X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így a nyár közeledtével elképzelhetõ hogy ujrakezdem a sima X3-mat 2.5-ös patch-el (azt hiszem ez az utolsó hozzá kiadott patch).
Még nem nagyon raktam bele eddig scripteket mivel valaki írta régebben, hogy úgy érdemes hogy már a játék elején belerakni õket mert különben lehet, hogy a játék összeakad magával... Akkor nem akartam ujrakezdeni. De mivel most ígyis úgyis az elejétõl fogom tolni gondoltam míért ne.
Azt szeretném tõletek kérni, hogy ide leírnátok e esetleg azokat a scripteket amiket érdemes felrakni?
Ja és még fel szeretném telepíteni az "x3 bonus package 3.1.07"-et. Errõl mit gondoltok?
Eza pack amúgy ezeket tartalmazza:
Afterburner
Attack Rocks
Cartel Capture Passengers
Cartel Shield Hacker
Collect Astronauts
Commercial Agent
Commodity Logistics Software MK1
Commodity Logistics Software MK2
Defend Position
Dock Ware Manager
Explorer Software
Fleet Support Ship Software
Group Management System
Group Hotkeys
Manual Trade Commands
Missile Defense Mosquito
Mobile Mining / Mineral Collection Software
Remote Transporter Device
Scrap Ship at Player HQ
Station Manager
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm!
Én most készülöm megvenni az elsõt, amivel majd egy Yaki M1-est akarok foglalni. Aztán mégegyet. Aztán meg a 2 OWP-jüket is be akarom zsebelni. Aztán ha még kell OWP, akkor ismét bezsebelem õket, mert a gép újra rakja 😊
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Kettõ pipa, a harmadik meg ki tudja?! De már csak a Galleon maradt .....
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Persze hiába, mert elpusztithatatlan...
Halad ez csak lassacskán, egy már pipa! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Néhány rendszert megélt már a játék.
Lehet az kavart be.
Si vis pacem, para bellum.
Az összeset meg akarom szerezni, bár az egyik M7-est nélkülöznöm kell majd szerintem, mert azt már nem tudom elterelni amíg a másikat foglalom. Már a fél flottám Velvet Tears-ben rendezi a terepet (3 Phoenix, 1 Aegir, 1 Hawk és az egyetlen vadászom (Pirate Kea).
Csak még összeszedem agyilag magam, mert szerintem össze-vissza csikargatom magam az AI miatt. + Az OTAS által küldött 2 Reaper miatt, akik bizonyára a pajzs nélküli Reavereket akarják majd elõszeretettel kilõni, amikben éppen folyik a gyilok!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A reinitet akkor csináltam, amikor Sohnen hajót akartam venni. Az mûködik is.
Arra sajna nem emlékszem, hogy Argon-oknál megvolt-e a gyár. De asszem, hogy messzirõl mintha láttam volna.
Most már mindegy, megoldottam 3 kisebb gyárból azt, amit 1 nagyból akartam.
Talán a Reinit script opció segíthet...
Eltûntek Ashley shipyard-jai! Egyedül a Teladi-t, meg a Split-et találtam meg.
Ez szivás, mert igy nem tudom megépiteni a frankón megtervezett önfenntartó komplexemet <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Hát most viszont kiábrándító volt .... hiányoztak az M7-esek, a zsúfolt kalózszektrok, a temérdek Xenon szektor. Egyszóval az XTM.
Illetve DE!
Amikor a sztori végét csináltam, akkor a Paranid-ok elvették a bányámat, mert nem tudtam adót fizetni nekik, mert az Argon-ok elvették a vagyonomat 😞((
\"While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no peace.\"
<#smile>#smile>
Elvileg fajok Border szektorait is el lehet foglalni, de ez nekem még nem sikerült. Core szektorokat biztos, hogy nem lehet elfoglalni.
a bassiliskot ismerem DE nem ugrik be hogy így nézett volna ki
becsíteltem egyszer egy ijet (vagy hasonlót) de az m2-es volt iszonyatos tûzerö és valami sohnen scyyta vagy mi volt ez eléggé hasonlít rá....
Nem mozdult ki onnan, és nincs ott semmi, amiért érdemes odamenni.
Sajnos a Sohnenek cappolhatalanok, márpedig joggal.
