X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoenix lord
a legújjabb pach vann fönn és tud lõni alul is de ha nagyon rámászol már nem legalábbis nekem nem lõtt se a k se a j

maniac78
Nemtom melyik patch már tesz róla, hogy a J és K alsó és felsõ fegyverei is mûködjenek. Ezt lõtávon kívülrõl foglaltam.

Szándékomban áll még néhány J és K foglalása RJoco!

Custodian jó kis szerkezet. Az ellenséges pajzsokat szívja le, hogy töltse a sajátjaid. De ha lövik, nem tsokat tud tölteni és hamar elvérzel.

Akkor jó, mert az OTAS 2. küldetés után sem találkoztam vele.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Phoenix lord
megvenni csak otas shipjardon lehet aszem akkor ha megcsináltad az
otas mittoménmijen küldit amit ott adnak a shipjardon

Phoenix lord
k-még viszonylag egyszerû mert bemész a hasa alá azt nem tud lelõni
én személyszerint destrolyerrel szívtam sokat 3-szor estem neki még meglett..

Phoenix lord
csak a sajátot erõsíti v tölti aszem 5km a hatótávja

Phoenix lord
Sohnen-nek ellen jó lesz még az 😊

-ha kiadod neki hogy támogassa a többi hajó pajzsát a sajátját leszívja kritikus szintre és kezdi megin feltölteni a saját pajzsát..

RJoco
Hát kipróbáltam az Aegir-t, de kicsit elkeserítõ, a két BEMP-pel simán lelövök egy K-t vagy J-t, hogy azok el sem találtak. Mi lesz, ha a Valhalla-t szerelem fel ilyen cuki fegyókkal?!

Foglaltam egy Akuma-t. Árban csak egy kicsit ér többet, mint a Q, így nem éri meg lenyomni azt a több mint 1000 katonát a 400-zal szemben. De már ebbõl is van egy!

Megvettem elsõ Leviathan-om! Elég pöpec hajó, igaz csak APPC-kel szereltem fel, de xenon szektorban lelõttem vagy 6 Q-t meg egy állomást és a pajzs még fele felett van. A P-kel és azok alatt gond van, de ahhoz meg majd M6-osokat kell tartani.

Ezt a Custodian-t majd én is kipróbálom, kíváncsi vagyok, mennyit számít!
A saját pajzsát hogy képes fenntartani, ha lövik?

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
És K-t fogtál már?
Nekem van egy abból is.

NONPLUSZULTRA
Custodian-t még nem próbáltam, lenne is egy láma kérdésem vele kapcsolatban: csak a saját hajóid pajzsát tölti, vagy bármilyen hajót hatótávon belül? Apropó, mi a hatótávja?

Az,hogy ilyenek történnek a jelenlétedben azért van, mert a játék tõled várja ilyenkor, ha már ott vagy, hogy tegyél rendet <#gun><#bdead>

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

maniac78
Ha még1* menézed a képet láthatod, hogy egy háromszöget alkottak a nagyok (HCF, foglalt J és ellenséges J). A HCF pedig direkt széthúzta ezek oldalait. A foglalt J éppen a kapu elõtt evickélt, nem tartott sokáig átvinni.

Semmi trükk, semmi erõszak. Matematika!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Black hole sun rendszerben érdekes dolog történ ma. A két valhallám a kapu két oldalán áll, a kapuval szemben egy OWP azt egy K fedezi. A csapatot két Custodian töltögeti pajzsal.

Szóval történt épp, hogy belép a rendszerbe egy valag vadász és rájukparkolt egymás után két Xenon K azokat meg egy J követte.

A két valhallám ripityomra lõtte egymást, az OWP mintha ott sem lett volna a K-t pedig elszellentették a támadók.

Érdekes ha nem vagyok a rendeszerben akkor mindent megállítanak ezek.

Szép pecálás. Izgalmas kivinni onnan egyben <#kacsint> Persze vannak trükkök vagy puszta erõ.

Nem tetszik az a szekér. Na meg az összes terran hajó nem tetszik. A formaviláguk valahogy nem jön be nekem.
A Paranidokkal ugyan ez a helyzet nálam. A nagy szekerükre hajtok azonban.
A kalózoké mind tetszik, az argon boron, teladi, split szintén.

maniac78

Hajrá srácok!

maniac78
Én sem azért keresem, mert meg akarom venni. De azért bosszantó, hogy Castrumot, nem tudok szerezni, mert egyszerûen nálam nincs.

Egyébként Tyr-t próbáltál már fogni?

EC sok kell !

Na úgy fest megvan a dolog nyitja:

Fogod a panos-t és mész a command menübe. Itt kiválasztod a további hajóparancsokat (additional ship command asszem, mert nálam magyar)
Itt a 8-as gomb alatt találsz olyat, hogy ship production fül. Erre ráböksz és akkor láthatod a raktérben lévõ cuccokat. Nekem van itt nividium EC és pajzs.

