X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Python...Python...nallam sima 2.5, Lehet az XTM zavar be a statokban. Sajnalom, pedig nagyon durca, del ota 2 xenon rendszert is kisorportem !1! Pythonal. 60000 rakteres Mammuthom 2x fordult a sok cuccal +10M+32L+3XL a zsakmany. Most P-re hajtok, olyan meg nincs<#eplus2>#eplus2>
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Python téma: 2,5 alap játékra, 0.7a XTM és 0.74-es XTM patch. Nálam ez megy. De ha mondjuk mûködne ISD, akkor csak azom lenne, mégha papírsárkány is a statja alapján.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Úgyhogy passz ....<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Szerintem én maradok a földi lányoknál, (úgyis van három is belõle egy 9hónapos, egy 4éves és egy 34éves). <#nyes>#nyes>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ja, es amig nem volt sajat fegyvercomplexem (GPPC+AFAA+BFAA+1GJ) kinszenvedes volt felfegyverezni oket (na es persze anyagi csod)
Na igen, mindenki hozna valamit a buliba. Van aki Space weedet van aki a Space fuelt hozna.<#taps>#taps>
Meg fizetnenk par aranyos Teladi csajszinak hogy table danceljenek <#pias>#pias><#szeret>#szeret>
Más: találtam megoldást a pénz limitre -bankkonto- a script neve. De sajna csak elteszi egy számlára. A profilnál nem jeleníti meg. <#rinya>#rinya>
Akkor én is megyek Pythont venni ..... sorszámot kell húzni vagy van bõven a gyárban?
Front/Right/Back/Left/Up/Down - AFAA
Right/Left - BFAA
Mondjuk logikus hogy jobra balra lehet BFAA rakni mert alltalaban onnan jonnek a szunyogok 😊
ColmCorbec
Nekem is van par titanam de inkabb a belso es nyugisabb sectorokba iranyitottam oket, olyan mindenre jo megis semmire tipusnak tunik nekem.
A Phoenix-en a pajzsa nagyon durca, es akkor jo tulajdonsagainak a sora itt le is zarodott. Lomha, nincs AFAA pont rajta, manoverezese az nincs is, lassu es akkora hogy kisebb rendszerben buldozerkent is funkcional. Pythonal siman manoverezgetek a Xenon J-K kozott, alig talalnak el, kozben meg minden oldalrol okadom magambol a GPPC tuzet.<#violent>#violent>
1. Gyorshajtas miatt lefoglaltak.
2. Elloptak az ukranok.
3. VIII. ker-ben hagyta valami feleszu es most gumik nelkul fa bakon ul, osszefestekszorozott szelvedovel.
4. Az egyik lelkes magyar szinesfemgyujto leakarta lopni az egyik GPPC-t, csak veletlen rossz vezeteket vagott el es berobbant a egesz.<#ravasz1>#ravasz1>
Mas: Ismeri valaki a MARS Fire Control scriptet? Megneztem egon a forumban de nem talaltam semmit arrol hogy mi a kulombseg a MARS Defense, MARS Offense modja kozott. Jo az egyik vedekezo a masik meg tamado, de nem vettem eszre kulomseget.<#help>#help>
Apropó, ha van vkinek ötlete az Argon One eltûnésével kapcsolatban, akkor nyitott vagyok...a Scort map hajókeresõjében sem találtam. Script sem utal rá.
Elméleteim:
1. Válság van ott is: szétbontották.
2. A magyar színesfémgyûjtõk rátaláltak.
3. Epizódszerepet kapott az új Star Trek-ben...
Több ötletem nincs...
\"While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no peace.\"
De nem a kérdésedre adott válasz gyanánt én a Teladi M7-est (Hawk) favorizálom. Multifunkciós feladatkörre. <#worship>#worship>
Nekem szemely szerint a Python. Minden agyusorra megy GPPC es AFAA(2 helyre pedig BFAA is). Mozgekony, 8GJ pajzs boven eleg, korekt visszatoltessel. Egyedul a rakteret sajnalom, hogy csak 7000es...<#ravasz1>#ravasz1>
Argon: emberek, akik az X univerzumban ragadtak, és föderációt alkottak
Boron: vízi, halszerû lények, akiket véletlenül mentett meg az argon faj
Paranid: nagy 3-szemû, földi rovarszerû lények, akiket elõször fedezett fel az argon faj, és velük léptek szövetségre elõször.
Split: a boronok ellenfelei, õket verte le anno az argon hadsereg.
Teladi: Csak késõbb (ha jól emlékszem az X idõszámítás után 400-ban) jelentek meg, és kereskedésrõl, illetve a híres Teladinaium sárról lettek híresek. Függetlenek maradtak.
Xenon: a faj, amely eredetileg terrraformáló robot volt, megtámadta az embereket, ám elûzték õket a naprendszerbõl (így rekedtek itt az argonok) Most erõs robot hadsereget képviselnek, ám megfogytak egy picit.
Kha'ak: X2-ben jelentek meg, annyit tudni róluk hogy ravarszerû faj, lilla hajóik vannak, és mindenkit megtámadnak, illetve nagyon erõs fegyvereik vannak, amely kilyukasztja a hajó burkolatot.
