X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a nevébe még nem hallotam egyiknekse ilyet hogy superfreight mert azt figyeltem csak😛
Most megpróbálom ezt a raktereset.
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Esetleg csekkeld le a hajót: 8-10.000 raktér körül az már superfreighter kategória.
ugye a FAQ-ba az van hogy fogjunk el egy superfreightet mert az sok pénzt ad...
ez mind szép meg jó de hol találok ilyen hajót?😄
(teljesen kezdõ vok. nem játszottam semelyik elõzõ résszel)
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Õszintén megmondom, azért nem mertem eddig képeket rakni ide, mert lehet hogy vannak akiknek lassabban jön be az oldal a nagy méretû képek miatt, aztán már az egyik topicban kaptam érte leba*ást...
Ugyanez a problémám nekem is, így tegnap vettem egy 125 Mj-s pajzsgyárat és Ore Belt-ben gyártom a pajzsokat.Ha jobb lesz a kapcsolatom a Splitekkel (pár óra játék kédése), mellérakom a 25-öst is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hamarosan kifundálom az új ablak nyitását is meg a zenelejátszást és lassan minden meglesz ami kell. 😊
Akinek nem ingame, ne vegye magára
Valamint: lattam szetrombolt allomasokat/gyarakat; az AI epit magatol ilyeneket?
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Argon Centaur
Boron Shark
Boron Shark 2
Argon Colossus
Argon Colossus 2
Paranid Odysseus
Paranid Odysseus 2
Argon Mammoth
Boron Hydra and/or Teladi Osprey
Boron Ray
Solar Power Plant
Solar Power Plant 2
Solar Power Plant 3
Jump Gate with Argon Centaur
Teladi Condor
Teladi Condor 2
Split Dragon
Argon Discoverer Rider
Argon Discoverer Rider 2
Argon Discoverer Rider 3
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Pirate Nova (hogy én mennyire uuuutttttáááállllooommmmm....)
Teladi Albatros (TL), vagy erre, vagy a Split Elephantra hajtok most 😉
Teladi Condor (M1)
http://a-zcomp.eu/
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
"Az tény, hogy az alap játékmenetben vért kell izzadni, amire eljutsz oda, hogy lesz egyáltalán egy normálisan felszerelt teherhajód."
Ha az csalásnak számít, hogy itt a fórumon olvastam az elhagyott Mamba esetét, akkor csaltam. De szerintem az a hajó a leginkább alkalmas a kalózkodásra. (M6-om, pláne nagyobb még sosem volt) És hamar megszerezhetõ. Teherhajóra nem vágytam soha, csak amikor már a gyárakhoz kellett.
"A capture nem rossz pénzforrás, csak éppen az esély nem különösebben nagy rá. ..."
Na ja. Ha sikerül, a pénzed nõ, ha nem, akkor a statod. Mindenképp pozitív! <#vigyor>#vigyor>
Én ûgy csinálom, hogy van pár felderítõhajóm, azokat járõröztetem a kalózbázisok körüli szektorokban, aztán ha Falcont vagy Novát látok, akkor jumpdrive, aztán nekiesek. Ha kiugrik, kitakarítom a környéket, ha nem, és nincs másik M3 a szektorban, akkor jumpdrive egy közeli SPPhez, EC-t fullra, aztán a térkép figyelgetése addig, amíg új préda nem bukkan fel. Így nem gyûjtöm halomra az M4- eket M5-öket.
Eléggé az elején járok még egyébként, a sztorit én is az üldözéses szitu után hagytam abba. Mostanra kissé megritkultak a kalózok. Remélem lesz sok megint. Ha nem, nem marad más, rasszistává kell válnom. Sajnos elõtte ki kell néznem, hogy melyik fajra nem lesz szükségem a továbbiakban... <#hehe>#hehe>
Szerintem peccsig elleszek ezzel, aztán majd keresek helyet a birodalmamnak. Van még elég sok felderítenivaló szektorom is. Meg be kéne nyalnom a boronoknak, hogy tudjak venni tõlük alfaHEPTet. (Esetleg gyárban lehet, csak trading station-ben nem?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az én elsõm Red Light-ban,a második Ringo Moon-ban (ez egy XL-es), a harmadik Family Tkr-ben van.Egyelõre nekem ennyi elég, mert az XL-el látom el kábé 5 komplexumomat és további 4-5 gyárat.Igaz már 2 db crystal fab is üzemel mellette, hogy elég legyen a kristály, de egy harmadik is jó lenne,mert falja a sok kristályt.
