X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mit kezdjek vele? én pároztatni karom õket!
Sajnos én mostanság mindíg ilyen korán kelek, és csak kb este fél nyóc környékére érek haza, így játszani sincs sok idõm. mist is csak megpróbálom megcsinálni ezt a yakis küldetést és alszom is, mert marhára fáradt vagyok.

Lukacsos gömböt már találtam, de hogy mivel fogom szétlõni azt nem tudom. van valami kis kézifegyverem vagy mi? Merhát ugye szkáfánderben vónék vagy mi a szösz.

Lockheed
Jaja nekem is...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

[NST]Cifu
Lõjj ki kalózhajókat, nálam egy csomó Falconban volt Spacefly konténer... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zsolo007
Esetleg ha normálisan írnád...mondtam bb entryket figyelni...

amúgy sem széjszfláj, hanem szpészfláj...

SZZÉÉÉJJJSSSZZZFFLLÁÁÁJJOOKKAAATT AAAKKAAARROOOOOOOOKKKK <#sir><#sir><#sir><#sir><#help><#help>
[NST]Cifu
Persze. 😊

Kockáspiton
Ezt berakhatom a F.A.Q.-ba, ha odaírom hogy te írtad?

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Lockheed
Uhhhh... Hááát ez kimerítõ válasz volt! Nagyon szépen köszönöm... <#smile><#worship>

[NST]Cifu
M1: vadászgép-hordozó, kapitális hajókhoz képest közepsen erõs fegyverzet, közepes sebesség, közepes pajzs.
M2: csatahajó, a kapitális hajókhoz képest a legerõsebb fegyverzet és pajzs, viszont legkisebb sebesség, de nem tud vadászokat szállítani.
M6: korvett, a vadászoknál nagyobb, de valamivel lassabb, hozzájuk képest igen erõs fegyverzetû hadihajó, általában 1 toronnyal (kivétel az Argon M6, amelynek három tornya van).
M3: nehézvadász, vadászhoz mérten erõs fegyverzet és pajzs, néhány változat rendelkezik egy hátsó toronnyal.
M4: közepes vadász, közepes fegyverzet és pajzs.
M5: könnyû vadász, gyenge fegyverzet, jelképes pajzs, de gyors, mint a veszedelem

TL: kapitális méretû teherhajó, amely a gyárakat is képes szállítani, és elég fegyverzettel, valamint pajzsal rendelkezik, hogy azért meg is tudja védeni magát egy kalóztámadástól.
TS: teherhajó, különféle alváltozatai vannak, õk a gazdaság mozgatórugói
TP: személyszállító ûrhajó

S, M, L felszereltsége csak a vadászoknak, a TS és TP hajóknak van (M1, M2, M6 és TL esetén kapsz egy darab pajzsot a hajóra, és slussz):
Az S annyit tesz, hogy kapsz egy gyakorlatilag üres hajót, amire a fegyverzettõl kezdve a pajzson át mindent neked kell még megvenned, és mivel ezek felkutatása nem egyszerû dolog, ezért kicsit macerás.
Az M felszereltségnél már félig fel van töltve a pajzsbank, van némi fegyverzete is a hajónak.
Az L felszereltségnél a pajzsbank teljesen fel van töltve, és a hajó által hordozható fegyverekbõl elég potens szinten el van látva.
Az árak természetesen ennek megfelelõen változnak.

A hajók hozzávetõleges tulajdonságait és felszerelhetõségét egy .XLS fileban itt találod.

Lockheed
Hi All! Valaki segítene nekem, hogy képbekerüljek a hajóosztályokkal kapcsolatban? Pl: Mi az az M3, M4, M6 osztályú hajó? Mert ebben a fórumban olvastam, hogy az S,M,L (small,medium,large) a méretet jelenti, de akkor mi a szám? És mi az a TL?

Elõre is köszönöm...

<#vigyor2> Az már nekem hasítás <#vigyor2>
Mire meglesz, addigra lehet hogy egy paccs is kijön.
<#worship>

Csak az a baj, hogy nem sûrûn találok ilyen küldetést mostanában.
érdekes, hogy az argonoknál, meg egyáltalán nincs ilyen (még) pedig ott magasabb rangban is vagyok mint a Teladiknál.

