X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Én igen!
Nagyon muris, ahogy a saját állomását lövi <#gun>#gun>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
És nem kell, hogy a rendszerben légy.
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Kellemes "mellékhatás", hogy a harci drone-ok automatice összeszedik a széthagyott cuccot. Nekem már vonszoltak a hajó felé egy Mammutot is, amit leamortizált egy xenon flottaharc...
amugy átkonvertálás:
olvastam 1-2 tippet hogy lehet xtm-ben pénzt csinálni... namost nekem a hagyományos gyárakat rakok és termelek volt igazán szimpatikus, viszont xtm es kalóz tevékenység miatt kell sok hadihajó is.. szóval nehéz lett volna ujra kezdeni ezért konvertáltam a régit... persze sok hibával és sok elveszett egységgel/gyárral. de azért marad is 😊
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
kiábrándító. csomó dolgot csináltam amit most tölthetek vissza és ujra...:S
Ha Hyperionnal állomás közelében lövöldözöm, akkor a Turreteket mindig kikapcsolom vagy rakétavédelemre állitom, mert azok nem nézik, hogy épp állomás van a háttérben lõtávon belül, csak tüzelnek.
Elég sok idõbe telt az a 4 Reaver, 2 Carrack, 1 Galleon, 1 Xenon Q, 1 Xenon J, 2 Khaa'k M6-os és a fene tudja hány P Raider és TL. É nemtom hány katona lelte halálát közben <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
valamiért a Titánomon átállítódott a friend/foe státusz és a paranidoknak egy fél hadseregét levadászta a drágaságom... mondjuk ez még a küldetések "utózöngéje" volt asszem amikor almankets...fenetudja,hogy hívják cimborái akartak megnyúvasztani... és akkor állítodhatott át hûséges hajóm. ha van mentett állásod probáld meg a global commands/transmit to all reachable properties-re kattintva átállítani akkor elvileg nem lesz baj.
Szóval ezt már körbejártam én is! Viszont a többi fajjal ugrásszerûen megnõtt a repum, valamit nagyon jól csinálhatok! 😄
- kalózkodsz a rendszereikben (azaz kalózon, yakin, xenonon és khaakon kívül másra is lõsz)
- rossz helyre raktál valamit és sok teladi hajó felkenõdik rá...
Mert ha nem Terran rendszerekben lövi a kalózokat, akkor nem kaptam választ a kérdésemre.
Hogyan csinált oly nagy reput?
Ebbõl a kérdés.
Kb 7-8 szintet esett a Teladi repum. Dokkolni már nem is enged egyik bázison sem, a szektorvédelem meg céltáblának tekint. Mi lehetett a baj? Paranid szektorokban írtottam a kalózokat, olyankor pedig másféle katonai akciót nem hajtok végre, ergó nem lõhettem Teladi hajókat, a kereskedelem pedig folyamatosan üzemelt.
Mit lehet tenni?
amugy bárhol elõfordulhat Q xenon szektorokhoz közel. legutóbb great reef mellett traders joy-ban láttam egy csordát abban volt Q is.
ahogy tapasztaltam az xtm-ben a kalózok eléggé aktívak és sokan vannak ezért írtam hogy állandóan lövöm õket, egyszerûen nem lehet kereskedni ha nincsenek bevédve a szektorok rendesen...
jah egy kérdés: xtm be gyakori hogy egy szektorba beugrik kb 3-4 cluster közel egymáshoz és elkezdenek csoportosan garázdálkodni?eléggé kellemetlen volt:S:S
szerintetek melyik a megfelelõ szektorvédõ hajó? titán kicsit lassú... de a töbi meg nem annyira erõs...(xtm es hajókat nme ismerem, még nem volt idõm vizsgálgatni õket...)
ám azt hol olvastad Walzer üzijében, hogy terran rendszerekben kalóz található...
Én még egyel sem találkoztam, mióta XTM-mel nyomom!
és nincs semmi extra csak az XTM-es küldik. Az amugy is hardcoded lenne amit megtiltott az ego.
az alap x3-mal játszottam sokat és átkonvertáltam a kimentésem Xtended-be.😊 1 titán és 4 hyperion lövi a kalózokat szinte nonstop😊
valakinek volt már terran valhallája??? ha jól emlékszem ennek láttam 2X10GJ militaty pajzsa van... hm kicsit keménynek tûnik...
amugy a military és a sima pajzs közt mi a különbség?
még egy kérdés:
az Xtendednek nincs vmi extra storyline-ja? most nem a bbs-es küldetésekre gondolok... hanem vmi beszélgetõs repkedõsre szép csajokkal... télleg sayával vagy a don lányával nem lehet randizni😊😊😊
a kiscsaj nagyon nagyon rá van állva Julianra😊
A kalózoknál meg természetes a minusz repu, hiszen elég sokat kilõttél már belõlük. És elõbb utóbb a Yakiknál is arra a sorra fogsz jutni, nem egy barátkozós népség. NYiltan nem támadnak, de elég sokszor kaptam a hátamba rakétát...
terran notoriety 119,766
ez most jó vagy rossz...:S:S amugy gondolom jó mert a shipyardban az összes hajót engedi venni... de azért érdeklõdöm... gondolom a kalózokkal való - 1M az nem annyira menõ...
Az Xtended kommunikációval próbálkozz. Be kell állítani hozzá egy billentyût a megfelelõ menüben. Az új hajók és szektorok neve nincs benne a hangfájlokban...
Hogyan lehet megtudni a terranokkal milyen a viszonyod? felraktam a xtm-et végigvittem a küldetést, heretic's end-bne lõnek rám, besurranva egy arrow-val a belsõ szektorokba ott meg eladják nekem a 207-milliós Tyr-t vagy hogy hívják...:S:S szerintem ez nem normális.
miért nincs a fajokkal való viszonyt jelzõ táblán terran yaki és más fajok feltüntetve. tud valaki scriptet hozz??? amugy terran hajókkal hogy lehet beszélni? c vel nem történik semmi.
más kérdés: az xtm-es új szektorok hajók és állomások nevét nem mondja be az a kellemes nõi hang. ez normális vagy csak "Ferisen" telepítettem az xtm-et😊
elõre is köszi
Si vis pacem, para bellum.
Talaltam olyat is hogy "Manage forbidden areas", de azt meg leszedni nemtudtam...<#buck>#buck>