X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ami a lényeg Jumpdrive, mert forró lett a helyzet amikor az egész szektor rám támadt. De az 1200 mercenary elég lett majdnem neki, szóval nagyon gyengusz a védelem.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Arról nem is beszélve, hogy ha túl közel merészkedsz még a kísérete is rád feni majd a fogát!
Szóval, nálam így a tuti és úgy tûnik nagyszerûen beválik, mert ritak eset, hogy a pajzsot kell figyelnem.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Bár csak kipróbálnám eredetileg. Nekem jobban tetszik ha odamegyek és lekûzdöm a pajzsát.
Nekem mindegy hogy mennyi idõ. Addig kerülgetem a lövedékeit vagy épp menekülõre fogom a dolgot.
40.2,-49.0,-30.6 Unknow Sector (W Proxima Centauri)B-EMP
Ezt az elsõ ágyúsorra teheted fel. 9,5 km távolságból, megfelelõ célzással már sebez! Mire transzporter távolságba ér egy J vagy K, vagy bármi más, már csak a HCF-em várja!
Én is ID-ket használok, de kellett a hely ezért átpakoltam õket. Számomra nem mindegy, hogy egyszer kell leszednem a pajzsokat, vagy többször, mert az ugyebár idõigényes. Megfelelõ körülmények kellenek.(lõtáv, megfelelõ pozíció és persze némi idõ, az utántöltésre)
Ha nem tudsz venni, akkor meg kell keresni a konténereket. Én így szedtem össze a kettõt és hát mit mondjak. Simán elintézek egy J-t vagy K-t úgy, hogy el sem talál.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Alpha EMP-t vagy Beta EMP-t Aegir-re lehet feltenni ugye ? Csak mert feljavítottam egyet és akárhogy nézem nincs a kompatibilis lézerek listáján.
Eáadásul a repum is a béka segge alatt a terranoknál szóval nem tudok beszerezni sajnos.
Van valami ötleted ? Foglaljak egy Aegir-t ? Na akkor megzuhanna rendesen a repum...Ráasádul egyedül sosem kószál egyik sem.
De most sikerült nekik megszorongatni egy kissé. Az egyik K-t ki is kellett lõnöm! Typhoon missile factory volt az egyiken, mert annyit kilõtt rám, hogy a pajzsom folyamatosan lennt volt szinte nullán.<#falbav>#falbav>
Az ágyútornyokban pedig katonák ültek a kevés hely miatt! Hiába mondtam nekik, hogy dobálják a rakétákat konzervekkel, nem találták el!
De azért meglett.
Érdekes, hogy mindegyik foglalt hajó raktere tele volt fegyverekkel. 40-45GPPC. De akkor az a 20-30 typhoon rakéta hol volt tárolva?<#nemtudom>#nemtudom>
Foglalj kha'ak-okat is. Nálam Lao's mistake-ben mindig van Destroyer T2 meg egyebek.
Vagy tudom ajánlani, hogy tedd fel az impoved xenon meg improved kha'ak scripteket. Majd rögtön kevés lesz az a pár hajó
A 4. J esett áldozatul és további két K várható a meglévõ egy mellé. Azután megyek másik Xenon szektorba!
Már csak az a kérdés, hogy mit is kezdek ennyi hajóval és a fegyverzettel? Leigázni nem akarok senkit, szektorom nincs, gyáram szintén nincs.
......... az OTP-ben beváltható?????????,
Sajna még nem tapasztaltam ki eléggé, hogy is mûködik, nekem eddig nem volt túl hatásos, de lehet, hogy nem mentem elég közel.
De jelentkezzenek mások is ! (remélem <#vigyor>#vigyor> )
Elõre is kösz.
Ezt momentán tõled tudtam meg anno.
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak és X3 fannak!
Boldog Új Esztendõt Kívánok minden pilótának!
Lehet, idén már nem jövök ide többet, de kitudja <#papakacsint>#papakacsint>
Nekem is kellen fognom, megint 1 vagy 2-t, mert nincs GPPC-m a Leviathan-ra. Pedig azzal nagyon ütõs lenne! Lehet kipróbálom az Aegir-es módszered!
A Kardhal egy gyönyörû szép hajó, csakhát nem lehet rárakni Kyon-okat, én is vettem Kyon gyárat, még le is gyártottam 12db-ot, de nem megy rá. Persze ez a legfrisebb patch. De Ion Disruptor-ok rámennek!
Ami nagyon ritka roncs az a fegyver gyártó hajó, mert csak egy van belõle az egész Xverzumban. A többi gyárhajóból van több is.
A koordikat most nemtom, mart csak 3.a körül.
Ollerus-t meg sajna csak venni lehet, dehát mire -500-as repuból 100k-t csinálok... Pedig nagyon kéne...
Kössz az infót !