Kockáspiton
Ja, bocs, ilyenkor suli után olvasni se tudok..

Zsolo007
6 millió 500 ezer creditet kaptam

Õ nem 500król beszél...el vagy tévedve....

Kockáspiton
Azért csak 500k kaptál mert, nem te, hanem a kisérõid lõtték le a xenon k-t, én eddig két XI-t csináltam meg, mindkettõnél 6 millát kaptam.

[NST]Cifu
Ha az hasításnak számít, hogy az Argon Prime-ben egyes helyeken csak 10-15fps-re esik le... <#idiota>

Mér rég akartam irni a tapasztalatom a mostani gépemmel. Ami most van: P4 2.4 Northwood/512 Cache, 768MB memcsi, Gef3/TI200. Amig nincs új masina addig szépen lehet boldogulni a játékban így:
A kalóz szektorokban tökéletes a sebessége a játéknak. A durva lassulást én az Argon Proime, President End, Ore Belt ben vettem észre, és a bányák közelében. Szóval a bányáknál kb 0.5 FPS, a pirate szektorokban meg saccra min 30. Ja és a xenonok tényleg nagyon belassítanak. Szóval lassú gépûek fel a fejjel, azért el lehet kezdeni.

(Had dicsekedjek, karácsonyra felujitom a gépem, az holnap: P5GD2 Premium, 2x1GB 533 Kingmax memcsi dualban, P4 3.06 LGA/775 2M cache, Gigabyte 6600GT/128M😎
Remélem ezen már hasít a game.

No, tegnap lenyomtam egy Xenon küldetést a Teladiknál, amikor harcba hívnak egy Xenon szektorhoz közeli Teladiba.
Meglepõdtem, hogy most nem 20 db Xenon L és 30 db M jött, hanem egy darab Xenon K,kb 5-6 L és 1-2 M.
Legalább nem lassult be a játék.
Hát mit is mondjak, elõször nagyon könnyûnek tûnt, mert a Centaurral nekimentem a vadászgépeknek, majd a rombolónak.Érdekes volt, hogy levettem a K pajzsát nullára és a hull-jának a felét, amikor elkezdett lõni.De akkor brutálisan.Majdnem meghaltam, mert bár a PPC lassú, de iszonyatosan erõs, ha eltalál.Sikerült elmenekülnöm a lõtávjából,de a hajóm annyira lelasult már hogy nem értem utol a vadászgépeket sem.Így segítségül hívtam a Mammothot a benne rejlõ 5 vadászommal együtt és a vadászoknak kiadtam a támadás parancsot a csatahjó ellen.
Na ekkor örültem a legjobban, mert tényleg zseniálisak az AI-s hajók az X2-höz képest.Végre tényleg támadnak, nem öngyilkos merényletet hajtanak végre, tehát ha merül a pajzs,akkor menekülnek.Teljesen mindegy, hogy csatahajót vagy vadászokat támadnak.Kábé egy perc alatt lezúzták a K-t én meg a maradék L-et.

Annyit a csatához, hogy a "baráti" flotta 2 db M6-ból és pár darab M4-bõ állt, tehát a nagyja munkát én végeztem el.
Viszont a hála nem maradt el.6 millió 500 ezer creditet kaptam és durvan 30-40 %-os rangbeli ugrást a Teladiknál!Ezt egy Xenon K és 7 darab vadászgép lelövéséért.

Hm, szép korai ébredésed volt ma... <#vigyor>
A Paranidok miatt ne aggódj, a sztori végén visszaáll minden rangod velük.
A generátorok asszem nagy gömbök, kicsit lyukasak.Szét kell lõni õket, aztán meg valami...hogy is mondjam, valami kijáratokat vagy szellõzõket kell szétlõni, amik két helyen vannak egyenként kilenc-kilenc darab.
Nincs elõttem a játék és sajna nem tudok már odáig visszatölteni, mert akkor a képet ide beszúrva meg tudnám mutatni, mirõl van szó.
Nem nehéz, figyelni kell és nem szégyen ha nem elsõre megy a küldi.

