X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2.5 ös reunionra tettem fel, semmi más.
bonus pack?
NONPLUSZULTRA
Én felpeccseltem a többéves REUNIONOMAT IS 7.5-re, a frissen telepített Reunionra pedig a fullos 7.5-öt telepítettem. Mindkét esetben tökéletesen mûködik....

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

az már nem lesz jobb, rakd fel újra az egész játékot a következõ sorrendben:
x3 reunion->patch->bonus pack->xtm->egyéb scriptek, addonok

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

maniac78
Tiszta Reunion alá tetted, vagy scriptelt, moddolt X3-ra került? Mert nem mindegy.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Hát, a xtm 7.5 el csak szívok, semmilyen mentést nem tudok visszatölteni, olyanokat sem, amiket 10 másodperccel elõbb mentettem el, és az új halyók sincsenek sehol, pedig jó helyre rakosgattam a fájlokat.
Esetleg ennek a verziónak is van olyan script fájlja amit külön installálni kell mint 7.a-ban? Csakmert ilyesmit nem találtam.
igen

maniac78
Lehet, hogy ebédszünet van ..............

Miután felraktam a 0.75-ös XTM-et, akkor is csak 0.74-nek mutatta a játék fõmenüje, ez normális?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Tudta valaki használni a Group Manager System scriptet ?
Létre hozza a groupot, de a különbözõ harci parancsokra nem reagál.
Hiába adom ki neki pl. 2.group támadjon... nem csinál semmit !

http://www.monova.org/details/2318801/X3%20-%20REUNION%20XTM%200.7.5%20MOD%20(FULL%20VERSION)%09.html

( igaz hogy torrent cím de legalább él )

Am, tudnátok nekem adni 1-2 linket hogy hol töltsem le az xtm 7.5-ös verzióját? Jóideig keresgéltem de csak döglött linkekbe futottam. Kösz!
Tudtok-e olyen scriptet mely plusz parancs lehetõségeket add a wingmannak ? ( A sima attack my target, deffend me mellet, pl attack only fighter, bigship...stb )

maniac78
Kihalt az oldal újra. Úgy veszem észre, hogy "hullámokban" akad témánk. Vagy mindenki lázasan tölt fel?!

NONPLUSZULTRA
Persze, mert most folyik az Uplink-láz A TC-hez, mindenki ezerrel küldi a statjait. Most egyszerûen nem alkalmas az idõpont "csa kúgy" feltölteni, a verseny prioritást élvez szerintem.

biztos automatikus, csak le van terhelve a szerverük...

RJoco
Nem Asley? Az foglalkozik XXL gyárakkal.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Ezt úgy rakják ki?!
Én azt hittem, autómatikus...

NONPLUSZULTRA
A Guru rajtam is segített, mert az eredeti lemezemet kölcsönadtam (pápá), és már ráfért a játékra egy reinstall, mert már nem is emléxem, mivel szemeteltem tele, és hányszor költöztettem már... Perpill csak az XTM van rajta, egyelõre nem is hiányzik más.

Késõbb még kelleni fog a Warehouse XXL - melyik mod vagy script rakja be a játékba? (már elfelejtettem, pedig minden komplexemre csatoltam ilyeneket korábban)

NONPLUSZULTRA
Az lesz az: .pck, és 2 KB körüli. Az este töltöttem fel az új szerényebb statjaimat X3-hoz, és a TC-hez, de még nem rakták ki, gondolom, mindenki statokkal bombázza õket a verseny miatt.

RJoco
Jah, többet én sem lutrizok, csak hát a P Raider-eknél nem úgy van, mint M1-nél, hogy átküldök 300 katonát, aztán odébbállhatok. Itt max 60-90 között szokott tartózkodni katonám, ahogy fogy, úgy megy át, így transporton belül kell maradnom.

Ahogy tapasztaltam 12-esével küldi át a foglalókat és M1-nél 10 transport minimum kell, hogy elinduljon a foglalás.
Eddig mondjuk csak Q-kat foglaltam.

maniac78
Hát kínos is az olyan eset, de azért sûrûbben lehet a tutira menni! <#nevetes1>

RJoco
Milyen érdekes a csúszás.
A kis monitoron 56 vs 313, míg az infóban 60 vs 316.
Mondjuk az a hajófoglalás is lehet egy lutri.
Múltkor úgy jártam, hogy kicsit korán ugrottam el és csak pár darabbal volt több katonám a hajón, mint neki. És pechemre pont ugrás elött mentettem (késõn jutott eszembe). Nem is sikerült a foglalás. Viszont visszatöltés után meg az enyém lett a hajó.

RJoco
Õõõõõõ, de nem kaptam infót fájlméretrõl, kiterjesztésrõl.

maniac78

5. Galleon-om és mint látjátok ez is 100% Hull, csak hogy bizonyítsam korábbi állításom!

hehe, floodprotect :p

maniac78
Vagy annyi adatot kéne feldolgoznia, hogy befüstölt az EGO szervere, illetve támadásnak minõsítette ezen próbálkozásod! <#hehe>

NONPLUSZULTRA
Igen, az lesz az. Az egosoft.com-on: Game - X3- Uplink, és kész is.
Én feltöltöttem a friss statjaimat, ami eléggé lelombozó az elõzõhöz képest de még nem látható, még biztos feldolgozás alatt áll.

RJoco
Már alig várom, kíváncsi vagyok, mi lehet nálam a gond.

