X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanis valhallán kívül mindent leszedek egy destrolyerrel...
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=2952533#2952533
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Si vis pacem, para bellum.
én viszont asszem 4 és után abba hagyom a gurut nagyon leadták teljes játékok terén
Fogtam 2 P Raider-t, meg 1 Q-t és még csak el sem hagytam a szektort.
Aztán kiderült, hogy még az elsõ P elfoglalása elött elvesztettem azt a hajóm, amelyen közel 3000 katona volt. ÁÁÁÁÁÁ
Most mi legyen? Legyek boldog 52 millával vagy visszatöltés?
Hát ismét elfoglaltam a 2 P Raider-t, viszont Q egyenlõre nincs. De a katonák megvannak és legalább jól leteszteltem a War Droid-ok képességeit.
És még az elsõ részbõl felvettem az egyik P és a Q elfoglalását, nemsokára letölthetõ lesz oldalamról, hogy ne csak a képek beszéljenek.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Csak egyszerûen ne mondjuk rá hogy élethû, mikor nem is az. És igy van, a többi játékban sem élethû, ha pl. látod a kormányt. Tekintve, hogy a kormány ott van a kezedben.
Az igazán élethû akkor lenne a kabinnézet, ha raksz egy érintõt a monitorodra és ott nyomkodod a konzol gombjait.
Na, úgy már király lenne!
Most akkor mi van? A kabinmézet nem a mûszerfalam hanem a billentyûzetem ?
Ez lenne az érv a kabinnézet ellen ? Akkor a Lock om és a hasonló szimulátorokkal se nyomuljunk mert nem élethû ezen megoldások. Ja akkor majd kérek a télapótól egy F18 hornetet és abba ülve már tényleg a helyén van minden, ott a HUD az HUD a mûszerfal az mûszerfal.( Bocs, tudom hogy most nagyon demagóg volt amit írtam de az ellen érv is az. )
Tudom hogy ez régi vita, és régóta megosztja a játékos társadalmat, de a külsõ nézet szerintem nagyon lehangoló egy ilyen játéknál, persze ez csak egy vélemény a sok közül. Akinek az jön be hogy a masina tetején ül és onnan tekint ki a nagy világra az játssza úgy, akinek meg nem számít hogy a kabin nézet csak egy illúzió bármely játékban, de látványában mégis csak közelebb áll a realitások hoz az meg élvezze azt.
( Hû most nagyon okoska voltam 😊 )
Én mondhatni már évek óta használom. Amióta kijött a legújabb TC kompatibilis verzió, már el sem látogattam az x3tc.ru oldalra, ami TC-hez egy kincsesbánya, de ez a progi jobb, összetettebb.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Néha többször be kell tölteni egy hajót de ritkán fordul elõ.
A játékban fellelhetõ összes hajó statjait, és 3D-s nézeteit, fegyvereket, stb-t mutatja.
Elengedhetetlen. Jól el lehet szórakozni vele.
A HCF-nél így is sokszor külsõ nézetet nézek, mert szeretek összeütközni a pajzs nélküli hajóval. Egy pilótafülke látvánnyal belülrõl nagyon minimális látóterem lenne, ami így sem túl nagy.
De hát kinek mi...
Mellesleg, ha XTM-et használok, akkor nem is nagyon kell nekem, mert így is van bõven dolgom.
Ha nem lövöm ki idõben az Unknown M6-ot, akkor ott a szektorban nem találok semmit. Elég idegesítõ, mikor keresel egy gyárat és nincs meg...
Nameg a rengeteg kalóz a rendszerekben szanaszét és épp állomást lõnek...
Vagy a rendszeresen átvonuló Xenon rajok. P Raider 3-4 LX, 3-4 L, 3-4 M.
A Titan-om már vagy 10 ilyen rajt leszedett Scale Plate Green-ben.
A belógások a hajókból meg azért vannak, mert épp a pilótafülkében ülsz. És ha az a hajó közepén van neadjIsten, mint a Hyperion-nál, hát akkor ez van. Mellesleg így tudod, hogy hova állj a foglalni kívánt hajó mellett, hogy kiszálláskor ne kelljen olyan sokat sétálnod az ûrben. Persze ha megveszed a megfelelõ szoftvert, akkor nem kell kiugrani.
Nálam pl. baromi furcsa volt hogy az Ozias-ban legelöl van a fülke, így a hajóból nem látok semmit. A Titan-nál viszont látom, hogy a Front turretek merre mozognak, a Faunus-nál meg nem jöttem rá, hogy pontosan hol is ülök...
Jól mutat, de létfontosságú részeket takar ki a látómezõbõl. ami harcban erõs hátrány lehet...
Aki harcos alkat, az tegye föl a már emlegetett Bounty Hunters, Mercenaries és Assassins Guildeket. Ha sikerül összeszedni fél millió Cr körüli összeget, már be lehet lépni a zsoldosok közé (Mercenaries), az õ küldetéseik igen jól fizetnek...
Ha arra a telepitésre raktad fel, ahol a mentések is készûltek, akkor biztos, hogy script akadásod van.
Ha újraraktad a gamet, akkor az a biztosabb, ha újrakezded.
Célszerû mindig az elején minden scriptet felrakni, különben érhetnek csúnya meglepetések.
Esetleg, ha módositasz valamit a játékon, akkor mindig csinálj róla egy mentést a mentett állásokkal együtt. Mert ha gondod van, akkor vissza tudsz rá lépni és nem vész el az a rengeteg idõd.
Ezt nem hagyhattam ki.........
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
De asszem megtartom és megmutatom a kalózoknak is. <#hehe>#hehe><#violent>#violent><#bdead>#bdead>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Hát ezt hol olvastad, igazán érdekelne, mert nekem F1 ?!
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=219037
A játékban duplázódtak a bázisok, vagy a térképen ?
Hol van üresség a játékban, térképen ?
Hát script összeakadás ilyen jellegû problémát nem okoz valami más gánya lesz ott. Modot használsz ?
MÁS: a kabinnézethez fel kell rakni a cockpit scriptet majd a camera nézettel (F1) kiválasztani a kabinnézetet.
A HCF-re meg sajna nem megy fel a Typhoon, de a Disruptor is elég jól sebez és még olcsóbb is.
Ez a játék a türelemrõl is szól !A pilóta nem fejlõdik fel két perc alatt rengeteg idõre lesz szükséged ekkor is. Három féle reprutáció határozza meg ebben a játékban a pozíciódat ( kereskedelmi, fajokhoz tartozó lojalitás,harci elismerés )
Miután végeztél majd a fõsztorival lehet a harci scriptekbõl is szép pénzt össze szedni ,de addig nem ajánlom.
Illetve van egy megoldás a gyors pénz szerzésre,de evvel lényegében kiheréled a játékot ezért errõl nem írok, no meg ezért itt megköveznek a többiek.
Az Ozias-os küldinél ezzel szedtem szét a Cerberus-t, meg a többi nagy hajót. Igaz, a Hyperion-nal voltam.
De maga a rakéta elég szépen szedegeti a pajzsot.
Hát két napig csak ezzel kínlódtam, megérni sem érte meg, de hát csak meglett! Brutális a Gamma Kyon, ennyire nem gondoltam volna! A Carrier már jóval könnyebb lesz, azon nincs annyi ágyú, plussz azt vettem észre, hogy ott alszanak a tüzérek.