X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én életemben nem foglaltam el még hajót, csak OWP-t.
Leirhatnád, hogy a fenébe tudod igy irányitan!
Egyszerre kormányozni és lõni a pajzsot, közben átküldeni a katonákat és még maradjon annyi a pajzsból, hogy gyorsan ugorni tudj...
Ez szép!
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Szerintem ez a leggyorsabb pénzszerzõsdi!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Én megvenném az tuti.
De Getsu Fune-ban is benn van 3 faj EQ dokkja és egy nem Argon Trading is, bár a szektor még Argon kézen van.
A Xenon Migrations scripttel csinálnak ilyet. Ha magasabb szintre teszed, mire felfedezed az univerzumot, azt a boron területet gyakorlatilag ledózerolják a xenonok, egész az Ocean of Fantasy szektorig...
Ide érdemes jönni pénzt szedni. Egy Q 5000 Cr. Eltüntetem az egyiket és jön a másik. Ráadásúl jó fegyókat is dobnak.
<#gun>#gun> ( Ezt csak azért írtam le hogy elég színesek a küldijei )
Mindegyik hasonló elven mûködik: belépsz némi tagdíjért, és kapod BBS-ekben a feladatokat. A Race Military-ban nemsikerült elõrébb jutnom, és elég uncsik a küldetések (egy csapat tagjaként kell õrjáratozni bizonyos ideig), az Assasinok ritkán adnak megbízást, és a célszektor gazdáinál romlik a reputáció, stb...
Amúgy nálam berakta GetsuFune-ban. Cirka 500kCr volt a csatlakozás. Meg kaptam egy szektor védõs küldit is, Xenonok akarják megszállni ezt a szektort. De ez még a csatlakozás elött volt. Jobbanmondva a két üzi egyszerre jelent meg.
Már csak a CPU-s küldiket hiányolom, azokkal nagyot lehet kaszálni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Hát ha már ez is ott volt, mégiscsak 18 millió és hát amúgy is csóró vagyok ...........<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
És bocs a képeskönyvért
De legalább meglett a 3. Galleonom. Plussz 41 millió <#eplus2>#eplus2>
Ez biztosan egy magyar script lesz, ez csak nálunk szokás .........
http://magyaritasok.hu/index.php?func=forum&id=1563
2.kérd:szerintem lesd csak tovább a bbs-t elöbb utóbb felajálja úgy emlékszem olyan 200.000 kredit a belépés de csak ha jól emlékszem
1: Xenon szektort pucoltam ki, magányos univerzum széli. Eddig nem jöttek vissza érte, pedig fontos szilikon lelõhely lenne. Várhatom õket avagy sem?
2: Megtaláltam a Mercenary Guild EQ dokkját BBS-en keresztül, de hiába dokkolok, nem kérdez semmit, hogy be akarnék-e lépni vagy sem. ..<#rinya>#rinya>
Mi a teendõ?
(Bocsi SteK, nem hagyhattam ki...)
Si vis pacem, para bellum.
<#wink>#wink>
Na, ennyire ismerem a scripteket...
Már X2 alatt sem használtam õket.
A küldetések egyre nehezebbek és egyre többet fizetnek. 3-dik szintû mercenary-ként már simán adnak egy olyan feladatot, hogy egymagad védj meg egy szektort a 3-4 hullámban támadó ellenségtõl. A lényeg a védelemnél az, hogy megmondják a támadók merre akarnak menni és az oda vezetõ kaput nem érheti el egy bizonyos százalékuknál több, különben bukott a mutatvány. A nekem legjobbban bevált taktika: megnézem, honnan jöhetnek a táamdók (mindig valami határszektor, így a belépõ kapu jól megsaccolható), beállok a kapuval szemben jó közel és amilyen gyorsan lehet, kilõdözöm a csapatot. A túl gyorsakkal nem szabad veszõdni, mert ha sokan elmennek melletted, vége. Amikor nem jön több, akkor ugrás ahoz a kapuhoz, ami a támaddás céljaként megadott szektorhoz vezet és onnan visszafele megyek a belépõ kapu felé és a szembejövõket levadászom. Két hullám között mindig van egy rövid szünet...
Egy jobb szektorvédelem több milliót hozhat, mert fizetnek a feladat teljesítéséért, plusz a kilõtt hajókért és a kiütött hajókat is össze lehet szedni.
Még valami: ha a begyüjtött hajót olyan szektorba küldöd eladni, ahol a megtámadott faj hadihajói cirkálnak, szinte biztos, hogy kilövik, mert számukra a támadó flotta részeként szerepelnek, nem a Te hajódként. Ha visszalõ, esik a reputációd, így a fegyvereket mindig le kell szedni az így zsákmányolt hajókról...
BBS-n keresztül kapsz infót arról hol van az MG bázisa itt lehet jelentkezni a zsoldos klánhoz jó pénzért. Ezután bázisok BBS-ein kapsz majd felkéréseket különbözõ küldetésekre. ( segíts megvédeni ezt-azt, támadj meg egy gyárat...) Ami fontos hogy a reprutációd nem fog változni a fajoknál, tehát bátran lehet irtani Pl. a Teladikat nem romlik náluk a reprud ! :)
Legaláb is ez a script pont azt tesszi amit it leírtál.
Majd holnap ki is próbálom.
Én szeretem a kényelmet! Még a hajómban is.
Most jut eszembe, Unlimited Salvage Insurance a script neve.
Viszont keresek egy msik scriptet!
XFP alatt még megvolt, az a lényege, hogy egy bizonyos anyagra rá lehet keresni vele és megmutatja a legjobb vételi, eladási helyet a felfedezett szektorokban. Ha van sat ott, ha nincs. Ez nekem nagyon hiányzik!
Valaki tudja melyik ez a script?
Na ezzel DONE ............ most megint kereshetek újabb célpontot!
Én mindenképp ajánlom Ashley's Fab-ját a nagyon nagy komplexekhez.
A HullRepairTechnology-t, amivel a sérült hajókat lehet baromi olcsón javítani. Nekem mondjuk elsõdleges bevételt jelent.
SystemOverrideSoftvareMKII-t is ajánlom, amivel hajót tudsz foglalni 3km-en belül, a hajódból. És legális.
Valamint a SalvageInsurance-t. Asszem így nevezik azt a scriptet, amivel bárhol, bármikor menthetsz. Nagyon elõnyös.
Fennt van a bonus pack is.
Hajóknak mindenképp valamilyen modot ajánlok. Roguey, XFP, XTM. A külsõ hajókkal az a baj, hogy nem elég kiegyensúlyozottak. Szerintem. Pl: egy BattlestarGalactica-val az egész rendszert le lehet tarolni. Ha full pajzzsal nekimész egy gyárnak, akkor annak azonnal annyi. Nem igazán élvezhetõ egy idõ után. Én ezért játszom Costum hajók nélkül most. XTM-mel.
Ha pl nagy flottát akarsz, sok egyéni pilótával, akik fejlõdnek, képességeik vannak, stb, akkor ajánlom a Terracorp Fleet Package-t. Érdekes, de sokat kell vele bíbelõdni.
\"While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no peace.\"
\"While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no peace.\"
Lehet, hogy mazoista vagyok, de én saját kezûleg irányítom maroknyi kereskedõ hajómat. Szerintem, te döntsd el, hogy mi az ami kell is neked!