X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Hát ez gyors volt.. 😄

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Lehet, hogy épp most nincsenek ilyen küldik. Majd lesznek késöbb.

A Leviathan-t meg úgy tudom, el lehet foglalni HCF-fel.
Hogy mennyire esik a repud? Hát próbáld ki! Csak ne ments rá a mentésedre. És akkor gond nélkül visszatöltheted, ha sokat esne.

Leviathan elfoglalása:
Hát kellett hozzá sok-sok marine meg cyborg <#vigyor>
Sietve kell lekapni a Leviathan pajzsát nodmál fegyverekkel (az utolsó felszólításnál már épp csak egy lövés keljen neki)
Aztán az ion distruptorok teszik a dolgukat. Betranszportáltam kb 700 Cyborgot meg 2000 marine-t. A védõsereg nem lõ abban az esetben, amit itt fent írtam. Ha szép lassan, komótosan hámozzuk le a leviathan pajzsát akkor Viszont igen.
Szóval csak durcáskodnak és nem hajlandóak velünk szóba állni. Eg lövést se kapjanak,mert akkor nagy hepaj lesz !!
Ha megvan a Levi akkor ugorjunk el egy hajóval Argon Prime-ra. Ekkor megköszönik a segítséget és a repu visszaáll egy kicsit....

Ja, még valami. Épp a Leviathan küldetést csináltam meg,de 288 milla egy kissé sok nekem. Mire ezt összegyûjtöm az fél év 😄 Mi lenne ha egyszerûen HCF-el lenyúnám ? Van már 2000 Marine és cyborg keverék a dologhoz <#vigyor>
Argonnál gondolom esne a repu.De vajon mennyire ?

Hello mindenki !

BBS küldetések során elfoglaltam 1-2 hajót. ennek az lett a következménye, hogy nem lett teljesítve a küldetés. Na de nem akarok lemondani az elfoglalt hajókról....és ráadásul már úgy is rá van mentve.

A probléma az, hogy olyan típusú feladatokat azóta nem kapok. (pl: kalózok támadása vagy ellenük védelem)
Az elfoglalt hajó megsemmisítésével sem javul a helyzet.

Mit lehet ilyenkor tenni ?
A másik kérdés,hogy régen 3 dologgal lehetett feltölteni a HCF-et: Cyborg,Marines, és nem tudom mivel <#vigyor0> Micsodák is a harmadik verzió ? Csak mert nem találom õket sehol

vagy trading stationt

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Phoenix lord
ami azt illeti...
nem jött az üzi...
igen minden új pach fönn van kilöttem majdem minden állomást csak egy maradt de ha arra gondoltál nem abból lett a processing plant hanem csak úgy megjelent....

RJoco
És nem jött üzi?
A legújabb patch van fenn X3-bõl, XTM-bõl?
Nekem eddig nem volt gondom vele, nagyokat szakitottam.

Megjegyzem, az állomások egy idõ után újra ott lesznek és a küldiket ismét fel lehet majd venni.
Ja és ha nem lövöd ki az összes állomást, csak amelyiket muszáj(CPU) és vársz egy kicsit, akkor valsz meg lesz a következõ küldi célpontja.
Ugyanis mindig kell egy CPU a Grid szektorokba.

Phoenix lord
a küldinek az a vége hogy elpusztítottad a processing plantot
akkor jön az üzi hogy ügyi vagy megdobnak egy kis lével aszt ennyi...

itt nem a rendszert kellett lehentelni hanem csak a processiong plantot (ami megtörtént....)

Akkor csak az lehet, hogy nem takarítottál ki teljesen, maradt 1-2 kóbor kishajó és nem vette a küldetést befejezettnek. Ilyenkor, ha kimész a szektorból, vagy elveszettnek veszi a feladatot (a bbs-ben felvehetõ, nem fõ sztori megbízások általában ilyenek), vagy elölrõl kell kezdened...

Phoenix lord
küldit csináltam és csak a processing plant és a védöflottája került vissza...
a többi 5 xenon stadion és az egyéb kedves dolgok (K,J) azok nem kerültek vissza.....

Ha nem veszed át egy szektor felett a hatalmat és nem a sztori vonal miatt takarítod ki a szektort, akkor vissza kerülnek az állomások meg a hajók.

Szektort elfoglalni csak a Sector Takeover scripttel tudsz úgy, hogy kitakarítod, majd a közepére leraksz egy saját EQ-t...

Phoenix lord
Felhuzta az agyamat az x3
csaknem teljesen lehenteltem a xenon grid 2
egyentlen Kha'ak destroyeremmel már a processing plantot is szétkaptam
elmentettem ERRE mikor visszatöltöttem az állomás megin ott volt a teljes védöflottával.....
hát mit ne mondjak nagyon örültem neki......

