X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bázis tele van az eladandó cuccal, a kereskedõ max szinten áll (Freighter pilot), de csak ücsörög a bázison: CAG stand by...
A beállítások alapon vannak. Korábban nem volt vele baj.
Valami ötlet?
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Si vis pacem, para bellum.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Si vis pacem, para bellum.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Egy bedokkolás nem tart annyi ideig.
Csak mert, ha épp várok egy hajómra, hogy dokkoljon be az állomásra, ahol én már ott vagyok, akkor is szoktam SETA-zni egyhelyben.
Vagy nézné azt is a program, hogy épp hol állok?
Nameg azért sem érdemes otthagyni a gépet SETA-val, mert esetleg a kerhajók összetörhetik magukat (ilyenkor a proci hajlamos elszámolni magát...) vagy lelõhetik õket.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Miért csökken a trade repu, ha nõ a fight. Tudtommal független.
Vagyis, ha van 3 ker.hajóm MKIII Trade szoftverrel, akkor õk növelik a trade reput. Ha közben én meg harcolok, akkor én meg növelem a fight reput.
A trade és fight repu akkor csökken, ha nem kereskedem és harcolom sokáig. Mondjuk éjszakkára ott hagyom a gépet seta-zni, mert épp Hyperion-t bontok vagy rakok össze...
Ha egy fajnál akarok gyorsan reput növelni, akkor meg addig járom az állomásokat, mig be nem dob egy adakozós küldit. És akkor jó sok pénzért cserébe rangokat lépkedhetek elõre.
A TS hajódra szerezz minimum 1x25 MJ pajzsot, fight command software mkI, mkII-t, és Trade Command Software MKIII-at, amelyet a TerraCorp HQ-ban tudsz megszerezni a Home of Light rendszerben, vagy bármelyik Teladi Equipment dokkban.
2. Argonoknak segítesz az argon repud nõ + a Fight rangod nõ ám a Trade rangod csökken. Fordítva is igaz (Vice Versa) A Trade és Fight rang független a reputációtól, kinyírhatsz egy egész argon flottát, akkor is nõ a fight rang és csökken a trade.
Repu növelés:
Argon: ölj kalózt, xenont, khaakokat, paranidokat, yakikat az Argon területen
Boron: ölj kalózt, xenont, khaakokat, yakikat, spliteket a Boron területen
Teladi: ölj xenont, khaakokat, yakikat a Teladi területeken
Split: ölj boronokat, xenont, khaakokat, yakikat a Split területeken
Paranid: ölj argonokat, xenont, khaakokat, yakikat a Paranid területeken.
Ennyi.
1. mik az elõfeltételei h kereskedést inditsak. ( van egy TS hajóm meg egy sima Buster-em ugye. amig én harcolgatok meg sztori meg ezek addig õ kereskedhetne kicsit növelve a pénzemet.
2. arra már rájöttem h ha argonoknak segitek ugye harcokban argon reput kapok legalábbis fight rangot ha jól értem. gondolom ha kereskedek argon területeken akkor meg argontól kapok trade rangot. ittjön a kérdés. mivel valószinüleg ha más faj területén kereskedek akkor tõlük kapok rangot trade-ben, de fight rangot h kapok más fajtól?
még1x bocsi ha alapdolgot kérdezek de csak 3napja kezdtem és életemben elõször játszok X játékkal =) köszönöm elõre a válaszokat! pacsee
Ha a killt választod, akkor elötte azért ments egyet, mert lehet, hogy drasztikusan esni fog a Terran repud.
Én inkább szépen békén hagynám õket és nem mennék arra.
Esetleg próbáld meg az extended comm csatornát.
Most néztem a statot, biztosan Aegirrel csapkodod a Xenonokat? Csak mert 8*500MJ-s pajzs, éppen 100-as sebesség mellett, nem éppen improvizáló. Hiába a 12db A EMP!
Mert valahogy olyan kellemetlen, amikor a Hyperion bátran nekimegy egy Xenon K-nak szembõl, és gyakorlatilag másodpercek alatt benyeli a 3 giga sebzést a G-PPCtõl.
Más:
Miért nem kapok Xenon bázis öléses küldetést? Még az elején botor módon felvettem egyet, és akkor nem tudtam teljesíteni, mert nem volt még megfelelõ hajóm rá. Azóta viszont nem ad...
Más, Omyron Lyrie-ban leszkenneltem egy Terran Tyr, ami egy Expdeciós haderõ része volt és nem tetszett neki a dolog. Azóta õ és a bandája ellenségem. Comm-ra nem reagált, hogy békésen rendezzük a dolgot, csak a kill maradt?
ez a 2.5-ös patchel jött?
Amugy az adományozáshoz nem kell XTM, vanilla játékban is benne van.