X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsore Red Light vagy Cloudbase South Westre gondoltam a Goner Temple miatt. Ja amugy tenyleg nemtudom miket lehet benne csinalni vagy ugy nagyabol mire jo azon kivul hogy titanok tudnak benne parkolni<#idiota>#idiota>
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Mit akarsz vele kezdeni?
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Si vis pacem, para bellum.
2%-ot esne a repum náluk ha elfoglalom, szerintem megéri 44millás hajó, plussz cargo 7360 crystal. 30millát igencsak kapok érte.
Apropó, hogyan számolja a gép a hajó eladásokat? A teljes vételár 50-60%-a?
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Intermediate - köztes anyag
Products - végtermék
Az elsõbe tartozik az EC mindenképp, illetve a kristály, mert abból lesz az EC. Valamint a Silicon és az Ore.
Köztes anyag, amik ezekbõl készûlnek: Cahoony, Argnuu Beef.
Végtermék, amik ezek összeségébõl készülnek.
De szorri, mert tényleg nincs forrás anyag, csak köztes, meg véges.
Úgylátszik önfenntartó komplexeknél nincs forrás.
A Panos egy ércfinomitó hajó. Hogy ez pontosan mit is jelent, nemtom, még nem próbáltam ki. Faunus-t már vettem, az jó volt.
Az Additional Ship Commands-nál tudod a parancsot kiadni neki. Szerintem amúgy egy ércgyártó hajó lehet. Próbáld ki, kiváncsi vagyok, mire jutottál vele.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A teladianium másodlagos nyersanyag lett volna, csak már lepakoltam mikor olvastalak titeket, hogy playernek nem kell másodlagos, így az megmaradt. De jól fizetnek éte. <#smile>#smile>
Panosnak nincs különleges parancsa, csak collect ore? Azt hittem ez valami über bányagép és át is fúrja magát az aszteroidákon. <#rinya>#rinya>
Amúgy miért nincs forrás anyagod? Csak köztesek.
Amint te is látod a képen a Delixian végtermékként van ott, igy az nem kell a Cahoonas-hoz.
Mint ahogy Teladianium is végtermék, vagyis az sem kell itt semmihez.
Nem vitázni akarok, csak nálam ez így nem okés.
Ha nincs, akkor marad a hajós bányászat.
Igen.
Ja és RJoco, ha jól vettem ki szavaidból akkor csak argnu beef és EC kell a Cahoona-hoz?
Ha nem kell, esetleg felrobbanthatod, de ilyenkor széthullanak a kapcsok, ezért nem javasolt. A másik megoldás, hogy ne fogyassza az alapanyagot, ha egyszer hagyod teljesen megtelni. Utána már nem gyárt többet, mert nincs hova.
Erre. A gabona alapanyag lenne, de nem veszi figyelembe a Cahoona gyártásához.
Összedobsz egy komplexet, amiben van wheat farm és cahoona bakery is. Amennyi gabona kell a meatstick gyártáshoz, annyit fel fog használni, a felesleget meg el fogja adni, ha beállítod, hogy a köztes alapanyagokkal is kereskedhet. Ha olyan helyen vagy, ahol nagyon fogy a wheat, akkor arra kell figyelned, hogy maradjon elég a Cahoona Bakery-nek is.
A te gyáraidnak nem kell másodlagos nyersanyag...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Létezik magyarítás a játékhoz...?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
5 km-rõl használható!
A gép irányította hajók nem használják. Viszont arra nagyon jó, ha esetleg beleülsz az egyikbe, akkor nem kell rakosgatni, mert van rajta.
Én általában mindegyik hajómat felszerelem DC-vel.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Spontán megjavult a retkes! Eddig vagy 8-10 hajót végeztem ki, mindenféle eredmény nélkül, de most valahogy egy sikertelen próba után (1mosquito, ifirefly) kidobott egy halom GPPC és egyéb nyalánkságot! Jöhet a sepregetés, most már jól fogok aludni.<#eplus2>#eplus2><#finom>#finom>
LV Cheatset nem ajánlom, mert ha már beraksz magadnak egy Starburstot, elõbb-utóbb beraksz magadnak még egy Valhallát is. Vagy kettõt. Vagy öt Sohnent.... Onnantól kezdve teljesen értelmetlenné válik a játék, ha nem kell valamiért megszenvedni. Emiatt fogom én is újrakezdeni a Játékot mert LV Cheatsekkel tönkrevágtam. Amint meguntam a TC-t. (meg fogom)
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Nálam olyan volt, hogy mikor bementem a Terran rendszerekbe, valamiért elkezdett akadni a játék. Elég idegesítõ volt. A megoldás az volt, hogy visszatöltöttem egy régebbi állást, ahol nem akadt. Bementem a Terran rendszerekbe és nem akadt. Azóta sem.
