X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Van egy Komplex Seller nevû script, amivel vételi áron lehet eladni a gyárat. Elötte érdemes kipakolni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
lehet hogy van rá script...
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
pirate harrier szemberepül 8 db beta PPC löveggel, miközben azok lövik... hm... még van mit finomítani az AI-in...
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
a cerberust majdnem szétkapták... ha nem hívom oda az egyik titánt akkor szét is szedik.
alappal játszóknak: cerberus 3Gj pajzs...
Hat mostanaban egyre jobban lekot a gyarak-complexek telepitese, a megfelelo termelesi helyek keresese, a kereskedo flotta bovitese. A kuldeteseket se kezdtem meg el, majd ha kicsit laposodik a helyzet <#wilting>#wilting>
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Mikor átérsz az elsõ kapun, egy kis meglepetés fog várni, amit leirások sem irnak. De nem lövöm le a poént! (Legalábbis nálam volt meglepetés, nem is kicsi...)
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Ha nem vagy a szektorban, akkor szépen egymás után bedokkolnak. Ha bent vagy, akkor csak mennek összevissza, hogy elkerüljék az egymásba ütközést, aztán másnak ütköznek...
Igaz, az egyiket a HQ-ban már szétkaptam...
Én mindössze az XTM-et használtam, a Scorp Mappel,
továbbá megpiszkáltam a Yaki/terran notorietymet,ezekkel önerõbõl egy remek kis birodalmat kovácsoltam, majd az egész játékomat elqrtam az LV's Cheats-el, dobhattam ki az egészet - pedig csak egy saját Sohnen hajót szerettem volna...
Igaz, nem is arra készült.
Si vis pacem, para bellum.
Én azt mondom egy kis türelem is megteszi.
Si vis pacem, para bellum.
vettem 2x 10 db mercury-t. folyamatosan adtam ki nekik a parancsot.
5 darab "mercury was destroyed by federal argon shipyard"
szép passzív szerkezet, de vajon én miert nme tudok gyönyörködni benne...:(:(:(:(:(:(
SETA nélkül és nem akadt a játék!!!
szerintem az uj xtm-es épületek egy része öli a hajókat.... de ez csak megérzés...
Hogy tudjátok: a kalóz xenon és khaak flották/egységek azok végtelenítve vannak a játékban vagy elõbb utóbb azért kicsit csökken a számuk?
Xenon szektort érdemes kitakarítani? nagy hajók dobnak értékes cuccokat?
A kisebbek szintúgy, fõleg ha használod a Combat Pilot, Task Force scripteket.
Amúgy meg bármely EQ-ban el tudod õket adni, ahol nincs jelen a listában bedokkolás elött.
Amit legyártotok és eladtok, ki fogja megvenni? Kinek van a legtöbb csatahajója, amire a legtöbb GPPC felfér?
Hát persze, tudtotokon kívül fegyverkezitek a Xenonokat. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Kipróbáltam én is az Arrowval .............. no comment, már csak el kell szállítani és összeszedni a cuccost. Ez még fejlesztés alatt. Attól tartok eltûnik mire elcsalok mindenkit és össze tudnám szedni.
Amúgy szerintem kis kaliberû fegyvert gyorsabban gyárt, de egy nagyobbnál, ha a termelési idõt és darab/árat nézzük egy súlyban lehet. Hangsúlyozom csak szerintem.
Igy pl. a GPPC gyárad raktárkészlet helyét tudod növelni.
elsõre azt hittem olyan, mint egy lebutított HQ vagyis raktár... de valahogy a benne lévõ parancsokat nem telejsen értem. valaki fel tudna homályosítani? elõre is köszi
Persze az Arrowot is lehet igy tuningolni.
Azt nem mondtam, hogy közben én nem lövöm!
Amúgy nem rangra ment, hanem CPU küldi volt. És a Creditet megkaptam érte...