X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lukacsos gömböt már találtam, de hogy mivel fogom szétlõni azt nem tudom. van valami kis kézifegyverem vagy mi? Merhát ugye szkáfánderben vónék vagy mi a szösz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
amúgy sem széjszfláj, hanem szpészfláj...
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
M2: csatahajó, a kapitális hajókhoz képest a legerõsebb fegyverzet és pajzs, viszont legkisebb sebesség, de nem tud vadászokat szállítani.
M6: korvett, a vadászoknál nagyobb, de valamivel lassabb, hozzájuk képest igen erõs fegyverzetû hadihajó, általában 1 toronnyal (kivétel az Argon M6, amelynek három tornya van).
M3: nehézvadász, vadászhoz mérten erõs fegyverzet és pajzs, néhány változat rendelkezik egy hátsó toronnyal.
M4: közepes vadász, közepes fegyverzet és pajzs.
M5: könnyû vadász, gyenge fegyverzet, jelképes pajzs, de gyors, mint a veszedelem
TL: kapitális méretû teherhajó, amely a gyárakat is képes szállítani, és elég fegyverzettel, valamint pajzsal rendelkezik, hogy azért meg is tudja védeni magát egy kalóztámadástól.
TS: teherhajó, különféle alváltozatai vannak, õk a gazdaság mozgatórugói
TP: személyszállító ûrhajó
S, M, L felszereltsége csak a vadászoknak, a TS és TP hajóknak van (M1, M2, M6 és TL esetén kapsz egy darab pajzsot a hajóra, és slussz):
Az S annyit tesz, hogy kapsz egy gyakorlatilag üres hajót, amire a fegyverzettõl kezdve a pajzson át mindent neked kell még megvenned, és mivel ezek felkutatása nem egyszerû dolog, ezért kicsit macerás.
Az M felszereltségnél már félig fel van töltve a pajzsbank, van némi fegyverzete is a hajónak.
Az L felszereltségnél a pajzsbank teljesen fel van töltve, és a hajó által hordozható fegyverekbõl elég potens szinten el van látva.
Az árak természetesen ennek megfelelõen változnak.
A hajók hozzávetõleges tulajdonságait és felszerelhetõségét egy .XLS fileban itt találod.
Elõre is köszönöm...
Mire meglesz, addigra lehet hogy egy paccs is kijön.
<#worship>#worship>
érdekes, hogy az argonoknál, meg egyáltalán nincs ilyen (még) pedig ott magasabb rangban is vagyok mint a Teladiknál.
A kalóz szektorokban tökéletes a sebessége a játéknak. A durva lassulást én az Argon Proime, President End, Ore Belt ben vettem észre, és a bányák közelében. Szóval a bányáknál kb 0.5 FPS, a pirate szektorokban meg saccra min 30. Ja és a xenonok tényleg nagyon belassítanak. Szóval lassú gépûek fel a fejjel, azért el lehet kezdeni.
(Had dicsekedjek, karácsonyra felujitom a gépem, az holnap: P5GD2 Premium, 2x1GB 533 Kingmax memcsi dualban, P4 3.06 LGA/775 2M cache, Gigabyte 6600GT/128M😎
Remélem ezen már hasít a game.
Meglepõdtem, hogy most nem 20 db Xenon L és 30 db M jött, hanem egy darab Xenon K,kb 5-6 L és 1-2 M.
Legalább nem lassult be a játék.
Hát mit is mondjak, elõször nagyon könnyûnek tûnt, mert a Centaurral nekimentem a vadászgépeknek, majd a rombolónak.Érdekes volt, hogy levettem a K pajzsát nullára és a hull-jának a felét, amikor elkezdett lõni.De akkor brutálisan.Majdnem meghaltam, mert bár a PPC lassú, de iszonyatosan erõs, ha eltalál.Sikerült elmenekülnöm a lõtávjából,de a hajóm annyira lelasult már hogy nem értem utol a vadászgépeket sem.Így segítségül hívtam a Mammothot a benne rejlõ 5 vadászommal együtt és a vadászoknak kiadtam a támadás parancsot a csatahjó ellen.
Na ekkor örültem a legjobban, mert tényleg zseniálisak az AI-s hajók az X2-höz képest.Végre tényleg támadnak, nem öngyilkos merényletet hajtanak végre, tehát ha merül a pajzs,akkor menekülnek.Teljesen mindegy, hogy csatahajót vagy vadászokat támadnak.Kábé egy perc alatt lezúzták a K-t én meg a maradék L-et.
Annyit a csatához, hogy a "baráti" flotta 2 db M6-ból és pár darab M4-bõ állt, tehát a nagyja munkát én végeztem el.
Viszont a hála nem maradt el.6 millió 500 ezer creditet kaptam és durvan 30-40 %-os rangbeli ugrást a Teladiknál!Ezt egy Xenon K és 7 darab vadászgép lelövéséért.
A Paranidok miatt ne aggódj, a sztori végén visszaáll minden rangod velük.
A generátorok asszem nagy gömbök, kicsit lyukasak.Szét kell lõni õket, aztán meg valami...hogy is mondjam, valami kijáratokat vagy szellõzõket kell szétlõni, amik két helyen vannak egyenként kilenc-kilenc darab.
Nincs elõttem a játék és sajna nem tudok már odáig visszatölteni, mert akkor a képet ide beszúrva meg tudnám mutatni, mirõl van szó.
Nem nehéz, figyelni kell és nem szégyen ha nem elsõre megy a küldi.
Köcsög perenidek meg jól megútáltak most 0%-os unholy nomad vagyok.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

1. Mi a különbség a Mercury és a Mercury Tanker között??
2. Mi az a Transport Device? A nevébõl gondolom, hogy valami szállító eszköz, de mihez kell?? Elõre is köszönöm...
Nieleen