X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy Komplex Seller nevû script, amivel vételi áron lehet eladni a gyárat. Elötte érdemes kipakolni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
lehet hogy van rá script...
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
pirate harrier szemberepül 8 db beta PPC löveggel, miközben azok lövik... hm... még van mit finomítani az AI-in...
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
a cerberust majdnem szétkapták... ha nem hívom oda az egyik titánt akkor szét is szedik.
alappal játszóknak: cerberus 3Gj pajzs...
Hat mostanaban egyre jobban lekot a gyarak-complexek telepitese, a megfelelo termelesi helyek keresese, a kereskedo flotta bovitese. A kuldeteseket se kezdtem meg el, majd ha kicsit laposodik a helyzet <#wilting>#wilting>
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Mikor átérsz az elsõ kapun, egy kis meglepetés fog várni, amit leirások sem irnak. De nem lövöm le a poént! (Legalábbis nálam volt meglepetés, nem is kicsi...)
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Ha nem vagy a szektorban, akkor szépen egymás után bedokkolnak. Ha bent vagy, akkor csak mennek összevissza, hogy elkerüljék az egymásba ütközést, aztán másnak ütköznek...
Igaz, az egyiket a HQ-ban már szétkaptam...
Én mindössze az XTM-et használtam, a Scorp Mappel,
továbbá megpiszkáltam a Yaki/terran notorietymet,ezekkel önerõbõl egy remek kis birodalmat kovácsoltam, majd az egész játékomat elqrtam az LV's Cheats-el, dobhattam ki az egészet - pedig csak egy saját Sohnen hajót szerettem volna...
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Igaz, nem is arra készült.
Si vis pacem, para bellum.
Én azt mondom egy kis türelem is megteszi.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Si vis pacem, para bellum.
vettem 2x 10 db mercury-t. folyamatosan adtam ki nekik a parancsot.
5 darab "mercury was destroyed by federal argon shipyard"
szép passzív szerkezet, de vajon én miert nme tudok gyönyörködni benne...😞😞😞😞😞😞
SETA nélkül és nem akadt a játék!!!
szerintem az uj xtm-es épületek egy része öli a hajókat.... de ez csak megérzés...
Hogy tudjátok: a kalóz xenon és khaak flották/egységek azok végtelenítve vannak a játékban vagy elõbb utóbb azért kicsit csökken a számuk?
Xenon szektort érdemes kitakarítani? nagy hajók dobnak értékes cuccokat?
A kisebbek szintúgy, fõleg ha használod a Combat Pilot, Task Force scripteket.
Amúgy meg bármely EQ-ban el tudod õket adni, ahol nincs jelen a listában bedokkolás elött.
Amit legyártotok és eladtok, ki fogja megvenni? Kinek van a legtöbb csatahajója, amire a legtöbb GPPC felfér?
Hát persze, tudtotokon kívül fegyverkezitek a Xenonokat. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Kipróbáltam én is az Arrowval .............. no comment, már csak el kell szállítani és összeszedni a cuccost. Ez még fejlesztés alatt. Attól tartok eltûnik mire elcsalok mindenkit és össze tudnám szedni.
Amúgy szerintem kis kaliberû fegyvert gyorsabban gyárt, de egy nagyobbnál, ha a termelési idõt és darab/árat nézzük egy súlyban lehet. Hangsúlyozom csak szerintem.
Igy pl. a GPPC gyárad raktárkészlet helyét tudod növelni.
elsõre azt hittem olyan, mint egy lebutított HQ vagyis raktár... de valahogy a benne lévõ parancsokat nem telejsen értem. valaki fel tudna homályosítani? elõre is köszi
Persze az Arrowot is lehet igy tuningolni.