X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pénzes dolog nállam nem megy, hiába adom meg h 100k legyen, leszedegetik a hajok amik vásárolnak belölle és nem tölti ujra azonnal. mind1, majd nyomogatom. 😊
Más:
Tudtátok hogy már kb egy hete van egy mod ami visszarakja a cockpitet?
Nagyon király most raktam fel, akit érdekel itta link:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=104846
A pénzátutalásnál meg kell adni egy összeget, hogy MI FELETT utaljon!
Tehát berakod hogy 10000, akkor 10000 Cr mindig marad a gyárban és csak az ez összeg feletti részt utalja.
A Sell ware for best price nálam megy, meg a társa is.Bár én manuálisan látom el különálló gyáraimat vagy egybeépítem õket.
A gyárak szükséges nyersanyag utánpotlását ti hogy oldjátok meg h automata legyen?
Nekem mindig akad valami bibi amivel nekem kell szorakozni. Pl hiába állitom be az automata pénzátutalás a gyárnak, egyszerüen nem utalja át, vagy hiába állitom be a beszállito hajomat hogy vegyen folyamatosan x cr-ért, ha változik kicsit az ár nem veszi meg, és vár. A best sell, és buy command se sokmindenre jo, mert nem használják a jump drivot, és igy bazi sokáig tart, vagy csak én csináltam rosszul?
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Ha van Spacfly Collector-od, akkor be tudod gyûjteni és nagyon jó pénzért eladni õket!
Asszem a kalózok is vevõk rá.
Én most hogy repkedtem, ilyen sárgás zöldes kis valamik estek/haladtak a közeli bolygó felé, némelyik nekem is jött, és ilyen trutyi szerû hangot adott mikor belém csapódott...
<#conf>#conf><#conf>#conf>
Jaffa Kree!
Csak annyit kérdeznék, hogy amikor bemegyek apám után az aszteroidába Nyana's Hideout-ban, milyen hajóval érdemes menni, illetve van-e értelme gyorsabb hajóval menni, mivel eddig egy M3-as Split Mambával próbáltam és az lett a vége, hogy apámat kinyírták a Khaakok.
Ezen köztes idõt felhasználtam további kereskedésre.
Vettem egy spp xl-t, és 2 sectorral kellett volna arrébb vinnie. De azmég haggyán hogy 20 percig keringözött pár aszteroida mellett (600% os seta mellett) mértem az idöt, de amikro kikerült nagynehezen és ment volna át a kapun, frankon nekiment egy másik hajonak és felrobbant, az spp-mmel eggyütt. 😞
Amugy hogyan lehet megadni saját bázis kereskedönek hogy használja a jump drive-ját? Mert igy baromi lassan szállitanak, mire visszaérnek mindig tele a gyáram.
Vazze. Már 1.6 kilcsire voltam a mantátol a lomack legaszi vagy mi a turó szektorban, felkészülve transporter device-el. feltérképeztem az aknákat teljesen. erre jön egy rohadt pirate galleri oszt berobbantották az aknákat. Hogy a villám ne vágna mellé. Ez ám a méreg nem a cián.<#duma>#duma>
Az X2-ben az ugrás animációt is csak utólag asszem az 1.2-es peccsel rakták be.
Jé de jó! Most látom, hogy ezt már elmondtátok elõttem.Mindegy, benthagyom.<#vigyor>#vigyor>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem X800GTm van. És csak fekete kép ugrásnál....
Miért minek kéne lennie? Olyamsinek mint a 2ben?
Arról is értekeztünk már, hogy ugrásnál fekete képernyõ van valamiért nVidia kártyáknál.
Ki milyen gépen tolja? Csak azért kérdezem, mert 2500Mhz Bartonnal tolom1 Gb Ram 6600Gt-vel és beszaggat. Ja, és kapun átlépéskor csak fekete képernyõ van.
Valaki talákozott ilyen hibával? Felraktam már az összes(2) patchet, de nem javult a helyzet.
igen ,de mivel semelyik hajóra nem bírtam felrakni eladtam jó pénzért.
Gondolom feltûnt, hogy a komplexumoknál ha valaminek a raktára megtelik, akkor leáll a gyártás.Példa, hogy érthetõbb legyen:
Össze van kötve nálam egy Crystal Fab,egy M SPP,egy Cahoona Bakery, egy Cattle Ranch és egy Missile Factory.
Ha a közös raktár megtelik EC-vel, akkor leáll a Crystal Fab is, ahelyett, hogy addig töltené kristállyal,amíg meg nem telik a kristályraktár.
Ugyanígy a Cattle Ranch is leáll, ha a Cahoona Bakery is tele van Meatsteak Cahoona-val.
Ebbõl az következik, hogy nem tudsz felhalmozni nyersanagyokat, mert csak addig gyárt az egyik, amíg a másik effektíve felhasználja.
Két SPP-m van jelenleg egy M-es és egy XL-es.Ha az M-es raktára megtelik, jobb lenne ha a kristály fab tovább termelne, mert a felhalmozott kristályokat így el tudnám vinni a másik SPP-be.
Kábé 10-15 hozzászólással ezelõtt írtam ezt, javasolták a gyorsabb hajót.
Ezt a problémát megoldottam egy Dolhpin Superfreighter-el, ami Jumpdrive-os és a saját gyáraimból szállítom a cuccost.