Egy ilyet becsaltam magamnak, és egyszerûen nem élvezet ilyen könnyen felperzselni a galaxist.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
De ha nekivágsz nálam 6GPPC és vagy egy tucat ID lõtte amikor lement a pajzs, ez majdnem elég, mikor felment 6%-ra a pajzsa rásegítettem BEMP-vel. Így 100%-os hullal viheted, ha engedi.
Sérült hajókat nem szeretem, inkább visszatöltöm. Mert volt bizony, hogy cappeléskor kilõtte egy nyamvadt Nova a Reaveremet. <#falbav>#falbav>
Nekem már a mantissal is gondom akadt...
egyáltalán hol a pokolban van ez a m2-es sohnen dög?
Vagy: elindul venni, eladni, tökmindegy. Közben megváltozik az ár, de az csak megy, rendületlenül, aztán odaér, és visszafordul...
Mert elvileg carrier-nél így van, de más hajónál nem tapasztaltam még.
Tudom ajánlani a "SatBased Mk3" scriptet amivel megadhatod, h mely szektorba mehetnek. XTM alatt is megy.
UT-kiképzõnek pedig én az "Empire's Edge" és "Queen's Space" szektorokat ajánlom, biztonságosak, és jól fejlõdnek a kereskedõk.
Van ilyenje az állomásoknak is, meg a hajó Command konzolnak is. Az (idegen) állomások trade menüje mindig elérhetõ, ha van Trading System extension a hajóban és a megcélzott állomás szektorában van saját hajó vagy satelite.
A hajó Command konzoljának menüi, így a trade is helyzetérzékenyek, azaz más-más almenük aktívak ha van a hajón valamelyik Trading Software-bõl, illetve ha van a hajónak Home Base kijelölve.
Ha nincs Home Base, vagy az nem egy gyára vagy kereskedõ állomás, hanem egy nagyobb hajók, akkor a Buy/sell ware in best price mindig igényli azt is, hogy mit vegyen, és hol adja el.
Ha van Home Base, akkor csak azt igényli, hogy mit vegyen, mert a cél, ahol le kell rakni mindig a saját állomás.
A saját gyáraknak két menüje van, ami ebbõl a szempontból fontos. Az egyik az Adjust Station, a másik a Station Commands.
A különbözõ kiegészítõk, scriptek tovább variálhatják a lehetõségeket.
Amit még tudni kell, hogy az automatikus vag félautomata kereskedelmi fordulók, parancsok (sector trader, station manager és hasonlók) nem vonatkoznak arra az árura, amit "kézzel" vásároltál a hajóra, így ha egy hajó félig van mondjuk C-vel, amikor megkapja pl a Sector Trader parancsot, sosem adja el vagy használja föl azt a készletet, hurcolja magával, míg kézzel el nem adod belõle...
Az Adjust Station csak a saját tulajdonú gyárnál létezik...
Kereskedni egy idegen állomással, távolról a trade menün keresztül lehet, ha van a saját (amiben ülsz) hajóban Trading System Extension. Ha nincs, nem lehet.
... A Command Menuben van egy "Notify at...." rész, azt érdemes bekapcsolni (->YES), mert akkor értesít minden......
Máris bé van pakolva a cumó.
Újra Navigation - Dock at..., mikor odaért, Command Menu - Trade - Sell...
Kész is van, lehet újra nézni a terepet.
Neked még a környéken sem kell lenned, nemhogy átszállogatni!!!!!!
Egy rendszerben bármelyik gyár adatait megnézheted, ha van ott valamid! Hajó, gyár, bármi. Nyilván a bármi pl. Navigation Satellit. Általában jól teleszórjuk vele az univerzumot, és akkor lehet mindent tudni.
Ennyi a sima, manuális kereskedelem. Nem kell hozzá túl sok minden, kb 10-15E Cr-el már elindulhatsz.
És persze még sok hasznos dolog is van fenn.
No, az X2-t is így nyomtam végig, most az X3-at is így akarom, utána, ha meguntam, jöhet XTM.
Nova jó. LX jobb. Csak mire akkora hajóm lesz, hogy leszedem, már nem is kell. 3 LX + 1 L fél perc alatt szétszed egy M6-ot. Most Hatikva's Faith-ben kinlódok velük. 1P+1L+3LX+4M kötelék... A nagyja már roncs, de hihetetlen trükkökre kényszerültem/kényszerülök a Centaurral (a 3 ágyútorony nagyon szimpi). A Python másodpercekig bírta...
A 2.0 lehet egy script, nem ismerem.