X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérlek olvass vissza egy picit ebben a témában!
Nem, nem stratégia, habár stratégiai elemekkel fûszerezve és nem,nem lehet multiban!

Szevasztok! Ez a játék stratégia? Lehet MULTIBAN?

Még egy észrevétel.
Vettem egy Teladi M-es SPP-t is, ami többet termel, mint az Argon verzió.Ha jól emlékszem az Argon 270 egységnyit termel minden percben, ez meg a dupláját.
Az más kérdés, hogy asszem kétszer ennyi idõ alatt, tehát megvan a válaszom is az észrevételre, ezért nem értem mi a francnak gépeltem be...<#vigyor>

Itt nem feltétlenül a hajó burkolatára gondolnak, csak nincs külön kitérés a hajtómûre satöbbire.

Egyszerû.
Minden hajónál a Command menüben van egy "Set Home Base" pont.
Belépsz és utána beállítod az adott állomásodhoz.Ennyi.
Ezután a hajó Trade parancsai közt a "Buy ware for best price" illetve a "Sell ware for best price"-vel tudod venni/eladni a gyárad által termelt anyagokat.
Sell ware-nél azon az áron adja el, amit te az állomásnál beállítottál eladási árnak.
használható a sima Sell ware és buy ware is,de ekkor csak egyszer hajtja végre a parancsot a hajó, nem pedig folyamatosan.

Igazad van, köcce

Neked is Cifu<#wink>
Szerintem egész egyszerûen romlik a hajó aerodinamikája <#vigyor><#vigyor><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nevetes2><#nevetes2>
[NST]Cifu
Felteszem a háttérben az állhat, hogy egész egyszerûen a fejlesztõknek könnyebb egy egységes "hull" értékkel számolni, mint különálló hajtómûvel szórakozni. Egyfelõl ugye az egy külön részegység (a hajó részegységei, mint a scanner, fegyverek, stb. lelõhetõ a hajóról), másfelõl akkor meg kell oldani, hogy mit csináljanak azokkal a hajókkal, amelyeknek lelõtték a hajtómûvét - ugye õk önerõbõl nem juthatnak el a shipyard-ra, de mégcsak bedokkolni sem tudnak egy TL-be. A logikus az lenne, hogy valamilyen módon (sárga angyal az ûrben, vagy saját TL hajóval) el lehessen jutatni ilyenkor a hajót a shipyardra. Ez azonban nincs megoldva.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Mondjuk engem azért elgondolkoztatott a gondolat, hogy a burkolat sérülésével miért lesz drasztikusan lassabb a hajó az ûrben???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Yepp, a Paranidoknak Pegasus Raiderük van (477 max. sebesség), a Boronoknak van az Octopus Raiderük (543 max. sebesség), a leggyorsabb meg a Split Jaguar Raider (596 max. sebesség).

[NST]Cifu
Ez lesz az, csak nem rémlett ez a Home Base dolog, de így már megtaláltam, köszi. ;)

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de az Octopus konkrétan Boron hajó és nem perenid. a perenid m5-öst Pegasusnak híjják. Octopus raydert asszem lucky planetsben lehet kapni a shipyardban, de lehet, hogy kingdoms endben. ezt nem tudom biztosan. De az tuti, hogy az octopus Boron és nem perenid hajó.

Én úgy csinálom hogy beállítom neki azt a bázist Home Base-nak amelyiket el akarom látni, és ha ezzel megvagyok akkor egyszerûen csak trade menüben kiválasztom a "Buy wares for best price" vagy valami iléyesmi, és azon belül a "crystal"-t.

Asszem így van, de javítsatok ki!
[NST]Cifu
Apropó, egy kérdés: hogy lehet egy SPP-hez (vagy bármilyen gyárhoz) hozzárendelni TS-t, hogy az szerezze be a nyersanyagot / adja el az árút? Egyszerûen nem találok ilyen opciót...

[NST]Cifu
Nézz körül a Paranid Shipyardoknál, és keres Octopus Raider nevû hajót. Azt tudni kell, hogy minden shipyard más és más speckó hajókat kínál, valamelyikben kapható Raider, a másikban Vanguard, a harmadikban meg Sentinel.

Lockheed
Paranid ShipYard esetleg?

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Jah, egy kérdés:

Érdemes különbözõ Trading Dock-okat telepíteni? Mert kb. 50 Millába kerülnek, de hétha érdemes befektetni olyanba... Esetleg termel valamit? Vagy mi a haszon belõle? <#kerdes>
az a baj hogy csak 2x1MJ os a pajzsa, nemtom mivel lõjjem hogy ne essen nagy baja <#vigyor><#vigyor><#hehe>
Júúúúújj, tegnap láttam egy Paranid Octopus valamilyen ilysmi nevû hajót aminek 547-es a max sebessége (vagy 537, pontosan nem emlékszem)!!!

Olyat hol lehet venni?

Nem emlékszem olyanra a shipyardban....
Halihó mindenkinek!