Az idegesítõ dolog tényleg azon van, hogy megadsz x összeget és CSAK AZÉRT AZ ÁRÉRT veszi, tehát, ha olcsóbb van valahol, azt nem veszi meg, csak az x összegben megadottat.
Ergo jön az összevissza mászkálás, mire odaér valahová, megváltozik az eladási ár, stb.Esetleg ki lehet küszöbölni egy gyors hajóval vagy egy jumpdrive-al,de azt manuálisan kell irányítgatnod.
Én egy darab 14 ezres Dolphin SF-t használok három komplexumom ellátására.
Manuálisan meg már nem tudok odafigyelni a gyáraimra...túl sok van belõlük...
Más küzd hasonló problémákkal?
Jaffa Kree!
Egy tipp azoknak akiknek a rakétákkal van baja: Ion distruptort használj ha jön a raketya. 1km-es körzetben azonnal leszedi. Másra nemis nagyon jo aza fegyver, mert mindent sebez a környéken, ha van barát aztis...
Közben megakadtam a storyban sajna, a pleasure dist-es küldi utána vagyok kiszabaditottam a terrás csajt, és kellene valahova mennem, de kivolt kapcs hang, és nem irta utolag hova, csak elment.. Valaki megnézné nekem logbol hova kell? Amugy a mission log, elég gyatra sose tudom hova kell menni, semmit se ir be, semmi info.😞
Elsõ felvonás. A korábbi (X2-es) tapasztalatok alapján úgy döntöttem, hogy a Lucky Planetsben felhúzom elsõ SPP-met. A környéken energia alig, ellenben gyárak rohadásig a környezõ Boron, Teladi és Argon szektorokban, ráadásul a Lucky Planetsben még Silicon Mine is van. Ideális.
Második felvonás. Felbérlem a rendszerben ténfergõ Boron Orcát. A harcsabajszú kapitánynál emberi (avagy ebihali?) árra alkudom le az összeget, vagyis 3500 credit ugrókapunkként. Semmi sem állhat már a Cifu's Enterprises terjeszkedésének... Gondoltam.
Harmadik felvonás. A Boron Orca kapitánya az elkövetkezõ egy órában olyan piruetett mutatott be, hogy egy õsrégi Földi vadászpilóta, bizonyos Vári Gyula szégyenlõsen lesütött szemmel ismerte volna be, hogy van nála jobb a szakmában. A gond csak az, hogy én nem a bemutatott kûr hossza után fizetek, hanem a lerakott gyár után. Persze a Boronokat ez nem érdekli. Bármit csinálok, utasítok, könyörgök, fenyegetek, az Orca az istennek sem hajlandó bedokkolni a Hajógyárba, hogy elhozza a gyönyörûséges SPP-met. Elküldöm a szektor másik felébe, majd ott utasítom a dokkolkásra, ám igyekezetem hiábavaló. A hajógyártól mintegy 10 kilométerre az Orca vad táncba kezd, és a kapitánya szerintem még kurjongat is örömében egy-egy jól sikerült hurok vagy fekvõ nyolcas manõver után. Hagyom, hagy élje ki magát, és elbocsátom. Az életben nem fogok többet Boronokkal üzletelni, ha ilyen késztetést érzek, csak és kizárólag a Teladikhoz fogok menni. Lehet, hogy azok a kékvérû rondaságok kb. annyira szórakoztató társaságot képviselnek, mint egy doboz Xenon laposelem, de ha azt mondom nekik, hogy ennyi pénzért itt és itt kell megjelenniük, és ezt és ezt kell megcsinálniuk, akkor biztos lehetek benne, hogy kezüket-lábukat törve igyekeznek mihamarabb megcsinálni egy kis bónuszjutalék reményében....
Nekem meg ma nem lett meg az elsõ SPP-m. Viszont legalább egy Boron kapitány jól érezte magát... ez is valami, vígasztaljon ez a tudat. 😄
X2-es tapasztalatomból tudom, hogy amikor én a Xenon Sector 347 és 534-est használtam, elõször a flottámmal kitakarítottam ott az összes Xenon K-t,J-t,stb, de sajnos egy idõ után újra útra keltek és ÖZÖNLÖTTEK BE A XENONOK A SZEKTORBA!
Alig tudtam megállítani õket. Másik nagy ge*isége volt az X2-nek, hogy kitakarítottam egy Xenon Shipyardot, de bizonyos idõ után újra "beteleportálta" vagy beépítette és abban a pillantban egyszerre rakott be vagy 20-30 db Xenon K-t és J-t!!!
Ezt már a másik topicban sem hitték el, és bebizonyítottam képekkel, hogy mit mûvelt ott a gép.
Úgyhogy csak óvatosan a xenon szektorokkal, itt van egy rakás,ami üres.
Esetleg még a Khaak szektorokat ajánlanám...<#vigyor>#vigyor>
Sajnos korlátozott szabadidõvel rendelkezek, ha 1 mód van rá, akkor azt a keveset nem azzal akarom tölteni, hogy egyenként végignyálazom az összes szektort...
Ez elvileg egy aszteroida tablazat, de nem neztem meg, en jobban szeretem magam felfedezni a dolgokat. 😊
És ugye hogy milyen jó a Lasertower?Nekem az X2-ben anno nagyon bejött, néhány darab elég, hogy egy állmost megvédjen.
Itt milyenek, mármint mûködés közben, mert van nekem is, de még nem kellett ellenfelet lõnie?