X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. 25 méterre voltál a claimelni kívánt hajótól?
Ha tényleg a P Raiderre vagy a Centaurra mentél, akkor azokat csak HCF-el tudod elfoglalni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ezzel a scorp map-el felkutattam 1-2 elhagyott hajót amiket a sima leírásokban nem találtam meg.
A problémám az, hogy hiába nincs benne pilóta nem lehet claim-elni õket. De miért nem lehet elfoglalni ??
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Egyébként ha megcsinálod mondjuk a Sohnen küldetéseket, akkor oda is szállíthatsz.
Kellene egy kis help. Bányásztam egy halom nividiumot, a kérdésem az lenne hogy hol lehetne eladni egyben? Találtam pár trading dockot a paranidoknál de ott egyszerre csak 2 db lehet eladni, aztán várni kell. A nividium processing plantbe meg nem enged leszállni. Esetleg oda valami nagy repu kell a paranidoknál? Vagy csak a lassú módszer van...
Köszi
azért kérdezem h meg kel e venni mert lényegében az ore collectorral ingyen szedem mid2 ércet és 3 hajóval elég hatékony a dolog
de ha meg kell akkor meg kell
best buy lokatort melyik néptõl tudok szerezni?
vagy mikortól válik elérhetõvé??
az alapküldetésben kb a fekete kristálynál tartok
köszi
Hogy lehetne hatékonyan megtalálni ? Az õrületbe kerget ez a keresgélés
Próbáltad már a sokat emlegetett Scorp map-ot?
Valaki legyen szives megadni a marine bázisok koordinátáit...
-Elena's Fortune
-Interworlds
-Memorial of light
-Antigone memorial (ebben a szektorban megvan)
Gyûlölök keresgéni,de már 1 órát rászántam mégsem találtam meg.
Elõre is kössz !
Hozzá tenném: vannak mindenféle salvager programok, az egyikben kell a javításhoz ilyen cucc, meg repair bot. Ott az állomások is javíthatók, ahhoz már meglehetõsen sok kit és robot kell. Úgy 20-30 darabra emlékszem mint maximum, amivel találkoztam.
erre voltam kiváncsi akokr kissebb hajóhoz srülés mértékétöl független 1 db elég
Atttól féltem h 1db per 1% vagy iylesmi mert akkor már elég drága
köszi
DRÁGA!?!?!?!?!?
4500 Cr alatt van egy darab! (Ha kiszámolod)
Amúgy hajófüggõ a fogyása. Nameg a sérülés mértéke.
A Nemesis-hez a BalaGi küldiben úgy 5 darab kell nagyjából. Az összes többit, ami körülötte van hajó, 1 darabbal ki lehet javítani.
Nameg nem elvetendõ, hogy 94.000 Cr-t ér, ha rárakod egy hajóra, amit aztán eladsz.
Akkor lehet számolni.
80-90 db úgy 4-500.000 Cr, ami kb 8-9 millát ér. (Ez mondjuk nagyon kerekítéses számolás.)
Nekem a játék elején ez a legfõbb bevételi forrásom.
örömmel jelentem van repair technológiám de még a hozzávaló tapaszt nem vettem.. ha veszek 1 adagot azza hány hajót lehet kijavítani? vagy hogy fogy ?? mert elég drága....
A MambaRaider jobb, mint a Yacht-nál talált Mamba. 3x25 MJ pajzs, hátsó turret, asszem 200 m/s.
Amúgy tudom hogy kell elfoglalni, de XTM-ben ez elég nehéz. Amúgy meg MKII-es claim-elõ szoftverrel szoktam közlekedni, csak most még nem vettem meg. Ezzel elég 3km közel menni és ki sem kell szállni.
Én azt a mambát amire te gondolsz a messzebb lévõ kapun keresztül közelítettem meg. ( a hozzá közelebb esõ kapun keresztül tényleg lehetetlen)
Ha az aszteroidákhoz simulva haladsz, akkor hamar meg tudod tapasztalni, hogy merrefelé nincsenek bombák.(sok mentéssel) Célszerû olyan hajót vinni amiért nem kár,de azért gyors,valamint van rajta jumpdrive és transzporter.(na meg némi EC)
Ha megközelítetted már eléggé ahhoz, hogy kiugorva gyorsan Claim-eld akkor onnantól már gyerekjáték átranszportálni ami kell és rögtön JUMP !
Persze pont a kalózok miatt kell dobbantani.
Szerintem abszolút nem nehéz ezzel a módszerrel. <#hawaii>#hawaii>
Így egyesével ugyan de mindet kihoztam. <#vigyor>#vigyor>
Freddy: ismeretlen anyagokat úgy tudom nem vesznek át sehol, de ha egy eladó hajó rakterét megtöltöd vele, sokkal töbet kapsz érte mint üresen - pl. így lehet eladni sárkánypikkelyeket. Rengeteg használhatatlan kacat is van a konténerekben, pl: poszterek, meg gyümölcs.
Azért vár meg egy értelmesebb postot, hátha...
Akkor fel szeretnék tenni mégegy kérdést ha már így felajánlottad 😊
A Krait küldetés során a Tiger hajóbol kiszóródott két féle cucc: unknown mineral ill. unknown alloy. Azt írtátok itt a fórumon, hogy nagyon jó pénzért el lehet õket adni......de hol ? <#kerdes>#kerdes>
Én játszottam vele, de irányítási nehézségeim akadtak, így gyorsan abba is hagytam és inkább X3-at tolok.
ON
A Bala'Gi küldinél egy Centaur MKIII-mal mentem és csak azzal vontattam el a Hyperion-t. A többi hajóért a Hyperion-nal mentem és az Arrow kivételével mind eladtam, hogy legyen elég pénzem a Trading Dock-ra.
A Nemesis-t nagyon sajnáltam, dehát kellett a lóvé.
Viszont az M3+-ost megtartottam. Hamár a MambaRaider-t úgysem tudtam még elfoglalni.
kéne egy kis help aki játszott a genesis risingel...
jelentkezzen aki végigvitte...
Persze a Starburst-öt sem fogom eladni.
NmJ: Nyomj egy R betût és keresd meg a szektort a megjelenõ listában. Ott benne lesz, hogy mit hagytál el. És hol.