X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Trading System Extension azert kell hogy megtudd nezni az allomasokon mit arulnak, mi kell nekik. A Trading System Extension asszem majdnem minden EQ-ban megtudod venni, a BBL es a BSPL mar nehezebb dio, ezeket csak a kov rendszerekben aruljak(2.5 verzio semmi mod):
-Ceo's Buckzoid
-Seizewell
-Company Pride
-Ministry of Finance
-Ianamus Zura
-Two Grand
-PTNI Headquarters
-The Vault
-Home of Opportunity
-Getsu Fune
2,Van egy olyan menu hogy Property Owned. Ezt az "R" betu megnyomasaval hozhatod elo. A kovetkezo fuleket tartalmazza sorrendben:
-All (minden hajod, allomasod, egyebed hejet es allapotat jeleniti meg)
-Stations (allomasaidat)
-Ships (hajoidat)
-Sectors (leirja a szektorokat amiben egyseged talalhato
-Statistics (statisztika hajokrol, gyarakrol)
-Option (beallitasok)
-? (help)
Ket hajo kozott 3 fele keppen tudsz maszkalni.
1, ugyan abba stationbe dokkolsz veluk, majd Personal/Change ship es kivalasztod a masik hajod
2, kint az urben kozel mesz a masik hajodhoz, majd SHIFT+E gomb es kiugrassz a hajobol, kozel mesz a masik hajodhoz (20m), bal gomb a hajon majd beszallsz
3, Veszel egy transzportert (Goner Temple), 5km-nel kozelebb mesz a masik hajodhoz es attranszportalod magad (Star Trek rullz)
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
kérdés halmaz:
1: hol tudom megnézni a best buy locatort, a selling price locatort, vagy ezek hol mutatnak bármit is?? a trading system extension miben segít és hogyan??? mert oké, hogy le van írva, hogy ezek jók ha vannak, de hogyan kell használni??? vagy hol találom meg õket?
2: hol tudom megnézni a hajókat? hogy mim van és hogyan tudok cserélni egyik hajóról a másikra??? vagy erre külön gomb kombó van, vagy dokkolni kell valami hajóra??? mert nekem csak a buster van meg... de bizonyára van mercury is, cask nem tudom hol kell keresni, vagy hol kell átváltani...
már minden gombot kipróbáltam amit csak tudtam de még minidg nem jöttem rá!
köszi a választ elõre is!
Ha pedig éppen nem akarsz a sztorival foglalkozni, bármikor abbahagyhatod, és késõbb bármikor visszatérhetsz hozzá késõbb. E
z a lehetõségek játéka.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"A kulcs a kereskedohajód, a Mercury. Minden szektor tele van gyárakkal, termeloegységekkel. Ezek mind termelnek valamit, valamibol, a mukodésükhöz szukséges nyersanyagokkal-termékekkel kereskedohajók látják el oket. Mivel az elején fogalmad sincs, mit mennyiért éri meg megvenni, a legfontosabb eszközöd a Best Selling Price Locator és a Bst Buy Locator lesznek. ezeke alpból rajta vannak a Buster-en, át kell tenni oket a Mercury-ra. Ha a Buster-en nem lenne Trading System Extension, vagy nem lehetne áttenni (ahogy én emlékszem ) akkor kell venni egyet az Argon equipment Dock-ban. Ezek nagyon fontosak hogy hatékonyan kereskedni tudj.
Másik fontos dolog a Simgularity Time Accelerator. Röhejesen olcsó de rettenetesen hasznos. Ezt felszerelés után a J billentyuvel aktiválod, felgyorsítja a világegyetemet, és a lassú utazás sokkal hamarabb történik meg. Ha nem lenne ilyened, vegyél. Fosntos lehet még a Boost Extension, ez egy gyorsitó cucc, ami segít abban hogy hirtelen gyorsulj fel maximális sebességre a Tab billentyu nyomva tartásával. Backspace gomb ugyanígy lassít. Egyébként a gyorsulás lassulás az X s Z billentyukkel történik, de ezek hatása gyengébb.
