X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
Azért az ilyen bugok elég durvák, hogy a story is megakad.
Ha már megint én mentettem a világot és el is mondja a csaj hogy én vagyok a hõs, akkor legalább annyit tehettek volna, hogy az argonoknál a rangom vagy ugrik egyet vagy én leszek a Hero of the Federation...
A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!
Egyébként visszahozták a játékba az Xperimental shuttle-t. Régi textúrákkal. Nem semmi! Régi emlékeket hozott fel :)
UI.: Miközben a nagy hadihajóm szereltem fel csíttel láttasm meg a hajók közt. Gondolom valamikor a story folyamán elõkerül, de én még nem vittem végig szal...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
szal mit kell csinálni a Csajjal, hogy végre "ready" legyen?
HELP !!!!
A hivatalos forumon lévõ leírás alapján mikor visszaviszem Farnhams Legendbe akkor beül egy hajóba, kicsit baszakodik és mehetünk tovább, de nálam benn ül a hajójában és baszik elkészülni. B..... ...... .....a.<#mf3>#mf3>
Valaki irja le értelmesen, hogy mit kell csinálnom, PLS., ja a ki... Don beg "buzzi".
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Teljesen egyetértek veled.Én sajnos még nem vagyok ott, hogy megvehessek egy M1 vagy M2-t (rang még nem elég magas),de azért jó tudni elõre.
Más.Áruljátok el kérlek, hogy ez bug vagy mi?
Elkapsz egy hajót, mindegy milyen, de pl. kalóz M4.Nem lehet beállítani a "Missile fire probability"-t 0-nál nagyobbra.Magyarán, hiába raksz bele rakétát, nem fogja a hajód használni, mert nulla %-on áll ez az érték és nem veheted magasabbra.Normál, megvásárolt hajóknál mûködik, de kepcsörölt (elkapott) hajónál nem.
Mit kell csinálni azután, hogy a Don lányát visszavittem Farnhams Legend-be?
DE:
nem lehet beledockoltatni egyetlen egy hajót sem <#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#wilting>#wilting>
szal -10000000000 pont a fejlesztõknek <#mf3>#mf3>
Hogy lehetett vmit így elbaszni????????!!!!!!!!
Szal ezekután tényleg a TL a legjobb hajó, még szerencse, hogy az is Paranid <#nevetes1>#nevetes1>
Akárcsak az utolsó csata, de azért élvezehtõ volt.
Én ajánlom mindenki figyelmébe, fajin kis hajócska!<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Köszi, ezt megnézem én is.Ja és az ágyúkról is kösz az infót.
Nekem mondom az bolt a bajom, hogy amikor nagy nehezen eljutottam egy ilyen drága hajóig (Argon Mammoth),elvártam volna, hogy legalább valami ereje is legyen.Jellemzõ, hogy a fegyverek egy azon energiát használnak, tehát amikor az APPC-k lõttek, akkor a HEPT-ek kussoltak,mert nem volt energia.Fordítva dettó.Aztán mire visszatöltõdött az APPC, lement a nap.6-szoros Seta-val 36 másodperc volt mire a két szar APPC fullra töltõdött.
Gondolom nem kell ecsetelnem, milyen érzés ez csata közben.Mintha a hajód fegyvertelen lenne.
A fórumon találtam egy capital ship rebalance modot, ez kicsit feljavítja a PPCket, flaket. Szóval a gond nem azzal volt az tuti.
Most képzeljétek el:
MEgyek az M2-esemmel elõre, velem szemben jön egy split M2-es, körülötte sok kis vadász. Normális szerintem az lenne ha a nagy hajót kezdené el lõni, elvégre az a nagyobb fenyegetés. De nem. Elkezdi kilöni a körülötte lévõ vadászokat.....
Amúgy egy AEGIS WS is volt a hajón, úgy emléxem az a 2ben is jót tett a fegyverrendszereknek, ezért berakatm....Hát itt semmit sem ér :( (pontosabban nem tudom ér e , majd kipróbálom milyen nélküle..)
Kérdésedre válaszolva: Folyamatosan lõtt, mint a 2ben...Beta és Gamma PPCk fõként, volt flak is de nem számottevõ..
Mikor felszerelted az M1 vagy M2-re, mennyi ideig lõtt egyfolytában a hajó?
Kibírt legalább két-három lövést?
Egyáltalán már az is szánalmas, hogy egy szar M3-as Falcon EGYEDÜL levette a TL Mammoth 5x125 Mj-os pajzsának a FELÉT!
Most ezek a fegyvereket sem tesztelték vagy mi van?
Legyen drága és erõs a fegyver, de lehessen vele FOLYAMATOSAN lõni, ne "fogyjon ki" az energia egy ilyen méretû hajónál és azért célba is érjen a lövedék.
Pajzsok: ne akarja már bemesélni nekem a program, hogy egy kb 1000-szer nagyobb hajónak úgy veszi le a 10-szer akkora pajzsát, hogy csak néz az ember.
Annak sosem fogy el az energy-je??Én amikor megpróbáltam egy ilyen hajót támadni, nem elég hogy egy kockányit sem ment le a pajzsa, hanem az én lézerem valahogy elég gyorsan "kifogyott"...
És itt sem óriás csatahajók,sem nagyobbacska M6-ok nincsenek, amiket már nem bír a grafikus kártya, csak sima,kisebb hajók.
