X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Na mégegyszer.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Nem tudtam kihagyni, bocsesz.<#nevetes1>#nevetes1>
Komplikáltabb támadásokat szervezek, kisebb egységekbõl, már ha Valhallát lehet kisebbnek nevezni. <#nemtudom>#nemtudom>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A SY-okon olyan , fõleg xxl méretû gyárakat is kapni általa, amik nincsenek a játékban.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Én az Ashley féle factory-s cuccra gyanakodtam mivel amúgy sem tudom mit csinál/kellene csinálnia mivel látható effectje nincs.
Ha nem ez, akkor a Mercenary volt, de az egyik még mindig a játékban van az tuti. És az az, amelyik a Sat-okat rakja minden szektorba és a Trade parancsoknál árut lehet keresni. Szóvel ez megy nálam és a másik nem.
Na ezt jól elmondtam, remélem kiigazodsz rajta.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Family Kao tól kellett Family Pride-ig ugrani, mert Split teherhajót akarok a gyorsasága miatt.
Szépen töri a köveket. El kellett adnom a szép XL-es Superfreighteremet érte.
Lehet ezzel mit csinálni (esetleg valami script akad mással) vagy inkább kezdjem újra a játékot ?
Mert a hajómon van, de nem tudom hogyan kell lõnöm vele.
Ez egy fegyver? Fegyver-slotba kell rakni? A Caimannak vannak orrfegyverei, de nem listázza hozzá. Egyéb teherhajókon meg nincsenek fegyverslotok, mégis ezt használják. Nem az a kérdés mivel, hanem hogyan.
Ha pár 2-es fighter szoftverrel felszerelt hajót beküldesz egy szektorba és töreted velük a követ, szépen kitakarítják a szektort. Igaz, hasznot így nem hoznak, csak érdekesség, illetve biztonságosabb lesz a szektor...
Ha silicont akarsz, Ore Beltben megtalálod, ami azért érdekes, ugyanis akkor mért nem Silicon Beltnek nevezték el? <#zavart2>#zavart2>
Fight1-2 van rajta, de a 2-t kidobtam, mert a bonuspack a 2-essel pusztítja, nem darabolja a kavicsokat (írva vagyon, de nálam nem is darabolja parancsra)
lehet, hogy egy "normálabb" TS-el kellene próbálkoznom?
Pár éve játszom, de most kóstolok bele a kereskedésbe és igen élvezetes. Az ingyen Szilikon jó ötletnek tûnik szintén.
Pár darab összeszedése manuálisan sem rossz és új élményhez juttatja az embert, nagy mennyiséghez meg inkább érdemes a gyárat.
Így ott most csak a szöveges része elérhetõ, semmi letölthetõ...
Átlátható, gyors lapot akarok, ahol egy-két kattintással odaérsz ahhoz, ami érdekel. Regisztráció és bejelentkezés épp ezért nem lesz.
Akit érdekel a dolog, nézzen rá naponta többször, mert ami elkészült, azt teszem is fel :)
A másik mód, ha felrakod Ashley-t, veszel egy Nividium gyárat és gyártasz.
(és eladni?)
Gondoltam beköltözök Proxima Centaur melletti Unknown szektorba, mikor lerakom a Tradinget, mindjárt mellette látok egy Unknown M1-es hajót. Mondanom sem kell Sohnen Beam van rajta és 60 GJ pajzs.
Úgylátszik muszáj lesz megvárnom a Valhallát, ami mindjárt elkészûl és azzal leszednem, mielött költözöm. Remélem sikerül...
Én a magam észérõl szívesen látnék mindent egy helyen pl: scriptek leírásokkal (mit és miért), gazdátlan hajók koordinátái, térképek, modok leírással, elhagyott cuccok (pl azt sem tudom létezik ugyan a TC-ben?). Képek a hajókról és azok leírásai, én pl a dizájnra is adok, bár a használhatóság a döntõ. Ilyesmi.
link:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032
Mert nekem nem engedi!
Igazság szerint ha láttam is nem emlékszem, milyen volt az oldal, leírást és talán ötleteket cappolás témában RJoco-val karöltve tudnánk készíteni, ha valami hasonlóra gondoltál.
Akinek ötlete, cikke, leírása, képe van a témában, és azt megosztaná az odalátogatókkal, üzenjen a következõ pár napban, és én felveszem vele a kapcsolatot - az ezt és ezt szeretném ott látni típusú üzeneteket vasárnapig várom, akkor szeretném lezárni a kódot. Azért kellene addig, mert most nekiálltam, és biztos nem fog minden eszembe jutni, ami jó lenne oda, új részt pedig a régihez is nehezen írtam lustaságom okán, tehát a keretet készre kellene vágni - a tartalom majd úgyis növekszik szép lassan.
A legfontosabb kérdés: legyen Terran Conflict rész benne, vagy csak az, vagy csak Reunion, ha mindkettõ, akkor legyen külön menükben, vagy csak a tartalomnál legyen jelezve, melyikrõl van szó?
Ezt aztán jól megkérdeztem.
Elõre is köszönöm mindazoknak, akik veszik a fáradságot és visszajeleznek akár itt, akár az extrán át üzenve (utóbbi azért jó, mert tesztelni szeretném a mailszerver áteresztõ képességét, vagy esetleges lekorlátozását, tehát minél több üzenet, annál jobb).
Akkor már inkább Khaa'k Frigate.
Az nemis baj, ha a J meg K nehezebb, Q-kat úgyis könnyen foglaltam már.
Az áraikat nem tudom még, az elsõ darabokat mindig megtartom.
Nálad egy Q-ban mennyi egység van? Meg a J, K-ban?
Nálam utóbbi kettõben 1300 körül voltak, meg is lepõdtem, bár azóta Q-t nem fogtam.
9 napig bírtam a TC-t. Marad a jó öreg RU. Fel is avattam ismét egy Khaak korvettal. És elkezdtem a hetedik Valhallát javíttatni.
Ennek is kétszer kellett nekifutnom, de gond nélkül meglett!
Érdekes, hogy teljesen egyformán néz ki a K meg a J is... Legalábbis nem vettem észre különbséget köztük...
Nagyondurav!
1300-an védték, úgyhogy 2x kellett nekifutnom.
Ott maradt 50 torpedóm, meg egy csomó katona, de nagyon megérte! 45 db GPPC volt rajta! Meg persze sok más is...
Illetve a visszadobás elõtt még beadja ugyanúgy a select ware ablakot de nem enged semmit sem választani (igaból nincs is felsorolva semmi csak egy OK gomb) amire nyomva egybõl az Communication with PilotAI menübe dob vissza.
A pilóták szintje stimmel úgyhogy ötletem sincs miért dob vissza abba a menübe.
Neked mûködik rendesen ? Az nem lehet, hogy összeakad valamelyik másik scripttel?
Tanker ship on/off (on)
opcionális:
Tanker Supplier on/off (on) (ez esetben vagy egy TL, vagy egy M1/M2 kell legyen a group leader).
15. szintû pilóta a TL/TS/TP-ben, Transporter Device és a TL/TS/TP kell legyen a group leader. Õ a Tanker
Kellenek mellé wingmanek, bármilyen hajóval, minimum 8-as szintû pilóták. Õk a Supplier-ek. Az egész squad egy Supply Squadron.
A listát a TL/TP/TS hajónál kell beállítani.
AZ AI extension-nek mindegyik hajón bekacsolt állapotban kell lennie.