Hmmm. Háát generátorokat még mindíg nem találtam, így a dokkban mindíg megpörkölõdök a Yaki lézerek álltal. de ha találok is majd egyszer valamikor valahol, mivel fogom szétlõni? vagy valami animáció keretében lekapcsolom õket, egyálltalán merre vannak ezek a cuccok? ahogy az elején elindulok, kicsit felfelé és jobbra vannak a dokkok, balra meg egy zárt ajtó, oszt kísz.

Köcsög perenidek meg jól megútáltak most 0%-os unholy nomad vagyok.

Zsolo007
Ki lehet írni, ergo nuku kábelhúzás 😊

Valen

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen

Valen

Ezek ilyen kis picik? uhh, én meg elengedtem egyet a Savage Spur aszteroidái közt ...sosem találom meg <#sir><#sir><#sir>
[NST]Cifu
Figyelembe véve, hogy ez is CloneCD változat, nem valószinû...

STREEX
Ezt a X3 (c) Enlight *SFCloneCD* verziót kipróbálta már valki.Lehet hogy ezt el lehet indítani lehúzás nélkül?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kockáspiton
Ha a képet látod akkor azok a kis sárga pontok a spacefly-ok, azt akarom megmutatni hogy abból az 1db-bõl ennyi lett 2-3 óra alatt.

Valen
és mit kéne látni? <#confused><#fejvakaras><#conf>

Lockheed
<#eljen><#smile><#smile>

Kockáspiton
A *·#&&!!!!!!! Na ennek mostmár mennie kell:

Kockáspiton

Kockáspiton
Ne agódj, hamarosan meglátod nágyjából így: (ez nem x2, csak a Cockpit Callback módot teszteltem), ez mind abból az 1 db-bõl lett!

Yossarian
nekem meg a sims8-hoz kéne, ha tudnátok egyet...

Nieleen

Halihó! Merre vannak a lézergenerátorok a Yaki bázison? Szegény lányok eddig vagy 6x fulladtak meg.
Lockheed
Köszönöm...

A transported device-al a cuccokat is át tudod pakolni egyik hajóbol a másikba, feltéve ha az a te tulajdonodban van és legalább 5 km-re van töled.

LOL, hallod ide értelmes emberek írnak értelmes játékról <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Zsolo007
Szerinted ez age of empires 3 topic? <#banplz><#felkialtas>

Nem tudtok a Age of Empires 3-hoz egy serial numbert????????
az elsõ kérdést nem nagyon tudom, de a második szerintem az Transporter Device, ami annyit tesz hogy áttranszportálja a pilótát egyik hajóból a másikba, persze egy bizonyos távolságból. . . és csak oda út, vissza már nem mûxik csak ha a másik hajóban is van
Lockheed
Sziasztok! Végre van vagy 3 millám, és megvan a Silicon Mine Ore Belt -ben amihez most venném a tradert!

1. Mi a különbség a Mercury és a Mercury Tanker között??
2. Mi az a Transport Device? A nevébõl gondolom, hogy valami szállító eszköz, de mihez kell?? Elõre is köszönöm...

Yossarian
Folyamatosan olvastam a topicot, úgyhogy tudom 😊 Feltétlen leszedem még ma este.

Nieleen

[NST]Cifu
A patchet más okokból sem árt felrakni. 😉

Yossarian
nem, még nem peccseltem, csak csináltam egy gyors próbát, hogy elindul-e. De most komolyan mondod, hogy egy ûrszimulátorban peccs kell ahhoz, hogy rendesen kezeljen egy szabvány joyt? 😄

Nieleen

<#sir> elfogtam egy picike spacefly-t egy pirate hajóból, utána elvittem egy üres szektorba, és eject-eltem a hajóból, de most nem találom <#shakehead><#shakehead><#shakehead><#rinya><#rinya>
Öhhööhhhhh igaz <#mf2><#idiota><#idiota><#vigyor>
Kockáspiton
Engem nem a széléHEZ hanem a széléBE visz az autopilot<#idiota>.

Tudjátok, akkor kezdi érezni az ember hogy végre lett belõle valaki, amikor az Autopilot nem az ugrókapu széléhez hanem a közepébe vezeti... szal ezek a kis különbségek...<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>