X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, nem stratégia, habár stratégiai elemekkel fûszerezve és nem,nem lehet multiban!
Vettem egy Teladi M-es SPP-t is, ami többet termel, mint az Argon verzió.Ha jól emlékszem az Argon 270 egységnyit termel minden percben, ez meg a dupláját.
Az más kérdés, hogy asszem kétszer ennyi idõ alatt, tehát megvan a válaszom is az észrevételre, ezért nem értem mi a francnak gépeltem be...<#vigyor>#vigyor>
Minden hajónál a Command menüben van egy "Set Home Base" pont.
Belépsz és utána beállítod az adott állomásodhoz.Ennyi.
Ezután a hajó Trade parancsai közt a "Buy ware for best price" illetve a "Sell ware for best price"-vel tudod venni/eladni a gyárad által termelt anyagokat.
Sell ware-nél azon az áron adja el, amit te az állomásnál beállítottál eladási árnak.
használható a sima Sell ware és buy ware is,de ekkor csak egyszer hajtja végre a parancsot a hajó, nem pedig folyamatosan.
Neked is Cifu<#wink>#wink>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Asszem így van, de javítsatok ki!
Érdemes különbözõ Trading Dock-okat telepíteni? Mert kb. 50 Millába kerülnek, de hétha érdemes befektetni olyanba... Esetleg termel valamit? Vagy mi a haszon belõle? <#kerdes>#kerdes>
Olyat hol lehet venni?
Nem emlékszem olyanra a shipyardban....
Egy észrevétel:
Ha megtépázzák valamellik hajótok burkolatát 90% fölé nem érdemes javítani, mert 90% burkolat mellett is hozza a max sebességet. X2-bõl már ismert, hogy a burkolat károsodásával a hajó max sebessége is drasztikusan lecsökken.
Egyszerûbb vagy bonyolult?A háttérképet megcsinálom, illetve csinálok egy tervezetet, de az actionscript-hez még nem értek túl sokat.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Esetleg?
Jó lenne!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Akinek nem ingame, ne vegye magára
De mind 100%-os. Remélhetõleg ezen 1.3-ban változtatnak majd...
Na, akkor mákom van.
1024x768 fullon kipróbáltam, csatában eléggé szaggatott, levettem lowba, akkor már csak a sûrûn lakott, nagy látótávolságú helyeken szaggat picit csatában. (SETA azért akadozik rendesen, mindig)
Na, mondom a viccet:
Barton 2500, 1G ram, 9600xt
Jó, mi?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
1280*1024et én nem tudom kipróbálni mert azt már nem bírja a monitorom sajna. Mind1 várjuk az 1.3as patchet. A game amúgy bejön.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
off...
:)
Sorry, és bocs mindenkitõl, igyekszem majd ahogy tudok...
(Megjegyzem, amíg nincs házigazda, addig úgysem tudjuk felnyomni :) )
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ez valami ugrókapú?vagy térugrás/váltás?vagy mi?
Thx

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
hm.. valami ötlet erre?
p4 3GHZ 2Gb RAM ati radeon x600pro
1024*768-as felbontásba minimum grafikán laggol mint állat... elég játszhatalnul... mit tudnék tenni h. jobb legyen? patch fent van és a legújabb catalyst is!
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülõi pénzbõl:P (Ram csere alatt)
utolsó rep szimem az F-22 Lightning volt :)