X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit lehet akkor tenni, ha a Commercial Agent lefagy?
A bázis tele van az eladandó cuccal, a kereskedõ max szinten áll (Freighter pilot), de csak ücsörög a bázison: CAG stand by...
A beállítások alapon vannak. Korábban nem volt vele baj.

Valami ötlet?
Megvan ezen a fórumon is. 6239 hozzászólás.
Kockalovag
Az lehetseges, hogy nem mukszik az oldal, nekem csak feherseget ad be, 4 kulombozo bongeszovel is probaltam. <#szomoru1>

Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb

Kockalovag
kocce<#worship>

Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb

RJoco
Persze, Amaro oldalán van.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Kockalovag
Errol a kuldetes sorozatrol talalok valahol leirast? (mindegy hogy angol vagy magyart)

Érdemes kipróbálni a Pilote AI III scriptet. Ebben a felvehetõ pilóták okosan harcolnak, fejlõdnek, önálló wingekbe szervezhetõk...

Érdemes wingmannek is beállítani és egy jó formációt is kijelölni, hogy ne akadályozzon a mozgásban vagy harcban.

Köszi, megnézem.

Si vis pacem, para bellum.

Végig kell vinni a Bala Gi Research Missziókat.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

amint kijöttél a kapuból, kezdj el a szektor közepe fele haladni egyenesen, majd a szektor túloldalán, baloldalt ( a térképen belül) megjelenik majd egy kapu.

Apró kérdés hogy mi módon lehet szerezni "player HQ"-t vagy az csak a terran confliktban van?
Sziasztok! Egy gyors kérdés. A Maelstrom melletti Unknown Sectorba még csak megtaláltam a kaput, de onnan már sehogyan sem jutottam tovább a déli Sectorba. Pedig több, mint fél órát bolyongtam, a felét SETÁval. Aki átment, merre van ott az a rohadt kapu?

Si vis pacem, para bellum.

Arra mondjuk ne számíts, hogy esze is lesz. Harcolni fog, ha bárki bánt téged, de a lövedékeket nem kerüli ki, mint te.
Van valami táblázat a HCFhez, hogy melyik katona kb mennyit ér? Cyborg Marine, stb...?
Kockalovag
Kint az urben vagytok egymas mellet csak ra kell kattintani, elojon egy ilyen gyorsmenu szerueseg, ott belehet loni hogy kovessen vagy vedjen meg ilyesmi.

ah még 1 kérdés. elfoglaltam egy kalóz hajót ugye. megjavitottam felszereltem,mindenem ráment de megérte. a másik hajomat h tudom beállítani ugyhogy engem kövessen és velem harcoljon? mondhatni kis flottát alkotni? kell hozzá valami külön software? illetve ha követ engem automatikusan meg is véd?
Oké megvan. Miután átmentem egy másik rendszerbe, megjött a jutalom.
A Xenon bázisos küldetésben mit kell még csinálni a bázis és a mellette lévõ hajók kiirtásán kívül? Mert semmi infó nincs arról, hogy befejeztem a küldetést.
rakat kereskedõhajóim voltak, közbe harcoltam és csökkent a trade rang, onnan tudom. Amúgy érthetõ, ez egy RPG akar lenni, ami meghatározza hogy két külön, vagy egy közös célon induljál el.

Phoenix lord
én csak úgy találtam meg hogy bedokkoltam egy állomásra a rendszerben és bbs-en el szokták adni a rendszerben található összes állomás és kapuk helyét pár ezerbe kerül az egész és akkor meg lessz a kapu is

maniac78
Valaki tudna koordinátákat Proxima Centauri nyugati kapujához az Unknown Sectorba, mennék B-EMP -ért de nem találom azt a r...es kaput! Elõre is kösz!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78
Megnyugodtam, egy órát nem tudok folyamatosan játszani vele ....................... mert nem hagynak! <#confused><#confused>

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Nem kell vizsgálnia semmit, csak mérni a folyamatos seta hosszát. Ha használod a billentyûzetet, vagy az egeret, a seta megszakad. Meg akkor is, ha közel kerülsz valamihez. Zaza, ha hosszan tud a seta egyfolytában menni, nem játszol, hanem múlatod vele az idõt. Ha jól emlékszem, egy óra folyamatos használat után kezdi rongálni a statjaidat...

