X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NONPLUSZULTRA
khömmm... honnan szerezted?

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

maniac78
És én még meg esküdtem volna, hogy milyen ûber hajó a Valhalla. Simán kenterbe-veri a Castrum. Xenon szektor 4J és 2K + apróságok és csak 25%-ig ment le a pajzsa, mire végzett.
Igazi vadállat, csak hát írtó rusnya egy jószág. De biztosan csere.<#taps>

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

ööö, biztos lehet valami scriptet készíteni hozzá. Felmész az egosoft fórumra és szépen annak rendje és módja szerint megkéred az egyik scriptert hogy készítsen neked egy hasonlót.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nem lehetne valahogy vissza cheat-elni ?

valamikor: igen. Ám a shipyardak nem fognak. Én is így tettem tönkre az egyik játékomat xD

Hello mindenki !

Egy gyenge pillanatomban bekapcsolatam a sector takeover scriptet meg a xenon invasiont is és mire észbekaptam legyalulták a fél univerzumot. HGõsiesen védtem pár pontot a galaxisban így feltartottam õket pár helyen..... de túl sokan voltak hirtelen.

Szóval legyelultak pár szektort amik azóta tök üresek. Épp csinálnák pár új komplex-et csakhogy megsemmisültek a shipyard-ok is.

Visszaépülnek a gyárak valaha ?

RJoco
Tudtommal nem kell, bár én az egyszerûbb dolgokat megcsináltam (pl. Scarab)

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Tudom mit beszélek, tapasztaltam. Az mondjuk igaz, hogy a Titan-omnál kicsit más volt a helyzet, mert ott egyesével lövettem le minden egyes hajót, ami támadta (szektoron kívûlrõl) és csak akkor lõtte szét az adott hajót, mikor ismét ránéztem a szektorra.

NONPLUSZULTRA
Nem tudom, mert teljesen újraraktam azóta a játékomat, felfrissített peccsekkel és XTM-el. Perpill élvezem a legális játékot: egyszerû kereskedelemmel foglalkozom, annak is a legaljával, a nyersanyagokkal. Még a fõ plotra is csak néha nézek rá.
Nagyon messze vagyok még egy M6-ostól is, Castrumra meg tuti nem lesz szükségem egy darabig... Most jött össze az elsõ nagy hajóm, egy Mammoth. És örülök neki.

Bezony... 1 mentés 100 Cr, azaz pont annyi, amennyit hozzám vágott a teladi kezdésnek. Elég sokat kellett bócorogni az elsõ mentésig...

maniac78
Tisztességes úton kellene, de Akeela's Beacon-ban nincs az OTAS SY-ban. Plot kellene hozzá?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

NONPLUSZULTRA
3 Castromot hagytam egy Xenon core szektorban hetekig. Néha rájuk néztem, nem bírták kinyírni õket. Igaz, tisztességtelen úton jutottam hozzájuk akkor(max repu + max zsé), most meg tisztességes úton haladva egy darabig mutatóban sem fogok ilyet látni.

OWP-kkel sem volt gondom megfelelõ felszereltséggel és parancsokkal.

maniac78
MARS volt a turreteknek parancsba adva. Addig aprított szépen, több ilyen hullámot levert,le is ment a pajzsa szépen.
Sûrûn ránéztem és egyszer csak már nem volt ott. Lehet, hogy "defend position" kellene neki, mellette lévõ rendszerbe bevált.

próbáld ki - az OWP tényleg nem fog semmit lõni ha nem vagy a rendszerbe éppen. Illetve az is bezavarhatja ezt az algoritmust, ha egy turretbe több féle fegyver van töltve.

RJoco
Ez nem egészen így van, csak nem árt beállítani a fegyverzetet, meg parancsot adni.
Bár az OWP sem szedett le mindet, viszont elég sokat. Számít az is, milyen messze megy el tõle az ellen - hova rakod.

RJoco
Megveszed Otas HQ-n, én is azt tettem.

semmi. Vagy ott vagy, vagy nem. Többek között ezért is hasznavehetetlen az OWP. Ha nem vagy a szektorban, meg se tudja sebezni az ellent.

maniac78
Akkor mi a teendõ?

Egyébként Castrumhoz milyen úton módon juthatok?

ha szektoron kívûl hagysz valamit, akkor ne csodálkozz rajta, ilyen alapon még a boerast is kilõtte volna a Q. Egyszerûen ha valami szektoron kívül történik, akkor egy algoritmust számol le a gép, és ha a Q van valamiért elõnyben, mondjuk jobb a piloting skill, vagy a valhallának kevesebb volt a morájla... akkor koniec. Jah.

maniac78
Xenon Core 12 õrzésére otthagytam egy Valhallát teljesen megpakolva. (GPPC, BHEPT, AFAA) Plussz a Custodian-t, hát nem kilõtték. Egyetlen Q elég volt neki. Hát ilyet még nem ba..tam. Lehet, hogy Boreas-ra cserélem inkább, bár az meg annyira nem tetszik!

