X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyetlen dolog amit nem értek, hogy hogyan tudok benne supply listet csinálni a hajóknak (a general/Communication with PilotAI menû után amikor hozzá akarok adni egy warét a supply listhez akkor kiírja ugyan, hogy select "new ware and quantity" de nem tudok semmibõl válogatni, majd visszadob ugyanabba a menûbe ahol az adott hajó AI beállításait lehet megcsinálni).
Abban az esetben is ezt csinálja ha van kijelölve tanker, ha pedig a tankerhez akarok pakolni egy suppliert akkor nem engedi mert követeli a supply listet amit nem tudok egyszerûen beállitani 😞 Valamit biztos elnézek csak nem tudok rájönni mit.
Elõre is köszönöm az idõdet 😊
Nekem annyi bõven elég lenne, ha el tudnám adni a hajókat, mint a SY-on.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Illetve tud, de nincs script hozzá hogy úgy mûködjön mint egy igazi shipyard. Illetve van vmi kezdetleges, de nincs kedvem megkeresni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bedokkolok egy csupasz hajóval, aztán minden szoftver rajta terem, amit elõzõleg beraktam a dock-ba.
Eddig van 3 db-om és még kettõ roncsról biztosan tudok, de csak az egyiket ellenõriztem eddig.
Hajógyár is van roncsban?
Nem kell profil. Az akkor lenne jó, ha többféle modot is szeretnél használni, hol ezt, hol azt, de arra sem tökéletes.
Mentsd el a mentéseidet valahova, töröld a profilokat a Script Managerbõl, másold vissza a mentéseket a helyükre és a játék indításakot jelöld ki, hogy az Ashleay Fab-ot használnád. A Debris repair script nem mod, szabadon használható bármivel, nem kell miatta profilozni...
Megj: ha valaki többféle script/mod variációt is kipróbálna X3-mal, akkor a helyes eljárás: telepíted az X3-at, az utolsó patchet, a modpackot. Ez után csinálsz egy másolatot valahova a telepített könyvtárról. Berakod a modokat, scripteket, játszol. Ha más variációt skarsz, átnevezed a telepített könyvtárat, csinálsz egy másikat olyan névre, ami a telepített volt, belemásolod a korábbi frissen telepített másolatot, ide pakolászod a másik modkészletet. Elmented a mentett állásaidet, majd újat indítasz. Ha vissza akarsz térni a mésik verzióhoz, két átnevezés, két másolás és mehet...
Akár több verziót is összerakhatsz így, ha van elég helyed...
A csomagot én raktam össze.
Gyárakat javítani a Debries Repair/Utilization scriptekkel lehet, elvileg honlapomról van link is az EGO oldalára.
A terület tiltónak nem tudom a pontos nevét, nálam is ez a fájl neve.
Felrakni õket a Cycrow script installer-rel illetve a plugin manager-rel lehet. Utóbbit szedd le.
Ha kell, akkor át is tudom mailozni, amúgy google a te barátod.
Mert egybõl Ahley féle script jutott eszembe, ezzel XXL-es gyárakat tudsz egymásra kötni! De ha csak simán az alap gyárakat akarod összekötni, akkor csak complex hub kell hozzá. És ez alapból van a játékban!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Fennvan az alap X3 Reunion valamint az xtmbõl a legújabb a 705-ös de amit irtál progit az nem hajlandó felinstallálni a cuccokat azt irja, hogy régi verziók és nem támogatottak. Végulis arra lennék kiváncsi mit is kell felinstallálnom, hogy állomasokat tudjak feljavítani.
Van pár parancs amit szeretnék elérni pl tiltani bizonyos rendszereket a freightereknek, stb de csak egy olyan filom van amiben van egy rakás .spk file és az a neve, hogy : XTM_hez_script.zip
Elõre is koöszönöm a választ.
Igen ha valami story vonalat is bele építenél akkor az tényleg dobna rajta még!
