X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi!
Bár a nevébe még nem hallotam egyiknekse ilyet hogy superfreight mert azt figyeltem csak😛
Most megpróbálom ezt a raktereset.

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Mindenfelé koricál ilyen 😊 Ha befogod, valami olyasmit hallassz, hogy ..... "super freighter" meg ilyenek.
Esetleg csekkeld le a hajót: 8-10.000 raktér körül az már superfreighter kategória.

na egy újabb hülye kérdés lesz tooom😄
ugye a FAQ-ba az van hogy fogjunk el egy superfreightet mert az sok pénzt ad...
ez mind szép meg jó de hol találok ilyen hajót?😄
(teljesen kezdõ vok. nem játszottam semelyik elõzõ résszel)

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Nem is a színekkel van gond, inkább egy kicsit világosítani kéne vagy kontrasztosabbá tenni photoshoppal.De egyébként szépek és jók.
Õszintén megmondom, azért nem mertem eddig képeket rakni ide, mert lehet hogy vannak akiknek lassabban jön be az oldal a nagy méretû képek miatt, aztán már az egyik topicban kaptam érte leba*ást...

Dühödben? Én ezt egy nagyon jó pénzforrásnak találom.
Ugyanez a problémám nekem is, így tegnap vettem egy 125 Mj-s pajzsgyárat és Ore Belt-ben gyártom a pajzsokat.Ha jobb lesz a kapcsolatom a Splitekkel (pár óra játék kédése), mellérakom a 25-öst is.

Zsolo007
Vazzze! Én nemértem. Nekem minden highon van és mégsem úgy néz ki a Jumpgate effekt ahogy neked valen! Egyszer láttam csak hogy úgy nézett ki, de azóta nem, éls nem értem miért...te milyen beállításokkal játszol? (jah x800am van..)

[NST]Cifu
A Presidents End-ben vannak ilyenek, mivel ez a rendszer volt egy Khaak támadás elsõ áldozata. Azt most hirtelen nem tudom, hogy ha egy állomást elpusztítanak (pl. kalózok) akkor is space debris marad-e utána...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Predmaster
kisviku: Hát, tudod a háttérképeket én is megcsinálom, azzal no problem, az acttion scriptekhez meg én sem értek, de hétfõtõl kezdve éjjel egyig meg félkettõkig action scriptezek hogy menyjen, és egész jól haladok. Most a duplicateMovieClip és a removeMovieClip függvényeket gyakorlom ami a csillagos háttér mozgatásakor kell. Hogy miért kell abba most nem megyek bele 😊
Hamarosan kifundálom az új ablak nyitását is meg a zenelejátszást és lassan minden meglesz ami kell. 😊

Akinek nem ingame, ne vegye magára

Mas ilyen meglepi nincs a jatekban?
Valamint: lattam szetrombolt allomasokat/gyarakat; az AI epit magatol ilyeneket?
Lockheed
Jaja tényleg így van! Tényleg nem fair, dehát ez van! Nekem 1 SPP_M van és azért nemeszik olyan sokat... 😊 20-30 cristalból 550ECC -t gyárt. 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Enhye csalodas szamomra ha ez tenyleg igy van... Picit unfair a dolog
Valen

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Ja vigyázz, nagyok a képek (yyyy x zzzz méretre 😊

Lockheed
Nemúúúúgy... 😊 Ha kiugrik a pájröt belõle! Én amikor még az Argon Nova -m volt vagy 6szor találkoztam "elszigetelt" Pirate Nova -val, és asszem háromszor sikerült elkapnom! Az Argon Nova -nak nagyobb a generátora, és gyorsabb is...

[NST]Cifu
5000 credit, ha a Teladiknál lövöm le, no persze elõször túl is kell éljem, hiszen ott van az az átkozott tornya AHEPT-vel...

Lockheed
Mi a bajod a Novával? Tök jól fizetnek érte! 😊

[NST]Cifu
Egy kis képes:

Pirate Nova (hogy én mennyire uuuutttttáááállllooommmmm....)