RJoco
Azzal.
A párom vadiúj laptopjan gyönyörûen fut a játék. Igaz, kicsit erõsebb is, mint az asztalim.
És úgy néz ki, a Vista sem fogja meg.
Bár a Win7 hozott néhány fps-t az asztalin.

RJoco
ok, akkor ezekszerint a másolással volt gond

én o.o csak a hangok tompák

RJoco
Vistan játszik valaki X3-mal? Nálam valamiért nem indúlt el.
Igaz, csak átmásoltam, nem installoztam.

arra gondoltam hogy mindenképp meg akar szabadulni az állomástól

olyasmi hogy Sell station o.o

RJoco
Minek?
Eladni akarod, nem elszállitani.
Menj be a parancsokhoz, és keresd meg a megfelelõ parancsot. Már nem emlékszem rá, de én is adtam el.
Elvileg a benne lévõ cucc is eladásra kerül, de lehet, hogy elvész.

felraktam a complex seller scriptet most küldjek oda 1 mamutot ?? vagy mit csináljak???
RJoco
Miért, attól lesz pénzed?
Inkább csak elvész az állomásod.
Nameg, ha Argon rendszerben van...

Mintha XTM-be látttam volna a BBS-en egy olyan üzit hogy Itt el adhatod az állomásodat... Vagy Roguey's mod? o.o Már nemtudom...

Egyszerûbb az, ha felteszed a Sector Takeover scripted, elköltöd az összes pénzed és vársz egy órát. <#eplus2>

Írta: ha felteszed a station complex seller scriptet, akkor el lehet adni, ha nem, akkor csak felrobbantani (self destruct parancs) tudod...

ok köszi

És mi a helyzet az álomás eladhatóságával?

RJoco
El, Station Complex Seller a neve.
A mûhold nem mutat árakat. Ha leraksz egy Advenced Satellite-t (asszem a kisebb nem jó), akkor a Best Buy-Sell Locator-ral meg tudod nézni a szektor legjobb üzleteit. Amúgy elég egy saját hajó, satellite a szektorban és bármely állomás árait meg tudod nézni. Persze kell hozzá a hajóra a Trading System Extension. Rámész a gyárra, Details és ott vannak az árak is, meg nagyábból a mennyiség is.

Ha nem találsz egy gyárat Argon Prime-ban, akkor nézd meg Light of Heart-ban vagy Omicron Lyrae-ban.

Quantum tube gyárat honnan lehet venni? és menyniért? argon prime-ban nem találtam
üdv

2x2 kérdésem van

el tudom e adni és hogyan az álomásaimat?

melyik az a mûhold ami az árakat mutatja nekem akkor is ha nem vagyok éppen abban a szektorban? És hol kapok olyat?

köszi
RJoco
Úgy néz ki, dx9 nem volt fenn rajta.

RJoco
Hááát ez jó kérdés.
Csúnyának nem csúnya, csak más.
De valsz igazad lesz a kezdetleges vidi driverrel.
A fényefekteket autómatikusan bekapcsolta, az is rátesz egy lapáttal a furcsaságra.
XP alatt kikapcsolva használom.

lehet hogy a kedzdetleges beépített vidi driver csinálja. Ám most csúnyább vagy szebb így? o.o

RJoco
Kicsit off:
Sikerült kipróbálnom az X3-at Win7 alatt. Eddig úgy néz ki, hogy tényleg gyorsabb. Bár nemtom, de a grafika kicsit megváltozott. Mintha nem adná ki oly élesen a kontúrokat.

NONPLUSZULTRA
Nagy komplexumokat akkor érdemes tervezni, amikor már a saját flottádat kell felszerelned, és könnyebb legyártani mint összevásárolgatni a fegyvereket/pajzsokat.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Már rég nem. Volt ilyen hiba, de megszünt...

RJoco
Én nagyokat szoktam csinálni. Általában nehezen beszerezhetõ cuccokra tervezek - PPC, Flak, pajzs

RJoco
Elöbb-útóbb nõnek.
Érdemes rámenni a Xenon bázis írtósra, azok egyre többet fognak fizetni, egyre több és nagyobb hajó is fogja õket védeni.
Ahogy észrevettem, a harci repu is befolyásolja a fizetséget.

A BBS küldetések egyre nehezebbek lesznek vagy találni kell a zsíros melót ott?
Semmi kedvem 70-80 ezer kreditekért rohangálni. A 400-500 ezres pirate bázis pusztítások meg még nem mennek valami gyorsan. Kevés hozzá a HCF...

o.o hát ööö kell a Cargo Life support system, és nyisd ki a cargo bay ajtót, azután fell kell vennie kivéve ha nincs tele a raktér.

