X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Mintha az XTM-ben mászkálnának a kalóz állomások.
A TC-ben biztosan...
1, Az X2-ben volt egy "Pirate base respawn" kapcsoló. Ezt Reunionban (2.0 vanilla) nem találom. Nincs, vagy csak vaksi vagyok?
2, Ha nincs, mi a progi beállítása? A leamortizált kalózbázisok helyett teremt újat, vagy sem?
Si vis pacem, para bellum.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
-BBS extras
-Debris Repair
-Debris Utilisation
-Xtended mod scripts
Ennyi egyezés van a te és az én scriptjeim között.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
-239
48,9
-221
Pedig a Scarab küldi meg sincs csinálva még. (nem fogadja el befejezettnek)
-BBS extras
-Debris Repair
-Debris Utilisation
-Improved Xenon
-Local Trader plugin
-Manage forbidden sectors
-Product finder
-Satelite Early warning network
-Scrap ship at HQ
-Station/complex relocator
-Station Manager
-Treasurehunt
-Xtended mod scripts
Én a product finder-re gyanakszom. Eredetileg a termékeket keresi meg neked hogy mit, hol lehet megvenni. De szerintem ehhez köthetõ a hajó keresés is. Egy külön gyorsbillentyût kellett hozzárendelnem: De mindjárt megnézem a játékban
Freddy TNT, egy darab sincs az egész univerzumomban és nem is kapható, valami okból kifolyólag. Ezért nem is tudnék foglalni.
A scorp meg alapból csak egy alapot mutat. Elõször a játékban egy gyorsbillentyûvel ki kell íratni egy fájlba az infókat. Ezután a scorpban az F2-vel behozod a beállításokat, majd megadod a fájl helyét, nevét az X3 könyvtárában. Ekkor frissíti az adatokat. És ezután ezeket hozza be.
A splitek elöttem úgyis kitakarították a szektort.
Omicron Lyrae szektoron mindig átmászkál egy P raider és kisérete....
Ez szerintem még nem cheat mert pl: castrum csak egy van és ember legyen a talpán aki megtalálja.
lalinov
Félre ne érts, de neked mi az élvezet abban, ha mindent elmondanak neked? Mercenary a legolcsóbb kb 4 000Cr. De ha utánpótlást akarsz akkor be is kell szállítanod a nyersanyagot.
Kao's Mistake pedig ezzel a taktikával még felejtõs. Gyakorolj még kicsit.<#help>#help>
Ha le van szedve a pajzs akkor átküldöm a katonákat (vagyesen szoktam) aztán kiadom a fegyvereknek a szünetet. A P raider bár felhúzza a pajzsot,de ennek ellenére mennek át az emberek.
Így megmarad a felszerelése és 100% a hajótest.
Szal:
260*20.000 Cr=5.2 milla Cr
Q=30 milla Cr
Kereset: 24.8 milla Cr.
Szerintem megéri!
Asszem a Cyborg-ok csak 60-asával vagy 75-ösével fordulnak elõ maxra termelt raktárban. Inkább utóbbi.
A Raiderre meg nagyon kell vigyázni, mert hajlamos beléd menni. Én meg szoktam állni olyankor általában az szokott segíteni.
Elvileg a drágább egység erõsebb. Asszem én is így tapasztaltam, de igazán nem foglalkozok vele, mert minden elérhetõt megveszek. Sajna a Cyborg gyárak nem termelnek, mert nincs nyersanyag utánpótlásuk, a Passanger-t meg valamiért nem tudom megvenni, illetve elköltöm a pénzt, a gyárból eltûnik és nem jelenik meg a hajón. Ez van...
Így elvileg nem történik más csak típuscsere.
Scarabot én is megcsináltam, de akkor sincs nálam megvehetõ Castrum. Sajnos!