Vagy kiárusítom a flotta gerincét. Valakit érdekel 9 Terran M0-ás? <#vigyor1>

mondjuk én se nagyon értem hogy miért olyan rossz a mentési rendszer... Végülis minden bedokkolásnál ment, illetve pénzbe kerül ha az ûrbe mentesz de ennyi.
Elképzelni sem tudom hogy mit csináltatok volna x-btf-ben, ahol azért kellett fizetni, hogy az állomásokon menteni tudj, és ott csak egyszerre egy salvage insurance-t vehettetek. Pont arra az alkalomra. És mennyivel életszerûbb volt :D

Nem tudom mit problémáztok. scriptekkel. Bedokkoltok és vesztek 500 salvage-t és ennyi. Egy darabig kitart....

RJoco
Mentésre meg ott van egy rohadt egyszerû módszer, csak az Unlimited Salvage Insurance scriptet kell feltenned és akkor mindig van mentési lehetõséged, ergo bárhol, bármikor menthetsz.
A bugokról meg annyit, hogy az élet sem mindig happy...

RJoco
Ez így van, bár ha lesz egy elég nagy gépem, akkor lehet, hogy megnézem magamnak, most hogy van már joyom, talán nem lesz olyan rossz az irányítása.

ha ebben nem, akkor az X3 Terran Conflictban. Valamivel egyszerûbb a menü kezelés ott a teljesen bevezetett egeres interface miatt. Viszont... más. Aki a reunionhoz szokott nagyon, annak nem tetszik a TC.

davidka003
"Óvodás dolog berombolni egy fan topikba, megköpködni a topik témáját, majd megsértõdni..."

Véleményt szabad írni.
Maga az, hogy szabadon lehet mászkálni az ûrben az nagyon bejön, a grafika isteni csak ezen a mentésrendszeren basztam fel magam.
Meg a játék közben a menü kicsit zavaros.
Én nem sértõdtem meg. Azok sértõdtek meg akik nekem estek.
Bár lehet majd megnézem újra, látok benne lehetõséget.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez a think a dologban. A mentés rendszer ehhez a világhoz tökéletes, sõt már könnyítettek rajta. Az elsõ részben is csak állomáson menthettél, de pénzért. Itt már automatikusan és ingyen ment az állomásokon. Ha az ûrben akarsz menteni, veszel életbiztosítást (salvage insurance) és azt felhasználva ott is mentesz-

Ha ez így nem tetszik, akkor ez nem a Te játékod.

Óvodás dolog berombolni egy fan topikba, megköpködni a topik témáját, majd megsértõdni...

Köszönjük a részvételt...

davidka003
Talán tökéletes a mentésrendszer? Ha jól láttam csak akkor tudsz menteni ha dokkolsz egy állomáson. Engem konkrétan ott baszott fel amikor csináltam egy küldetést kb 20 percig nyomtam és meghaltam és akkor vettem észre, hogy ez a szar nem csinál semmi féle checkpointot hanem lehet az egész küldetést elölrõl kezdeni.
Bár 300 Ft-ot megért a játék ugyan is annyi volt a Budapest Gameshow-on egy PC GURU.
Nem tetszhet mindenkinek minden. Óvodás dolog csak azért basztatni valakit, mert úgy gondolja valamirõl, hogy szar. Én se basztatok azért valakit, mert azt mondja, hogy a Batman játék szar, én pedig istenítem.
Az a majom meg aki privátban zaklat jobb lenne ha befejezné. Get a life.
Bele sem merek gondolni, hogy milyen bugos volt mikor megjelent. Nem csoda, hogy csomó újság lehúzta nagyon a pontszámát.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

maniac78
Senki nem beléd kötött, részemrõl legalábbis nem így volt!

én mindig is internet függõ voltam és az is maradok

ha meg védeni akarok 'valakiket' akkor bizony nem kell 'belém' kötni, legalábbis addig nem amíg a ti oldalatokon állok.

kthxbai
^_^

NONPLUSZULTRA
M6-os hajóval tudsz csak rádokkolni.
M6-osra pedig M3-4-5-el.
TS-el csak TL-re tudsz dokkolni.
Mindez persze XTM esetében értendõ de mivel HCF-ed van, gondolom te is az XTM-et nyomod.

