X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, sikerült nekem is felpakolni a játékot... az 1.2-es patch után nem olyan halálosan lassú, talán még játszható is bár néha-néha megakad. Gondolom majd egy csatában szépen átmegyünk diafilmbe 😊

A fórumokat én is olvastam FPS növelõ tippekért, de azért a windowsomat nem vagyok hajlandó kiherélni egy játékért - még hogy lõjem ki a desktopot meg egy rakat szervizt... na neeeeeeee 😊

Az egyetlen dolog amit használtam, az a windowban futtatás - állitólag úgy sokkal gyorsabb.
Apropó: tudom volt, csak a biztonság kedvéért: beépitett FPS mérõ nincs a játékban?

JuanG
én csak kereskedem, eddig össz. 3-4 szektorban voltam...csiga lassú a hajóm 😊)), kéne valami engineupgrade...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
esetleg ha van fenn codec pack-ed akkor szedd le és próbáld úgy...volt már pár olyan játék ami így elszállt codec pack miatt...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Kockáspiton
Hi! Nagyon jó a játék. Ti hol tartotok a birodalmatak építésében? Én építettem egy Wheat Farm M-t a Cloud Base Shouth West, mert az ottani Cahoona Bakey-k igényeltek némi búzát. Jelenleg egy Buster Sentinelel repülök, a elsõ bustert sajnos tönkretettem miközben egy Split tl fogtam el, de megérte, ezt az újat elhagyva találtam az egyik szektorban (akit érdekel küldjön privát üzenetet hogy ne rontsam el a többiek játékát azzal hogy nyilvánosan megmondom). Éppen csak elfogtam egy Split és egy Teladi m3-at asszem a splitet tartom meg.

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Ha minden jól megy, még kb 3 óra és teljesen sikerül megvásárolnom a cuccot. Remélem az installal nem kell túl sokat babrálni. Elsõ dolgom az lesz, hogy felderítem az egész X-Univerzumot. Kíváncsi vagyok, hogy a 4 törött kaput "megjavították-e" ill hova raktak új szektorokat.
Még mindig kiirja az t a WINDOWS HIBÁT TALÁLT AZ X3.EXE FUTATÁSAKOR pedig ujra raktam a gépet ha vki tdna segíteni akkor irjon
Titan
Ez faxa! Akkor most a maradák 5K-mat elkezdhetem creditenként feldugosgatni a segembe...mert ezzel a 3-8 FPS-sel mire megint összejön valami használható összeg...<#fejvakaras><#taps>

Zsolo007
óh, ez fasza. Én nem próbáltam. Csak azt írtam le ahogy a 2ben kellett....
Én nem szeretek bányászni, én kalózkodni szeretek 😊

macleody
Egyébként mi a disable nod a nightmare-ben?
macleody
Nem kell valamit bemásolni valami rendszermappába?
macleody
Lehet. De csak egy kurva vinyó van mert lehúzgáltam a kábeleket.
Hmuda
Kösz. Inkább megvárom a cracket vagy a demót. Hiba volt az SF3. Én is olyan vagyok ezzel a sorozattal, hogy elõször kipróbálom és ha tetszik akkor megveszem. De látatlanba nem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nem a seriallal van a gondod!!!

Tudom hogy azt írja ki, de csak annyit jelent, hogy nem sikerült átverned a Star force-t.
Szerintem nem sikerült a "disable node".
macleody
Na megnéztem, ez a serial van meg nekem is de nem fogadja el. Nincs valami ötletetek?
Olvastam a hivatalos fórumon.
kidobtál 140K-t hidd el nekem.
Sajnos még van néhány feature ami szintén nem mûködik a progiban sajnos.
Ja a bányászat valószínûleg a következõ patchben sem lesz még benne...
Kandurex
Elvben, gy.k -ban úgy minden 3 embernek megy, kábelráncigálva meg mindegyiknek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Titan
...jah de igen. Csinál...sz@rik a fejemre..<#idiota>

Titan
Próbáltad már az X3-ban és ment? Hogy a rákba rakom fel, mert írja, h installed, de a fegyverekhez nem tom beállítani? Hogyan kapcsolom be? Mert most hiába nyomom a tûzgombot nem csinál semmit....

Titan
Nem mondod, hogy most kib...tam a zsilipen 140K-t a semmiért??<#falbav>

Hmuda
Lehetséges ezt beüzemelni kábelráncigálás meg egyéb hardveres pepecselés nélkül?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
Ha megvan minden, akkor felrakod a mobile drillert, odamész nagyon nagyon közel az aszteroidához, és ráfekszel a tûzgombra....az aszteroida összetorik, te meg beszipkázod az ércet, és vcígan leszállítod 😄

Zsolo007
Ezt honnan veszed? Próbáltad?