Egy észrevétel:

Ha megtépázzák valamellik hajótok burkolatát 90% fölé nem érdemes javítani, mert 90% burkolat mellett is hozza a max sebességet. X2-bõl már ismert, hogy a burkolat károsodásával a hajó max sebessége is drasztikusan lecsökken.

Milyen jellegû lenne a flash?
Egyszerûbb vagy bonyolult?A háttérképet megcsinálom, illetve csinálok egy tervezetet, de az actionscript-hez még nem értek túl sokat.

Lockheed
Ez a hajó vajon mire való? Split SpaceFly Protectors ??

Lockheed
Öhhhh... Most akkor vajon várjak, vagy nevárjak?<#fejvakaras><#fejvakaras> Mert még nincs 1 darab sem!

Lockheed
Köszike...

[NST]Cifu
Mennyire fogunk örülni, ha utólag kiderül, hogy az SPP-ink valami gyök kettõ fényerejû szektorban lettek lerakva. ;)

dronkZero
"-A szektorok fel lesznek javítva (milyen szempontból?!?)"
Esetleg?
Jó lenne!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Predmaster
Igyekszem a bannerral, de most is 0:07 van nálam, és álmos vagyok, és el is akadtam. Alszom rá egyet. Csodát ne várjatok tõlem, ebben a tanévben kezdtem a flashezést :)

Akinek nem ingame, ne vegye magára

Zsolo007
Oks...

Zsolo007
Írja a szektorleírásban.
De mind 100%-os. Remélhetõleg ezen 1.3-ban változtatnak majd...

[NST]Cifu
Legyen meg a banner, aztán lépünk valamit.

Lockheed
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy szektor hány % fénnyel rendelkezik? Csak miután beleraktad az SPP -t?

Zsolo007
Cifu nincs valami tipped mit kéne csinálni a modikkal? :D Zaklatni nem akarom õket ezzel a házigazdaság dologgal, dehát nem úgytûnik mintha komolyabban reagálnának....

dronkZero
Ilyen problémák vannak vele?!
Na, akkor mákom van.
1024x768 fullon kipróbáltam, csatában eléggé szaggatott, levettem lowba, akkor már csak a sûrûn lakott, nagy látótávolságú helyeken szaggat picit csatában. (SETA azért akadozik rendesen, mindig)
Na, mondom a viccet:
Barton 2500, 1G ram, 9600xt
Jó, mi?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BaLeeX
Hmm. A64 3200+, 1gb ram, 6600gt és olyan faszán meg 4-5fpsel SETA-ban meg 10-15el sima játéknál hogy valami félelmetes. :) Természetsenen minden low-on.

1280*1024et én nem tudom kipróbálni mert azt már nem bírja a monitorom sajna. Mind1 várjuk az 1.3as patchet. A game amúgy bejön.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Predmaster
zozo15, az 1280*1024 full detail-t komolyan gondolták, még mielõtt tréfának veszed :) Tényleg jobban megy. És személyes tapasztalat, de lehet másnál nem így van, mintha ablak móbban jobban ment volna. :) Kb ennyi amit tehetsz. És várhatod az új patchet is :)

Predmaster
BladeW én oda tudom adni a maualt ha kell még. Ha már más odaadta, akkor sry.
off...
:)

Predmaster
A bannerrõl egyenlõre nem sok jó hír. Csomó minden közbejött, és nem rétem rá úgy ahogy terveztem. Azért a suliban ma foglalkoztam vele óra alatt, de így gyakorlatilag csak az action scripteket lehet kipróbálgatni hogy mit hogyan kell beírnom majd.

Sorry, és bocs mindenkitõl, igyekszem majd ahogy tudok...
(Megjegyzem, amíg nincs házigazda, addig úgysem tudjuk felnyomni :) )

Lockheed
Pffff... :) Jajaja! <#smile><#smile>

Valen
jaja, lehet ayyal keverem :)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

[NST]Cifu
Engem egy kicsit a PSG effektjére emlékeztett. :)

Amaro
Reméljük a legjobbakat <#nyes>

Látom a portálon megélénkült az élet

Valen
az X2-ben volt hasonló a jump gate hasznlatának az effektje

Valen
ez, nem tom, ugy tünik, mint valami jump drive aktiváció, bár a gémben másképp néz ki.

Valen
komolyan

Emperors
Egy kérdés!
Ez valami ugrókapú?vagy térugrás/váltás?vagy mi?
Thx

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Valen
1280x1024 full detail :)

sziasztok!
hm.. valami ötlet erre?
p4 3GHZ 2Gb RAM ati radeon x600pro
1024*768-as felbontásba minimum grafikán laggol mint állat... elég játszhatalnul... mit tudnék tenni h. jobb legyen? patch fent van és a legújabb catalyst is!

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülõi pénzbõl:P (Ram csere alatt)

Valen
kipróbáltam de nem tetszett.

utolsó rep szimem az F-22 Lightning volt :)

[NST]Cifu
Játsz egy kicsit a Lock-Onnal. :)))