(A fenti rövidítések nem internetszlengek, a magyarázatuk megtalálható a játék kézikönyvében. És nem kell talpig kockának lenni a megértésükhöz)

maniac78
OK.

De mondcsak Tomonor, véletlenül nem lettél internetfüggõ?
Csak mert eljárok dolgozni, játszom a lányaimmal, segítek a háztartásban, naponta játszom egy kicsit a gépen ........... és igen ülve pisilek, nem érzem magam sötétnek. Attól, hogy ezt meg valami más baromságot kitalált valami hülyegyerek Amerikában, még nem fogom tudatlannak érezni magam. Csupán nem értem, minek kell egy hülyét, ötven másiknak követni.
Talán mert már annyit ült az illetõ a gép elõtt, hogy kommunikálni is elfelejtett, miért kell ûberkirály fa..a csávónak nézni?

RJoco
<#action>

természetes hogy ti nem értitek meg. És nem magyar ember talál ki ilyet, hanem az internacionális internet társadalom, az underground, a /b/, vagyis az internet legalja, egyben legteteje, legsötétebb fénypontja, az internet rákja.

De addig ti csak pisiljetek ülve nyugodtan, engem hidegen hagy.

RJoco
internet szleng <#confused>
vakker, nem semmi mennyi hülyeséget ki nem talál a magyar ember
a legtöbbet a retro-n szoktam röhögni, hogy ennyire félrefordítsanak valamit <#taps>
na mindegy, lassan az X3 is retro lesz...
viszont akkor sem értem mit akar jelenteni, amit írtál. biztos én nem tudni magyar

internet szleng

maniac78
"kthxbai" ez mit akar jelenteni? Egyáltalán milyen nyelvezet ez? <#nevetes2>

fölöslegesen nem kell szaporítani a szót - ha nem tetszik nem kell játszani. kthxbai.

maniac78
Örülünk eme értékes hozzászolásodhoz, biztosan rövid idõ kellett hozzá, hogy megértsd mi is a "think" szó jelentése.

davidka003
Megvettem az egyik PC GURU-t amihez ez volt a teljes játék de nekem nem tetszik.
Talán ha nem lenne ilyen faszláma a mentés rendszer akkor még játszanék is vele de így kuka.

maniac78
Háát va...e, keresel egy Heavy Shield Factory-t. Vagy keressünk mi neked?

Ceo's Spirite szektorban szoktam venni.

Ja tényleg az ki is ment a fejmebõl sry, de még meg tudnátok mondani merre találok olyan gyárat ami 1GJ pajzsokat árul mert nem igazán találok.
Mondom, hogy marauder-el például lehet dokkolni rá.

Kétféle képp lehet átpakolni egyik hajórol a másikra cuccokat:
1;
Tegyük fel ülsz a hcf-ben.Bedokkolsz mondjuk egy EQ dokkba és kiválasztod a dokkolt hajók listáját,(legyen bedokkolva pl: a Mercury) majd a listában kiválasztod a mercury-t. Aztán a parancsok között megjelenik egy új menüpont (nagy F gombal is elõhívhatod vagy rákattintasz) és freight exchange..... azaz árúcsere. Allul mintha vásárolnál úgy tologatod a csúszkát annak megfelõen amit szeretnél.

2;
Menj a goner temple-ben vegyél Transporter device-t. Közelítsd meg a HCF-el a Mercury-t (kattints is rá) és nyomj egy i gombot. Itt az ikonok között allul lesz egy új gomb. (freight exchange) majd ugyan úgy mûködik mint fent leírva

Ha ez megvan akkor menj a HCF

És mégis mivel tudok akkor dokkolni az otas HCF re? mert kéne rá fegyver , pajzs és katona, ezeket meg át kell valahogy vinni.
Minden. Ha egy hajó felrobban, az az univerzum másik végén újraspawnolódik. Ha egy gyár felrobban, akkor az egy TL-ben újraspawnolódik, és az majd lerakja.

maniac78
Tegyél rá gyárat és akkor már tudod vontatni!

Tractor beam-el hogy lehet sziklákat elmozgatni ? Hajót már vontattam meg állomásokat is,de sziklát nem tudok.

Vagy nem is lehet ? Már 3 db is van a hajón de még mindig nem lehet kezdeni vele semmit.

Idõvel elvileg visszaépülnek a lerombolt gyárak, csak kicsit máshova.
Kivétel a sector takeover esetében. Ekkor szektorokat tudsz elfoglalni. Ekkor nem épül oda vissza semmi.

Mercury-al nem lehet rá dokkolni. Én szoktam fogni egy Maraudert (pirate) azzal már lehet
Kb 200 marine elég hogy elfoglalj egyet