Teladi Albatros (TL), vagy erre, vagy a Split Elephantra hajtok most 😉

Teladi Condor (M1)

[NST]Cifu
Na igen, a régi probléma... a gép "ingyen" gyártja az energiát (a Crystal csak secondary res.), nekünk meg persze primary resource a Crystal... <#gonosz3>

[NST]Cifu
Egen, ismerem ezt a favágó módszert, de eléggé gáz, hogy ilyen megoldásokhoz kell folyamodni... <#gonosz3>

Lockheed
Kisviku, Cifu : köszönöm szépen! <#worship><#smile>

Lockheed
Pffff... 😊

Veszel egy fullos teherhajót, azt mindig, mindenhol kapni... leveszed róla a 25-ös pajzsokat, oszt piacra vele... 😄

http://a-zcomp.eu/

Kockáspiton
Na elkezdtem scriptleni, elég bonyolult<#merges2> ,de nagyon jó érzés, ha fél óra szenvedés után végre sikerül megoldani egy problémát (aztán rá jössz hogy nem is ezt akartad)!

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

[NST]Cifu
Általában a gyárakat érdemes stirõlni, ott nagyobb az esély arra, hogy megvehesed. Viszont nekem megint tele a hócipõm azzal, hogy szinte sehol se lehet 25MW-os pajzsot kapni. A vége megint az lesz, hogy dühömben kénytelen leszek felépíteni egy saját gyárláncot, hogy meglegyenek a szükséges cuccok...

[NST]Cifu
Az X2-ben sem nagyon ment. Legalábbis én kinyírtam rengeteg (cirka 200+) Xenon vadászt, és mindössze egyetlen Xenon N-bõl ugrott ki a pilótája. Igaz utána egy ideig azzal repkedtem, mert nagyon tettszett a pilótafülkéje. 😊))

dronkZero
Még egy kicsit próbállak titeket csábítani a sötét oldalra... <#eplus2>

"Az tény, hogy az alap játékmenetben vért kell izzadni, amire eljutsz oda, hogy lesz egyáltalán egy normálisan felszerelt teherhajód."

Ha az csalásnak számít, hogy itt a fórumon olvastam az elhagyott Mamba esetét, akkor csaltam. De szerintem az a hajó a leginkább alkalmas a kalózkodásra. (M6-om, pláne nagyobb még sosem volt) És hamar megszerezhetõ. Teherhajóra nem vágytam soha, csak amikor már a gyárakhoz kellett.

"A capture nem rossz pénzforrás, csak éppen az esély nem különösebben nagy rá. ..."
Na ja. Ha sikerül, a pénzed nõ, ha nem, akkor a statod. Mindenképp pozitív! <#vigyor>
Én ûgy csinálom, hogy van pár felderítõhajóm, azokat járõröztetem a kalózbázisok körüli szektorokban, aztán ha Falcont vagy Novát látok, akkor jumpdrive, aztán nekiesek. Ha kiugrik, kitakarítom a környéket, ha nem, és nincs másik M3 a szektorban, akkor jumpdrive egy közeli SPPhez, EC-t fullra, aztán a térkép figyelgetése addig, amíg új préda nem bukkan fel. Így nem gyûjtöm halomra az M4- eket M5-öket.
Eléggé az elején járok még egyébként, a sztorit én is az üldözéses szitu után hagytam abba. Mostanra kissé megritkultak a kalózok. Remélem lesz sok megint. Ha nem, nem marad más, rasszistává kell válnom. Sajnos elõtte ki kell néznem, hogy melyik fajra nem lesz szükségem a továbbiakban... <#hehe>
Szerintem peccsig elleszek ezzel, aztán majd keresek helyet a birodalmamnak. Van még elég sok felderítenivaló szektorom is. Meg be kéne nyalnom a boronoknak, hogy tudjak venni tõlük alfaHEPTet. (Esetleg gyárban lehet, csak trading station-ben nem?)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Olyan helyre, ahol nagy az energiahiány és lehetõleg nincs a közelben (3-4 szektornyi távolság)SPP.
Az én elsõm Red Light-ban,a második Ringo Moon-ban (ez egy XL-es), a harmadik Family Tkr-ben van.Egyelõre nekem ennyi elég, mert az XL-el látom el kábé 5 komplexumomat és további 4-5 gyárat.Igaz már 2 db crystal fab is üzemel mellette, hogy elég legyen a kristály, de egy harmadik is jó lenne,mert falja a sok kristályt.

