X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szándékomban áll még néhány J és K foglalása RJoco!
Custodian jó kis szerkezet. Az ellenséges pajzsokat szívja le, hogy töltse a sajátjaid. De ha lövik, nem tsokat tud tölteni és hamar elvérzel.
Akkor jó, mert az OTAS 2. küldetés után sem találkoztam vele.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
otas mittoménmijen küldit amit ott adnak a shipjardon
én személyszerint destrolyerrel szívtam sokat 3-szor estem neki még meglett..
-ha kiadod neki hogy támogassa a többi hajó pajzsát a sajátját leszívja kritikus szintre és kezdi megin feltölteni a saját pajzsát..
Foglaltam egy Akuma-t. Árban csak egy kicsit ér többet, mint a Q, így nem éri meg lenyomni azt a több mint 1000 katonát a 400-zal szemben. De már ebbõl is van egy!
Megvettem elsõ Leviathan-om! Elég pöpec hajó, igaz csak APPC-kel szereltem fel, de xenon szektorban lelõttem vagy 6 Q-t meg egy állomást és a pajzs még fele felett van. A P-kel és azok alatt gond van, de ahhoz meg majd M6-osokat kell tartani.
Ezt a Custodian-t majd én is kipróbálom, kíváncsi vagyok, mennyit számít!
A saját pajzsát hogy képes fenntartani, ha lövik?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Az,hogy ilyenek történnek a jelenlétedben azért van, mert a játék tõled várja ilyenkor, ha már ott vagy, hogy tegyél rendet <#gun>#gun><#bdead>#bdead>
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Semmi trükk, semmi erõszak. Matematika!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Szóval történt épp, hogy belép a rendszerbe egy valag vadász és rájukparkolt egymás után két Xenon K azokat meg egy J követte.
A két valhallám ripityomra lõtte egymást, az OWP mintha ott sem lett volna a K-t pedig elszellentették a támadók.
Érdekes ha nem vagyok a rendeszerben akkor mindent megállítanak ezek.
A Paranidokkal ugyan ez a helyzet nálam. A nagy szekerükre hajtok azonban.
A kalózoké mind tetszik, az argon boron, teladi, split szintén.
Hajrá srácok!
Egyébként Tyr-t próbáltál már fogni?
Fogod a panos-t és mész a command menübe. Itt kiválasztod a további hajóparancsokat (additional ship command asszem, mert nálam magyar)
Itt a 8-as gomb alatt találsz olyat, hogy ship production fül. Erre ráböksz és akkor láthatod a raktérben lévõ cuccokat. Nekem van itt nividium EC és pajzs.
Na ráböktem a Nividium-ra (kétszer kellett) és ,máris elkezdte gyártani.
Ennyi.
De az Aran-t pont erre használom. A frissen elfoglalt hajókhoz odadobbantom és beszállásolom amíg felszerelem vagy oda viszem ahol fel lehet szerelni.
Hajókat foglalok vagy kiugrasztok belõlük pilótákat és ezzel megmarad a varázsuk, hogy megszenvedtem értük nem pedig legyártottam.
Persze lehet csak én vagyok ilyen perverz....
Próbáld ki és jelezz vissza.
Tulajdonképpen én egy sereg más hajóval csinálom azt a melót, amit ezzel az eggyel (+2 TS) is meg lehetne csinálni, ha mûködne, szóval érdekel, hogyan lehet rábírni.
Legalább lenne azokra is BFAA, hogy valóban értelme legyen. De így önmagában egyik sem sokat ér. Szerintem!
A legjobb az összes hajóosztályból a J és K, csak lassúak.
Mondjuk kíváncsi is vagyok, hogy hogy lehetne mûködésre bírni.
Ráadásul hiába adom ki nem csinál semmit. Arra gondoltam, hogy szét kéne aprítani a nagy aszteroidákat de akkor ebben mi a buli ? Ennyi erõvel nem ér semmit a hajó ha mindent nekem kell csinálnom.
Azt hittem magára kap egy aszteroidát és furkálja mint egy bánya.
Közben elintéztem a Jaguárt és elfogadta.
Más ötletem nincs. nekem be szokott válni ez. Vagy így vagy úgy de rendezõdik.
Szereztem egy Panos-t és nividium-ot szeretnék bányászni. Ehhez van aszteroida ugyebár,de nem tudom hogy kell.
Szóval ki tudna valaki segíteni, hogy hogy kell rávenni a bányászatra ?
Kérdés: ha kilövöm szerintetek befejezett lesz a mission?
Dorgal
Az egész dicsõ Kha'ak, Xenon, Pirate és Yaki nép nevében, karácsony alkalmából nem fogunk békés playerekre lövöldözni szerte a galaxisban. És ezúton is kívánok mindenkinek szegény, stationokban meglapuló boldogtalan Karácsonyi Ünnepeket és "THE END"-ben gazdag Új Esztendõt.
A lényeg, hogy a rakterüket feltöltöd amivel akarod (marine, cyborg, stb) és ha elfogyott a HCF-bõl akkor transportálod át és ennyi
Adhattak volna kicsit nagyobb rakteret hozzá!
Ha keverve vannak tényleg kevesebb kell,de megkattanok mire kiadok 4 féle támadóegységnek parancsokat.
A játék mindent kihasznál rajta...
Szereztem egy Aegir-t, meg rá 2 BEMPC-et, kíváncsi vagyok, hogy bont.
Nameg megvan a 2. Asgard-om is.
Ok legyen igazad számoljunk 100 marine-t 100 * 20 000= 2 000 000
250-300 mercenary elég ugyanehhez a hajóhoz, de még ha 400-al számolunk is 400 * 4 000= 1 600 000. É a 400 enyhe túlzás. Akkor, hogy is van ez?
A napokban egy Logitech ChillStream-et próbáltam és elég nagy csalódás volt, hogy a 2 analóg kezelõbõl csak az egyiket használta😞
Régen mindig scriptet használtam, mert azzal gyárat is és komplexet is arrébb lehet rakni, de az nem olyan izgalmas.
Én már egy jó ideje nem tudok passangert venni. Illetve megveszem, le is vonódik az összeg, csakhogy egy darab sincs a hajón. Pedig elég jól gyártanak. Ja, azt tudtad, hogy ezzel is lehet hajót foglalni, nem kell ahhoz Cyborg?! És olcsóbb is és asszem a raktér igénye is kisebb.
Az oldalamra meg most megy fel az új cucc, nemsokára olvashatjátok, nézhetitek.