Ha ezek megvannak, elos utad a Herrons Nebula, északi kapu. (North Gate) itt lesz egy Silicon-bánya, bedokkolsz, és veszel egy tele raktér Silicon-t. Jó sokab kerül majd, ne aggódj. Akkor vegyél csak, ha az ár 450 Cr alatt van. Ha nem, akkor menj egy szektorral fennebb, a Power Circle-be, ott is van egy bánya. Vigyázz arra hogy ne hagyd hogy megelozzenek. Ha az ár magas, azt jelenti épp most adott el a bánya, a gyárak-termeloegységek annak függvényében árzanak hogy mennire vannak feltelve az adott termékkel. Ha nagyon tele van, akkor alacsony lesz az ár. Mivel mások is vásárolnak, ki kell várni a kedvezo pillanatot, s nem hagyni hogy megelozzenek.
Ha megvan a raktér Silicon azt nagy valószínûséggel el tudod adni az Argon Prime, vagy Home of Light szektorokban. Bedokkolsz egy kozeli gyárba, Lent a Navigation/Best Selling Price és a kinyíló ablakban látod hogy milyen termékért emnnyit adnak, és hol. Azt is megmondja, mi az átlagos ár, ezt jó megjegyezni. Ha ez alatt veszel, és ennél többértadod el, biztos nyereséged lesz.
A Silicon-t 650-700 Cr-ért el lehet adni ezekben a Szektorokban, és egybol kb. 40,000 Credit-tel gazdagabb lettél ! Ha szerencsés, és ügyes vagy, akkor 250 körül is vehetsz Silicon-t, és ha 700-ért adod, akkor egy raktérrel jóval nagyobb nyereséged lesz.
További tipp: Nem mindig kapsz elég tele-olcsó Silicon-bányát. Ilyenkor menj energiáért. Power Circle-ben vannak Solar Power Plant-ek, amik ezt termelnek. Energiát mindig csak 12 Cr-ért vegyél, azaz a leheto legolcsóbban. Ezzel nem lesz olyan nagy profitod, de, mmindig a Silicon bányánál vagy környékén add el, így szemmel tudod tartani, mikor lesz olcsó a Silicon. Ha Power Circle-ben nem kapsz olcsó energiacellát (EC) akkor a The Wall-ban lesz.
Amint megvan az elso profitod silicon-ból, azonnal vegyél egy Jumpdrive-ot a Goner Temple-ben, Cloudbase South East (vagy West ? - találd meg :) ) ez nagyon fontos, nagyon kevés EC-ért ugorhatsz a szektortok között, s nem kell hosszú perceket-órákat várnod amíg a hajód célba ér. Ezért jó ha felváltav Silico-nal és EC-vel kereskedsz, mert így mindig félretehetsz 100-200 EC-t ugrásokra.
Amit még nem árt fejleszteni a hajón az a Rudder Optimization és az Engine Tuning. Nyomd fel ezeket maximumra, bármelyik Trading Sation-nnél kapsz ilyet, legalábbis az elején. A Ruuder az a manoverezo képességet javítja, az Engine meg 75-rol 100-ra emeli a max. sebességét a Mercury-nak.
Ha mindez megvan, akkor kitartással viszonylag hamar viszonylag sok pénzt lehet összeszedni. Bele fogsz fáradni, de megéri. 1.2 millió kreditnél megveheted az elso farmodat (Wheat-farm), két feltuningolt Mercury-t, Trading Software MK II-vel, amlelyeket aztán beállíthasz hogy csak a te gyáradnak adjanak vegyenek, és ekkor már automatikusan lesz nyereséged, te meg egyéb dolgokkal foglakozhatsz.
A Farmot- olyan helyre helyezd ahol sok olyan gyár van aminek alapanyaga a Delexian Wheat, amit termelsz."
Van meg olyan lehetoseg (persze vegtelen sok van) hogy Herron's Nebulaban van egy Space Fuel Distillery nevezetu gyar, innen tudsz venni Space Fuelt es eladni az ottani trading stationon, de vigyazz, a Space Fuel illegalis, ha megtalaljak nallad elseggelnek :)
Ezzel el lehet indulni. Ajanlom meg Friar's Retread-ben a Soyfarm telepiteset, eleg jol jovedelmez. Azutan ha tenyleg van folos par milliod mar, elkezdheted a complexek onallositasat, tehat hogy ne kelljen alapanyagot megvenni hanem te termeld magadnak, ezaltal tiszta nyereseg lessz az eladott cuccbol.
