X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A Paranid-oknál elég gyenge a népszerûségem, hogyan tudnám belátható idõn belül növeli min. arra szinte, hogy dockolni engedjenek?
Az egyik xtm küldetéshez kellene plutoniumot szereznem náluk.
Van ötletetek?
Köszi😊
Slaves-t a pirate slaves trader-nél lehet venni de oda meg boron turist központból passanger-eket kell vinni. Na már most a szûk keresztmetszet a passanger.
Valami megoldás esetleg ? Vagy valamit nem tudok ?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Most már harcba nem 7FPS-sel megyek és látom az összes PPC golyót a hajómtól a célhajóig! Ez eddig hiányos volt.
Ennek örömére csináltam egy kis videót komplex építésbõl - hang nincs rajta, elvileg szövegeltem volna rá, de lusta voltam, majd talán késöbb - és egy kis leírást is. Ha minden jól megy, akkor holnap felkerülnek oldalamra néhány képpel is a komplexépítõknek fõleg, de mindenki másnak ajánlott.
Cyborg 3 gyár
war droid 3 gyár
mercanary 3 gyár
Nálam még a scorp map sem lát többet. Minden gyárat fel tudok tölteni cuccal de a paranid augmentation centre-t (cyborgok) egyszerûen nem bírok. 1-et is alig-alig. pedig az ellátási lánc maximumát nyújtom.
kb 7000 mercanary, 5000 war droid 3000 marine és 300 cyborgom van.
Na ebbõl is látszik mennyire nincs cyborg.
Azért kell ennyi katona mert elfoglaló hadjáratra gyúrok.
Mostanra már meglett az Aegir is, fel is van szerelve és vígan lövöldözi a Xenon nagyvadakat, meg fel is avattam egy Kha'ak Fregattot foglalással.
Minden népcsoportnak 4 gyára kell, hogy legyen. Én Mercenary-t és War Droidot használok, ez akkor ugyebár 8 gyárat takar. 6-7 óra játékidõvel, mostanra már össz-vissz van vagy 3000 belõlük.
Ezeket is tömöm anyaggal de ezeket el tudom látni.
De akár hogy is erölködök csak egyet tudok így mesterségesen ellátni. Slaves ami kevés. Sosem elég. 1400-1600-at tudok elõvarázsolni egy kör alatt de a következõ körre elfogynak.
Pedig van 3 cyborg gyár !!
Argon Military Academy-marines-nekem Three Worlds-ben van
Paranid Augmentation Centre-cyborg-Emperor Mines
Split Mercenary Outpost-mercenary-Patriarch's Retreat
Megvan a Teladié is valahol,csak most nincs idõm,majd utánna nézek
Tömöm a boron tourist központokat, hogy legyenek passangerek. Azokat viszem Slave trader-hez, hogy legyen slaves. Azt meg szállítom egy cyborg központba.
De a lánc rohadt hosszú és hiába járatok mindent csúcsra, így is csak egy cyborg központot tudok ellátni. Szóval rohadt lassú és kevés.
Vagy valaki tud jobb módszert is ? Mert úgy fest maguktól nem termelõdnek ezek.
Próbálta már valaki a Ship jamming device-ot foglalásnál?
Fullra túrbóztam egy Medusát,a végén valami mechanikus a BBS-rõl felrakott valami kütyüt,amitõl a harmadik találat után ugranak is ki,volt,hogy tizennyolc hajót szedtem össze egy küldibõl.
Tiz perc alatt összejön,vagy 20 milla.
De így legalább meglesz az Aegir és tudok velük kereskedni! Juhij.<#taps>#taps>
Custodiannal még nem próbáltam ezeket. De valszeg vennem kell, mert kiszemeltem egy Seth-et.
Azért merészeltem A custodiant-t ajánlani,mert a cél reaver és a Galleon volt. Ezek közül egyik sem elég erõs, hogy egy Custodian támogatásával ne tudd leszedni a pajzsokat.
A nagyobb (pl:Xenon K) hajókhoz már ez a páros kevés. De ezt nyilván tudod.
Én be szoktam dobbantani oda az Aran-t vagy egy valhallát. Aztán ráveszem hogy lõgyakorlatozzanak rajta én meg gyorsan lekapom a pajzsukat.
meg az agamemnon gyenge nem elég ha sok az aprólék...mert még te pl
egy reavennel vagy elfoglalva az apprólék esetleg lekaszál...
Azzal sem elég?
Nem vágom hol említettem Custodian a pajzsbontáshoz, mert bár erre a célra még nem használtam az általad említett jótékony hatását már vagy egy éve felfedeztem és aktívan használtam.
És mint említettem nagyvadakhoz keresem a vadászt, mert az Aegir egyenlõre elérhetetlen!
Lvl 3-as merces küldiknél már 19millát ad,általában hat-nyolc hajóból ki is ugranak,de nem tudom javítani a sérüléseket.
egy t-2 es rombolót president end-be van roncsa azt helyrekalapálod,felfegyverzed sztem az egyik legjobb pajzsbontó én is ezt használok...
Kéne pajzsbontó hajó, a Reaver, Frigate, Galleon féle hajókhoz. De Terranok nem engednek be, tehát Aegir roncs kilõve. Sohnen Seth-hez szintén kéne bontani pajzsot, mert azt utána tudnám ekként funkcionáltatni.
Cerberus gyenge. M1 és M2 osztály közül, a Boreas vagy a Phoenix a kiszemelt. A BFAA és a GPPC miatt.
Poseidon roncsot esetleg valaki tud?
2. 2 gyárhoz 1 kit kell, mert a Hub-ot muszáj leraknod a komplexnél, különben hova dokkolnak a hajók? SaGa-t lehet az zavarja meg, hogy az Extended Hub-hoz Extended Const. Kit kell és ezt kell elõször használni, utána már jók a Construction Kit-ek is. Persze, ha neked nincs fenn Ashley's Fab modja, akkor lényegtelen.
3. Az összekötési sorrend nem számít, lényeg, hogy használják a gyárak egymás alapanyagait, illetve a végterméket gyártó az elõzõleg megtermelt anyagokat. Minden gyárnak más az anyagszügséglete, így ha pl. a Cahoona-nak van elég anyaga, akkor elkezd gyártani, nem fogja érdekelni, hogy a Crystal-hoz épp egy kicsi hiányzik. Ezért kell EC-vel feltölteni.
Majd, ha lesz rá módom, akkor rakok fel képeket, hogy az én komplexem hogy is néz ki. Négyzetrácsos elrendezésû, illetve már akkora, hogy inkább a Kockára hasonlít.
Arra tényleg figyelj, hogy a hajók be tudjanak dokkolni a Hub-ba. Én mindig a Hub-ot a komplex elé helyezem alulra (alsó sor). Az SPP-t valahova a szélére jó rálátással a napra, a bányákat meg a túloldalra.
Más:
A Xenon P mi a franctól olyan nagy durranás? Egy tehetetlen bálna. Vagy csak az AI olyan gyenge rajta? Nagy, idétlen, és kb akkora erõfeszítés lelõni, mint egy teherhajót.
És ezt valaki, mert igazán értelmét nem látom ennek a scriptnek.