X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maniac78
Ez az Akuma nem rossz dolog. Most foglaltam az elsõt, de úgy hiszem lesz még több is. Fincsi fegyverek voltak rajta, amik kellenek a Xenon flottámhoz.
És ami a lényeg Jumpdrive, mert forró lett a helyzet amikor az egész szektor rám támadt. De az 1200 mercenary elég lett majdnem neki, szóval nagyon gyengusz a védelem.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78
Ez odáig oké, hogy leszeded a pajzsot, de ki is kell adni a boarding parancsot, és biztos helyre kell tenni az Aegir-t, meg a HCF-nek is megfelelõ távolság kell, hogy némileg biztonságban legyen.
Arról nem is beszélve, hogy ha túl közel merészkedsz még a kísérete is rád feni majd a fogát!

Szóval, nálam így a tuti és úgy tûnik nagyszerûen beválik, mert ritak eset, hogy a pajzsot kell figyelnem.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Ezer köszönet ! <#alien2>

Bár csak kipróbálnám eredetileg. Nekem jobban tetszik ha odamegyek és lekûzdöm a pajzsát.
Nekem mindegy hogy mennyi idõ. Addig kerülgetem a lövedékeit vagy épp menekülõre fogom a dolgot.

maniac78
44.5,-54.3,49.4 New Opportunity B-EMP
40.2,-49.0,-30.6 Unknow Sector (W Proxima Centauri)B-EMP
Ezt az elsõ ágyúsorra teheted fel. 9,5 km távolságból, megfelelõ célzással már sebez! Mire transzporter távolságba ér egy J vagy K, vagy bármi más, már csak a HCF-em várja!

Én is ID-ket használok, de kellett a hely ezért átpakoltam õket. Számomra nem mindegy, hogy egyszer kell leszednem a pajzsokat, vagy többször, mert az ugyebár idõigényes. Megfelelõ körülmények kellenek.(lõtáv, megfelelõ pozíció és persze némi idõ, az utántöltésre)

RJoco
Fel lehet rakni, de csak a képernyõ bal oldalán, ahol látod a fegyverzetet. Illetve van egy parancsi is, bár az én tapasztalataim alapján az csak akkor mûködni, ha minden helyre jutna egy aranyos.
Ha nem tudsz venni, akkor meg kell keresni a konténereket. Én így szedtem össze a kettõt és hát mit mondjak. Simán elintézek egy J-t vagy K-t úgy, hogy el sem talál.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Látod látod. Ha lett volna legalább egy ion distruptor a hajón akkor az elintézte volna az összes közeledõ rakétát. Egyszerûen tökéletes erre a célra.

Alpha EMP-t vagy Beta EMP-t Aegir-re lehet feltenni ugye ? Csak mert feljavítottam egyet és akárhogy nézem nincs a kompatibilis lézerek listáján.

Eáadásul a repum is a béka segge alatt a terranoknál szóval nem tudok beszerezni sajnos.

Van valami ötleted ? Foglaljak egy Aegir-t ? Na akkor megzuhanna rendesen a repum...Ráasádul egyedül sosem kószál egyik sem.

maniac78
Hát akkor olyan "szembeszéllel pisálnék" érzésem lenne!<#email>

De most sikerült nekik megszorongatni egy kissé. Az egyik K-t ki is kellett lõnöm! Typhoon missile factory volt az egyiken, mert annyit kilõtt rám, hogy a pajzsom folyamatosan lennt volt szinte nullán.<#falbav>
Az ágyútornyokban pedig katonák ültek a kevés hely miatt! Hiába mondtam nekik, hogy dobálják a rakétákat konzervekkel, nem találták el!
De azért meglett.

Érdekes, hogy mindegyik foglalt hajó raktere tele volt fegyverekkel. 40-45GPPC. De akkor az a 20-30 typhoon rakéta hol volt tárolva?<#nemtudom>

Küld be õket kacsának valamelyik xenon core-ba a pénzeden vagyél annyi hajót amennyit tudsz, azokat is küld be és kezd el gyûjteni õket megint <#gun><#vigyor2>

Foglalj kha'ak-okat is. Nálam Lao's mistake-ben mindig van Destroyer T2 meg egyebek.