Nem lehet Bányászni!!
Kihagyták a progiból mert gyorsan ki kellett adni...
Titan
Sikerált már valakinek bányásznia? Vettem Mineral Scennert, Ore collectort és 1 mobile dir...fityifütyit...és ennyi. Hogy a rákba lehet kicsalogatni az ércet az aszteroidából?? Már nyomtam mindent...még az asszonyt is megnyomtam, de semmi...<#idiota>

Zsolo007
Freelancerrel ne hasonlítsd pls. Az közelébe sem érhet az x3nak míg így bugos állapotában sem...

macleody
Köszi, azt hiszem ez van meg nekem is de nem fogadja el. Ha hazaérek megnézem.
Hali.
Igazán nem ismerem egy elõzõ részét se ennek a játéknak, de tegnap végigfutottam a fórumon, felraktam a játékot, elsõre egész jónak tûnt, régen volt valami ilyen ûrszimulátor... a nevére igazán már nem emlékszem, talán freelancer, volt benne ilyen gravity beam, meg sok mókás dolog.
Nos... ez az x3, így 2-3 órás játék után, annak szerintem a közelébe sem ér... Hegyekben vannak benne a bugok, arról nem is beszélve, hogy a grafikája, bár szép, de értelmetlenül gépigényes. 1.2es patchel se lett sokkal rózsásabb a helyzet, pl volt egy meteorit, átmentem a felszínén, és bent ragadtam... nemtudtam kijönni, neimentem a falának és szétrobbantam. Elég kiábrándító pár óra volt, szerintem ez egy elég reménytelen próbálkozás volt...

Titan
Az lehet...

Titan
Annyi...😄

Titan
bcqn-rn5p-g9ae-2baw

macleody
Tud valaki egy serialt?
Zsolo007
Végigolvasva a listát úgy gondolom hogy ha csak azok a dolgok ki lennének javítva amiket írnak már jó lenne a gém és érdemes lenne tolni. De az az igazság, hogy még ez is kevés az igérthez képest...

Zsolo007
The "Danger, entering atmosphere" voice warning repeats far too often. An on-screen warning blip would be preferable and less annoying.

öööö, a bugok listáját néztem mikor ezt talátam....mégis csak közel lehet menni a bolygókhoz? (hamár leszállni nem lehet..)

Találkozott már valaki ezzel?

Nalam a sebesseggel nem volt igazan gond (bar azert lehetne gyorsabb), de egyelore en is felreraktam, miutan vegigfutottam ezen a bug listan. De mar a honap kozepere igerik a kovetkezo patch-et, remeljuk nem is kesnek sokat vele.
Zsolo007
jah, nehézségi szinttõl függ a felszerelés amivel indulsz..

JuanG
sztem nincs alapból a hajódon, attól függ hogyan kezded a gamét...

Zsolo007
100e? 😮

Igen? Én nem kaptam pénzt, egy fillért sem adtak a rohadékok 😄

Zsolo007
Hát a helyzet az hogy itt szerintem nem a kártyámmal van a gond, hanem azzal hogy nicns normálisan optimalizálva a gém. De én nem azért uninstalláltam mert nem futott jól. Kifejezetten kellemesen futott. Egyéb hibák/hiányosságok miatt lett elegem..

Titan
....hááát azt pont nem! Alapból van a hajódon...😄 A trade szopvert kell megvenni de a második küldi után 100e figyel majd a számládon...szal...

JuanG
majd 1-2 év múlva 😊)

JuanG
csak azt meg köll venni 😊)

Zsolo007
én azzal nyomtam..gyorsabb lett, de nem eléggé gyors és nem ez az egyetlen probléma...

Jaj,de örülök, hogy ilyen sokaknak megvan már.
Kissé aggaszt, hogy sokan panaszkodnak a lassúságra már megint.Remélem azért az eredetiben nem így lesz.
Mindenesetre van 1.2-es patch hozzá, próbáltátok azzal is nyomni?Ott a fejlesztõk igéretei szerint jelentõs gyorsítást hajtottak végre.

Titan
Itt is van olyasmi..Best Sell ill. Best Sell locator vagy mi a szösz...

Dave000
honnan lehet tudni, hogy mivel érdemes kereskedni? meg hogy azt hol jó megvenni meg eladni, mert pl eve-ben volt egy kp-i adatbázis és ott volt mia legjobb vétel meg hol, milyen messze stb.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

JuanG
én még csak a kerskedõset próbáltam, de azt is csak kicsit...engem ez a része vonz...no meg az majd ha full-ba 60fps-el megy 😊))

Zsolo007
Igen storysat

Kaszi46
hát sok hülyeséget láttam már játékkészítõktõl de ez a top 10 ben benne van. mondjuk érthetõ a lépés, ha a hud lezabálja a fele fps-t akkor ez mit csinálhat? lehet lenyomná minuszba az fps-t😄D

*Posse*T.W.D*

Dave000
ez még a játék gyártása alatt készült, ugyanis a cocpit-ot a kiadás elõtt valamivel gondolták úgy hogy kiveszik a játékból, ettõl függetlenül volt már 1-2 készen, ezért reménykedek egy patch-ben hátha lesznek...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Kaszi46
most akkor ha nincs kokpit akkor ez mi? majd csak peccs után lesz benne?

*Posse*T.W.D*