X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan termelnek a Cyborg gyárak, nem tudok hajót foglalni, mert nincs robotom. Úgylátszik mégiscsak kénytelen vagyok katonákat is használni...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Elõször is légyszi irj normálisan, lehetõleg helyesen, de mindenképp érthetõen!
A szoftver segitségével tudsz hajókat foglalni, melybõl kiugrott a pilóta. Nem kell kiszállnod a hajóból. Illegális, ezért érdemes egy elrejtõ szoftvert is venni hozzá, ami BBS-en található. A továbbfejlesztett változata az MKII, amit scripttel tudsz berakni, igaz 10-szer annyiba is kerül.
Gyorsan pénzt keresni sokféleképpen lehet. Ez mind az Asztronautától függ. Egyrészt nézd meg honlapom, olvasd át. Nézd meg Amaro honlapját is, azt is olvasd át. Nagyon sok hasznos tanács van rajtuk.
Roncshajók: ha XTM-et használsz, akkor kell 2 script: Debris Repair/Utilisation. Aztán kell hozzá egy megfelelõ nagyságú TL (gyárszállitó) hajó: Mammoth, Hercules... A megfelelõ mennyiségû nyersanyag (mindegyikhez ugyan az kell, csak a mennyiség változik). És persze sok pénz. Ez a hajó eredeti árának kb a 70%-a.
A vontatáshoz Tractor Beam kell, amit a BalaGi küldiben érsz el. Addig nem találsz az Univerzumban sehol. És persze egy megfelelõ M6-os hajó: Nemesis, Centaur...
Visszatölteni nem akarok, egy egész jó csata lett a vége, és már nagyon rég volt, nincs meg ellõtte való mentésem.
Tornyok kikapcsolása érdekes gondolat. Egy nagyobb kötelék ellen nem biztos, hogy kellene, bár az M7 1GJ pajzsa már lehet, hogy bírja.
Si vis pacem, para bellum.
A Kha'ak rendszerek nem kipucolhatóak. Az a 6-7 Destroyer mindig meg fog jelenni radar hatósugaron belül (kb 25 km) és elindul feléd. A kicsik sokkal közelebb ugranak be melléd.
A másik megoldás, ha visszatöltesz egy régebbi mentést és ismét apritasz...
Én, ha állomás közelében lõdözök több turretes hajóval, akkor mindig kikapcsolom a turreteket és csak a main-nal lövök.
Xenonirtás közepette véletlen beleengedtem egy sorozatot az egyik gyárba. Kicsit nyafogtak, aztán harcforduló közben szépen végigsorozta a hátsó torony is. Namost a gyár szép piros, docking denied. Viszont a rádióforgalmazásban nem találok semmi olyasmit, amit más hajóknál megszoktunk, hogy "bocsika...". Szóval ez már így marad a világ végéig, vagy van valami csel, amivel ez gyógyítható?
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Igy egy Destroyer-t simán ki lehet lõni úgy, hogy téged meg sem sebez.
mert egy nagy igazság
M6-os felett a ppc lövedékeket még kikerülüd a kyon-t már nem 😞
nekem nem elég erõs a gépem.
fölöttébb bosszantó hogy nem tudok javítani mint a TC ben
idegesítõ hogy mennyire lassúak a hajók az x2-höz képest és hogy mennyit változott a gyárak mennyisége és helye
Meg hiányzik az orinoco is....<#schmoll2>#schmoll2><#wow3>#wow3><#gonosz3>#gonosz3><#falbav>#falbav>
Xenonok söpörtek végig itt is?
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
a másikkal még soha nem találkoztam...
A visszaút második Unknown szektorában nem vonulnak keresztül M1 osztályú kalózhajók, eleve kevesebb a kalózhajó. Nálam is elég volt a Mamba Raider, meg vontatásnak a Nemezis. Csak az XTM-ben kell több M6 vagy M1,M2 osztályú hajó kíséretnek.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
És ahhoz kellenek a Q-k, elég jól fizetnek értük.
Kezdd el vontatni a hajót, és hamar el fognak tûnni azok a hajók.
Korlátlan mennyiségû Q-t lehet így fogni.
Ja és feltérképeztem, Raptor és Python roncsok vannak csak, illetve itt is leledzik egy EQ.
El is adtam a 2 P Raider-rel együtt, kaptam értük 55 millát.
Elég jó kereset...
Ennyiért szoktam elvállalni a CPU-kat, de nem ad be egyet sem. Nem tudom mi lehet vele.
Asszimiláltam még 2 P Raidert, ezek is mennek a bontóba 😊
Megy ez nekem, csak néha többszõr kell próbálkozni 😊
Ez azért már jól fizetett ugye?!
És tudja valaki mi az a szoftver amit kalózbázison lehet kapni és potom 62 millió az ára? Mert a nevét nemtom elolvasni, a scriptjeim bekavarnak!
A 100 Marines-bõl meg csak 8 maradt, ezzel nagyjából el is használtam õket. Már csak a Cyborg-ok vannak.
Melyik ez a script?
Bár bevételem még egyikbõl sem volt, egyenlõre dokkolnak a HQ-n.
Nincs szivem eladni, az elsõt mindegyikbõl meg akarom tartani...
Hogy van az, hogy a komplexemnek kiadtam, hogy nem kereskedhet és hajók sem szállhatnak le, ennek ellenére van bevétele?
A saját hajóimon kivül másikat sosem látok dokkolva, mikor megnézem.
Ezt a mázlit!
Az Unknown szektorból visszafelé összefutottam egy egyedüli Q-ba. És egybõl neki is estem. El is foglaltam elsõre. Igaz a HCF hull-jából 66% maradt, de hát javitható.
És épp arra köszált egy P Raider a csapatával, remélem mire megjavitom a HCF-et, még ott lesznek.
Ezek a Cyborg-ok nagyon durvák. 150 elbánt 230 katonával a Q-n. És még maradt belõlük 30. Csak ilyent fogok venni!
M1-et még nem tudok foglalni, de a késöbbiekben jó lesz.
Cserébe elárulom, hogy Patriarch's Retreat melletti, Unknown szektorban tartózkodik egy Khaak Frigate, némi körítéssel. Többet kapsz érte, mint egy Q-ért vagy Reaver-ért.
Nekem is meg kellett keresnem, senki nem mondta el. Csak aztán én úgy kerestem meg, hogy ha akarom, akkor az Univerzum összes roncs hajónak a pontos koordinátái a rendelkezésemre áll. Persze van egy buktatója, hogy csak annyit tudok róluk, milyen osztályba tartozik, meg nagyjából mely fajhoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tessék örülni!
Azokat már én is találtam, listát vezetek róla, hogy hol mit találtam eddig, de Faunust még nem pipáltam.