Legközelebb valami történetest szeretnék ahol egy csatát mesélsz el, vagy egy hadjáratot 😊
Az egyetlen dolog amit sajnálok benne az az X3 logó pixelesedése a közepén, de letölthetõ a vidi szöveg nélkül és HD felbontásban is innen:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=258042
Több mint 8 napos munka...
Dr nem érdekes, ugyanis ITT VAN és KÉSZEN VAN!! 😄
Szal elkészült az új videóm, a címe X3 - Terran Conflict Trailer: Tomonor's Edition.
HD-ben nézzétek ha engedi a gépetek xd
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Az nem gáz, hogy TC, de akkor is lát valami izgiset. Nameg talán én is kedvet kapok rá, csak még mindig ott tartok, hogy be kéne fektetni egy új lap, grafkártya, proci, ramba.
A zene alatta Tatu - Not gonna get us -lesz.
És igen, TC.
Valóban jó lett a videó Tomonor!
A videó jó lett!
Ha nagyon zavar, akkor töltsd fel nyersivel és nem lesz gondod rá.
Nekem az az elsõ, mikor felrakom akár a Vistat, akár a W7et.
Addig használhatatlan.
Reunion-nál nemtom volt e vele gondom.A TC-t meg már nem volt alkalmam kipróbálni W7 alatt.
Hozzárendeled a hajót a szilikonbányához, majd kijelölöd a kiegészítõ parancsoknál, hogy silicont szállítson (mást nem is tud, mert a kezdõ pilóta csak a home base késztermékei közül 1 fajtát tud fuvarozni, saját állomásról saját állomásra. Egyre), majd ugyancsak a kiegészítõ parancsoknál hozzáadod a forrás és a cél állomást is a hajóhoz, majd a trade parancsoknál start internal commodity...
Gyakorlottabb pilóta már tud többféle árut és több állomásRA! szállítani.
A 2-es szoftverrel meg idegen állomásokról/ra is tud, az external commodity paranccsal, de ott is elõb csak egyrõl egyfajtát egyre, késõbb többfelé is mehet.
A gyakorlott pilóták már képesek olyasmikre is, hogy a start állomásról felszedi a késterméket, a kijelölt állomásokon lead belõle bizonyos adagokat, bizonyos összegekért, majd a legutolsó állomáson felveszi annak a késztermékét és visszaviszi a kezdõ pontra. Pl sziliciumot vesz föl a bányában, elviszi 1-2 kristály gyárba, ott felvesz némi kristályt, elviszi egy SPP-be, majd onnan EC-t a bányába. De ehhez már 8-10 szintû pilóta kell...
Megjelent egy OTAS Reaper és 3 Elite. <#falbav>#falbav>
40 milliós hajóból maradt 8,5 millió.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032
Nem egészen idevágó téma. de a TC-nek van valami trükkje, hogy elinduljon Win Seven alatt is?! Mert már csomókban hullik a hajam, de akkor sem akar. Mindig rendszergazdakénti elindítást akar. Elõre is köszi.
(az én komplexem is villog meatsteakét gyárt de úgy megoldható a gond ha
minimum mindenböl kettöt veszel kivéve amit gyártani akarsz egy durvább
komplexhez már akár 50-stadion is kellhet 😊
nem árt megnézni a komplex adatait és megnézni mi az ami hiányzik neki
most mondok valamit e-cell akkor köss hozzá még egy erömûvet persze figyelj legyen elég kristály.
a 2. problémádra a megoldás aszem a cargo delivery software itt megadhatod neki mit hova szállítson söt azt is megadhatod neki
PL:a silicont-akarod a complexedhez vinni kiadod neki a one way delivery parancsot és elviszi neked a silikont a comlexedhez
1. van egy complexem ami mindig villog pedig mindene van és mindent termel is nem értem miért villog a mocsok 😊
2 ez lenne a fontosabb, képtelen vagyok beállítani hogy két silicont bányaszó complextõl elhordják a dolphinjaim a silicont a fenti complexhez a commodity log softverrel valaki le tudna írni mit kell vele csinálni, hogy mûködjön a szállítás ?
<#lama>#lama>