Na ráböktem a Nividium-ra (kétszer kellett) és ,máris elkezdte gyártani.
Ennyi.

jaja csakhogy én nem találok semmiféle command menüt ehhez. De dolgozok rajta ha már feljavítottam drága pénzen....

Én pl még mindig nem raktam ki a saját shipyard-ot mert nem akarok abba a bûnbe esni, hogy "ingyen" javítok vagy a nagy nehezen megszerzett hajókat átpaszírozom blueprint-be és tömegcikké varázsolom.

De az Aran-t pont erre használom. A frissen elfoglalt hajókhoz odadobbantom és beszállásolom amíg felszerelem vagy oda viszem ahol fel lehet szerelni.

Hajókat foglalok vagy kiugrasztok belõlük pilótákat és ezzel megmarad a varázsuk, hogy megszenvedtem értük nem pedig legyártottam.

Persze lehet csak én vagyok ilyen perverz....

NONPLUSZULTRA
Kisviku egy korábbi írása szerint "A gyártási parancsokat az „Additional Ship Commands” menüben találjuk".
Próbáld ki és jelezz vissza.
Tulajdonképpen én egy sereg más hajóval csinálom azt a melót, amit ezzel az eggyel (+2 TS) is meg lehetne csinálni, ha mûködne, szóval érdekel, hogyan lehet rábírni.

maniac78
Hát ha már itt tartunk én az M0-ás osztályt is ritkítanám. A Castrum oké odavaló, még a Leviathan is. Talán még az Olympos. De a Valhalla minek, ott a Tyr távolsági fegyverekkel bõven megpakolva. Az Aran-t meg hagyjuk is!

Legalább lenne azokra is BFAA, hogy valóban értelme legyen. De így önmagában egyik sem sokat ér. Szerintem!

A legjobb az összes hajóosztályból a J és K, csak lassúak.

Hehe az lemaradt. Lehet az lesz a baja. Bár valószínûbb, hogy felteszem ezt a nividium bánya scriptet.
Mondjuk kíváncsi is vagyok, hogy hogy lehetne mûködésre bírni.

NONPLUSZULTRA
Errõl a hajóról tényleg kevés az infó, pedig érdekelne engem is.

Nem használtam sosem, de talán egy Mobile Mining ágyú nem árthat rá, ha van egyáltalán hova felszerelni...

Ok, ez eddig rendben lenne. Csakhogy nem találok parancsot erre. "Collect wares in the sector" van csupán,de ezt szinte bármelyik hajó tudja. Szóval akkor mi ebben a nagy durranás ?

Ráadásul hiába adom ki nem csinál semmit. Arra gondoltam, hogy szét kéne aprítani a nagy aszteroidákat de akkor ebben mi a buli ? Ennyi erõvel nem ér semmit a hajó ha mindent nekem kell csinálnom.

Azt hittem magára kap egy aszteroidát és furkálja mint egy bánya.

Mobil bányász hajó. Jó nagy, lassú, de ha utasítod, szép nyugisan teli pakolja magát a kiválasztott érccel úgy, hogy mindig megkeresi az adott szektor legsûrûbb kavicsát, kitermeli, majd megkeresi a következõ legsûrûbbet...

Akkor a Panos-t mi a francra lehet használni ? Na és hogyan ?

maniac78
Létezik script is hozzá "Nvidium mines". Ezzel egyszerûbb.

Közben elintéztem a Jaguárt és elfogadta.

lõjj szét mindent. HA nincs eredménye akkor töltsd vissza és hagyd úgy. majd megkapod újra a küldetést. Vagy a mission failed üzit.

Más ötletem nincs. nekem be szokott válni ez. Vagy így vagy úgy de rendezõdik.

Hello mindenki !

Szereztem egy Panos-t és nividium-ot szeretnék bányászni. Ehhez van aszteroida ugyebár,de nem tudom hogy kell.

Szóval ki tudna valaki segíteni, hogy hogy kell rávenni a bányászatra ?

maniac78
New Frontierben volt egy Family Revenge típusú küldetésem. Hajó elfoglal átirányít másik szektorba, majd amikor már üres volt a terep, én is elhagytam, Üzenet nem jött, hogy lóvé átutalva. Utána vettem észre, hogy az egyik kísérõ, a nevét csak Jaguar-ra változtatta és ugye kék is lett ezért nem foglalkoztam vele akkor. Namármost foglalni nem lehet, mert a mufti benne ül, de csak egy helyben áll.

Kérdés: ha kilövöm szerintetek befejezett lesz a mission?

