X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi !
Példának okáért, épp most volt egy ilyen jellegû TC verseny, amellyel X3 Gold packot lehetett nyerni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Üdv a fedélzeten friss húsok !😊
( De kár hogy nincs az X3-nak netes része😞 )
A felsorolt billentyûk mind kisbetûket takarnak, a Shift+D és a SHIFT+T kivételével...
A programban minden billentyûre 4 féle funkciót lehet konfigurálni attól függõen, hogy magában vagy shifttel nyomod, illetve ezeket lehet egyszerû lenyomás vagy nyomva tartás módon is használni...
Azaz:
funkció 1: lenyomod a billentyût és elengeded
Funkció 2: lenyomod és nyomva tartod
Funkció 3: shift-tel lenyomod
Funkció 4: shift-tel nyomva tartod...
Alapvetõen 2 dolog kell a játékhoz: némi angoltudás és rengeteg idõ.
Ez nem az a játék, amit hamar végig lehet tolni és vége. Amúgy nem is lehet végigtolni, mert nincs is vége 😊
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Bal egérgomb=Tûz
Jobb egérbomb=Kurzor
X=Elõre
Y=Hátra
TAB=Gyorsan elõre (Boost extension)
Q-E=Forgás
W-A-S-D=Oldalirányítás
Enter=Menü
CTRL=Tûz
L=Rakéta
M=Rakéta kiválasztása
G=Grid view
T=Cél kiválasztása
Shift+T=Ellenséges Cél
U=robotpilóta
Shift+D=Dokkolás céllal
I=Cél menüje
F1-F2-F3-F4=nézetek
J=Idõgyorsítás (SETA)
K=Célzási lehetõségek
F=Raktér
P=Személyes menü
1-2-3-4=Fegyver konfigurációs lehetõségek
Dióhéjban ennyi.
Apropó: ha nem fektetsz elég idõt a játék tanulásába, akkor X ide, X oda, nem fogsz tudni vele játszani.
Si vis pacem, para bellum.
Mert az irányítása nekem magas,játszottam már az EVE-vel is de az is egyszerûbb volt ennél.Még sose játszottam ezzel a játékkal,de a mostani PC Guru teljes játéka ez volt.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Köszi
Azután fogja és mizurákig csak csatangol olyan rendszerekben ahol még véletlenül sem használ fel senki Ore-t, vagy éppen Silicon-t! Manuálisan egy óra alatt kipucolom a raktárat legjobb ár felett! De már nincs hozzá idõm, hogy a foglalások vagy csaták mellett ezzel is foglalkozzam! Így hát mikor éppen a roncsokat takarítom el a rendszerben, akkor adok ki nekik parancsot, mert alapból hiába a 10-15-ös szint össze vissza csatangolnak.
Mûholdat használok, mert arra nem kell figyelnem és mégis végzi a dolgát, plussz szeretem tudni, hogy éppen merre találok foglalni való ellent, vagy merre történt csatározás, ahol fegyvereket szedhetek össze!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Továbbá, az hogy idõnként elvesztesz egy TS-t, az nem baj, direkt így van a játék balance.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Másrészt pedig elõszeretettel lövik le a mûholdakat, mert hát akkora penge ász vagyok a kis M4 vagy M5 hajómban, hogy kilövöm a player kis mûholdját is ha már éppen erre kellett nekem kószálnom a Paranid, vagy éppen a Teladi fõszektorban!
Más hajóm nincs is, mert ha cappolok valami értelmesebbet azt is eladom. A Buster Sentinel túltuningolva asszem igencsak ki fog elégíteni jódarabig.
Vkinek ötlet, tapasztalat?
\"While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no peace.\"
Így a játék elején még nem mindenhol támadnak meg a kalózok, van egy két szektor, ahol el lehet menni mellettük.
Esetleg még gond lehet, hogy a rendszered nem bírja (régi, sok benne a bug, töredezett a merevlemez) vagy a vírusírtód kavar be.
Próbáld meg újrarakni csak XTM-mel. És így kezdj neki a játéknak.
Ha pár küldi után még mindig jó, akkor mehetnek a scriptek, de persze készíts egy biztonsági mentést a játékról és mentett állásokról.
A roncs építéshez külön script kell az XTM csak a hajókat, gyárakat tartalmazza. A script leszedhetõ oldalamról, mert eddig még senki nem adott mûködõképes linket. Utilities/Repair Debris a neve.
M0-ásba szerintem érdemes befektetni, 32 hajó dokkolhat rá, van rajta Point to Point ugrás. Nagy pajzs és tûzerõ.
Illetve van egy oldal is, de annak nem tudom a címét.
Köszi
Uccsó, olvastam vissza a fórumban, szemetszúrt a halyók roncsaikból való újjáépítése, ez az XTM beépített funkciója vagy egy másik script?
Annyit tudok, hogy hogy halyókat tudok ásfesteni vele, valamint szétszedni és újjápíteni, akár több példányban is, a kérdés, hogy ez a funkció minden xtm-es halyóval mûködik? Elégé idõrabló lenne szétszedetni egy m0-ást hogy a végén kiderüljön hogy a hq nem tudja legyártani, próbálta már valaki?
A helyedben egy darabig scriptek nélkül nyomnám, és csak egyenként adagolnám, ha már kezd unalmassá válni a játékmenet. Engem kielégít a vanilla + XTM.
Hang: nem tudom mi okozza, de 64 bites rendszerem van, most W7, korábban Vista, és nem csk a TC, hanem az X3 Reu zenéi is szokolosan szólnak. Elõször azt hittem csak a TC bugja, de most, hogy újrakezdtem a Reu-t azt tapasztalom, hogy ez is el van qrva. 32 bites XP alatt szépen szól, pedig az összes oprendszeremre a K-Lite kodek pakkot rakom fel, és sehol máshol nem ütközöm ilyen problémába, csak az X3 játékoknál. Egyébként beteges darkos hangulata van ami be is jönne, ha nem tudnám higy hiba.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
XTM
RRF
CMOD2 + pluginjai
A.R.E.S.
BBS extras
BBS extra missions
MARS
Improved Khaak/Xenon
Bonus Pack
Imps's Cockpit Callback Mod
Mondom, minden megy szepen, egyszer csak bummm, CTD. Minden akadozas, befagyas vagy egyeb dolog nelkul.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://www.mediafire.com/?sharekey=f07b545e2e3f0442b4e0c5efb3960d792c13ec3cae9704a2
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Más: probáljátok ki a RealSpaceBackgaund, ( csak bekell másolni a cat, dat fileokat a gyökérbe )nagyon szép hátérképeket tartalmaz.
Valódi galaxis fotók is szerepelnek benne, valamint az x2-bõl is raktak bele hátérképeket. Tényleg szuper, én már így nyomom.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Kösszi !
Antigua: két verziót tölthetsz le ha körül nézel: TXU és XTM. (TXU a vanilla)