[NST]Cifu
Pl. Home of Light.

Huh, találkoztam egy Xenon P-vel.
Újdonság számomra a Xenon M6-os,de sajnos egyben kellõ utálatomat is kiérdemelte.
Ez a jószág - ha minden igaz - kb 140-es sebességgel rendelkezik és a LÉTEZÕ ÖSSZES FAJTA fegyver jó rá!Ebbe beletartozik a Kyon Emitter Alfától Gammáig természetesen.
Nem igazán sikerült legyõznöm, mivel a Centaur lassabb és volt vele kábé 5 L is kisérõnek.Ha ez nem lett volna elég, a drágám feltehetõen Gamma PPC-vel lõtt rám, mivel egy találat is egy harmad résznyit vett le a 3x125 Mj pajzsomból.
Gondoltam, hogy behozom a Mammothot és elütöm, amikor nem oly' messze megjelent egy K is majd egy J.Ennek a fele se tréfa! <#vigyor>
Képeket hamarosan közlök...megpróbálom lezúzni.
Addig is, sikerült valakinek elfogni Xenon hajót?
Az X2-ben ment,itt még nem.

Lockheed
Valaki adjon már valami tippet, hová rakjam az elsõ SPP -met?

Valen

Lockheed
Jaja ez InGame... 😊

Emperors
Ez valami r*h*dt szépen kidolgozott.
<#worship><#worship>

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Emperors
A harcok ilyen szinten mennek benne,meg a lövések,mert az nagyon karaly.?<#finom>
Nézetileg lehet igy is nyomulni benne igaz?
A kamera(gondolom állítható) olyan szinten van mint a Nexus-ban,szoval körbe lehet járni
minden oldalról a hajót?<#smile>
Thx.

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Lockheed
Szintén... 😊 Asszem a második mission után abbahagytam! Majd akkor visszatérek rá, ha "sztorizás" közben kellõ ütemben folyik nbe a pénz! Az M6 -ot (Argon Centaur) tegnap sikerült megvenni, meg van vagy 10 millám és 2 gyáram, de egy SPP+ellátóhajók még üzembe helyezek aztán felveszem a sztori fonalát... 😊)

[NST]Cifu
Sajnos ott még nem tartok.
Én a játékmenet történetét alapból elvágtam az elején, és elõször egy kis tápolásba kezdtem, majd visszatérek a történetszálhoz, ha már lesz egy M6-om. 😉

[NST]Cifu
Van egyáltalán értelme kereskedni? Elite-ben (Frontier, First Encounters) nem is lehetett más tevékenységgel gyorsabban pénzt keresni, de szerintem ebben a játékban a kereskedelem a zsákmányállat NPC-knek való. Olvastam a FAQban a megveszem-haccázé'-eladom-ezerkettõé' dolgot, de ha ez a legjobb üzlet, akkor aztán végképp nem éri meg a legál bizniszelés.
Egyelõre csak a kalózokat, azon belül is a Falconokat irtom, ha sikerül jó állapotban elkapni, akkor akár több, mint fél millát is érhet. Olyankor nemkicsit ugrik az életszínvonal, fõleg az elején.

Lehet így is és úgy is csinálni. Az tény, hogy az alap játékmenetben vért kell izzadni, amire eljutsz oda, hogy lesz egyáltalán egy normálisan felszerelt teherhajód. A capture nem rossz pénzforrás, csak éppen az esély nem különösebben nagy rá. Most írtottam ki délelött vagy harminc különféle kalózt, és csak egy Pirate Harrier pilótája ugrott ki közülük. Igaz persze, hogy a Falconokból mintha kicsit könnyebben ugrálnának ki a pilcsik...