Boldog, békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Dorgal
maniac78
Kedves X-verzum söpredék!

Az egész dicsõ Kha'ak, Xenon, Pirate és Yaki nép nevében, karácsony alkalmából nem fogunk békés playerekre lövöldözni szerte a galaxisban. És ezúton is kívánok mindenkinek szegény, stationokban meglapuló boldogtalan Karácsonyi Ünnepeket és "THE END"-ben gazdag Új Esztendõt.

maniac78
Akkor is újra kell indítani a boardingot.

Kha'ak Destroyer T2. Ezt a szekeret most látom elõször pedig tolom már egy ideje a játékot. Két Custodian sem elég, hogy fennmaradjon a pajzsom vele szemben....

Kisérjen mondjuk egy custodian. Vagy egyszerûen csak dokkoljon a HCF-en egy Marauder. Vagy akár mindkét eset.

A lényeg, hogy a rakterüket feltöltöd amivel akarod (marine, cyborg, stb) és ha elfogyott a HCF-bõl akkor transportálod át és ennyi

maniac78
Seizewell-ben most lett az enyém egy Galleon. Kivettem a fegyverzetet a HCF-bõl, a raktér miatt. Majdnem 1 000 war droid ment át, 18 védõ maradt amikor elvéreztem. <#falbav>

Adhattak volna kicsit nagyobb rakteret hozzá!

Valahol ebbõl kell kiindulni: #15209
Ha keverve vannak tényleg kevesebb kell,de megkattanok mire kiadok 4 féle támadóegységnek parancsokat.

RJoco
Én egy Logitech Force 3D-t használok, amin van mûterhelés és nagyon bejött.
A játék mindent kihasznál rajta...

RJoco
Hát most, hogy mondod, nem is tudtam, kell ehhez! Mikor korábban vettem õket, nem tudom már, hogy a gyárba állított hajóra vettem vagy én dokkoltam a sajátommal és arra.

Szereztem egy Aegir-t, meg rá 2 BEMPC-et, kíváncsi vagyok, hogy bont.
Nameg megvan a 2. Asgard-om is.

maniac78
Vazze én meg csodálkoztam, hogy amikor eladtam a hajót eltûnt a boarding személyzet! De már végre ezt is tudom! <#taps>

Ok legyen igazad számoljunk 100 marine-t 100 * 20 000= 2 000 000
250-300 mercenary elég ugyanehhez a hajóhoz, de még ha 400-al számolunk is 400 * 4 000= 1 600 000. É a 400 enyhe túlzás. Akkor, hogy is van ez?

Maniac ha msot az argon marinera gondolsz, én szerintem a skála valahogy úgy néz ki mint ahogy az áruk alakul: pl a legerõsebb a cyborg aztán a marine aztán a wardroid aztán meg a split mercenary. Mert azért az hülyeség lenne , hogy ugyanannyi cyborg kellene elfoglalni egy hajót mint mondjuk mercenary, mert lenne kis különbség az árban . Pl nekem 100-130 marine elfoglalt egy xenon p-t De végül is mind1 hány katonát küldessz át, mert a végén h amikor eladod, akkor ott maradnak a hajón a katonák, és vissza tudod õket küldeni a saját hajódra, és csak aztán kell eladni.
maniac78
Akkor egy 10-es skálán mennyire erõsek az emberkék?

Az indító ablakban állítsd be az Input Device részt...

Mi volt beállítva? Ha korábban egy olyat használtál, amin csak a gyorsító van fent, akkor a másik ki van kapcsolva.

Cyborg az erõsebb.ÉS mikor pl:egy mantist foglalsz nem mindegy hányszor kell levakarni a pajzsát, hogy küld az utánpótlást. Mellesleg neked biztos nincs a hajódon cargo life support system.

maniac78
Cargo Life Support vót a verdán?

Szerintetek a Saitek X52-es joystick-ot a játék rendesen lekezeli?

A napokban egy Logitech ChillStream-et próbáltam és elég nagy csalódás volt, hogy a 2 analóg kezelõbõl csak az egyiket használta😞
RJoco
Bányát azért elég macerás vontatni, de jó buli!
Régen mindig scriptet használtam, mert azzal gyárat is és komplexet is arrébb lehet rakni, de az nem olyan izgalmas.

RJoco
Hát akkor egy jó hír neked, rossz nekem:
Én már egy jó ideje nem tudok passangert venni. Illetve megveszem, le is vonódik az összeg, csakhogy egy darab sincs a hajón. Pedig elég jól gyártanak. Ja, azt tudtad, hogy ezzel is lehet hajót foglalni, nem kell ahhoz Cyborg?! És olcsóbb is és asszem a raktér igénye is kisebb.

Az oldalamra meg most megy fel az új cucc, nemsokára olvashatjátok, nézhetitek.