Egy bedokkolás nem tart annyi ideig.

RJoco
Szerintem ez korrekt is, bár nem értem a mechanizmusát, honnan számolja a progi ezt.
Csak mert, ha épp várok egy hajómra, hogy dokkoljon be az állomásra, ahol én már ott vagyok, akkor is szoktam SETA-zni egyhelyben.
Vagy nézné azt is a program, hogy épp hol állok?

Nameg azért sem érdemes otthagyni a gépet SETA-val, mert esetleg a kerhajók összetörhetik magukat (ilyenkor a proci hajlamos elszámolni magát...) vagy lelõhetik õket.

Ha nem csinálsz semmit, nem csökken semmi, ellenben a folyamatos SETA-t azzal honorálja a program, hogy csökken a harci és kereskedelmi rangod. Folyamatos alatt azt kell érteni, amit itt is írtak: beparkolsz valami jó elhagyott helyre és aktiválod a SETA-t, míg kajálsz, bevásárolsz, alszol, stb, hogy gyorsan teljen az idõ. Mivel nem fér bele a "játék" fogalmába, ezért a fejlesztõk büntetik (megjegyezném, teljes joggal)...

Kockalovag
Ezt a nem csinalok semmit es csokken a repum meg nem vettem eszre, bar nem is nagyon figyeltem meg, de mostmar szemmel tartom<#hehe>

maniac78
Már akkor én is elvesztettem fonalat. Ha éppen szüneteltetem a gyilkolást és kereskedelmet, akkor is csökken repu?

RJoco
Ezt nem egészen értem!

Miért csökken a trade repu, ha nõ a fight. Tudtommal független.
Vagyis, ha van 3 ker.hajóm MKIII Trade szoftverrel, akkor õk növelik a trade reput. Ha közben én meg harcolok, akkor én meg növelem a fight reput.

A trade és fight repu akkor csökken, ha nem kereskedem és harcolom sokáig. Mondjuk éjszakkára ott hagyom a gépet seta-zni, mert épp Hyperion-t bontok vagy rakok össze...

Ha egy fajnál akarok gyorsan reput növelni, akkor meg addig járom az állomásokat, mig be nem dob egy adakozós küldit. És akkor jó sok pénzért cserébe rangokat lépkedhetek elõre.

köszönöm szépen!
Kockalovag
Na igen a repu, ugye jolenne mindenkivel joban lenni, na jo a piratokat meg xenont, khaakokat kiveve, szal mindenkivel joban lenni, mert ugye mindenutt vannak jo kis gazdasagi lehetosegek, es az sem hatrany, ha nem lovik szet a hatsodat ha bejumpolsz valahova. <#hehe>

1.nos ez kicsit bonyolult lesz.

A TS hajódra szerezz minimum 1x25 MJ pajzsot, fight command software mkI, mkII-t, és Trade Command Software MKIII-at, amelyet a TerraCorp HQ-ban tudsz megszerezni a Home of Light rendszerben, vagy bármelyik Teladi Equipment dokkban.

2. Argonoknak segítesz az argon repud nõ + a Fight rangod nõ ám a Trade rangod csökken. Fordítva is igaz (Vice Versa) A Trade és Fight rang független a reputációtól, kinyírhatsz egy egész argon flottát, akkor is nõ a fight rang és csökken a trade.

Repu növelés:

Argon: ölj kalózt, xenont, khaakokat, paranidokat, yakikat az Argon területen

Boron: ölj kalózt, xenont, khaakokat, yakikat, spliteket a Boron területen

Teladi: ölj xenont, khaakokat, yakikat a Teladi területeken

Split: ölj boronokat, xenont, khaakokat, yakikat a Split területeken

Paranid: ölj argonokat, xenont, khaakokat, yakikat a Paranid területeken.