Én is azt olvastam, hogy elfoglal egy dokkoló kampót örökre....ezért mindig kinyírom a pilótát. Felvenni hogy lehet ? Mert próbáltam a szokásos dobozos felvétel dolgot is de mindig megdöglik.

Pedig vettem már létfenntartó renszert is

igazság szerint nem tudom. Mondjuk én nem is hiszek annyira a komplexumokba, inkább néhány kapós állomást beilleszteni olyan szektorba, amelynek nincs olyanja, és maxra venni az eladási árat 😄

Sziasztok!

Köszönöm a sok ötletet meg javaslatot a Nividiummal, kipróbáltam a hajós dolgot, bejött jó kis haszonnal, de abbahagytam a nividium bizniszt, kicsit lassú, így maradt a gyárkomplexumom fejlesztése. Érdemes nagy komplexeket csinálni amik önellátóak, vagy jobb ha hajók hozzák az alapanyagokat.
sose öld meg, mert akkor csökken a fajjal a repud (akár kalóz volt akár nem, amikor már nem vörös a pilóta, és megölöd akkor bûnt követsz el)

Helyette sokkal gazdaságosabb ha felveszed, és leadod a kalózbázison 1200 creditért, mint rabszolgát. Amúgy most az a pár hely nem tök mindegy? >.<

üdv

azt olvastam valahol ha katapultál az ellenség és otthagyja a hajót akkor is meg jell ölni mert elvergõdik 1 álomásig és ott elfoglal örökre 1 dokkolási lehetõséget

igaz ez???
RJoco
"Van valami cél vele egyébként ?"

Pénzt kaphatsz a lelövéséért. Csak meg kell találni a megfelelõ BBS-t hozzá. Általában sûrûn írják, csak a pénzes része ritka, azért a környezõ szektorokat kell átnézni.

Az a Mantis, ha jól emlékszem...

Az Otas HCF hajómon BHEPT van felszerelve a kezem alá, továbbá állig Ion distruptor van mindenhova felrakva.
Na ezzel a konfiggal ripityomra lõttem ezt az M6-os Sohnen ladikot. A nevét nem tudom mert ismeretlen hajót ír rá. Olyan az eleje mint egy légy feje és arany színû szinte az egész.

Aztán visszatöltöttem hogy hátha még elfoglalnám vagy valamire jó lesz.
Van valami cél vele egyébként ?

Tudom, hogy nem lehet claimelni,de azt hittem az üres hajókat mégis csak. Ezekszerint tévedtem <#vigyor2>
Nekem a kedvenc idõtöltésem a hajófoglalás legyen az bármekkora. Van Xenon K-m is de még Khaak destroyer is akad a flottában. Igaz ez a régi elmentésem most ugyanis újrakezdtem.

A Sohnen hajót elkezdtem foglalni,de nem volt csak 400 marine az pedig jó ha a tizede a szükségesnek. De mivel lelõttem a fegyverét így gyerekjáték lenne elfoglalni.

NONPLUSZULTRA
Én ennyire közelítettem meg, amikor találkoztam vele - azt hiszem sokan itt tanultuk meg, hogy nem lehet claimolni M3 fölött, legalábbis a korábbi HSZ-ekbõl ítélve.

Sohnen hajót valóban nem lehet foglalni, valóban nem kapsz hozzá fegyvert+ pajzsokat, és ha mégis, valóban ki lehet söpörni vele a galaxist, nem csak szinte (kipróbáltam cheattel).

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

RJoco
Sohnen hajót tudtommal nem lehet foglalni a 7.3-as javítás óta.
Túl nagy harci erõt jelent, szinte végig lehet vele söpörni az Univerzumot.
A Hyperionnal is csak úgy tudom kilõni, ha belemegyek. A pajzsa nem bírja ki a 3GJ erejét, a test meg mégúgysem.

Na végül is beküldtem a szokásos marine mennyiséget és az enyém lett. Igaz kissé sietni kellett, hogy a sok K (nem, nem olyan K-k <#vigyor2>) nehogy szétszedjenek.

Lenne pár kérdésem:
Hogy lehet egy kissé meggyorsítani a HCF-el a foglalást?
Randalírozik egy ismeretlen M6-os hajó Zein's Victory szektorban. Gondolom egy Sohnen hajó. Kipróbáltam, hogy csak kellõ marine mennyiség kérdése és az enyém lehet....de fegyver nélkül.
Megéri elfoglalni ? Honnan az ördögbõl kerítek rá Sohnen felszerelést ?