Have a nice day.<#wave>#wave>
jaaa... és megint lenne egy kérdésem! hogyan tudom megszedni magam... mármint elkezdeni, mert próbálkoztam hogy veszek apró dolgokat, arról az állomásról, ahol sok van és eladni oda ahol kevés, de csak kevesebb pénzem lett... tehát ki mit javasol, hogyan tudnám kicsit emelni a tõkémet. ja és hogyan tudok fegyvereket beállítani a hajóra? lehet butaságokat kérdezek, de valahogy nem nagyon látom át ezt a rendszert!
Az ok, hogy kihagyták a cockpiteket az X3-ból az a következõ: nos, eredetileg is terveztek belle teljesen újakat, ám az X3 Reallity engine közbeszólt (ez még az X2: The return idelyén volt). Ekkor elkezték újra fejleszteni a cockpiteket a megfelelõ engine-re, ám kiderült hogy az új engine nem kezeli jól az X2-s hajók méretét (X2-ben kb 3X nagyobb egy M5-ös, mint egy normál M6-os az X3-ban) ígY nem passzol rájuk többé az átfedés. Így végül lehagyták a cockpitot, terveztek teljesen más HUDot, és a forgó targeteket a képernyõ széle körül, ami nekem kb annyiba pozitívum hogy látom merre vannak az ellenségek, de ettõl függetlenül nagyon hiányolom a régi HUDot és cockpitokat. Ám egyszerûen az X3-hoz nem passzol semmilyen HUD (tudom, már próbáltam a cockpit modot és nem adja meg a régi X2-s hangulatot)
Hát ennyi.
Köszönöm válaszod.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Star Wars bu.i vagyok és már hiányolom a csillagrombolókat. Cycrow féle plugin managerrel teszek fel scriptet, nem is sokat használok, de ez valamiért nem mûxik.
Sikeresen installálja, de egyik Teladi shipyardon sem jelenik meg. Ütközik valamelyik scriptel esetleg?
Rácsozás? Az Ecliptic Projector nevû kiegészítõ szoftverre gondolsz? Arra, amelyik a rendszerek fõsíkját mutatja? Arra, amelyiket a "g" betûvel tudsz kikapcsolni, ha zavar? <#nevetes1>#nevetes1>
Si vis pacem, para bellum.
A scriptek túlnyomó része arra szolgál,hogy az "aprómunkát" elvégezze helyetted. Ne kelljen egyenként végigpásztázni a gyáraidat, hogy van-e eladó cucc,elegendõ pénz, kell-e alapanyag, stb. Más scriptek a harci lehetõségeket módosítják, stb...
Alapvetõen arra szolgálnak, hogy neked csak azzal kelljen foglalkozni, amivel egy fõnök foglalkozik a gyárában, vagy a vezérkar a hadseregben. A kulimunkát meg elvégzik a beosztottak. Na ezek a scriptek...
Berakni 2 fele keppen tudod oket. Az elso hogy kicsomagolod es a file-kat bekell masolni a megfelelo konyvtarba. A masik hogy ugymond "telepiteni" kell egy X-universe plugin manager-el. Remelem jol mondtam<#hehe>#hehe>
a másik még amit nem értek, azok a scriptek... hogy hova kell mit rakni és legfõképpen: MIÉRT???
még egy kérdés: hogyan tudom felvenni azokat a tárgyakat amik csak lógnak az ûrben. rakéták, stb...?????
Csak nemtudom mi valtozott mert lovegem ugyan annyi, meg beallitast sem valtottam, de majd megkeresem, meg1x koszi<#worship>#worship>
Nyami - nyami Akuma
tegnap 11:19 | privát | válasz erre | #16709
Kis kozvelemenykutatas: Kinek melyik M2 a kedvence es miert?
Meg mindig megy a Laser not available...es idegesit