Boron Swordfish - Ion Frigate errõl ki mit tud ? Miféle hajó ez ?
A Darius roncs: Federation's Victory 21k,0k,28k
New Frontier -28k,0k,-34k
Debris repair
Debris utilisation
Ezek kellenek. Aztán meg egy Asgard vagy Mamoth mondjuk, némi zsebpénz meg anyag és mehet a javítás
beszólsz meghalsz
Szóval akkor papíron van neked és nem pl : excel táblában ? Szomorú. Így nem lesz közkincs <#vigyor>#vigyor>
Ha van kedved és idõd akkor irkálj meg párat nekünk légyszives.
Érdekelne engem mondjuk egy olyan kristály termelõ hajó. A neve hirtelen nem ugrik be...
Aztán asszem a teladiknak van az a Tern vagy milyen nevû. hûû meg még sokféle. Na majd összegyûjtök egy név-csokrot.
Mert ugye titan meg ilyenek tonnaszám vannak. De Pl Ozias roncsot csak egyet ismerek. Ilyen a Destroyer T2 is amibõl szintén egyet ismerek csak President's End-ben.
Szóval ritkaságok érdekelnek elsõsorban De jöhet mind is.
másik kaput nem tom hol van...(a dison spherbe is vezet kapu ? jó tudni :)) )
tök üres az egész last fortiner rendszer csak a dyson sphere jelzi hogy van ott még élet :)))
és valami ojasmirõl is hallottam hogy ott van valamijen kapu is?
mármint azon kívül ami az unkonwn sectorba vezet?
Én is a "vannak"-hoz tartozom. Mire lõtávolba ér már pajzs nélkül rohangál, onnan meg már megy is át a Wehrmacht <#vigyor>#vigyor>
RJoco itt a K.

Mellesleg vannak akik kilóméterekrõl bontanak pajzsot. Én odamegyek a képébe és úgy vakarom le. Csak az én verziómhoz több pajzs kell.
Mostanában Kha'ak Destroyer T2 típusokat gyûjtöm. 1500 mercanary és megvan. Az értéke meg 70 milla felett. Bár még nem adtam el egyet sem.
Csak példa volt hogy érzékelni lehessen mit tud a custodian. De parkolj csak le mondjuk a mantis mellé meglátod mennyire kevés a két custodianis, hogy sérülésmentesen (és persze felszerelve !!) elfoglalhasd. a 4 beam ágyúja igen csak pörköli a pajzsokat.
Melyik oldal gyõz? 40 GPPC ágyú a tét.
Cloudbase SE -18k,0k,22k Anasthasius roncsok.
De egy Q-hoz felesleges ez a herce-hurca a Custodiannal. Egyedül a Sohnen hajókhoz kell ilyesféle segítség, ha úgy vesszük egyoldalú csalás. Ez már nem a középkor, hogy megállunk a csata közepén aztán megmutatjuk, hogy mi vagyunk a Janik!
Nincs valami roncs-térkép ? Praktikus lenne.
Kapukat a Terran Ollerus tud gyártani. Két darab kell hozzá, és egymás közt nyitják meg, értelemszerûen 2 különbözõ szektorban.
Viszont van egy limit szektoronként a kapukat illetõen, talán 4 kapu szektoronként? Beleértve a natív kapukat.
Ideális elrendezés <#buck>#buck> A nyolc hajó a HQ körül, mindegyiknek van egy párja a fõ szektorokban, persze nem volt egyszerre nyitva csak 1-2.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
A HCF pajzsát 0-ról kb 8 másodperc alatt tölti fel maxra.
A mantis foglalásához erõsen javallott a két custodian. A hajó 5 kilóméteres körzetében nyomja felfelé a pajzsokat. Saját erõböl is megy neki,de ha van ellenséges hajó a közelében akkor arról szívja le és nyomja a tieidre.
Továbbá remekül be lehet spájzolni rá katonákat amikkel utántöltöd a HCF rakterét ha nagyobb ûrszekeret foglalsz el.
Azonban bugos a pajzskezelése !! Az additional parancsoknál adható ki az Otas group shield kommand. Azonban sokszor tapasztalható hogy nem tölt szart se a pajzsaidra. Ilyenkor gyorsan be kell menni a menübe majd kivenni a parancsot és újra megadni neki. Jellemzõen akkor van ez ha másik szektorba lépsz be velük.

Bail Signal Extension-t használtam...(script)
A következõ eset állt elõ, lõvöm rendesen egy Xenon P Raider-t, majd egyszercsak kékre vált (gondolom feladta), viszont nem tudom elfoglalni, olyan mintha még mindig ülnének benne, de a detail azt mondja No Pilot.
És ez nem következetesen így van:(
Mit nem tudok vagy mit felejtek el?
Köszönöm a segítségeteket :)