Még messze vagyok az M1,M2-tõl, de már elõre rettegek.Az X2-ben a legnagyobb élvezetet okozta nekem egy ilyen óriás csatahajó, itt meg már rettegek.
Sajnálatos módon elveszett az eredeti játékom, és a FAQ-ban leírt útmutató sem akar úgy mûködni ahogy kellene. Lehet én vagyok szellemi fogyatékos, starforce nightmare-rel hiba rejtem el a DVD meghajtót, akkor sem indul. Daemon tools4-em van. Van fennt Alcohol is, de nincs virtuális meghajtója, az csak a daemonnak van.
Ha valaki tudna hasznos információval szolgálni itt, esetleg privben azt nagyon megköszönném.
Én sajnos most nem tudok sokat játszani, ma is megyek székesfehérvárra színházalni, (nem nézni, elõadni), meg holnap (a születésnapom felét képes leszek erre áldozni) megyek a BMV-re. hétfõtõl meg megint indul a szokásos mókuskerék. Így nekem még gyáram sincs. jelenleg van egy Mamba Raiderem, (igen, az a bizonyos mamba, melynek megszerzésével sokan sokat szenvedtünk már). van egy scorpionom, xenon sector 101-bõl, ezzel telepítek szateliteket, van egy boron supertraderem fullra hõzva, ezzel kereskedik egy most már 26-os szintû pilóta, meg van egy talált teladi TP-m, ez most kingdoms endben dokkola shipyardban. eddig csak 1 pirate herriert sikerült fognom, bár az is igaz, hogy nem nagyon veszõdtem eddig capture-el.
Bocs, ha kicsit szófo..sra sikerültem,
máár nem is tudom ki volt, (és most lusta vagyok visszanézni), szóval valaki kérdezte, hogy clain menü csak a szkafandernél van e. háát a pirate bézeken lehet venni valami szoftvert 600 ezer crért, amivel "távolról" is magadévá teheted a hajókat, bár én még nem próbáltam, így nem tudom, mekkora távolságról mûxik a dolog.
Azo kívül hogy iszonyúan akad minden egyes lövésénél, még szar is.
Szóval fullra szereltem. Elindultam splitekhez. MInden turret attack enemies parancsot kapott. Egy belsõ split szektorban végre összefutottam egy split hadihajóval. Nah dörzsöltem is a tenyerem. Hát képzeljétek nem volt hajlnadó rálõni a hajóra!!! Lõtte körben a vadászokat, de az anyahajót nem. Nah akkor gyorsan átállítottam a megfelelõ turreteket attack my target módba. Nah ez vicces lett. Ugyanis az anyahajót nem akarták támadni hiába volt kijelölve, viszont így mást meg nem lõttek. Úgyhogy úgy pusztult el a hajóm, hogy a másik anyahajóhoz hozzá sem értem. Hiába forogtam körülötte baszott lõni.
Egszerûen fos ez a játék. Tiszta béta.
Mikor jut el a pc-s játékipar oda, hogy legalább egy olyat összehoznának, amihez semmi javítás, meg semmi patch nem kell?
Már eljutott oda, sõt, már rég túlvagyunk ezen az idõszakon <#nyes>#nyes><#gonosz3>#gonosz3>
Hm, csatázott már valaki a Xenonok ellen? Lehet olyan küldetéseket kapni, amikor egy faj odalán (nálam a Teladi) harcolhatsz a Xenonok ellen.
Ilyen már volt a 2-ben is, igaz a végére,az utolsó peccsekhez rakták be.De most nem ez a lényeg.
Elfogadtam, szépen meg is jött vagy 20-30 Xenon,vegyesen M3,M4,M5.
Hát ekkor valahogy megdöbbentem.Olyan kurv*ra lelassult ez a szar, hogy ha lenne valami fasza kamerám, már belinkeltem volna a videót ide.
Szavakban nem tudom kifejezni azt ami történt.Egyszerûen csak GYALÁZAT!
SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT! Okés, én fel voltam rá készülve, hogy nem lesz valami "hajdejó" ,de ezt már döbbenet!
Mi a fas*omon tesztelik, mielõtt kiadják a kezükbõl???Mert ilyen egy konzolon elõ sem fordulhat, mert ott vagy ki sem adják a játékot vagy annyira megbüntetik a fejlesztõket, hogy összeszarják magukat.
Mikor jut el a pc-s játékipar oda, hogy legalább egy olyat összehoznának, amihez semmi javítás, meg semmi patch nem kell?
Mikor érem meg azt, hogy nem kell egyszer sem idegeskedni, hogy ez most valamiért nem megy?
Mondom, ez gyalázat! Nem elég hogy nem lehet kilõni egyet sem, mert ha fogyna legalább gyorsulna a játékmenet, de ki sem tudom lõni.Az a csoda, ha fél perc alatt megfordul a hajóm!
Most már abban sem bízom, hogy ha mindent minimumra veszek, akkor változik valami.
De miért van erre szükség? És miért kérnek pénzt egy ilyen kiforratlan, félkész valamiért?
Ez az egy dolog zavar, hogy ha már 10 hajónál több csatázik, akkor vége, ba*hatod ki a pi*ába a játékodat, mert élvezhetetlen.
Nieleen