Viszont a BalaGi küldinél hozzájuthatsz egy Arrow-hoz, ami gyorsabb is mint a Starburst.
@@&@>@@>"!+'%§+"%032@@@@@@@@@@
A Starburstomat átküldtem egy szektorba megnézni a terepet. Erre felkenõdött menet közben valamire/valakire. (A log file nem ír bûnöst, csak a megsemmisülés tényét.) A gond, hogy sokkal késõbb vettem észre, és már nem akarok annyira elõzõt visszatölteni. Lehet valahol ilyen verdát vásárolni...?????<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Nekem simán engedett minden féle-fajta hajót. (BSG, SG1 Prometheus, Viper, USS Voyager, Hulk, Saratoga, Skyline, stb...)
Most csak azért nem használom õket, mert eddig mindig így játszottam és a BSG nagyon megkönnyíti az egészet. Kíváncsi vagyok a X3-as feelingre, milyen az, amikor Titánnnal harcol az ember vagy jó kis Boron, Otas, Terran hajókkal. (Esetleg 2 Titan dokkal Asgard oldalán és P to P ugrok kalózszektorba mondjuk megmenteni Leviathan-t.)
Azért nem zárkózom el attól, hogy egyszer megnézzem a Borg kockát vagy Atlantis-t a játékban.
Nálatok szerintem valamilyen telepítési probléma lehet szerintem.
Lehet hogy ez a gebasz csak nálam jelentkezik, de akárhányszor is próbáltam mindig jelentkezett ez a gond, kivéve az XFP esetében.
XTM: Mi az hogy nem mûködnek az XTM-s hajók, ha extra hajókat használsz?
Ha a Costum hajókra gondolsz, akkor valamit te csesztél el az installkor.
Nálam gond nélkül mentek. Nézd csak meg az mlap-os honlapomon a képeket...
Roguey: Nem próbáltam, de a hajóknál valsz az a gond, mint XTM-nél.
Csak hogy tudjátok, hogy mirõl beszélek:
http://roguey.freewha.com/gaming/get.php?id=10&tab=picture&picid=35
XTM: nos, nagyon hasznos scriptek vannak benne, teszem azt pl a T0 hajók nagyon jól meg lettek oldva, illetve a kapu nyitó hajót is dícsérem. Viszont a szektor elrendezések, illetve a rengeteg új felesleges szektor miatt picit spam-szerû érzésem van. TOvábbá nagyon hasznos modok is jelentek hozzá meg...
XFP: egyszer próbáltam még a 2. részét, ám nemnagyon tetszett, ennek ellenére zseniálisnak tartottam a kis mesterséges holdat.
Össze állítottam egy kis összefoglalást a modokról pro és kontra a saját tapasztalataim szerint, és kíváncsi volnék, hogy az esetleges negatívumok másoknál is jelentkeztek -e ???
XFP : - Nem mûködnek az EMPs scriptek !, nem müködik alatta
a Merenery Guide script !
+ Látványos, változatos BBS küldetések, Felfedezés, és a harci is több benne az alaphoz képest .Nagy mértékben változtatja meg az alapot ! közel 100 új átszerkesztett szektor, új cuccok az alaphoz képest .
XTM : - Nem müködnek az XTM hajók, ha extra hajókat is használunk !
+ sokoldalú, látványos, EMPs scriptek is müködnek !Kereskedés mellett a harc is dominál a modban. Nagy mértékben változtatja meg az alapot.
Roguey : - Baromi lassúak a PPC, FLAK ( szinte használhatatlanok ), nem müködnek a Roguey's hajók, ha extra hajókat is használunk.
+ Változatos és felhasználó barát BBS, EMPs scriptek is müködnek !, kicsit csibészessé teszi az univerzumot.
Viszont ha van bedokkolva hajó, akkor tuti nem tudod eladni.
Amúgy meg fel is lehet robbantani, nem kell a szétlövésével bajlódni...