Vagy tudom ajánlani, hogy tedd fel az impoved xenon meg improved kha'ak scripteket. Majd rögtön kevés lesz az a pár hajó

maniac78
Akkor a héten megcsinálom a táblázatot!

A 4. J esett áldozatul és további két K várható a meglévõ egy mellé. Azután megyek másik Xenon szektorba!
Már csak az a kérdés, hogy mit is kezdek ennyi hajóval és a fegyverzettel? Leigázni nem akarok senkit, szektorom nincs, gyáram szintén nincs.

......... az OTP-ben beváltható?????????,

RJoco
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy van egy olyan tulajdonsága is, hogy gombnyomásra leszed valamennyit az ellenség pajzsaiból.
Sajna még nem tapasztaltam ki eléggé, hogy is mûködik, nekem eddig nem volt túl hatásos, de lehet, hogy nem mentem elég közel.

Szerintem aki kicsit is foglalkozik a roncsokkal annak feltétlen jól jönne.

De jelentkezzenek mások is ! (remélem <#vigyor> )

Én lopkodni szoktam egy faunusról a fegyvereket meg amit érek <#hehe>

maniac78
Ha igény van rá szívesen feltöltöm a roncsok koordinátáit Excel-be.

maniac78
HQ kell hozzá, amit a Bala Gi küldetés végén kapsz majd meg!

Szervusztok!Boldog Újévet Mindenkinek!Van egy rakás apró hajóm,de nem tudom,hogy lehet ezekbõl blueprintet kihozni.Kell hozzá valamilyen spec hajó?Venni tudok,bár elég ritkán tervrajzokat,de azt nem tudom,a meglévõkbõl hogyan tudok kivarázsolni valamit.
Elõre is kösz.
maniac78
Faunus roncs: Yohaniss Loss 14k,0k,11k
Ezt momentán tõled tudtam meg anno.

Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak és X3 fannak!

RJoco
Ja és
Boldog Új Esztendõt Kívánok minden pilótának!
Lehet, idén már nem jövök ide többet, de kitudja <#papakacsint>

RJoco
Grat a Xenonokhoz!

Nekem is kellen fognom, megint 1 vagy 2-t, mert nincs GPPC-m a Leviathan-ra. Pedig azzal nagyon ütõs lenne! Lehet kipróbálom az Aegir-es módszered!

A Kardhal egy gyönyörû szép hajó, csakhát nem lehet rárakni Kyon-okat, én is vettem Kyon gyárat, még le is gyártottam 12db-ot, de nem megy rá. Persze ez a legfrisebb patch. De Ion Disruptor-ok rámennek!

Ami nagyon ritka roncs az a fegyver gyártó hajó, mert csak egy van belõle az egész Xverzumban. A többi gyárhajóból van több is.
A koordikat most nemtom, mart csak 3.a körül.

Ollerus-t meg sajna csak venni lehet, dehát mire -500-as repuból 100k-t csinálok... Pedig nagyon kéne...

maniac78
Azért Ion, mert elölre rá lehet tenni a Kyon Emittereket mindhárom típust. Nem próbáltam, így többet nem tudok mondani!

Ott volt asszem a fekete kristály. De ezzel ennyi. Nekem legalábbis így rémlik.

Kössz az infót !

Boron Swordfish - Ion Frigate errõl ki mit tud ? Miféle hajó ez ?

maniac78
Xenon roncs a sztori része! Tern az fregatt.

A Darius roncs: Federation's Victory 21k,0k,28k
New Frontier -28k,0k,-34k

Persze.
Debris repair
Debris utilisation

Ezek kellenek. Aztán meg egy Asgard vagy Mamoth mondjuk, némi zsebpénz meg anyag és mehet a javítás

valamilyen script kell ahhoz hogy fel lehessen javítani a roncsokat?

beszólsz meghalsz

Xenon roncsok ? Én egyrõl tudok az is egy M0ás ami feljavíthatatlan...sajnos.