Újdonság számomra a Xenon M6-os,de sajnos egyben kellõ utálatomat is kiérdemelte.
Ez a jószág - ha minden igaz - kb 140-es sebességgel rendelkezik és a LÉTEZÕ ÖSSZES FAJTA fegyver jó rá!Ebbe beletartozik a Kyon Emitter Alfától Gammáig természetesen.
Nem igazán sikerült legyõznöm, mivel a Centaur lassabb és volt vele kábé 5 L is kisérõnek.Ha ez nem lett volna elég, a drágám feltehetõen Gamma PPC-vel lõtt rám, mivel egy találat is egy harmad résznyit vett le a 3x125 Mj pajzsomból.
Gondoltam, hogy behozom a Mammothot és elütöm, amikor nem oly' messze megjelent egy K is majd egy J.Ennek a fele se tréfa! <#vigyor>#vigyor>
Képeket hamarosan közlök...megpróbálom lezúzni.
Addig is, sikerült valakinek elfogni Xenon hajót?
Az X2-ben ment,itt még nem.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Nézetileg lehet igy is nyomulni benne igaz?
A kamera(gondolom állítható) olyan szinten van mint a Nexus-ban,szoval körbe lehet járni
minden oldalról a hajót?<#smile>#smile>
Thx.

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Én a játékmenet történetét alapból elvágtam az elején, és elõször egy kis tápolásba kezdtem, majd visszatérek a történetszálhoz, ha már lesz egy M6-om. 😉
Egyelõre csak a kalózokat, azon belül is a Falconokat irtom, ha sikerül jó állapotban elkapni, akkor akár több, mint fél millát is érhet. Olyankor nemkicsit ugrik az életszínvonal, fõleg az elején.
Lehet így is és úgy is csinálni. Az tény, hogy az alap játékmenetben vért kell izzadni, amire eljutsz oda, hogy lesz egyáltalán egy normálisan felszerelt teherhajód. A capture nem rossz pénzforrás, csak éppen az esély nem különösebben nagy rá. Most írtottam ki délelött vagy harminc különféle kalózt, és csak egy Pirate Harrier pilótája ugrott ki közülük. Igaz persze, hogy a Falconokból mintha kicsit könnyebben ugrálnának ki a pilcsik...
Az #1636 -ra nincs valami ötletetek?
http://a-zcomp.eu/
Egyelõre csak a kalózokat, azon belül is a Falconokat irtom, ha sikerül jó állapotban elkapni, akkor akár több, mint fél millát is érhet. Olyankor nemkicsit ugrik az életszínvonal, fõleg az elején.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha egyáltalán el tudsz menekülni a rendfenntartó szervek elõl.Mert õk aztán bevetik még a csatahajókat is ellened...
Elõször derítsd fel a terepet, nézd meg mit tudnál jó áron megvenni és eladni.Ez az alap biznisz.Ezután végy a hajódra a fent említett szoftverek közül, javaslom a Mark 1-t és a 2-t.Innetõl kezdve kiadhatsz kereskedelmi parancsokat a hajódnak, bár javaslom a manuális keresedést, azaz, hogy te irányítod a transzportodat.Ezzel is felfedezed a világot és rájössz, mi hogyan megy.Aztán ha elég pénzed lesz, vehetsz nagyobb hajót/felszerelheted jobban a meglévõdet vagy vehetsz egy ûrállomást ami csak a tied.
Ja, és "minden kezdet nehéz" ahogy a mondás tartja és sajnos ez a játék is így megy az elején.
De pont ez a lényeg.Mire belejössz az alapokba, meg a kereskedelembe, mgismered a különbözõ anyagokat,fegyvereket,hajókat,meg mindent.
És nem baj ha egy játékban egy kicsit használni kell a fejedet is,tehát gondolkodni...
Szal: humble trader karrierrel kezdtem, egybol van egy szallito hajom. Hogy tudom neki megadni h egyik helyrol a masikra szallitson cuccot automatikusan, amig en a felderitovel repkedek ossze-vissza. Vmi trade software (mk1? mk2?) kell neki? Es ezt hol tudom beszerezni?
Elore is koszi