[NST]Cifu
"Karácsony elött"... 😄

Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a beállított ár alatt nem adja el a cuccot... természetesen, ha a célálomáson többet adnak a beállított árnál, akkor annyiért hagyja ott a rakományt... sõt mindig a legdrágább helyen próbálja értékesíteni a beállított távolságon belül.

Az #1636 -ra nincs valami ötletetek?

http://a-zcomp.eu/

dronkZero
Van egyáltalán értelme kereskedni? Elite-ben (Frontier, First Encounters) nem is lehetett más tevékenységgel gyorsabban pénzt keresni, de szerintem ebben a játékban a kereskedelem a zsákmányállat NPC-knek való. Olvastam a FAQban a megveszem-haccázé'-eladom-ezerkettõé' dolgot, de ha ez a legjobb üzlet, akkor aztán végképp nem éri meg a legál bizniszelés.
Egyelõre csak a kalózokat, azon belül is a Falconokat irtom, ha sikerül jó állapotban elkapni, akkor akár több, mint fél millát is érhet. Olyankor nemkicsit ugrik az életszínvonal, fõleg az elején.

dronkZero
Hozzátéve, hogy a "hull" az nem "burkolat", hanem "hajótest".

😄 Állok elébe 😊)

Van illegális cucc is, nehéz hozzájutni és a legtöbb fajnál nem szeretik.A rendõrség és a "vámkommandó" (ilyen is van benne) levadász elég gyorsan, ráadásul csökken az adott fajjal történõ viszonyod is.
Ha egyáltalán el tudsz menekülni a rendfenntartó szervek elõl.Mert õk aztán bevetik még a csatahajókat is ellened...

Fenrir
a peccs mikorra várható?

A halál csupán a kezdet...

Van Trade Command Software Mk1,Mk2,Mk3, ez utóbbi a legdrágább, ne ezzel kezdj.
Elõször derítsd fel a terepet, nézd meg mit tudnál jó áron megvenni és eladni.Ez az alap biznisz.Ezután végy a hajódra a fent említett szoftverek közül, javaslom a Mark 1-t és a 2-t.Innetõl kezdve kiadhatsz kereskedelmi parancsokat a hajódnak, bár javaslom a manuális keresedést, azaz, hogy te irányítod a transzportodat.Ezzel is felfedezed a világot és rájössz, mi hogyan megy.Aztán ha elég pénzed lesz, vehetsz nagyobb hajót/felszerelheted jobban a meglévõdet vagy vehetsz egy ûrállomást ami csak a tied.

Ja, és "minden kezdet nehéz" ahogy a mondás tartja és sajnos ez a játék is így megy az elején.
De pont ez a lényeg.Mire belejössz az alapokba, meg a kereskedelembe, mgismered a különbözõ anyagokat,fegyvereket,hajókat,meg mindent.
És nem baj ha egy játékban egy kicsit használni kell a fejedet is,tehát gondolkodni...

Ja, meg azt kérdezném hogy van benne olyan hogy vmi illegális cuccott hasznalunk amit a faq-ban lehet olvasni. az a kalóz cucc. vannak ur rendorok?

Ugy vettem eszre ebben a jatekban az egyik legnehezebb dolog az indulas. Szoval rogton egy nagyon lama kerdessel kezdenek amire nem nagyon talalok valaszt sehol (2-3 new player's guideot elolvastam), nyilvan mert mindenkinek tul egyertelmu.

Szal: humble trader karrierrel kezdtem, egybol van egy szallito hajom. Hogy tudom neki megadni h egyik helyrol a masikra szallitson cuccot automatikusan, amig en a felderitovel repkedek ossze-vissza. Vmi trade software (mk1? mk2?) kell neki? Es ezt hol tudom beszerezni?

Elore is koszi
Télleg. Direct Connectelni nem lehet a másikra? Mint Age Of Empires 3-ban csak mûködne routerrel

Hmmm. Ez hasonló mint a FreeLancer. Nagyon komálom azt a gamet. De ebben legalább vannak izgi csaták meg élethû sebzõdés a hajón amit észre is lehet venni? Amugy ez csak kereskedésrõl szól vagy ilyen "elit" ûrhajós csapatok STB?