RJoco
És HCF-fel próbáltál már cappolni?
SOMKII csak annál a hajónál jó, ahonnan kiugrott a pilóta. Viszont M6 és annál nagyobból nem fog kiugrani (persze van script), így marad a HCF: leszedni ellen pajzsát - na itt számít, hogy milyen sebességgel repül a golyó - aztán nullán tartani és közben kiadni a foglalás parancsát.
Majd ha eljutok odáig, akkor rakok fel videót, hogy is zajlik ez ténylegesen.

Hát én nem tapasztaltam ilyen bugot, a system override Mk2-vel capoltam majd miután az enyém lett a hajó simán végrehajtotta az ugrást.

NONPLUSZULTRA
Bevallom már nem emléxem mert még azelõtt raktam fel, mielõtt nekiálltam a TC-nek.
Este felrakom az új statokat és majd utána jelentek.

RJoco
Mekkora méretû fájlt szoktál feltölteni?
Az enyém 2,3 kB és .pck kiterjesztésû.

RJoco
Épp most reggel tettem meg, miután írtam ide.
Valami beállításbeli dolog nem lehet?
Mikor feltöltöm, kiír egy alap statisztikát az idõrõl, meg a vagyonról egy kis táblázatban.

NONPLUSZULTRA
Ebbõl én azt látom, hogy nincsenek feltöltve a statisztikáid.
Próbáld újra.

RJoco
Az 1.4-es patch óta nem kell crackelni a játékot, mert leveszi a védelmet, így mindegy, hogy megvettem vagy nem.
De mivel, hogy 2 éve játszom már vele, természetesen rég megvettem eredetiben, amit regisztráltam is az EGO oldalán.

RJoco
Nah, sikerült és így néz ki, ami nem, sok.

RJoco
Az a helyzet, hogy sehol sem tudom megnézni, hogy néz ki a profilom. Mindig csak a szerkesztést hozza be.

maniac78
Nekem is tetszett a Cmod2, de azt vettem észre, hogy cappolásnál ba..tak a hajók a kiadott ugrás parancsra, illetve a Beta EMP annyira lassan lõtt, hogy simán kilõttek amire lefogyott volna az ellenfél pajzsa! Röviden ennyi az élményem vele, mert hamar számûznöm kellett!

Még egy a Boron Angel plotnál Farham Legendben Octopus-al kell a megadott koordinátákra repülni, vagy nem szükséges?! Mert ha leaprítottam az ellent és foglaltam a hajókat, addig elvileg jó ..... a Galleon ugrott és üziben is megkaptam, hogy mehetek utána a legközelebbi shipyardhoz foglalni. Meg is történt de semmi. Szóval lövésem sincs, hogy hol a királyné!
<#fejvakaras><#email><#falbav><#violent><#fejvakaras><#email><#falbav><#violent>

Lenne egy alap kérdésem ( sajnos elfelejtettem már), hogy lehet megoldani azt hogy a wingman kövessen amikor directben ( command consolon keresztül )szektort ugrok ?
ha a command consolon kiadom magamnak az ugró parancsot, úgy emlékszem hogy ilyenkor követnie kell a wingmanak ha az protect me-re van állítva.

NONPLUSZULTRA
A profiloldaladon szerepelnek az eredményeid?
Pl az enyém ilyen.

eredeti a játék?

RJoco
hülye azért én sem vagyok LV-t nem használok, de a lista végén sincs ott a nevem

A hangokat a készítõ a Battlefield 2142 és Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy játékból szedte össze, így kissé nekem furcsa hogy e hangokat hallom vissza... (továbbá mind a két játékot intenzíven játszom...)

Hadd mutassam be az én kicsikémet, egy igazi corvett, rengeteg xenon, kalóz szárad már a lelkén :

Jó ez a Cmod2, sokkal élvezetesebb így a game 😊 Végre a PPC-k nem golyóbisok hanem rendes laser nyalábként jelenek meg. Na meg a HEPT hangja is baromi jóra sikeredet.
Kár hogy csak most raktam fel !

Storyline-ba kellenek még valamire? Megvárjam a végét, és csak utána számoljam fel õket, vagy már most hozzákezdhetek? Ami külön idegesítõ, hogy teljesen elvágják a délnyugati boron rendszereket a többiektõl.

Si vis pacem, para bellum.

Ne hagyd magad, leigázni az összeset ! <#violent>

Nyomorult paranidok. Még jó, hogy olvastam itten, hogy megharagszanak ránk az Ocracokes Storm után. Volt idõm felkészülni, hajókat, termékeket, pénzt kimenekíteni, meg még a szükséges gyárakat utoljára bevásárolni. De így is több gyáramat lõtték/lövik. Szerintem ezért harcot indítok ellenük, akárhogyis forduljon a storyline.

Si vis pacem, para bellum.

hát nem is a top listára fogsz vele kerülni rögtön... Ez sok mindentõl függ. Elõször is, ha használtad LV's cheatjeit, akkor van valamiféle blokk hogy megakadályozza hogy feltöltsd.

Továbbá, elkülöníti a modolt/scriptelt játékokat is a vanillától.

A toplistákon akik vannak, például cr-ben, azok már régen elérték, sõt túllépeték a 20 billiós határt, ilyenkor az állomásaikat bankként használják.

RJoco
Néha én is fel szoktam tölteni, de magamat sosem láttam a listában.

Köszi a segítséget.