Szóval akkor papíron van neked és nem pl : excel táblában ? Szomorú. Így nem lesz közkincs <#vigyor>
Ha van kedved és idõd akkor irkálj meg párat nekünk légyszives.

Érdekelne engem mondjuk egy olyan kristály termelõ hajó. A neve hirtelen nem ugrik be...
Aztán asszem a teladiknak van az a Tern vagy milyen nevû. hûû meg még sokféle. Na majd összegyûjtök egy név-csokrot.

maniac78
Saját gyüjtemény és kézírás, de rögtönzött pillantásokat rávetve. Xenon roncsok kívételével, minden faj M7 feletti osztálya létezik roncsban. Értendõ T0, TL, M1 és M2. Terranoktól pedig az Aegirtõl kezdõdik!

Ha valami táblázatba van feltöltve akkor elkérném tõled az egészet. Egyébként meg mindenféle roncs érdekel amibõl nincs minden sarokban.

Mert ugye titan meg ilyenek tonnaszám vannak. De Pl Ozias roncsot csak egyet ismerek. Ilyen a Destroyer T2 is amibõl szintén egyet ismerek csak President's End-ben.

Szóval ritkaságok érdekelnek elsõsorban De jöhet mind is.

Phoenix lord
áhá ok thx
akkor ezek szerint nem néztem meg eléggé azt a gömböt :))

Magába a gömbbe nem vezet kapu. Volt a gömb másik "oldalába" ágyazódva egy kapu, amit nagyon óvatosan megközelítve el lehetett érni, de gyakorlatilag a szektor "normál" kapujához vezetett. Lehet,hogy javították, de a korábbi verziókban így volt. Egy idje nem kerülgetem a gömböt, így nem tudom mi van...

Phoenix lord
éppen ezaz én csak 1 kaput találtam ami a bala gi-s rendszerbe vezet a
másik kaput nem tom hol van...(a dison spherbe is vezet kapu ? jó tudni :)) )

maniac78
Egyébként kinek milyen roncs kellene? Megvan jónéhány koordinátája!

maniac78
Az Unknown szektorból (ahol a Bala Gi-s küldi is játszódik) vezet út Last Frontierbe, onnan pedig Dyson Sphere-be. Össz-vissz ez a két kapu van Last Frontierbe.

Phoenix lord
sohnen seth-em már soha nem lessz az összeset elfoglaltam :))

tök üres az egész last fortiner rendszer csak a dyson sphere jelzi hogy van ott még élet :)))

és valami ojasmirõl is hallottam hogy ott van valamijen kapu is?

mármint azon kívül ami az unkonwn sectorba vezet?

maniac78
Sohnen Seth cirka 91 milla!

Én is a "vannak"-hoz tartozom. Mire lõtávolba ér már pajzs nélkül rohangál, onnan meg már megy is át a Wehrmacht <#vigyor>

RJoco itt a K.

puff neki.... hát nem Crystals-t zabál a drága ? Nem ér így semmit.

Mellesleg vannak akik kilóméterekrõl bontanak pajzsot. Én odamegyek a képébe és úgy vakarom le. Csak az én verziómhoz több pajzs kell.

Mostanában Kha'ak Destroyer T2 típusokat gyûjtöm. 1500 mercanary és megvan. Az értéke meg 70 milla felett. Bár még nem adtam el egyet sem.

Részemrõl mostanában Kha'ak-k ûrszekerekre vadászok. <#finom>

Kössz megyek és meg is javítom.

Csak példa volt hogy érzékelni lehessen mit tud a custodian. De parkolj csak le mondjuk a mantis mellé meglátod mennyire kevés a két custodianis, hogy sérülésmentesen (és persze felszerelve !!) elfoglalhasd. a 4 beam ágyúja igen csak pörköli a pajzsokat.

maniac78
2100 Mercenaries vs. Xenon K!!!!!!!!!!!