Terran: az igazi emberi faj, csak a Reunion végén fedezed fel õket, X3-TC-ben konfliktust indítanak az X univerzum ellen, beleértve az argonok ellen is.
Sohnen: robotszerû faj, akik az õsön elõljárói. Nem fogod látni õket.
Õsök: akik kialakítottán az X univerzumot. Több milliárd éves faj, tehát rendkívûl bölcsek, illetve fejlettek, ám annyira megöregedtek, hogy a Sohnen mechanikus fajt választották védelmezõiknek. A döntést ettõl függetlenül galaxis szerte õk hozzák. Nem fogod látni õket.
Kalózok: aminek hangzanak.
Nagyon nagy a játék ahhoz hogy most mindent el kezdjünk le irogatni... Én is annyit tudok tanácsolni hogy próbálgasd, fedezz fel rendszereket, annó én is azt csináltam X2-ben, és utánna valahogy jobban megértettem az egészet. Próbálgasd a menüket, billentyûkombinációkat mi mit csinál. Ám hogy ne tûnjek szívtelennek, itt egy kisebb fontos rövidítés guide:
SETA: Singularity Engine Time Accelerator, felgyorsítja az idõt (J) gomb (magyarul SZMIGY)
IRE: Impulse Ray Emitter fegyver (gyenge)
PAC: Particle Accelerator Cannon (Közép fegyver típus)
HEPT: High Energy Plasma Thrower (Erõs fegyver)
PPC: Photon Pulse Cannon (Kapitális hajók fegyvere)
Vannak még fegyverek természetesen, mind másra jó, ám ezek a meghatározóak X1-es szabály szerint.
Hajó osztályok:
M0 - rohadt nagy pusztító hajó, melynek általában egy fegyvere van, de az bolygókat képes elpuszítani. A Xenon konfliktus óta nem maradt fent ilyen hajó, ám az osztályszáma említésre métló... Ja de, X2-ben a Khaakoknak volt egy ilyenje.
M1 - Kapitális Anyahajó (Pl: Argon Colossus)
M2 - Kapitális Romboló (Pl: Argon Titan)
M3 - Nehéz vadász (Pl: Argon Nova)
M4 - Interceptor (Pl: Argon Buster)
M5 - Felderítõ (Pl: Paranid Perseus)
M6 - Korvett (Pl: Split Dragon)
M7 - Fregatt -nos, az X3 esetében egyetlen egy ilyen hajó van, ám az X3-TC-ben már az se M7-es hanem M6-os, de mindenesetre itt még M7, tehát Paranid Hyperion. xD
M8 - Bombázó, csak X3-TC-ben van ilyen hajó, Reunionba ne keresd
TL - Kapitális szállító (Pl: Gyárak szállítására, Argon Mammoth)
TS - Hagyományos transzporter (Pl: Argon Mercury)
TP - Hagyományos Személyi transporter (Pl: Argon Express)
TM - Hajószállító, X3-TC-s hajó, Reunionba ne keresd.
GO - Goner hajó, nincsenek fegyverei. (Pl: Goner Ranger)
Si vis pacem, para bellum.
Egy kicsit konkretabban ird le mire vagy kivancsi. A nagy alltalanosag benne van a F.A.Q. -ban! (oldal tetejen).<#ravasz1>#ravasz1><#nezze>#nezze>
SteK
Próbálgasd. Az az élvezet az egészben, hogy te ismered meg a játékot!
Mert nem azért cappolom a Pirate M7-eseket, hogy ne gyarapodjak!
Az XTM "veszélyes robanás" effektje miatt kicsit rizikós a dolog, de ha valaki fél, ezt ki lehet kapcsolni...
Kár, hogy X3-ban ez már csak sokkal gyengébben mûködik.
nemrég vettem meg a plugin managerrel felrakott kis ösi ugrómat(Puddle Jumper)
25-typhoon missile-t hozzá egy xenon k nagy bánatára mert egy m3-sal
szétkapni egy m2-est azért az merész....
Viszont ha a scriptet kikapcsolod (ha kitudod), akkor lehet, hogy megjelenik a hajó.
Nálam is volt ilyen, de egyszercsak ismét egy lett.
Esetleg keresd a sector távolabbi részein is.
Illetve lehet használni a Scorp map hajókeresõ funkcióját. Igaz, ilyenkor az összes Titan-t kiirja az Univerzumban, de hátha köztük van a ONE.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Fele királyságom a becsületes megtalálónak! <#wink>#wink>
RJoco: ez a BBS motorhiba komoly? Vmikor már láttam ilyen üzenetet, de az csak hírnek tûnt.
Magyarán: az Argon One az argonok lemeghatározóbb hajója, és semmi képpen se engedhetik hogy elpusztuljon.
ColmCorbec: valószínûleg valami script hiba folytán nem spawnolt indításkor, vagy elhagyta Argon Prime-ot valami script hiba miatt, vagy csak még nem vetted észre.
Lehetetlen!
Én már próbáltam.
A pajzsot sikerült is leszednem, de a hull maradt.
Pedig 16 GPPC lõtte!
És igy van ez a sztori összes hajójával. Szétlõhetetlenek.