meg MKII-es claim-elõ szoftverrel szoktam közlekedni, csak most még nem vettem meg. Ezzel elég 3km közel menni és ki sem kell szállni.

NONPLUSZULTRA
Egyszer sikerült így elvinnem - viszont úgy tûnik sok jó hajót pazaroltam a Hyperion védelmére, de csak a Hyperion érdekelt és akkor nem bántam.

csak szólok hogy a sárkánypikkelyeket már kétféle módon is el lehet adni: Az új patch a kalózbázisokra teszi a dragonscale-t mint ware-t, illetve van egy guild, a dragonhunters guild, amelynek fõbázisán szintén el lehet adni sztem. Keressétek a scriptet a thexuniverse.com-on. Én már sajna nem találom 😞

Ja te arra az üres mambára gondolsz ! Yacht mellett is van egy. Ráadásul jobb is,mert 2*25 pajzs megy fel rá meg asszem egyébként is erõsebb.
Én azt a mambát amire te gondolsz a messzebb lévõ kapun keresztül közelítettem meg. ( a hozzá közelebb esõ kapun keresztül tényleg lehetetlen)
Ha az aszteroidákhoz simulva haladsz, akkor hamar meg tudod tapasztalni, hogy merrefelé nincsenek bombák.(sok mentéssel) Célszerû olyan hajót vinni amiért nem kár,de azért gyors,valamint van rajta jumpdrive és transzporter.(na meg némi EC)

Ha megközelítetted már eléggé ahhoz, hogy kiugorva gyorsan Claim-eld akkor onnantól már gyerekjáték átranszportálni ami kell és rögtön JUMP !
Persze pont a kalózok miatt kell dobbantani.

Szerintem abszolút nem nehéz ezzel a módszerrel. <#hawaii>

NONPLUSZULTRA
XTM-ben szinte lehetetlen elfoglalni, mivel +2 kapu nyílt abban a szektorban, JELENTÕS kalózforgalmat generálva. a Mambát csak nagyon óvatosan lehet megközelíteni a squash bombák miatt - viszont hemzseg a térség a kalózoktól.

Én beugrottam oda és feltettem a nemesisre a jumpdrive-ot meg némi EC-t. Bedokkoltam egy kis hajóval a Nemesisre, majd oda-vissza ugráltam jumpdrive-ért.
Így egyesével ugyan de mindet kihoztam. <#vigyor>

Kössz ! Ez oltári ötlet ! Miért is nem jutott az eszembe. Megyek és ki is próbálom.

A mamba Raidert miért nem tudtad elfoglalni ? Nekem itt dokkol a hajógyárban javításra várva. (nemrég kezdtem újra)

NONPLUSZULTRA
Hehe, dettó én is, csak a visszaúton nem lett volna esélyem a kalózok ellen, ezért elfoglaltam az összes hajót, és beállítottam õket a "protect me" parancsra, így szépen elfogytak. Volt, aki ellenséges Sohnenekkel is találkozott ebben a küldiben...

Freddy: ismeretlen anyagokat úgy tudom nem vesznek át sehol, de ha egy eladó hajó rakterét megtöltöd vele, sokkal töbet kapsz érte mint üresen - pl. így lehet eladni sárkánypikkelyeket. Rengeteg használhatatlan kacat is van a konténerekben, pl: poszterek, meg gyümölcs.
Azért vár meg egy értelmesebb postot, hátha...

Hello !

Akkor fel szeretnék tenni mégegy kérdést ha már így felajánlottad 😊

A Krait küldetés során a Tiger hajóbol kiszóródott két féle cucc: unknown mineral ill. unknown alloy. Azt írtátok itt a fórumon, hogy nagyon jó pénzért el lehet õket adni......de hol ? <#kerdes>

RJoco
OFF
Én játszottam vele, de irányítási nehézségeim akadtak, így gyorsan abba is hagytam és inkább X3-at tolok.
ON

A Bala'Gi küldinél egy Centaur MKIII-mal mentem és csak azzal vontattam el a Hyperion-t. A többi hajóért a Hyperion-nal mentem és az Arrow kivételével mind eladtam, hogy legyen elég pénzem a Trading Dock-ra.
A Nemesis-t nagyon sajnáltam, dehát kellett a lóvé.
Viszont az M3+-ost megtartottam. Hamár a MambaRaider-t úgysem tudtam még elfoglalni.

Phoenix lord
sorry egy kis off:
kéne egy kis help aki játszott a genesis risingel...
jelentkezzen aki végigvitte...

NONPLUSZULTRA
Wazzz, zokat a hajókat MIND ágyútölteléknek használtam a visszaúton <#falbav>

Arrow? A bala gi kukarendszerében van, a második unkown szektorba ahol a hyperiont találod. Az üres hajók között van.

NONPLUSZULTRA
Honnan szerezted? Én nem tudtam foglalni, és venni sem lehetett.

RJoco
Az Arrow gyorsabb úgy 200-zal, mint a Starburst. Én átpártoltam...
Persze a Starburst-öt sem fogom eladni.

NmJ: Nyomj egy R betût és keresd meg a szektort a megjelenõ listában. Ott benne lesz, hogy mit hagytál el. És hol.

NONPLUSZULTRA
Próbálj egy Harrierrel átrepülni zsinórban 5 Xenon szektort oda-vissza.
Ezzel megy. XTM-ben 2 hajóval tudtam átmenni a Pirate Alley-n, (önmagukban, segítség nélkül tesztelés céljából), a Tyr-emmel, és a Starburstommal - a két véglet.