X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barki lehet hazigazda, akinek mininum 1 eves a regisztracioja.
Akinek nem ingame, ne vegye magára
Különben ne szójjá be <#worship>#worship>, én programozást tanulok... Nem vagyok túl jó, de valami fogalmam azér van... <#rolleyes>#rolleyes>
A graf meg tény, hogy csúcsszuper, de inkább mennyen jól. Különben nem is lenne baj az egésszel, ha nem feledkeznének meg a két alapszabályról:
Az idõ elõrehaladtával változnak az igényeink.Mai szemmel nézve az X2 "elavult".Azért szeretnék még sok olyan játékot, aminek olyan grafikája van...
A gyurmafigura viszont a legjobb kifejezés azokra az animációkra <#vigyor>#vigyor>
De tényleg hagyjuk ezt a vitát...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
X2-t mindenkeppen ajanlom. En nyaron kezdtem neki, mert megjeleneskor nem futott tul jol nalam, es aztan egy ideig nem probalkoztam vele. Most viszont az 1.4-es patch-el nagyon szepen ment.
X3-ban az 1.2.01-es patch van akinek sokat javitott, van akinek semmit. Ugyanigy van, akinek viszonylag gyengebb gepen jol fut, van akinek meg atomeromuvon is szaggat. Szoval csak a szerencseden mulik, hogy nalad hogy fog menni.
Uj banner johet, meret szerintem maradjon.
Azoknak akik már feltérképezték mind az X3, mind az X2 univerzumot:
Kb mennyivel nagyobb az X3 univerzum a kettõhöz képest? Mekkora sacc/kábé az új szektorok aránya?
(Arra még mindíg nem felelt senki, hogy újítsak-e a banneron...)
Örülj neki hogy neked nincs vele gondod....
De valóban nagyon OFF a téma. Részemrõl le is van zárva..
És ezért is nem használja már minden kiadó!
2.: A bugok, optimalizálatlanságok ebbõl fakadóan sajnos nem véletlen anomáliák, hanem tényleg a készítõk, illetve a megjelenést siettetõ kiadó lelkén száradnak.
3.: Az X2 esetén is adtak ki másolásvédelmet kikapcsoló patchet. Másfél évvel a megjelenés után...
Igaz, nem sok értelme van, de elétek tárom!
A lényege az volna, hogy egy másik játékkal kapcsolatban (F.E.A.R.) olvastam a Gamestar.hu-n, hogy ott a másolás elleni védelem (Securom7) okozott problémákat, bugokat futás alatt, még az eredeti játékot ûzõk számára is. És az a véleményem, hogy a Starforce 3,6xxxx (nem tom pontosan mennyi az X3nak, sry) sokkal agresszívabb, és nehezebben kicselezhetõ.
Gondolom, ez a fellelhetõ bugok és optimalizálatlanságok egy részét megmagyarázhatná, ha védeni akarnám a készítõket....
De nem akarom 😛 Miért védték le! Oldják meg!
(Máskülönben a FEAR esetében úgy oldották meg hogy adtak ki patch-t a Securomhoz. Talán itt is lesz ilyesmi? Jó volna...)
A gamet majd úgyis csak karácsonykor kezdem el, mert vennem kell ramot meg videókarit, de gondolom addig úgyse jön ki crack, pláne stabil és hibamentes...
Milyen formátumban kell hogy legyen, és mekkorának kell lennie?
😄
(A F.A.Q oldal kinézetét is megfejleszthetném, bár ott nem a kinézet a lényeg)
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Várható egyáltalán könnyebb módszer???
😊
Régebben írtátok hogy a warezosok megvárják az amerikai kiadást, hátha gyangébb a védelme... Azzal végülis mi lett? Tényleg gyengébb? Ami a F.A.Q-ban van az helytálló most is, úgy értem nincsen azóta egyszerûbb módszer?
És minden alkalommal ugyanezt végig kell csinálni indítás elõtt, vagy elég egyszer, elsõ indításnál?
Az pedig ha segítenétek, nektek fórumtéma, nekem könnyebbség lenne...
Arra még nem feleltetek pl, hogy milyen sznten áll az X3 hibák kijavítása terén!
😄
Mindenesetre köszönöm Valen a hozzászólást
Az X-t tudom ajánlani, bár kicsit randa mai szemmel nézve 😊 az X2 viszont az 1.4-s patch-l egész játszható és még szép is.
Elméletileg nem kell a korábbi részek ismerete, de persze ártani nem árt 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Szóval a helyzet:
Imádom az ûrszimulátoros játékokat. A kedvenc mûfajom, bár nem nagyon jutok hozzá. Kedvencem a FreeSpace volt, ha esetleg ismeri valaki, elsõ eredeti játékom volt. Küldetéslemezestül végigtoltam háromszor is. Játszottam a második részével is, de valahogy nem stimmelt a hangulat, pedig jó volt... Freelancert is végigpörgettem, most várok valami honosítást és átjátszom újra. Tetszett az Open-Ended dolog.
Az X sorozathoz annyi közöm van csak (sajnos) hogy az elsõ rész demójával játszottam valamikor az õsidõkben, és nagyon tetszett, de nagyon gyenge gépem is volt. Mindezek után nem igazán hallottam egy ûrszimulátorról se sokat.
A másik kedvenc stílusom a stratégia, és ha jól olvastam el a topic elsõ felét, (kb 8-9 oldal utnán nem bírtam tovább) elég sok rokonságot mutat, és érdekesnek találom az "ûr-gazdaság szimulátor" ötletet...
Nem tartozom azok közé, akik mindenféle konfigokkal jönnek, hogy jól fut-e, otthon vagyok a gépekben, úgy kb 20-30 FPSre számítok a karácsonyi fejlesztésem után. (jelenleg örülnék a 15-nek is 😄 ) Azt is olvastam, milyen optimizálatlan a játék... Szeretném tudni, hogy állunk most ezen a téren. Mennyit javított eddig a patch az alapokon? Mi várható még? Hogy áll a játék? (magyarítás, kieg, multi, mi a helyzet a pilótafülkével, stb...)
Az Xsorozat többi részeit érdemes ilyen késõn elõvennem? (Értem itt: kezdjem az egytõl, hátha mire a háromhoz jutok játszható lesz? Érdemes megvenni a korábbi részeket?)
Türelmeteket köszönöm, gyakori vendég leszek! Bocs a hosszú "bemutatkozásért"
Tényleg Qrva fáradt fagyok.
Jóccakát!
Más:
Most akkor van az ûrruhámban valami fegyver, vagy nincs. Gömb megvan, de mivel lövöm szét, legjobb tudomásom szerint semmien kézifegyverem nincs. Harapjam ketté? Rûgjam szét? Mitévõ legyek? Közel nem mehetek a gömbhöz, mert akkor lelõ a lézer.