Ennyi.

sziasztok! elég kezdõ játékos vagyok és elõre is bocsánatot kérek ha hülye kérdéseket fogok feltenni =D
1. mik az elõfeltételei h kereskedést inditsak. ( van egy TS hajóm meg egy sima Buster-em ugye. amig én harcolgatok meg sztori meg ezek addig õ kereskedhetne kicsit növelve a pénzemet.
2. arra már rájöttem h ha argonoknak segitek ugye harcokban argon reput kapok legalábbis fight rangot ha jól értem. gondolom ha kereskedek argon területeken akkor meg argontól kapok trade rangot. ittjön a kérdés. mivel valószinüleg ha más faj területén kereskedek akkor tõlük kapok rangot trade-ben, de fight rangot h kapok más fajtól?

még1x bocsi ha alapdolgot kérdezek de csak 3napja kezdtem és életemben elõször játszok X játékkal =) köszönöm elõre a válaszokat! pacsee
maniac78
Ok. Kösz.

RJoco
Mintha már kérdezted volna.
Ha a killt választod, akkor elötte azért ments egyet, mert lehet, hogy drasztikusan esni fog a Terran repud.
Én inkább szépen békén hagynám õket és nem mennék arra.
Esetleg próbáld meg az extended comm csatornát.

maniac78
Meglesem és kösz, de lenne még egy, Omyron Lyrie-ban leszkenneltem egy Terran Tyr, ami egy Expdeciós haderõ része volt és nem tetszett neki a dolog. Azóta õ és a bandája ellenségem. Comm-ra nem reagált, hogy békésen rendezzük a dolgot, csak a kill maradt?

Igen azzal. Hidd el a 2 Beta EMP elõl nagyon hatásos. Különösen, hogy mindenki lõtávon kívül van.
maniac78
Phoenix force
Most néztem a statot, biztosan Aegirrel csapkodod a Xenonokat? Csak mert 8*500MJ-s pajzs, éppen 100-as sebesség mellett, nem éppen improvizáló. Hiába a 12db A EMP!

Idõközben kaptam Xenon bázis küldetést. <#bohoc>
Egy pilóta arra is alkalmas, hogyha szembe megy egy hajóval, akkor kimozogjon a lövedékek elõl?
Mert valahogy olyan kellemetlen, amikor a Hyperion bátran nekimegy egy Xenon K-nak szembõl, és gyakorlatilag másodpercek alatt benyeli a 3 giga sebzést a G-PPCtõl.

Más:
Miért nem kapok Xenon bázis öléses küldetést? Még az elején botor módon felvettem egyet, és akkor nem tudtam teljesíteni, mert nem volt még megfelelõ hajóm rá. Azóta viszont nem ad...
Tényleg benne volt, én is találkoztam az adományozással anno. De, hogy mikor jött ki passz... én a 2.5el kezdtem.
A rakományt õ vásárolta, nem én. Mellesleg ECvel akart éppen bemenni.
maniac78
De ha jól gondolom még mindig tartogat meglepetéseket, ha még játszátok. Én is kb 2007 õsze óta, kezdetben napi 6-7 órát, majd szépen lassan elfogyott napi 1-2-re <#szomoru1>. Persze csak ez van a gépemen, más játék már nem nagyon érdekel. De nemsokára a lányaim játszák majd. <#wink>

Más, Omyron Lyrie-ban leszkenneltem egy Terran Tyr, ami egy Expdeciós haderõ része volt és nem tetszett neki a dolog. Azóta õ és a bandája ellenségem. Comm-ra nem reagált, hogy békésen rendezzük a dolgot, csak a kill maradt?

én 2007 novembere óta. Ám X2-vel megjelenése után már 2 évvel játszottam, tehát nem okozott nagy meglepetéseket az X3 számomra.

RJoco
Nem.
2007 júliusa óta nagyjából.

maniac78
Ti megjelenés óta gyûritek a játékot?

nem, eredetileg is benne volt már 1.1-tõl >.<

RJoco
én egyszer sem találkoztam vele
ez a 2.5-ös patchel jött?

öld az argonokat, xenonokat, khaakokat, kalózokat a Paranid területeken.

Amugy az adományozáshoz nem kell XTM, vanilla játékban is benne van.

RJoco
Na ja...
Boltban nézted már?
2000 Huf