Melyik oldal gyõz? 40 GPPC ágyú a tét.

maniac78
Ringo Moon -32k,0k,29k
Cloudbase SE -18k,0k,22k Anasthasius roncsok.

De egy Q-hoz felesleges ez a herce-hurca a Custodiannal. Egyedül a Sohnen hajókhoz kell ilyesféle segítség, ha úgy vesszük egyoldalú csalás. Ez már nem a középkor, hogy megállunk a csata közepén aztán megmutatjuk, hogy mi vagyunk a Janik!

Napelemes roncs hol van ? Mármint az a hajó ami EC-t termel. Terran szektorokon kívül keresek mert azokkal most fasírtban vagyok.

Nincs valami roncs-térkép ? Praktikus lenne.

NONPLUSZULTRA
Ja és roncsot nem láttam sehol.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

NONPLUSZULTRA
Kösz az infót asszem késõbb befizetek egy Custodianra.

Kapukat a Terran Ollerus tud gyártani. Két darab kell hozzá, és egymás közt nyitják meg, értelemszerûen 2 különbözõ szektorban.
Viszont van egy limit szektoronként a kapukat illetõen, talán 4 kapu szektoronként? Beleértve a natív kapukat.

Ideális elrendezés <#buck> A nyolc hajó a HQ körül, mindegyiknek van egy párja a fõ szektorokban, persze nem volt egyszerre nyitva csak 1-2.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Melyik hajó tud kapukat gyártani ? És mi kell hozzá pontosan ? Roncs formájában van valahol ?

Nekem két custodianom is akad épp. Ha csak egy darab van az is elég ahhoz, hogy: pl Q foglalása közben állj egy helyben és kapd a lövéseket tõle minden mennyiségben.

A HCF pajzsát 0-ról kb 8 másodperc alatt tölti fel maxra.

A mantis foglalásához erõsen javallott a két custodian. A hajó 5 kilóméteres körzetében nyomja felfelé a pajzsokat. Saját erõböl is megy neki,de ha van ellenséges hajó a közelében akkor arról szívja le és nyomja a tieidre.

Továbbá remekül be lehet spájzolni rá katonákat amikkel utántöltöd a HCF rakterét ha nagyobb ûrszekeret foglalsz el.

Azonban bugos a pajzskezelése !! Az additional parancsoknál adható ki az Otas group shield kommand. Azonban sokszor tapasztalható hogy nem tölt szart se a pajzsaidra. Ilyenkor gyorsan be kell menni a menübe majd kivenni a parancsot és újra megadni neki. Jellemzõen akkor van ez ha másik szektorba lépsz be velük.

maniac78
Holnap küldöm a K-t is RJoco. Látod már tülekednek is!

A P az M6-os, azt meg csak scripttel tudod simán elfolglalni (System Override 2 szoftver), vagy HCF-fel...

Mûködnek azok, csak rá lehet tapadni a hasára, ahova már nem érnek el a fegyverei... Nem egyszerû, de a "wasd" billentyûkkel megoldható...

Köszi, ezt nem tudtam, eddig nem próbálkoztam M3-nál nagyobbakkal.
Phoenix lord
egyépként is m3-nál nagyobb hajók csak hcf-el cappolható...

Phoenix lord
szerintem bug nekem ilyet sose csinált az egyetlen kivétel mikor
Bail Signal Extension-t használtam...(script)

Sziasztok,

A következõ eset állt elõ, lõvöm rendesen egy Xenon P Raider-t, majd egyszercsak kékre vált (gondolom feladta), viszont nem tudom elfoglalni, olyan mintha még mindig ülnének benne, de a detail azt mondja No Pilot.
És ez nem következetesen így van:(

Mit nem tudok vagy mit felejtek el?

Köszönöm a segítségeteket :)